|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:11:14 GMT 1
ktoś tu powiedział coś wcześniej o kameleonie względem papugi, moim zdaniem to szmeterling jest prawdziwym kameleonem
ktoś wspomniał że ona ma ponad 200 postów a trudno którekolwiek sobie przypomnieć, zgadzam się i właśnie dlatego uważam ją za kameleona
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:11:23 GMT 1
o jeju jakie ciumcioki
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:12:57 GMT 1
wytłumacz czasem czytam posty w tych rozgrywkach i dochodzę do wniosku że nie znam języka polskiego
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:13:35 GMT 1
pewnie zdecydowałbym w ostatniej chwili, i tak pewnie tak zrobię ta edycja jest pojebana bo nie potrafię w niej nikogo lub niemal nikogo na 100 procent uniewinnić, za to u niemal każdego widzę coś mafijnego. zakładam, że dlatego spadłeś moim zdaniem powinieneś mieć wyjebane w swoje wątpliwości i po prostu zacząć uniewinniać albo mocno uwinniać, bo kręcąc tylko kołami w błocie na 100% ugrzęźniesz i ostatecznie nic nie zrobisz wiem bo mam ten sam problem i staram się to naprawić, stąd stwierdzenia typu "baylan gwarantowana mafia" a teraz mam go za raczej miastowego czasem trzeba po prostu zrobić yolo wskaż mi drugiego gracza który doczepił się do czegoś mafijnego u większej liczby graczy niż ja. jedynym moim problemem jest to, że nie jestem w stanie mieć względnej pewności co do niewinności graczy przez to się miotam od ściany do ściany, zresztą raczej robiąc sobie tym więcej złego niż dobrego. Jeśli to jest mafijne, to ja nie wiem co jest miastowe.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:13:39 GMT 1
no jeden rozmemłaniec drugiemu rozmemłańcowi tłumaczy się z rozmemłania, kurwa
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:14:04 GMT 1
Bolek i Lolek - dlaczego jestem niewinny?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:15:58 GMT 1
zakładam, że dlatego spadłeś moim zdaniem powinieneś mieć wyjebane w swoje wątpliwości i po prostu zacząć uniewinniać albo mocno uwinniać, bo kręcąc tylko kołami w błocie na 100% ugrzęźniesz i ostatecznie nic nie zrobisz wiem bo mam ten sam problem i staram się to naprawić, stąd stwierdzenia typu "baylan gwarantowana mafia" a teraz mam go za raczej miastowego czasem trzeba po prostu zrobić yolo wskaż mi drugiego gracza który doczepił się do czegoś mafijnego u większej liczby graczy niż ja. jedynym moim problemem jest to, że nie jestem w stanie mieć względnej pewności co do niewinności graczy przez to się miotam od ściany do ściany, zresztą raczej robiąc sobie tym więcej złego niż dobrego. Jeśli to jest mafijne, to ja nie wiem co jest miastowe. nawet nie powiedziałem, że jesteś w mafii po prostu moim zdaniem spadłeś pod względem pisania miastowych postów a także pod względem aktywności tylko to wypunktowałem nie dopisałem "bolek z tego powodu jest miastowym" ani "bolek z tego powodu jest w mafii" mam wrażenie że jesteś trochę przewrażliwiony na swoim punkcie i dlatego odczytałeś to jako atak
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:16:36 GMT 1
no jeden rozmemłaniec drugiemu rozmemłańcowi tłumaczy się z rozmemłania, kurwa masz na myśli mnie i bolka? jeśli tak, to do czego cię prowadzi ten komentarz napisałeś to, żeby napisać, czy wysnuwasz z tego jakieś wnioski?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:16:40 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 16:16:40 GMT 1
zakładam, że dlatego spadłeś moim zdaniem powinieneś mieć wyjebane w swoje wątpliwości i po prostu zacząć uniewinniać albo mocno uwinniać, bo kręcąc tylko kołami w błocie na 100% ugrzęźniesz i ostatecznie nic nie zrobisz wiem bo mam ten sam problem i staram się to naprawić, stąd stwierdzenia typu "baylan gwarantowana mafia" a teraz mam go za raczej miastowego czasem trzeba po prostu zrobić yolo wskaż mi drugiego gracza który doczepił się do czegoś mafijnego u większej liczby graczy niż ja. jedynym moim problemem jest to, że nie jestem w stanie mieć względnej pewności co do niewinności graczy przez to się miotam od ściany do ściany, zresztą raczej robiąc sobie tym więcej złego niż dobrego. Jeśli to jest mafijne, to ja nie wiem co jest miastowe. Ja.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:17:05 GMT 1
choćby dlatego, że teraz zadajesz takie pytanie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:17:29 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:17:29 GMT 1
no jeden rozmemłaniec drugiemu rozmemłańcowi tłumaczy się z rozmemłania, kurwa masz na myśli mnie i bolka? jeśli tak, to do czego cię prowadzi ten komentarz napisałeś to, żeby napisać, czy wysnuwasz z tego jakieś wnioski? Mam na myśli Conte i bolka A pisze to po to żeby kopnąć w dupe i zmotywować do działania, sprowokować, poddymic jednocześnie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:18:23 GMT 1
no jeden rozmemłaniec drugiemu rozmemłańcowi tłumaczy się z rozmemłania, kurwa Ja naprawdę jestem niewinny i siedzę z piwem oglądając mecz Bournemouth Burnley od czasu do czasu odświerzając ten temat i odpowiadając na to, co akurat zobaczę. To jest taka edycja, że najchętniej wjebałbym teraz przerwę w grze na 24h, ale takiej opcji nie ma. Natomiast w mafii nie jestem, uważam, że robiłem swoje w tej grze. Mafii nie widzę. Nie jest to dla mnie łatwa sytuacja. Dla ciebie może być łatwe wyjebać mnie w linczu, dla mnie nie jest to takie łatwe wyjebać Bolka. Natomiast jest dla mnie jasne, że jak padnę i wyjdę niewinny, to poziom paniki przekroczy skalę. I co ja mam zrobić, żeby ciebie przekonać, jak to co zrobiłem jeszcze nie wystarczyło. Nie wiem. Jakby to była długa edycja to bym wyjebał glona, ale nie jest to długa edycja.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:18:36 GMT 1
masz na myśli mnie i bolka? jeśli tak, to do czego cię prowadzi ten komentarz napisałeś to, żeby napisać, czy wysnuwasz z tego jakieś wnioski? Mam na myśli Conte i bolka A pisze to po to żeby kopnąć w dupe i zmotywować do działania, sprowokować, poddymic jednocześnie w zasadzie robię teraz to samo ha ha możecie na mnie zwalić winę jeśli szmeterling jest miastową
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:18:39 GMT 1
o czym świadczy doczepianie się do czegoś mafijnego? każdy w ciągu dwóch-trzech dni może napisać coś, co zostanie uznane za mafijne świadczy to poszukiwaniu prawdy?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:19:02 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:19:02 GMT 1
choćby dlatego, że teraz zadajesz takie pytanie Ale chce znać genezę z przejścia z głosowania na mnie na uniewinnienie, bo wiem ze to zrobiłeś
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:19:34 GMT 1
Conte a jak ja padnę niewinny to co się stanie? ;o dlaczego jak mogłeś na kontrkandydata dla siebie wskazać dowolnego, dużo bardziej podejrzanego gracza, to akurat wybrałeś mnie?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:19:59 GMT 1
Conte a jak ja padnę niewinny to co się stanie? ;o dlaczego jak mogłeś na kontrkandydata dla siebie wskazać dowolnego, dużo bardziej podejrzanego gracza, to akurat wybrałeś mnie? Kto jest dużo bardziej podejrzany od ciebie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:20:37 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:20:37 GMT 1
no jeden rozmemłaniec drugiemu rozmemłańcowi tłumaczy się z rozmemłania, kurwa Ja naprawdę jestem niewinny i siedzę z piwem oglądając mecz Bournemouth Burnley od czasu do czasu odświerzając ten temat i odpowiadając na to, co akurat zobaczę. To jest taka edycja, że najchętniej wjebałbym teraz przerwę w grze na 24h, ale takiej opcji nie ma. Natomiast w mafii nie jestem, uważam, że robiłem swoje w tej grze. Mafii nie widzę. Nie jest to dla mnie łatwa sytuacja. Dla ciebie może być łatwe wyjebać mnie w linczu, dla mnie nie jest to takie łatwe wyjebać Bolka. Natomiast jest dla mnie jasne, że jak padnę i wyjdę niewinny, to poziom paniki przekroczy skalę. I co ja mam zrobić, żeby ciebie przekonać, jak to co zrobiłem jeszcze nie wystarczyło. Nie wiem. Jakby to była długa edycja to bym wyjebał glona, ale nie jest to długa edycja. To daj mi grupę nie do zlinczowania
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:20:45 GMT 1
choćby dlatego, że teraz zadajesz takie pytanie Ale chce znać genezę z przejścia z głosowania na mnie na uniewinnienie, bo wiem ze to zrobiłeś nie będę Ci ułatwiał ewentualnego manipulowania mną kiedy będziesz w mafii, w każdym razie zauważyłem, że twoje intencje są miastowe (przynajmniej tak to odbieram)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:20:59 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:20:59 GMT 1
Kurwa zamordują mnie przez to wasze rozmemłanie
|
|