|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:22:07 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:22:07 GMT 1
no jeden rozmemłaniec drugiemu rozmemłańcowi tłumaczy się z rozmemłania, kurwa Ja naprawdę jestem niewinny i siedzę z piwem oglądając mecz Bournemouth Burnley od czasu do czasu odświerzając ten temat i odpowiadając na to, co akurat zobaczę. To jest taka edycja, że najchętniej wjebałbym teraz przerwę w grze na 24h, ale takiej opcji nie ma. Natomiast w mafii nie jestem, uważam, że robiłem swoje w tej grze. Mafii nie widzę. Nie jest to dla mnie łatwa sytuacja. Dla ciebie może być łatwe wyjebać mnie w linczu, dla mnie nie jest to takie łatwe wyjebać Bolka. Natomiast jest dla mnie jasne, że jak padnę i wyjdę niewinny, to poziom paniki przekroczy skalę. I co ja mam zrobić, żeby ciebie przekonać, jak to co zrobiłem jeszcze nie wystarczyło. Nie wiem. Jakby to była długa edycja to bym wyjebał glona, ale nie jest to długa edycja. A odbij w drugą stronę i spróbuj wydumać co się stanie jeśli Bolek jest niewinny
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:22:12 GMT 1
o czym świadczy doczepianie się do czegoś mafijnego? każdy w ciągu dwóch-trzech dni może napisać coś, co zostanie uznane za mafijne świadczy to poszukiwaniu prawdy? o tym, że nie szukam kolegów, frontów, nie boję się że dostanę rykoszetem za jakiś nietrafiony atak, że kumam co jest mafijne a co nie jest (co dla mafiozy nie jest takie oczywiste). no generalnie jest to antyteza mojej minimalistycznej gry w mafii
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:22:36 GMT 1
Ja naprawdę jestem niewinny i siedzę z piwem oglądając mecz Bournemouth Burnley od czasu do czasu odświerzając ten temat i odpowiadając na to, co akurat zobaczę. To jest taka edycja, że najchętniej wjebałbym teraz przerwę w grze na 24h, ale takiej opcji nie ma. Natomiast w mafii nie jestem, uważam, że robiłem swoje w tej grze. Mafii nie widzę. Nie jest to dla mnie łatwa sytuacja. Dla ciebie może być łatwe wyjebać mnie w linczu, dla mnie nie jest to takie łatwe wyjebać Bolka. Natomiast jest dla mnie jasne, że jak padnę i wyjdę niewinny, to poziom paniki przekroczy skalę. I co ja mam zrobić, żeby ciebie przekonać, jak to co zrobiłem jeszcze nie wystarczyło. Nie wiem. Jakby to była długa edycja to bym wyjebał glona, ale nie jest to długa edycja. To daj mi grupę nie do zlinczowania Ja, Baylan, Ty. Intuicja mówi mi, żeby dodać tu Fokę, ale intuicja jest złudna.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:23:10 GMT 1
wskaż mi drugiego gracza który doczepił się do czegoś mafijnego u większej liczby graczy niż ja. jedynym moim problemem jest to, że nie jestem w stanie mieć względnej pewności co do niewinności graczy przez to się miotam od ściany do ściany, zresztą raczej robiąc sobie tym więcej złego niż dobrego. Jeśli to jest mafijne, to ja nie wiem co jest miastowe. nawet nie powiedziałem, że jesteś w mafii po prostu moim zdaniem spadłeś pod względem pisania miastowych postów a także pod względem aktywności tylko to wypunktowałem nie dopisałem "bolek z tego powodu jest miastowym" ani "bolek z tego powodu jest w mafii" mam wrażenie że jesteś trochę przewrażliwiony na swoim punkcie i dlatego odczytałeś to jako ataktrudno mi coś z tego wyczytać bo w mojej opinii tego typu reakcje są uzależnione od psychologii samego gracza, a nie od jego koloru niektórzy gracze zrobią tak w mafii, inni gracze zrobią tak w mieście, inni gracze zrobią tak w obydwu obozach ktoś kto lepiej zna osobę stojącą za bolkiem może mógłby tutaj się wypowiedzieć instynktownie oceniam tę odpowiedź jako miastową ale doceniłbym wkład innych osób
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:23:16 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:23:16 GMT 1
To daj mi grupę nie do zlinczowania Ja, Baylan, Ty. Intuicja mówi mi, żeby dodać tu Fokę, ale intuicja jest złudna. A jak wytłumaczysz to, że przed startem meczu Bournemouth byłem w Twojej winnej czwórce?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:23:40 GMT 1
Ale chce znać genezę z przejścia z głosowania na mnie na uniewinnienie, bo wiem ze to zrobiłeś nie będę Ci ułatwiał ewentualnego manipulowania mną kiedy będziesz w mafii, w każdym razie zauważyłem, że twoje intencje są miastowe (przynajmniej tak to odbieram) kurde to jest miastowe
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:23:50 GMT 1
Ja, Baylan, Ty. Intuicja mówi mi, żeby dodać tu Fokę, ale intuicja jest złudna. A jak wytłumaczysz to, że przed startem meczu Bournemouth byłem w Twojej winnej czwórce? Bo widzę jak mnie atakujesz. I w sytuacji rozmemłania, gdy miasto zmierza w stronę kierunku, który ci nie szkodzi trzęsiesz.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:24:51 GMT 1
Bo jak miałem mieć cię za niewinnego wcześniej?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:25:27 GMT 1
+ mafijny ty by mnie sobie zaczął urabiać po tym jak razem uratowaliśmy Baylana.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:26:07 GMT 1
tak uniewinniłem tego baylana ale inni gracze wskakują mi przed niego swoimi uniewinniającymi postami nadal chyba zawierzę conte pole do eliminacji mam conte/szmeterling/laponiec/może baylan może mylę się odnośnie papugi i/lub odnośnie tych ostatnich postów bolka ale obecnie tak wygląda moja lista a laponiec wydaje mi się w najlepszym wypadku rzutem monetą jeśli laponiec jest w mafii, to pisząc tak o nim strasznie się podkładam, ale praktycznie nikt nie miał nic ciekawego do zaoferowania przy dyskusji na jego temat, więc tak naprawdę to wasza wina
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:26:49 GMT 1
+ tak samo jak Baylan widziałeś skąd frustracja na argument, że za mało odpierdalam.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:27:26 GMT 1
nie zirytuję się jeśli dzisiaj poleci laponiec chociaż określiłem go jako rzut monetą
praktycznie niczego dotychczas nie zaoferował i jak dożyje do meczówki to będzie jak z tytusem w poprzedniej edycji
chociaż snajper mógłby go odstrzelić i mielibyśmy z głowy
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:29:37 GMT 1
Ziemia będzie niewinna
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:29:49 GMT 1
Bolek i Conte
jak czujecie ostatnie 2 godziny w wykonaniu ziemii
xD został tylko Conte
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:32:20 GMT 1
no niewinna progresja mi się wydaje, co prawda dalej bardziej uniewinnia niż uwinnia, ale powiedzmy, że nie miał powodu by mnie uniewinnić po tym jak mnie w dole stawki umieścił, a jednak coś takiego zrobił.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:32:31 GMT 1
tak uniewinniłem tego baylana ale inni gracze wskakują mi przed niego swoimi uniewinniającymi postami nadal chyba zawierzę conte pole do eliminacji mam conte/szmeterling/laponiec/może baylan może mylę się odnośnie papugi i/lub odnośnie tych ostatnich postów bolka ale obecnie tak wygląda moja lista a laponiec wydaje mi się w najlepszym wypadku rzutem monetą jeśli laponiec jest w mafii, to pisząc tak o nim strasznie się podkładam, ale praktycznie nikt nie miał nic ciekawego do zaoferowania przy dyskusji na jego temat, więc tak naprawdę to wasza wina Czemu jeśli Laponiec jest w mafii to podkładasz się zwracając na niego uwagę?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:33:29 GMT 1
tak uniewinniłem tego baylana ale inni gracze wskakują mi przed niego swoimi uniewinniającymi postami nadal chyba zawierzę conte pole do eliminacji mam conte/szmeterling/laponiec/może baylan może mylę się odnośnie papugi i/lub odnośnie tych ostatnich postów bolka ale obecnie tak wygląda moja lista a laponiec wydaje mi się w najlepszym wypadku rzutem monetą jeśli laponiec jest w mafii, to pisząc tak o nim strasznie się podkładam, ale praktycznie nikt nie miał nic ciekawego do zaoferowania przy dyskusji na jego temat, więc tak naprawdę to wasza wina Czemu jeśli Laponiec jest w mafii to podkładasz się zwracając na niego uwagę? bo od razu wyjdą argumenty że celowo określałem go jako rzut monetą żeby miasto nie chciało go linczować
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:36:10 GMT 1
nie zirytuję się jeśli dzisiaj poleci laponiec chociaż określiłem go jako rzut monetą praktycznie niczego dotychczas nie zaoferował i jak dożyje do meczówki to będzie jak z tytusem w poprzedniej edycji chociaż snajper mógłby go odstrzelić i mielibyśmy z głowy Lekko przychodzi ci igranie z cudzym losem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:36:41 GMT 1
Dla mnie Ziemia niewinna, ale chciałbym wiedzieć dlaczego wieczorem wszystko wkazywało Bolkowi na Ziemię. Bo tam było to gadanie o racjonalnej/irracjonalnej mafii.
Co się z tym stało?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:36:57 GMT 1
nie zirytuję się jeśli dzisiaj poleci laponiec chociaż określiłem go jako rzut monetą praktycznie niczego dotychczas nie zaoferował i jak dożyje do meczówki to będzie jak z tytusem w poprzedniej edycji chociaż snajper mógłby go odstrzelić i mielibyśmy z głowy Lekko przychodzi ci igranie z cudzym losem. obwiniaj zmianę klimatu ziemia teraz przyszła sprzątać
|
|