|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:37:39 GMT 1
Jak dożyję meczówki i dobrze wybiorę, to zostanę MVP.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:38:57 GMT 1
Dla mnie Ziemia niewinna, ale chciałbym wiedzieć dlaczego wieczorem wszystko wkazywało Bolkowi na Ziemię. Bo tam było to gadanie o racjonalnej/irracjonalnej mafii. Co się z tym stało? no bo Ziemia mi pasowała do takiego a nie innego mordu plus ta jej tendencja do uniewinniania mi się nie podobała (choć wcześniejsze posty miał niewinne), plus jak nie poleciałem w mordzie to uznalem, że w mafii musi byc ktoś kogo mam za niewinnego i dlatego będzie mnie trzymał i ziemia pasowała wtedy jak ulał.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:40:06 GMT 1
po prostu okoliczności pomordowe sprawiły, że ziemia stała się dla mnie naturalnym kandydatem do bycia w mafii, a okoliczności dzisiejszopopołudniowe wskazują, że jednak raczej w mafii nie jest.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:40:13 GMT 1
A ty nie przeceniasz tego mordu. Bo Dla mnie po prostu mafia zajebała gościa, który oprócz Baylana był najbardziej niewinny. Baylana zajebać z oczywistych względów nie mogli.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:42:38 GMT 1
moim zdaniem to co powiedział konduktor o baylanie zdecydowanie nie było okropnym argumentem i cały czas mam to w pamięci
tak tylko zaznaczam żeby o tym nie zapomnieć
obecnie raczej nie chcę go linczować ale pamiętam
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:42:55 GMT 1
no robiłem wszystko by paść w mordzie, a nie padłem to może i przeceniam. Ale Akainu był u mnie w grupie sfery średniej a Ziemia wyżej, więc naturalnie uznałem, że dziwne by średni mafiozi mordowali średniego miastowego (wg tej mojej skali graczy), jak dla mnie do zamordowania byłem ja, Ty, Baylan, Ziemia, Żako. A nie jakiś Akainu, który w dodatku powtarzał cudze typy.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:43:29 GMT 1
Jak dożyję meczówki i dobrze wybiorę, to zostanę MVP. nie zostaniesz bo to ciebie zlinczują nawet jeśli dobrze wybierzesz o ile nie zaczniesz grać inaczej
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:43:29 GMT 1
no robiłem wszystko by paść w mordzie, a nie padłem to może i przeceniam. Ale Akainu był u mnie w grupie sfery średniej a Ziemia wyżej, więc naturalnie uznałem, że dziwne by średni mafiozi mordowali średniego miastowego (wg tej mojej skali graczy), jak dla mnie do zamordowania byłem ja, Ty, Baylan, Ziemia, Żako. A nie jakiś Akainu, który w dodatku powtarzał cudze typy. A nadrobiłeś to co się działo od 13 do linczu?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:44:13 GMT 1
A ty nie przeceniasz tego mordu. Bo Dla mnie po prostu mafia zajebała gościa, który oprócz Baylana był najbardziej niewinny. Baylana zajebać z oczywistych względów nie mogli. fakt, akainu nikt raczej nie podejrzewał
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:44:39 GMT 1
Jak dożyję meczówki i dobrze wybiorę, to zostanę MVP. nie zostaniesz bo to ciebie zlinczują nawet jeśli dobrze wybierzesz o ile nie zaczniesz grać inaczej Nie dziel skóry na niedźwiedziu.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:45:15 GMT 1
no robiłem wszystko by paść w mordzie, a nie padłem to może i przeceniam. Ale Akainu był u mnie w grupie sfery średniej a Ziemia wyżej, więc naturalnie uznałem, że dziwne by średni mafiozi mordowali średniego miastowego (wg tej mojej skali graczy), jak dla mnie do zamordowania byłem ja, Ty, Baylan, Ziemia, Żako. A nie jakiś Akainu, który w dodatku powtarzał cudze typy. A nadrobiłeś to co się działo od 13 do linczu? jasne, że nie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:46:07 GMT 1
no to nie wiesz, że Akainu został uznany za niewinnego.
i jak ty chcesz w ogóle próbować doprowadzić do linczu na mnie bez czytania.
Ja cię bardziej szanuję.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:46:36 GMT 1
nie zostaniesz bo to ciebie zlinczują nawet jeśli dobrze wybierzesz o ile nie zaczniesz grać inaczej Nie dziel skóry na niedźwiedziu. na ile poważny był twój post o mvp i powiedz mi dlaczego w ogóle go napisałeś
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:47:09 GMT 1
Bo tak myślę, najwyższy czas.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:47:18 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 16:47:18 GMT 1
Zmienilem na Pahjanpaalo.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:47:23 GMT 1
Nie dziel skóry na niedźwiedziu. na ile poważny był twój post o mvp i powiedz mi dlaczego w ogóle go napisałeś bo perspektywa wymagająca jego napisania wydaje mi się co najmniej dziwna
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:48:46 GMT 1
nie wiem w jakim świecie miastowy w twojej pozycji naprawdę by myślał, że:
1) dożyje do meczówki 2) jak dożyje, wybierze dobrze 3) miasto znajdzie drugiego mafiozę i wygra edycję 4) zostaniesz mvp po glonowaniu większość gry i jednym dobrym głosie w końcówce
bardzo dziwna myśl z racji tego, że prawie nie grasz w tej rozgrywce... grasz pod przetrwanie do meczówki i próbę wygrania gry dopiero wtedy, czy co ty masz na myśli?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:49:02 GMT 1
Zmienilem na Pahjanpaalo. Nic nowego.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:51:02 GMT 1
nie wiem w jakim świecie miastowy w twojej pozycji naprawdę by myślał, że: 1) dożyje do meczówki 2) jak dożyje, wybierze dobrze 3) miasto znajdzie drugiego mafiozę i wygra edycję 4) zostaniesz mvp po glonowaniu większość gry i jednym dobrym głosie w końcówce bardzo dziwna myśl z racji tego, że prawie nie grasz w tej rozgrywce... grasz pod przetrwanie do meczówki i próbę wygrania gry dopiero wtedy, czy co ty masz na myśli? Przecież w odpowiednim czasie, jak nadrobię zaległości, mogę się uaktywnić, wejść na wyższe obroty. A w międzyczasie mafia wymorduje moich kontrkandydatów. Mam nieco rozleglejszą perspektywę rozgrywki od ciebie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:52:05 GMT 1
Aha, to już wiem gdzie jest Lewkoń.
Kurwa to kto jest Foką.
|
|