|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:52:11 GMT 1
nie wiem w jakim świecie miastowy w twojej pozycji naprawdę by myślał, że: 1) dożyje do meczówki 2) jak dożyje, wybierze dobrze 3) miasto znajdzie drugiego mafiozę i wygra edycję 4) zostaniesz mvp po glonowaniu większość gry i jednym dobrym głosie w końcówce bardzo dziwna myśl z racji tego, że prawie nie grasz w tej rozgrywce... grasz pod przetrwanie do meczówki i próbę wygrania gry dopiero wtedy, czy co ty masz na myśli? Przecież w odpowiednim czasie, jak nadrobię zaległości, mogę się uaktywnić, wejść na wyższe obroty. A w międzyczasie mafia wymorduje moich kontrkandydatów. Mam nieco rozleglejszą perspektywę rozgrywki od ciebie. czyli teraz nadrabiasz posty w temacie? proszę wytłumacz mi trochę więcej nie wątpię że masz rozleglejszą perspektywę rozgrywki ale chcę o tym nieco więcej usłyszeć
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:52:13 GMT 1
no to nie wiesz, że Akainu został uznany za niewinnego. i jak ty chcesz w ogóle próbować doprowadzić do linczu na mnie bez czytania. Ja cię bardziej szanuję. ale ja nie mam potrzeby doprowadzenia do linczu na Tobie Chcę zlinczować winnych, więc się przyglądam kto i jak gra.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:52:25 GMT 1
Pekyuya do wyjebania. Mafijny Lewkoń.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:52:42 GMT 1
Aha, to już wiem gdzie jest Lewkoń. Kurwa to kto jest Foką. czy ma to dla ciebie znaczenie? w sensie, czy jakby to był X gracz, czytałbyś tego gracza inaczej? wg mnie dzisiejsze posty ma dość obiektywnie miastowe
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:53:21 GMT 1
Aha, to już wiem gdzie jest Lewkoń. Kurwa to kto jest Foką. A skąd Lewkoń by wiedział kiedy mam urodziny?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:53:34 GMT 1
Aha, to już wiem gdzie jest Lewkoń. Kurwa to kto jest Foką. czy ma to dla ciebie znaczenie? w sensie, czy jakby to był X gracz, czytałbyś tego gracza inaczej? wg mnie dzisiejsze posty ma dość obiektywnie miastowe to jest jednocześnie running gag tej społeczności i jej aksjomat. ten gracz to LP z poprzedniej edycji.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:54:21 GMT 1
to który grajek to Antura? myślałem, że to Po to Antura
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:54:34 GMT 1
Przecież w odpowiednim czasie, jak nadrobię zaległości, mogę się uaktywnić, wejść na wyższe obroty. A w międzyczasie mafia wymorduje moich kontrkandydatów. Mam nieco rozleglejszą perspektywę rozgrywki od ciebie. czyli teraz nadrabiasz posty w temacie? proszę wytłumacz mi trochę więcej nie wątpię że masz rozleglejszą perspektywę rozgrywki ale chcę o tym nieco więcej usłyszeć Jutro je nadrobię.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:54:48 GMT 1
miałem na myśli kto jest foką, czy jakbyś wiedział, to byś ją czytał w jakiś konkretny sposób
jeśli pekyoya to lewkoń to rzeczywiście raczej mafia
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:55:11 GMT 1
to który grajek to Antura? myślałem, że to Po to Antura moim zdaniem nie gra
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:55:19 GMT 1
Pekyuya do wyjebania. Mafijny Lewkoń. Co przez to rozumiesz?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:55:49 GMT 1
miałem na myśli kto jest foką, czy jakbyś wiedział, to byś ją czytał w jakiś konkretny sposób jeśli pekyoya to lewkoń to rzeczywiście raczej mafia nie mam pojęcia co myśleć o foce na ten moment, jest mi bardzo ambiwalentna, jakbym wiedział kto tam siedzi, to może byłoby trochę łatwiej
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:56:47 GMT 1
Aha, to już wiem gdzie jest Lewkoń. Kurwa to kto jest Foką. A skąd Lewkoń by wiedział kiedy mam urodziny? Zajebiście Mądre Drzewozakladamy, ze sa jakiekolwiek szanse, ze wariant o ktorym rozmawialismy wszedl w gre u kolegi A?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:56:55 GMT 1
Po co mafijny Lewkoń miałby teraz tak wychodzić?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 16:56:57 GMT 1
miałem na myśli kto jest foką, czy jakbyś wiedział, to byś ją czytał w jakiś konkretny sposób jeśli pekyoya to lewkoń to rzeczywiście raczej mafia A co ty wiesz o Lewkoniu?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:57:12 GMT 1
wg mnie pekyuya to idealny strzał snajpera, chyba że nagle zacznie być miastowy
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:57:38 GMT 1
Po co mafijny Lewkoń miałby teraz tak wychodzić? bo mu radziliśmy żeby przestał myśleć nad postami jak jest w mafii
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:57:48 GMT 1
to który grajek to Antura? myślałem, że to Po to Antura moim zdaniem nie gra dziwne, bo przed edycją pisał by go zapisać jakby przespał zapisy
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:57:58 GMT 1
Po co mafijny Lewkoń miałby teraz tak wychodzić? bo mu radziliśmy żeby przestał myśleć nad postami jak jest w mafii Kto mu tak radził. W sensie ja i ty?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:58:20 GMT 1
miałem na myśli kto jest foką, czy jakbyś wiedział, to byś ją czytał w jakiś konkretny sposób jeśli pekyoya to lewkoń to rzeczywiście raczej mafia A co ty wiesz o Lewkoniu? to że grałem z nim w poprzedniej edycji, poleciał, i był w mafii spodziewałbym się miastowszej gry po lewkoniu, który w obecnej edycji wylosował miasto z tego, co inni gracze mówili o lewkoniu, miastowy lewkoń raczej się w jakiś sposób odznacza jako miastowy, gdy jest w mieście nie wątpię, że nadal jesteś w stanie to zrobić, jeśli jesteś w mieście, więc dawaj dawaj
|
|