|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:58:26 GMT 1
dziwne, bo przed edycją pisał by go zapisać jakby przespał zapisy nie jesteś na bieżąco, w międzyczasie wyjebał z serwera po złości i moim zdaniem zagra tylko w tej edycji na MU
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:58:59 GMT 1
bo mu radziliśmy żeby przestał myśleć nad postami jak jest w mafii Kto mu tak radził. W sensie ja i ty? mafijne z zeszłej edycji i coś chyba było na ten temat po grze
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:59:19 GMT 1
dziwne, bo przed edycją pisał by go zapisać jakby przespał zapisy Nie dziwiło cię, że glonuje?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 17:00:42 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 17:00:42 GMT 1
A skąd Lewkoń by wiedział kiedy mam urodziny? Zajebiście Mądre Drzewozakladamy, ze sa jakiekolwiek szanse, ze wariant o ktorym rozmawialismy wszedl w gre u kolegi A? Nie sądzę. Czasami miałem wrażenie, że to foka ale chyba nie
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 17:00:46 GMT 1
dziwne, bo przed edycją pisał by go zapisać jakby przespał zapisy Nie dziwiło cię, że glonuje? no Antura co drugą edycję glonuje właśnie na początku, do tego on jest jedynym znanym mi graczem, który wymysla nazwy, ktorych nie znajdziesz w google
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 17:01:56 GMT 1
foka to będzie jose jakiś pewnie
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:02:17 GMT 1
A co ty wiesz o Lewkoniu? to że grałem z nim w poprzedniej edycji, poleciał, i był w mafii spodziewałbym się miastowszej gry po lewkoniu, który w obecnej edycji wylosował miasto z tego, co inni gracze mówili o lewkoniu, miastowy lewkoń raczej się w jakiś sposób odznacza jako miastowy, gdy jest w mieście nie wątpię, że nadal jesteś w stanie to zrobić, jeśli jesteś w mieście, więc dawaj dawaj Czyli nic nie wiesz, a chciałeś na tym opierać winę/niewinność? uważam że powinniśmy iść teraz w stronę rozmowy i próby uniewinnienia, bo miasto jest bardzo podzielone ja uniewinniam: dobrą radę bolka papugę potencjalnie ciebie ams miałem za niewinną bo myślałem że to lewkoń, muszę przeczytać więcej jej postów to samo w zasadzie tyczy się pozostałych uniewinnień na tej liście, muszę doczytać 30 stron szmeterling - myślałem, że to lewkoń i konsekwentnie miasto, ale skoro nie, to nie mam tutaj podstaw do uniewinnienia
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 17:02:55 GMT 1
no teraz wiem że to jesteś ty więc biorę to pod uwagę
wcześniej myślałem że to szmeterling i trochę inaczej ją z tego powodu czytałem
nie widzę, do czego zmierzasz
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:04:21 GMT 1
Jeśli nie znasz Lewkonia, to skąd wiesz jaki jest mafijny, a jaki miastowy?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:04:38 GMT 1
To samo w sumie do Baylana.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:05:08 GMT 1
To samo w sumie do Baylana. co?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:05:39 GMT 1
To.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 17:06:14 GMT 1
Jeśli nie znasz Lewkonia, to skąd wiesz jaki jest mafijny, a jaki miastowy? widziałem wariant mafijny i zakładam różnice w miastowym wiem od innych graczy, że takie różnice istnieją widzę twoją grę tutaj i nie odznacza się miastowością, podobnie jak twoja gra w poprzedniej edycji ergo: uważam cię obecnie za prawdopodobnego mafiozę nie widzę tutaj jakiegoś logicznego problemu czy niczego takiego
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:06:16 GMT 1
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 17:06:55 GMT 1
elitarna wymiana zdań dyskurs na najwyższym poziomie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:07:49 GMT 1
elitarna wymiana zdań dyskurs na najwyższym poziomie ciekawa potrzeba kontestacji.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:08:06 GMT 1
Lewkoń, jak to jest, że czasy się zmieniają, a Ty zawsze w mafii.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:09:08 GMT 1
Jeśli nie znasz Lewkonia, to skąd wiesz jaki jest mafijny, a jaki miastowy? widziałem wariant mafijny i zakładam różnice w miastowym wiem od innych graczy, że takie różnice istnieją widzę twoją grę tutaj i nie odznacza się miastowością, podobnie jak twoja gra w poprzedniej edycji ergo: uważam cię obecnie za prawdopodobnego mafiozę nie widzę tutaj jakiegoś logicznego problemu czy niczego takiego Prawie wszyscy w poprzedniej edycji uważali, że grałem miastowo. Moja gra w poprzedniej edycji musiała więc odznaczać się miastowością. Co ty wygadujesz? Skąd możesz wiedzieć, że obecna nie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 17:09:33 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 17:09:33 GMT 1
Nie moge z tego jak Petula pacyfistka sie wkopala. Hhahaha. Dzisiaj masoweczka, a snajper w Wzmeterling?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:10:26 GMT 1
Kto ci Ziemia nakładł do głowy, że jesteś jakimś ekspertem od Lewkonia i że to dobry dla ciebie argument?
|
|