|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 17:10:44 GMT 1
Czemu akurat teraz i kto jest w mafii?
edit: No dobra, widzę, że ziemia.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:11:18 GMT 1
Lewkoń, jak to jest, że czasy się zmieniają, a Ty zawsze w mafii. Odwrócę to pytanie.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 17:11:35 GMT 1
widziałem wariant mafijny i zakładam różnice w miastowym wiem od innych graczy, że takie różnice istnieją widzę twoją grę tutaj i nie odznacza się miastowością, podobnie jak twoja gra w poprzedniej edycji ergo: uważam cię obecnie za prawdopodobnego mafiozę nie widzę tutaj jakiegoś logicznego problemu czy niczego takiego Prawie wszyscy w poprzedniej edycji uważali, że grałem miastowo. Moja gra w poprzedniej edycji musiała więc odznaczać się miastowością. Co ty wygadujesz? Skąd możesz wiedzieć, że obecna nie? ja w poprzedniej edycji nigdy nie miałem cię za miastowego, chyba raz napisałem że jesteś miastowy bo szedłem za odczytem kogoś innego ale w porządku, jak uważasz, że czytanie cię po mecie przez kogoś takiego jak ja jest niedozwolone, to proszę bardzo; po prostu pisz miastowo to cię znajdę, o ile rzeczywiście jesteś w mieście może objaśnij mi, jakie są istotne różnice między twoją poprzednią grą jako mafia a twoją aktualną grą, według których powinienem uważać, że jesteś w mieście
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 17:12:21 GMT 1
Wtedy się bardziej starał i w żadnym momencie nie wszedł tak jak teraz?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:13:20 GMT 1
Lewkoń, jak to jest, że czasy się zmieniają, a Ty zawsze w mafii. Odwrócę to pytanie. O. To jest ciekawe. Teraz odwracasz i 'wiem kim jesteś', a stronę wcześniej się mnie spytałeś czemu uważam, że Lewkoń w mafii, jak nie znam Lewkonia. To wiesz kim jestem, czy nie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 17:13:45 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 17:13:45 GMT 1
No Petula juz praktycznie potwierdzil swoja mafijnosc. Nie ma sensu z nim teraz dyskutowac
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:14:23 GMT 1
Prawie wszyscy w poprzedniej edycji uważali, że grałem miastowo. Moja gra w poprzedniej edycji musiała więc odznaczać się miastowością. Co ty wygadujesz? Skąd możesz wiedzieć, że obecna nie? ja w poprzedniej edycji nigdy nie miałem cię za miastowego, chyba raz napisałem że jesteś miastowy bo szedłem za odczytem kogoś innego ale w porządku, jak uważasz, że czytanie cię po mecie przez kogoś takiego jak ja jest niedozwolone, to proszę bardzo; po prostu pisz miastowo to cię znajdę, o ile rzeczywiście jesteś w mieście może objaśnij mi, jakie są istotne różnice między twoją poprzednią grą jako mafia a twoją aktualną grą, według których powinienem uważać, że jesteś w mieście To ty musisz objaśnić, skąd ci się wziął taki argument? Nie chodzi mi tylko o mnie, ale i o Szmeterling. Jak myślałeś, że to Lewkoń, to niewinna, a jak nie, to jednak nie. Czy jej gra odznacza się miastowością? Wziąłeś z dupy argument, do którego używania nie jesteś wykwalifikowany - mafijna nadwiedza/arogancja.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 17:14:27 GMT 1
No Petula juz praktycznie potwierdzil swoja mafijnosc. Nie ma sensu z nim teraz dyskutowac Dlaczego jest dla ciebie tak oczywiste, że jest w mafii?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:15:59 GMT 1
O. To jest ciekawe. Teraz odwracasz i 'wiem kim jesteś', a stronę wcześniej się mnie spytałeś czemu uważam, że Lewkoń w mafii, jak nie znam Lewkonia. To wiesz kim jestem, czy nie? Nie "wiem kim jesteś", a ciągle jesteś w mafii. Ile edycji zagrałeś z miastowym Lewkoniem?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 17:17:19 GMT 1
Kto ci Ziemia nakładł do głowy, że jesteś jakimś ekspertem od Lewkonia i że to dobry dla ciebie argument? nie jestem ekspertem od lewkonia, ale jak wiem, że jesteś graczem o innym podejściu w zależności od koloru, i jak widziałem twoją mafijną wersję, to chyba normalne jest, że porównuję tę wersję z obecną grą tak samo zrobiłem w przypadku baylana, i jego akurat na tej podstawie uniewinniłem (chociaż jestem tego mniej pewny, bo wiem, że baylan jest silnym mafiozą, który mnie w poprzedniej edycji oszukał) nie widzę powodu, dlaczego miałbym odchodzić od tego typu argumentacji; nie muszę chyba czytać 50 gier jakiegoś gracza, żeby móc na bardzo podstawowym poziomie ocenić, czy gra jak swoja miastowa wersja, czy nie możesz być miastowym grającym inaczej niż zwykle, to nie jest niemożliwe, masz po prostu w tej grze dziwne podejście i nie widzę miastowości, o czym już napisałem i w sprawie czego chcę uzyskać jakieś wyjaśnienia ty natomiast się kłócisz o to, czy mam "pozwolenie" czytać cię w obecny sposób, co wydaje mi się dziwaczne, bo chyba nie ma to znaczenia... nie masz mnie chyba za mafiozę? czy masz mnie za chujowe miasto? i w zasadzie co to ma do rzeczy? rzecz jest taka, że moim zdaniem grasz wyjątkowo pasywnie, właściwie glonujesz (jak w dużej mierze robiłeś w poprzedniej edycji jako mafia), nie napisałeś prawie nic poza postami kreacyjnymi, nie znam twojego punktu widzenia ani nie widziałem z twojej strony jakiegoś konfliktu aż do teraz; na tej podstawie obiektywnie trudno jest cię uniewinnić i nie wiem, dlaczego twoją obroną jest "nie możesz używać metowych argumentów przeciwko mnie" nawet jeśli założę, że nie mogę, to przecież twoja gra obiektywnie nie jest super miastowa, a ty jakimś cudem uważasz, że grając tak jak teraz możesz zostać miastowym mvp nie klei mi się twoja perspektywa i próbuję uzyskać wyjaśnienia, a ty zamiast mi pomóc i je dostarczyć, to mnie w dziwaczny sposób atakujesz
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:17:44 GMT 1
O. To jest ciekawe. Teraz odwracasz i 'wiem kim jesteś', a stronę wcześniej się mnie spytałeś czemu uważam, że Lewkoń w mafii, jak nie znam Lewkonia. To wiesz kim jestem, czy nie? Nie "wiem kim jesteś", a ciągle jesteś w mafii. Ile edycji zagrałeś z miastowym Lewkoniem? Miastowych nawet nie liczę. Co najmniej trzy. Ale zagrałem z Tobą dwie edycje w mafii, a widziałem co najmniej trzy Twoje w mafii. I twierdzenie było, że jesteś mafijnym Lewkoniem. Co Ty teraz próbujesz zrobić?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:19:02 GMT 1
Szukam prawdy.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 17:19:27 GMT 1
Czemu teraz i na ile masz oczytaną grę? I czemu tak.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:19:49 GMT 1
Jakiej prawdy? Szukałeś prawdy jako Sowa, gdzie dawałeś input na całą rozgrywkę. Teraz masz dwa tejki:
a) nie linczujmy nikogo; b) słuchajmy umarłych.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:20:14 GMT 1
Czemu nie? Nie czytałem stron 9-35 i 60-62.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:20:31 GMT 1
Papuga jest niemordowalna Ale ciekawe że pekuya teraz się merytorycznie uaktywnia Te typy się pokrywają z twoje, czy widzisz alternatywne mafiaki? Teraz to ja biorę każdą możliwość pod uwagę, ale na czoło wysunęli mi się ci, którzy najbardzie prą do jakiegoś celu i chyba wspólnego. Co jest nie tak z tym postem według Was?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 17:20:34 GMT 1
No to masz zajebiście oczytaną rozgrywkę.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 17:21:39 GMT 1
Jakiej prawdy? Szukałeś prawdy jako Sowa, gdzie dawałeś input na całą rozgrywkę. Teraz masz dwa tejki: a) nie linczujmy nikogo; b) słuchajmy umarłych. Chętnie cię zlinczuję.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 17:21:51 GMT 1
ja w poprzedniej edycji nigdy nie miałem cię za miastowego, chyba raz napisałem że jesteś miastowy bo szedłem za odczytem kogoś innego ale w porządku, jak uważasz, że czytanie cię po mecie przez kogoś takiego jak ja jest niedozwolone, to proszę bardzo; po prostu pisz miastowo to cię znajdę, o ile rzeczywiście jesteś w mieście może objaśnij mi, jakie są istotne różnice między twoją poprzednią grą jako mafia a twoją aktualną grą, według których powinienem uważać, że jesteś w mieście To ty musisz objaśnić, skąd ci się wziął taki argument? Nie chodzi mi tylko o mnie, ale i o Szmeterling. Jak myślałeś, że to Lewkoń, to niewinna, a jak nie, to jednak nie. Czy jej gra odznacza się miastowością? Wziąłeś z dupy argument, do którego używania nie jesteś wykwalifikowany - mafijna nadwiedza/arogancja. nie wiem jak trudno jest to zrozumieć naturalną rzeczą jest patrzenie na graczy i porównywanie ich do rozgrywki z poprzedniej edycji, jest to całkowicie naturalne widziałem mafijnego ciebie, szukałem miastowego ciebie po stylu wypowiedzi szmeterling wydawało mi się, że to lewkoń, i weszła mi do głowy myśl, że jeśli to lewkoń, to pisze o wiele bardziej miastowo niż w poprzedniej edycji, więc jest miastowym potem okazało się, że to nie lewkoń, więc ten odczyt poleciał w niepamięć okazało się, że to ty jesteś lewkoń, więc ten sposób czytania został zastosowany do ciebie, i wynik był taki, że grasz dość podobnie to samo zastosowałem wobec baylana to samo zastosowałbym wobec innych graczy, gdybym wiedział, kto kim jest nie jestem kimś, kto robi odczyty wyłącznie na podstawie mety, ale kiedy wydaje się ona bardzo istotna, albo kiedy jakiś gracz nie daje mi za wiele do analizowania (ty), to naturalnie będę się na niej opierał, bo jest to jakiś punkt porównawczy
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:21:59 GMT 1
Jakiej prawdy? Szukałeś prawdy jako Sowa, gdzie dawałeś input na całą rozgrywkę. Teraz masz dwa tejki: a) nie linczujmy nikogo; b) słuchajmy umarłych. Chętnie cię zlinczuję. A jak dostaniesz, że jestem niewinny, to kogo?
|
|