|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 17:59:45 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 17:59:45 GMT 1
oni mogą być razem w mafii? jak myślicie? Ale duet Wujas Poyanku naprawdę potrzebował teraz takiego wejścia Poyanku? No ale abstrahując od duetu - imo źle patrzysz, Poyanku właśnie takim wejściem mógłby się uniewinnić bo jest zbyt absurdalne. Niby trochę jak Sowa, ale z zupełnie drugiej strony, bo ja tu nie widzę dobrych intencji. Tam był przegląd pola i wyjebanie, a tu jawnie idzie po najdogodniejszej opcji + atakujących go.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:00:05 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:00:05 GMT 1
A jak jeszcze raz ktoś zarzuci Papudze wyjdzie z kreacji to ja linczuje Chuja bo Papuga już 3 razy tłumaczyła
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:00:18 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:00:18 GMT 1
Dobra, troche sobie to uporzadkuje bo mam chaos w banii. Dzisiaj w odstawce: Brajan, Bolek, Conte, Drzewo. Zostaje Petula, Ziemia, Anna, Foka i Papuga. Ta ostatnio bardzo malo zaangazowana dzisiaj jak na osobe ktora w kreacji byla bezkompromisowani bezposrednia a po wczoraj jakas taka nijaka. wujas kurwa kto to mówi Wielka papuga cie zostawia w tyle jak Max Verstappen konkurencja No ja widze Cie hen hen w oddali, w listerku wstecznym. Dawaj swoje czytki.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:00:45 GMT 1
Ale duet Wujas Poyanku naprawdę potrzebował teraz takiego wejścia Poyanku? Jemu chodzilo chyba o Ziemia Petula. Wtedy inna historia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:01:05 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 18:01:05 GMT 1
wujas kurwa kto to mówi Wielka papuga cie zostawia w tyle jak Max Verstappen konkurencja No ja widze Cie hen hen w oddali, w listerku wstecznym. Dawaj swoje czytki. Wujas, ale on już je dał jakoś z godzinę temu. Oj.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:01:16 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:01:16 GMT 1
Ale duet Wujas Poyanku naprawdę potrzebował teraz takiego wejścia Poyanku? No ale abstrahując od duetu - imo źle patrzysz, Poyanku właśnie takim wejściem mógłby się uniewinnić bo jest zbyt absurdalne. Niby trochę jak Sowa, ale z zupełnie drugiej strony, bo ja tu nie widzę dobrych intencji. Tam był przegląd pola i wyjebanie, a tu jawnie idzie po najdogodniejszej opcji + atakujących go. Sowa była bezczelnie i bez hamulca, ten na P raczej wali bezpieczny strzał
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:02:04 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:02:04 GMT 1
Ale duet Wujas Poyanku naprawdę potrzebował teraz takiego wejścia Poyanku? No ale abstrahując od duetu - imo źle patrzysz, Poyanku właśnie takim wejściem mógłby się uniewinnić bo jest zbyt absurdalne. Niby trochę jak Sowa, ale z zupełnie drugiej strony, bo ja tu nie widzę dobrych intencji. Tam był przegląd pola i wyjebanie, a tu jawnie idzie po najdogodniejszej opcji + atakujących go. A co myslisz o tym tlumaczeniu Ziemi? Juz pomijajac chujowe wejscie Pacyfisty. To te arguementy o tozsamosci i przyrownywanie do poprzedniej edycji z taka pewnoscia serio jest dla knie naciagana i smierdzi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:02:19 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:02:19 GMT 1
wujas kurwa kto to mówi Wielka papuga cie zostawia w tyle jak Max Verstappen konkurencja No ja widze Cie hen hen w oddali, w listerku wstecznym. Dawaj swoje czytki. Już dawałem dzisiaj, wujas albo czytasz rozgrywke albo się żegnam z Wujas Ale miałem ziemie i Wujas jako znaki zapytania, które się rozwikłali Ziemia niewinna Wujas coraz gorzej gra, mafijne rzeczy daje
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:02:57 GMT 1
dziwie sie temu Lewkoniu, bo przy takim miastowym Sowie, to on by mogl rozjebac w mafii motzno a tymczasem wraca do gry, ze nawet jak jest niewinny to poleci za tozsamosc jak przy jokerze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:04:20 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:04:20 GMT 1
No ja widze Cie hen hen w oddali, w listerku wstecznym. Dawaj swoje czytki. Już dawałem dzisiaj, wujas albo czytasz rozgrywke albo się żegnam z Wujas Ale miałem ziemie i Wujas jako znaki zapytania, które się rozwikłali Ziemia niewinna Wujas coraz gorzej gra, mafijne rzeczy daje Daje absolutnie miastowe rzeczy. Draze i draze i draze. W kazdym zakamarku szukam poszlak. Jestem najbardziej drazacym graczem tej edycji.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:04:35 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:04:35 GMT 1
dziwie sie temu Lewkoniu, bo przy takim miastowym Sowie, to on by mogl rozjebac w mafii motzno a tymczasem wraca do gry, ze nawet jak jest niewinny to poleci za tozsamosc jak przy jokerze Joker był szef tylko Chujowe Miasto A Bolek ile daje % na Lewkoń mafiak?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:04:54 GMT 1
Drzewo jaka opinia o Poyanku?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:05:01 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:05:01 GMT 1
Już dawałem dzisiaj, wujas albo czytasz rozgrywke albo się żegnam z Wujas Ale miałem ziemie i Wujas jako znaki zapytania, które się rozwikłali Ziemia niewinna Wujas coraz gorzej gra, mafijne rzeczy daje Daje absolutnie miastowe rzeczy. Draze i draze i draze. W kazdym zakamarku szukam poszlak. Jestem najbardziej drazacym graczem tej edycji. Chyba we własnym nosie przy biurku, wujas
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:05:25 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:05:25 GMT 1
No ja widze Cie hen hen w oddali, w listerku wstecznym. Dawaj swoje czytki. Już dawałem dzisiaj, wujas albo czytasz rozgrywke albo się żegnam z Wujas Ale miałem ziemie i Wujas jako znaki zapytania, które się rozwikłali Ziemia niewinna Wujas coraz gorzej gra, mafijne rzeczy daje A propos Ziemi. Co sadzisz ze z taka pewnoscia napisal ze skoro to Lewkon to pewnie mafia? Skad taki punkt widzenia?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:06:29 GMT 1
dziwie sie temu Lewkoniu, bo przy takim miastowym Sowie, to on by mogl rozjebac w mafii motzno a tymczasem wraca do gry, ze nawet jak jest niewinny to poleci za tozsamosc jak przy jokerze Joker był szef tylko Chujowe Miasto A Bolek ile daje % na Lewkoń mafiak? cholera wie, ale dobry cel by w niego jebać, więc się przyglądam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:07:10 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:07:10 GMT 1
Już dawałem dzisiaj, wujas albo czytasz rozgrywke albo się żegnam z Wujas Ale miałem ziemie i Wujas jako znaki zapytania, które się rozwikłali Ziemia niewinna Wujas coraz gorzej gra, mafijne rzeczy daje A propos Ziemi. Co sadzisz ze z taka pewnoscia napisal ze skoro to Lewkon to pewnie mafia? Skad taki punkt widzenia? Ziemia sporo się naczytała tożsamości edycję wcześniej, Bakłażana przecież podobnie ocenia, że widzi różnice między Monti w mafii ostatnio Dlaczego tylko uwinnienie Lewkonia niedobre a wtedy wszyscy wyjebane?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:07:15 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 18:07:15 GMT 1
Drzewo jaka opinia o Poyanku? Napisałem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:08:39 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:08:39 GMT 1
A propos Ziemi. Co sadzisz ze z taka pewnoscia napisal ze skoro to Lewkon to pewnie mafia? Skad taki punkt widzenia? Ziemia sporo się naczytała tożsamości edycję wcześniej, Bakłażana przecież podobnie ocenia, że widzi różnice między Monti w mafii ostatnio Dlaczego tylko uwinnienie Lewkonia niedobre a wtedy wszyscy wyjebane? Wytlumacz mi to pytanie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:08:43 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 18:08:43 GMT 1
Joker był szef tylko Chujowe Miasto A Bolek ile daje % na Lewkoń mafiak? cholera wie, ale dobry cel by w niego jebać, więc się przyglądam Właśnie tego się Papug boi, że jak Lewkoń - pacyfista zleci niewinny, to Bolek powie że łatwy cel i zacznie rozliczać A gdzie Bolka odpowiedzialność? Jak widzi miasto w Lewkoniu to niech mówi wprost
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:08:51 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 18:08:51 GMT 1
Lewkon, jesteś?
|
|