|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:32:04 GMT 1
Czemu wejście Pacyfisty jest chujowe skoro on na wejściu argumentuje winę Ziemii tak jak ty teraz? nie chodzi o wejście tylko o całokształt gry chociaż ostatnie posty pacyfisty są lepszym materiałem do analizy Kurwa zły post zacytowałem. Czekajcie. Edit: A nie, zacytowałem dobry, tylko pytanie było do Wuja nie do Ziemii.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:32:40 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:32:40 GMT 1
nie wiem w jaki sposób naciągane bo już to tłumaczyłem Czemu wejście Pacyfisty jest chujowe skoro on na wejściu argumentuje winę Ziemii tak jak ty teraz? Chodzilo mi o to mvp
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 18:33:56 GMT 1
że wchodzi i z jakiegoś powodu cię uniewinnia a mnie uwinnia nie spodziewałem się tego No i?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:34:04 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:34:04 GMT 1
W sensie ze chujowe wejscie pacyfisty = posty ze strony o mvp. Posty po podejrzeniach Ziemi na podstawie tozsamosci otworzyly mi perspektywe
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:36:20 GMT 1
że wchodzi i z jakiegoś powodu cię uniewinnia a mnie uwinnia nie spodziewałem się tego No i? no i odpowiedziałem ci na pytanie? dziwi mnie że ma taką perspektywę, to wszystko w bardzo dziwny sposób ze mną rozmawiasz, atakujesz mnie tylko a na moje pytania i prośby w zasadzie nie odpowiadasz nie wiem nawet, co chcesz uzyskać tymi atakami, bo nie wygląda to, jakbyś chciał mnie odczytać, tylko jakbyś próbował odbijać piłkę bejsbolową
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:37:39 GMT 1
W sensie ze chujowe wejscie pacyfisty = posty ze strony o mvp. Posty po podejrzeniach Ziemi na podstawie tozsamosci otworzyly mi perspektywepowiedz o tym coś więcej
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 18:39:03 GMT 1
Piszesz, że coś jest dziwne. Nie piszesz dlaczego. Dziwisz się, że ktoś cię o to pyta.
Dziwne znaczy dobre dziwne, czy złe dziwne?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:44:07 GMT 1
Pekyuya a ty się nie martwisz, że się wyjebiesz?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:45:37 GMT 1
Papuga, czy jesteś graczem, u którego jakbym poznał tożsamość, to bym się zaczął martwić, zaczął podejrzewać. etc?
Tożsamości nie musisz mówić.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:48:03 GMT 1
No ale abstrahując od duetu - imo źle patrzysz, Poyanku właśnie takim wejściem mógłby się uniewinnić bo jest zbyt absurdalne. Niby trochę jak Sowa, ale z zupełnie drugiej strony, bo ja tu nie widzę dobrych intencji. Tam był przegląd pola i wyjebanie, a tu jawnie idzie po najdogodniejszej opcji + atakujących go. A co myslisz o tym tlumaczeniu Ziemi? Juz pomijajac chujowe wejscie Pacyfisty. To te arguementy o tozsamosci i przyrownywanie do poprzedniej edycji z taka pewnoscia serio jest dla knie naciagana i smierdzi dziwne jest to, że w tak niekonkretny sposób odniosłeś się do sytuacji nie argumentujesz, że lewkoń niewinny, tylko argumentujesz, że moje podejście śmierdzi dlaczego nie mogę mieć racji? dlaczego moje podejście śmierdzi? tłumaczyłem już, że każdy tak robi i że to podejście jest normalne, więc jeśli ci to śmierdzi, to odnieś się jakoś do tego, co napisałem, wytłumacz, że to śmierdzi jeśli moje podejście do pacyfisty jest naciągane, to też jakoś wytłumacz, bo w zasadzie tylko rzuciłeś tekstem że przesadzam i że mam zbyt dużą pewność czy ja twoim zdaniem mam dużą pewność? od kilkunastu stron usiłuję uzyskać od lewkonia coś, co pozwoliłoby mi go znaleźć, jeśli jest miastowym. cały czas próbuję od niego wyciągnąć jakieś miastowe posty i na razie ich nie dostaję. lewkoń nie odpowiada na moje pytania i prośby. lewkoń moim zdaniem pisze podobnie, jak w poprzedniej edycji jako mafia -- nijak się do tego nie odniosłeś, tylko opisałeś to jako przesadzone i naciągane, ale nie powiedziałeś jak i dlaczego. jeśli twoim zdaniem jestem mafiozą uderzającym w niewinnego, powiedz to wprost. napisz, że usiłuję zlinczować niewinnego. z twojej perspektywy muszę być złym czerwonym usiłującym wykorzystać złe posty zielonego pacyfisty do swoich celów. ty w zasadzie tylko usiłujesz siać zwątpienie tego typu postami, dlatego moim zdaniem dziwnie się do tego odniosłeś a jak nie masz mnie za winnego, to... porozmawiaj ze mną o moich podejrzeniach? Nie no. Tlumaczenie przez Ziemie winy Petuli na podstawie tozsamosci to mocny bullszit wedlug mnie brak konkretów, "mocny bullszit" jest bardzo na wyrost kiedy nie masz żadnych argumentów, dlaczego tak jest Cofam te pewna wine Pohjanpalo. i to jest według mnie najbardziej podejrzany post w całej tej sekwencji, bo to wygląda tak, jakbyś zamiast czytać samego pacyfistę i zgodzić/nie zgodzić się z moimi wnioskami po prostu traktował jego kolor jako zielony tylko dlatego, że ja na niego naciskam i że uważasz to za bullszit przecież możesz nie mieć racji... przecież ja mogę mieć rację... przecież nawet możemy być razem w mafii... tak bronisz tego pacyfisty ale robisz to wyjątkowo lekką ręką, bez prawdziwego angażowania się
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 18:48:35 GMT 1
O MVP mógłby napisać Lewkoń po obu stronach. Problem w tym, że się chujowy wylosował niestety i zamiast być assetem, to jest ciężarem.
Mądrze zauważył Bolek wahanie Wujasa, a mnie jeszcze ciekawi, chociaż nie wiem czy to nie naciągane, że Lewkoń dostał joby, zniknął, dostał joby i został wywołany i znowu jest. Taki playbook trochę.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 18:48:44 GMT 1
Pekyuya a ty się nie martwisz, że się wyjebiesz? Jak się mogę wyjebać?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 18:50:50 GMT 1
O MVP mógłby napisać Lewkoń po obu stronach. Problem w tym, że się chujowy wylosował niestety i zamiast być assetem, to jest ciężarem. Mądrze zauważył Bolek wahanie Wujasa, a mnie jeszcze ciekawi, chociaż nie wiem czy to nie naciągane, że Lewkoń dostał joby, zniknął, dostał joby i został wywołany i znowu jest. Taki playbook trochę. Nie było mnie przez chwilę przy komputerze.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:51:01 GMT 1
O MVP mógłby napisać Lewkoń po obu stronach. Problem w tym, że się chujowy wylosował niestety i zamiast być assetem, to jest ciężarem. Mądrze zauważył Bolek wahanie Wujasa, a mnie jeszcze ciekawi, chociaż nie wiem czy to nie naciągane, że Lewkoń dostał joby, zniknął, dostał joby i został wywołany i znowu jest. Taki playbook trochę. Ej to ja byłem. Bolas podbił mnie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:51:31 GMT 1
Pekyuya a ty się nie martwisz, że się wyjebiesz? Jak się mogę wyjebać? Paść w linczu?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:51:53 GMT 1
nie wiem czemu wujek by się podkładał dla pacyfisty ze wszystkich możliwych graczy, ale nie podobały mi się te jego posty
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:51:59 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:51:59 GMT 1
W sensie ze chujowe wejscie pacyfisty = posty ze strony o mvp. Posty po podejrzeniach Ziemi na podstawie tozsamosci otworzyly mi perspektywepowiedz o tym coś więcej Otworzyl mi oczy ze jak na nowa osobe w ekipie zdecydowales ze jest w mafii bo to lewkon. Moim zdaniem jako nowa osoba masz mala baze porownawcza zeby dawac tak mocne osady.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:52:41 GMT 1
nie wiem czemu wujek by się podkładał dla pacyfisty ze wszystkich możliwych graczy, ale nie podobały mi się te jego posty Ale jak podkładał dla Pacyfisty jak on go zaatakował?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:53:05 GMT 1
nie wiem czemu wujek by się podkładał dla pacyfisty ze wszystkich możliwych graczy, ale nie podobały mi się te jego posty Ale jak podkładał dla Pacyfisty jak on go zaatakował? tą zmianą zdania że może jednak niewinny, kiedy większość tematu ma go za winnego
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 18:53:11 GMT 1
To jest wkalkulowane w udział w edycji.
|
|