|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:46:58 GMT 1
"How you doing just before the first whistle? It's gonna be the most spectacular, amazing, epic game in the history of Mafia Universe. It's gonna be like a mixture of theater and heavy weight fight. Forget about everything you've seen in this game. Be preapered for a massive thounderstorm."
Potem grałem raczej na wyjebce, byłem miastowym.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 23:47:04 GMT 1
wiec fajne szczescie bo easy wygranka, ale zabijajac kacpra w głosowaniu to teraz jest utrudnione zreszta nie bez powodu widze glosowal sam na siebie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 23:47:44 GMT 1
I w kogo byś strzelił.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:50:20 GMT 1
"Najstarsi, najbardziej doświadczeni gracze pamiętają pewnie słynną "Analizę na 2 strony A4" Zdzisława Podpuchy, która notabene nigdy nie powstała. To będzie coś na miarę tej analizy, na miarę legendy. To będzie traktat filozoficzny wyjaśniający świat, porządkujący rzeczywistość, a niejako przy okazji rozstrzygający losy tej rozgrywki. To będzie jak wyjście z Matrixa. To będzie swoisty Raport (dla) Pelikana."
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:50:41 GMT 1
Sporo takich postów piszę.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 23:52:10 GMT 1
Jutro pogadamy Sidor, jestem już naprawdę zmęczony. Doceniam, że starasz się mnie przekonać. To będzie potrzebne.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:52:47 GMT 1
wiec fajne szczescie bo easy wygranka, ale zabijajac kacpra w głosowaniu to teraz jest utrudnione zreszta nie bez powodu widze glosowal sam na siebie Dziwię się tylko, że uniewinnił Przemę, wszak ja deklarowałem głos na niego i zakładałem Twoją niewinność.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 23:53:15 GMT 1
wiec fajne szczescie bo easy wygranka, ale zabijajac kacpra w głosowaniu to teraz jest utrudnione zreszta nie bez powodu widze glosowal sam na siebie Cała trudność polega na tym, żebym zobaczył twoją niewinność. Podziałaj coś.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:53:43 GMT 1
Ty też nie zamknąłeś sobie żadnych drzwi, spokojnie mogłeś głosować na niego.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:54:00 GMT 1
Mieliście pewne zwycięstwo.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:54:17 GMT 1
A tak jest pół na pół.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 23:54:56 GMT 1
Jeżeli bym czytał orke to pewnie w K. Jeżeli bym nie czytał orki, to albo w Ciebie albo w S. Ale pewnie cokolwiek bym przeczytał w te kilkanascie minut wiec pewnie rotacja w K. by poszła i tak z tego co czytalem zanim poszedlem to Ty i S. graliscie okreslona maniera i tyle, nic wiecej tutaj nie bylo, a Ty jeszcze zero reakcji na moje baity, totalnie chlodna glowa, outside 2v2 to strasznie slabe zachowanie, ale na 2v2 to mozna cokolwiek
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 23:55:05 GMT 1
I nawet jeśli Pshemo sprzymierzy się ostatecznie z Tobą, najecie się sporo strachu.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 23:57:22 GMT 1
wiec fajne szczescie bo easy wygranka, ale zabijajac kacpra w głosowaniu to teraz jest utrudnione zreszta nie bez powodu widze glosowal sam na siebie Cała trudność polega na tym, żebym zobaczył twoją niewinność. Podziałaj coś. Działam i tu i na MU. Tak czy siak cała moja maniera byla zrobiona by ciebie ogarnac i cie sprawdzic, bo K. i S. mnie generalnie olali zanim poszedłem spać, ale ty tez basically nie zareagowales
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 23:57:37 GMT 1
wiec generalnie gierka bezreakcyjna
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 23:57:55 GMT 1
Jeżeli bym czytał orke to pewnie w K. Jeżeli bym nie czytał orki, to albo w Ciebie albo w S. Ale pewnie cokolwiek bym przeczytał w te kilkanascie minut wiec pewnie rotacja w K. by poszła i tak z tego co czytalem zanim poszedlem to Ty i S. graliscie okreslona maniera i tyle, nic wiecej tutaj nie bylo, a Ty jeszcze zero reakcji na moje baity, totalnie chlodna glowa, outside 2v2 to strasznie slabe zachowanie, ale na 2v2 to mozna cokolwiek
No jak jesteś niewinny i rozważałeś przywalenie we mnie to sam widzisz, że zlinczowanie dziś Kacpra było koniecznością a nie żadnym utrudnieniem. Mój problem jest taki, że znam dosłownie 0 twojej perspektywy odnośnie stanu gry zanim karty zostały mechanicznie odkryte. Znam za to perspektywę Sidora. Mogę uwierzyć i że jest w mafii i że jest w mieście. Na podstawie czego mam wnioskować na twój temat?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 23:59:25 GMT 1
Cała trudność polega na tym, żebym zobaczył twoją niewinność. Podziałaj coś. Działam i tu i na MU. Tak czy siak cała moja maniera byla zrobiona by ciebie ogarnac i cie sprawdzic, bo K. i S. mnie generalnie olali zanim poszedłem spać, ale ty tez basically nie zareagowales Rozpisz na podstawie czego chciałeś mnie sprawdzić a ja już serio lecę spać.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 0:01:12 GMT 1
Może mnie jeszcze o coś zapytaj.
|
|
|
Post by maiar on Nov 9, 2023 0:02:43 GMT 1
No jak jesteś niewinny i rozważałeś przywalenie we mnie to sam widzisz, że zlinczowanie dziś Kacpra było koniecznością a nie żadnym utrudnieniem. Mój problem jest taki, że znam dosłownie 0 twojej perspektywy odnośnie stanu gry zanim karty zostały mechanicznie odkryte. Znam za to perspektywę Sidora. Mogę uwierzyć i że jest w mafii i że jest w mieście. Na podstawie czego mam wnioskować na twój temat? No jeżeli uwazasz ze nie masz na podstawie czego wnioskowac to mozesz rzucic moneta jak S. zaproponowal, lol, co ja mam, zrobic Ci dylatacje jakas czasu czy cos?
|
|
|
Post by maiar on Nov 9, 2023 0:04:05 GMT 1
Działam i tu i na MU. Tak czy siak cała moja maniera byla zrobiona by ciebie ogarnac i cie sprawdzic, bo K. i S. mnie generalnie olali zanim poszedłem spać, ale ty tez basically nie zareagowales Rozpisz na podstawie czego chciałeś mnie sprawdzić a ja już serio lecę spać. Robie memy pod Ciebie opisujace twoja gre, a Ty na to w ogole nie reagujesz tylko w tej manierze w ktorej zaczales gre pytasz sie mnie sucho o co chodzi, zero informacji, zero reakcji, zero emocji, i Ty mowisz ze ja nic nie daje? Ty tak samo nic nie dawales jak ze mna rozmawiales
|
|