|
Post by maiar on Nov 8, 2023 11:33:00 GMT 1
S., dawaj temat bo K. Juz mnie dwa razy zghostowal
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 11:33:41 GMT 1
Fajnie było po chillowac, szkoda że Red nie wbił, udało mi się odzyc w klubie tak czy siak
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 11:33:52 GMT 1
Czemu się zapisywałeś w ogóle?
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 11:37:07 GMT 1
Co jest ciekawego w tych taktykach? jeden w pierwszym poście mówi że jest w mafii drugi proponuje debate oksfordzką a trzeci gra identycznie jak w poprzedniej mafijnej edycji no ciężko mi do was dorównać, wyróżniam się brakiem pomysłu
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:37:43 GMT 1
Gdzie widzisz moje celowe nie myślenie?
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 11:38:19 GMT 1
S., dawaj temat bo K. Juz mnie dwa razy zghostowal przecież miałeś iść spać
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:38:30 GMT 1
Co jest ciekawego w tych taktykach? jeden w pierwszym poście mówi że jest w mafii drugi proponuje debate oksfordzką a trzeci gra identycznie jak w poprzedniej mafijnej edycjino ciężko mi do was dorównać, wyróżniam się brakiem pomysłu Bo ja po prostu tak gram, tylko czasem jestem w mafii, a czasem w mieście.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:39:39 GMT 1
Garść informacji ode mnie: 1) Jestem niewinny. 2) Będę pisać raczej o rzeczach niezwiązanych z grą, bo nie bardzo wiem, o czym związanym z grą można tu niby pisać. 3) Cel najbliższego linczu i ewentualnego strzału snajperskiego wybiorę losowo. A my nie mieliśmy dać największego show w historii mafia corner? Jaki jest sens się zapisywać, jeśli negujesz sens rozgrywki od samego początku?
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 11:41:50 GMT 1
Zapodajcie jakiś temat do tej debaty. Ja znam się prawie na wszystkim.
I tak zagłosuję na Pshemo albo Boba, nie zmienię już decyzji, więc nie ma za bardzo sensu dyskutować o grze. Jeśli sprzymierzycie się przeciwko mnie, także wskażę kogoś z tej dwójki.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:44:31 GMT 1
Dlaczego akurat Anturę masz za niewinnego?
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 11:45:45 GMT 1
Garść informacji ode mnie: 1) Jestem niewinny. 2) Będę pisać raczej o rzeczach niezwiązanych z grą, bo nie bardzo wiem, o czym związanym z grą można tu niby pisać. 3) Cel najbliższego linczu i ewentualnego strzału snajperskiego wybiorę losowo. A my nie mieliśmy dać największego show w historii mafia corner? Jaki jest sens się zapisywać, jeśli negujesz sens rozgrywki od samego początku? Mieliśmy, ale odmawiasz udziału w debacie oksfordzkiej. Trudno powiedzieć. Neguję sens strategiczny, natomiast można popisać coś na luzie, potrollować, czemu nie?
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 11:46:48 GMT 1
Dlaczego akurat Anturę masz za niewinnego? Założyłem tak przed rozpoczęciem rozgrywki.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:49:51 GMT 1
Ciężko będzie nam znaleźć nić porozumienia.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:51:57 GMT 1
Wystarczy, że dwie osoby zagrają bardzo niewinnie i zauważą nawzajem swoją niewinność. A ty piszesz jakbyśmy brali udział w loterii.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 11:52:39 GMT 1
Ja szukam raczej nici Ariadny.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:53:00 GMT 1
Jak jesteś w mafii, to mam pomysł na czym cię złapać.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 11:53:41 GMT 1
Wystarczy, że dwie osoby zagrają bardzo niewinnie i zauważą nawzajem swoją niewinność. A ty piszesz jakbyśmy brali udział w loterii. Przypuśćmy, że zauważyłem niewinność kol. Antury.
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 11:56:30 GMT 1
jeden w pierwszym poście mówi że jest w mafii drugi proponuje debate oksfordzką a trzeci gra identycznie jak w poprzedniej mafijnej edycjino ciężko mi do was dorównać, wyróżniam się brakiem pomysłu Bo ja po prostu tak gram, tylko czasem jestem w mafii, a czasem w mieście. pewnie tak, ale obraz zarysował się taki jak napisałem
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:58:12 GMT 1
Wystarczy, że dwie osoby zagrają bardzo niewinnie i zauważą nawzajem swoją niewinność. A ty piszesz jakbyśmy brali udział w loterii. Przypuśćmy, że zauważyłem niewinność kol. Antury. Dlatego spytałem dlaczego masz go za niewinnego. Chcę się dowiedzieć, czy się mylisz, czy zmyślasz.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 12:00:03 GMT 1
Ja po prostu, kolego Pshemo, mam dość rozumu i pokory, żeby zdawać sobie sprawę, że moja skuteczność w tej grze jest znacznie niższa niż na warszawskich halach i orlikach. Piszesz, że wystarczy, że dwie osoby zauważą swoją niewinność. Cóż, ja nie mam zaufania do swoich spostrzeżeń, więc wybór losowy, który daje podobne szanse na trafienie, a z całą pewnością jest mniej czasochłonny, jawi mi się jako atrakcyjna opcja.
|
|