egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 14, 2023 22:59:33 GMT 1
no ihmo to miastowa rozkmina, mafiozie raczej nieoskarżanie jest na rękę i zbytnio tym nie epatuje, a już na pewno nie szuka konfliktu w momencie, w którym siłą rzeczy go nie ma, bo go nikt porządnie nie oskarża.
wiec dla mnie takie stwierdzenie go jeszcze mocniej uniewinnilo, a Ty szukasz sobie z nim konfliktu, chuj wie po co, chyba po to, by Cie w zwiazku z tym uniewinnil.
ale w sumie tez w mafii moze bys takiego konfliktu nie szukal
wiec chuj wie czy to ma znaczenie, ide spac
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 22:59:48 GMT 1
Rozliczanie Pshema z jego niescislosci to pozorowany ruch? Jakie nieścisłości popełniłem?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 23:00:14 GMT 1
Egze mam mnie za mafie a nie widzi ze Pshemo chuja gra. chuja gram więc jestem w mafii?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 14, 2023 23:00:55 GMT 1
Rozliczanie Pshema z jego niescislosci to pozorowany ruch? Jakie nieścisłości popełniłem? Niescislosc Twojego idealu, ktory probujesz nam tutaj wcisnac z tym jak w rzeczywistosci wyglada Twoja gra.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 23:01:45 GMT 1
Egze czego się spodziewasz od mafii?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 14, 2023 23:02:02 GMT 1
no ihmo to miastowa rozkmina, mafiozie raczej nieoskarżanie jest na rękę i zbytnio tym nie epatuje, a już na pewno nie szuka konfliktu w momencie, w którym siłą rzeczy go nie ma, bo go nikt porządnie nie oskarża. wiec dla mnie takie stwierdzenie go jeszcze mocniej uniewinnilo, a Ty szukasz sobie z nim konfliktu, chuj wie po co, chyba po to, by Cie w zwiazku z tym uniewinnil. ale w sumie tez w mafii moze bys takiego konfliktu nie szukal wiec chuj wie czy to ma znaczenie, ide spac Nie czuje, zeby takie cos napisal egze z dobromiastowa wola
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 23:02:18 GMT 1
Jakie nieścisłości popełniłem? Niescislosc Twojego idealu, ktory probujesz nam tutaj wcisnac z tym jak w rzeczywistosci wyglada Twoja gra. Jak wygląda moja gra w rzeczywistości? Pytam serio.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 14, 2023 23:03:03 GMT 1
nie no kurwa Pshemo przyostrzyl w moja strone by za pare minut napisac, ze jestem niewinny, no kurwa, jak on jest w mafii i tak to rozgrywa, do tego wczesniej uniewinniajac, lamiac tyle barier psychicznych, robiac tyle rzeczy odwrotnie to interesu tego co zrobilby mafiozo, to czapki z glow
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 14, 2023 23:04:06 GMT 1
i tu nie chodzi o to czy pshemo gra super partie czy slaba
|
|
|
Post by luczyk on Nov 14, 2023 23:05:05 GMT 1
Niescislosc Twojego idealu, ktory probujesz nam tutaj wcisnac z tym jak w rzeczywistosci wyglada Twoja gra. Jak wygląda moja gra w rzeczywistości? Pytam serio. Miotasz sie. Nie widze tu checi dazenia do znalezienia prawdy poprzez swoje zagrywki. W poprzedniej 2 vs 2 czulem to w chuj. Teraz to jest dla mnie taki pic wsparty dodatkowo potrzeba zaznaczenia, ze tak wlasnie vjcesz grac. Troche jaobys probowal odegrac miejska mete z poprzedniej gry, ale jest to az zbytnio przerysowane. Taka sztuka dla sztuki.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 14, 2023 23:06:11 GMT 1
Egze czego się spodziewasz od mafii? no ze beda sie starali przepchnac dosc przypadkowy pierwszy lincz a w drugim beda chcieli spokojnie przeglosowac, do tego to co pisalem wczesniej, to znaczy ze beda chcieli by glosowanie na kazdego miastowego bylo mozliwe i nie bylo takich niewinnych "sedziow"
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 23:06:18 GMT 1
Jak wygląda moja gra w rzeczywistości? Pytam serio. Miotasz sie. Nie widze tu checi dazenia do znalezienia prawdy poprzez swoje zagrywki. W poprzedniej 2 vs 2 czulem to w chuj. Teraz to jest dla mnie taki pic wsparty dodatkowo potrzeba zaznaczenia, ze tak wlasnie vjcesz grac. Troche jaobys probowal odegrac miejska mete z poprzedniej gry, ale jest to az zbytnio przerysowane. Taka sztuka dla sztuki. a mafiozi udają że kogoś podejrzewają tak.
|
|
|
Post by bobek on Nov 14, 2023 23:06:47 GMT 1
jednak luczyk i tomus najfajniejsi
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 23:07:15 GMT 1
Egze czego się spodziewasz od mafii? no ze beda sie starali przepchnac dosc przypadkowy pierwszy lincz a w drugim beda chcieli spokojnie przeglosowac, do tego to co pisalem wczesniej, to znaczy ze beda chcieli by glosowanie na kazdego miastowego bylo mozliwe i nie bylo takich niewinnych "sedziow" spodziewasz sie z ich strony bronienia siebie nawzajem? Jak twoim zdaniem zaragowała by para Kacper Łuczyk gdyby byli obaj podejrzewani?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 14, 2023 23:09:00 GMT 1
Albo chuj. Odrzuce duet Pshemo egze w mafii i skupie sie a tym, ktory probuje bardziej wziac drugiego pod wlos.
|
|
|
Post by bobek on Nov 14, 2023 23:09:02 GMT 1
na fajność łuczyka mam najmocniejsze argumenty
kto ze mną kto przeciwko
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 14, 2023 23:09:19 GMT 1
w ogole nie skupiam sie na parowaniu mafiozow, specyfika tej gry jest taka, ze trzeba dorwac jednego mafioze i go zlinczowac. a mafia moze to oskarzanie/bronienie sie rozegrac na milion sposobow
|
|
|
Post by bobek on Nov 14, 2023 23:09:24 GMT 1
ktoś chce w ogóle o tym dyskutować czy go od razu uniewinniamy i lecimy dalej
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 14, 2023 23:09:33 GMT 1
Albo chuj. Odrzuce duet Pshemo egze w mafii i skupie sie a tym, ktory probuje bardziej wziac drugiego pod wlos. A skąd założenie, że któryś próbuje?
|
|
|
Post by bobek on Nov 14, 2023 23:09:51 GMT 1
w ogole nie skupiam sie na parowaniu mafiozow, specyfika tej gry jest taka, ze trzeba dorwac jednego mafioze i go zlinczowac. a mafia moze to oskarzanie/bronienie sie rozegrac na milion sposobow a do tego zawęzić zbiór i można wygrywać
|
|