monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 12:00:49 GMT 1
kurka bobek, bo problem jest w tym że nikt nie czyta wejścia tomusia odwrotnie
wręcz przeciwnie, jest odczytywane pozytywnie
problem jest w przestrodze ze to jeszcze nie świadczy o niewinności
a ty jakoś tak bardzo wybiórczo sobie fakty podstawiasz
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 12:05:11 GMT 1
żadnego uniewinniania pana T B i T w mafii miałem tu wyłapać ironie czy o co chodzi
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 12:05:45 GMT 1
czy myślisz że sobie pressujesz tomusia a ja Ci przeszkadzam
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 12:29:11 GMT 1
Sorka, że się nie udzielałem, ale mi się nie chciało. Po robo coś spróbuję poczytać i upewnić się (albo zmienić zdanie), że Monti jest mafiozą.
Kiedy lincz?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 12:48:22 GMT 1
jakoś wieczorem Tomeczku
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 12:48:53 GMT 1
żadnego uniewinniania pana T B i T w mafii miałem tu wyłapać ironie czy o co chodzi a B i T w mafii czy nie?
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 12:50:36 GMT 1
miałem tu wyłapać ironie czy o co chodzi a B i T w mafii czy nie? Myśle ze nie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 12:59:39 GMT 1
wiec ja sobie robocze uniewinnie Tomusia i Pshema hehe i co mi Monti zrobisz? Tomus Pshemek Egze *** Monciarzhuj BobekLuczyk w mafii jakbyś był Przemo to byś pisząc jak egzeusz wstawił dwóch mafiozów do trójki czy jednak dywersyfikował no jeśli nie to sprawa jest prostsza bobas do rozstrzygnięcia jest kto się bardziej dodaje Luczyk egze Luczyk Pshemo Pshemo egze Przemek stwierdził że w mafii ukonstytuowałby siebie po tej samej stronie co partnera, czy jest tam nutka prawdy? Czy to może być tak, że na plecach Tomeczka siedziała mafia Pshemo - egze? Jeśli np jesteś w stanie wykluczyć mafię luczyk - egze albo dać coś dobrego na luczykeza to w ogóle nie powinno być problemu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 13:01:35 GMT 1
Czy może Pshemo siedzi z Luczykiem i liczył że może wjebac Tomeczka na co wskazuje jego rant w tę stronę po wcześniejszym pseudouniewinnieniu + tradycyjnie uznał że lepiej mieć egzego po swojej stronie, na co wskazuje też że w tej absurdalnej wieczornej dyskusji wycierał sobie nim buzię
Idę poczytać Luczyka
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 13:04:01 GMT 1
Scenariusz 1 egze i pshemo w mafii i uniewinnili tomusia, zeby go sobie kupic. Scenariusz 2 pshemo uniewinnil tomusia, egze podlapal temat, bo jest z tomusiem w mafii Scenariusz 3 pshemo uniewinnil tomusia, egze podklepal bo sie boi pshema. Pshemo z tomusiem w mafii Bobek i monciarz daje mi dobre wajby Luczyk szedł w podobna stronę ale nie był taki pewien wariantu z niewinnym Tomeczkiem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 13:06:16 GMT 1
Dawaj jakieś armaty Bobas
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 13:55:49 GMT 1
wstydźcie się tej ciszy
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 14:07:09 GMT 1
no już już byłem u fryzjera
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 14:07:20 GMT 1
armat nie dam ale pogadam
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 14:09:44 GMT 1
Tomus Pshemek Egze *** Monciarzhuj BobekLuczyk w mafii jakbyś był Przemo to byś pisząc jak egzeusz wstawił dwóch mafiozów do trójki czy jednak dywersyfikował no jeśli nie to sprawa jest prostsza bobas do rozstrzygnięcia jest kto się bardziej dodaje Luczyk egze Luczyk Pshemo Pshemo egze Przemek stwierdził że w mafii ukonstytuowałby siebie po tej samej stronie co partnera, czy jest tam nutka prawdy? Czy to może być tak, że na plecach Tomeczka siedziała mafia Pshemo - egze? Jeśli np jesteś w stanie wykluczyć mafię luczyk - egze albo dać coś dobrego na luczykeza to w ogóle nie powinno być problemu czemu dajesz takie niby zajebiście przekminione posty w których wszystko jest proste ale od samego poczatku oparte na założeniu, że jesteś niewinny? przecież to stawia całą dalszą teorie na kutasie i nic sie już tam nie zgadza
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 14:10:50 GMT 1
i jak Ty mnie kurwa czytasz że wchodząc niby w moją głowę kolorujesz na zielono Tomusia, a nie Łuczyka, kiedy najpewniejsze twierdzenia daje o Łuczyku nie o Tomusiu?
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 14:11:46 GMT 1
ja nie czytam póki co na zbyt dużym zaangażowaniu więc mogę sobie na pewne mispleje pozwolić, ale Ty?
kolego
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 14:31:27 GMT 1
ja też tak czytam, głuptasku
i tak gram
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 14:34:06 GMT 1
pierwsza kwestia - no co ty kocopolisz brachu, a jakie inne założenie ma być wprowadzone przeze mnie niż to, że jestem niewinny? zadałem Ci pytanie o stan rzeczy i ogląd na konkretną sytuację, jak chcesz se jeszcze kolorować Luczyka na zielono przy takim postawieniu sprawy, to jest ona już skończona, bo w mafii są egze i Pshemo oczywiście na własny użytek możesz se tam dorzucić mnie, odkolorować, nie widzę w tym problemu i nie wchodzę w twoją głowę, bo w bajzlu się nie tapiam, tylko prezentuję ogląd w oparciu na tym jak konkretnie odpisałeś na posta :* z gremialnym uniewinnieniem Tomeczka i Luczyka się nie zgadzam jeszcze
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 14:34:13 GMT 1
to Ty dopiero potrafisz robić dobre wrażenie!
|
|