monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:52:59 GMT 1
Bardzo interesująca dedukcja, jeśli w mafii jest Pshemo z Bobkiem - a tak myślimy teraz ja Monti i chyba Egze też Jeśli jesteś mafiozą, to w sumie: dzięki tomek ale jak on jest mafioza to jest bezwartosciowe bo wygrywamy
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:53:13 GMT 1
dobra masz hard uniewinnienie ode mnie tomeczku prowadz wodzu
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:53:25 GMT 1
Uniewinniłem Monciarza dwie godziny temu xd To gratuluję. Szybki jesteś.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:53:54 GMT 1
a skad to mozesz wiedziec jak jestes na stronie 23? XD Bo temat od tej strony na której się dziś pojawiłem mam przecież cały czas oczytany bo siedzę i rozmawiam ciołku. to ciekawe, bo: W waszej interakcji z okolic 20tej strony wypadł lepiej od ciebie. xd a potem? oj gościu to byly te same strony
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:53:56 GMT 1
Imo trochę zbyt wąsko to rozważasz. Ja zaczynam mieć wizję tego, że mafia starała się właśnie absolutnie rozbić możliwość sparowania z bliźniakiem. I wtedy szukanie dwóch mafii w tercecie Tomus-Pshemo-Egze wydaje się błędne, bo ich połączenia były dla mnie od początku wyraźne i oczywisty. Od Ciebie czuję miejscowy wajb, kumam o co Ci chodzi, więc Ciebie daję do miasta. I w takim układzie zostawałby Bobek. Co o tym sądzisz? no a z kim ten bobek wtedy bo zostaje tomus/egze bobek nie byl zagrozony jak sie zaczela akcja 'przemyslaw'
ty, hmm, takno ale jak pisze to nie jest tak, ze od egzego sie wszystko zaczelo, tylko ode mnie, jak napisalem wlasnie ze bobyslaw sie wyklucza i ze moze byc tylko z pshemem wiec racjonalnym bylby glos na pshema wlasnie zeby egze mafijny byl z bobem/toba, wyczekal to i dal glos, to musialby zrobic dobra mafijna robote Luczyk by nie zlecial dzisiaj imo, to nie byla akcja ratunkowa Komedia.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:54:33 GMT 1
tzn akcja z bobkiem ktory troche zaczal nabierac wody, a potem stwierdzilem ze no ni chuja, wczesniej byla akcja z teoria Pshemo - Bob na plejsie w mafii
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:54:43 GMT 1
Bo temat od tej strony na której się dziś pojawiłem mam przecież cały czas oczytany bo siedzę i rozmawiam ciołku. to ciekawe, bo: to byly te same strony Nie, dziś pojawiłem się później niż strona 23.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:55:00 GMT 1
Po mnie zlinczujcie Montiego. Na moją odpowiedzialność.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:55:11 GMT 1
no a z kim ten bobek wtedy bo zostaje tomus/egze bobek nie byl zagrozony jak sie zaczela akcja 'przemyslaw'
ty, hmm, takno ale jak pisze to nie jest tak, ze od egzego sie wszystko zaczelo, tylko ode mnie, jak napisalem wlasnie ze bobyslaw sie wyklucza i ze moze byc tylko z pshemem wiec racjonalnym bylby glos na pshema wlasnie zeby egze mafijny byl z bobem/toba, wyczekal to i dal glos, to musialby zrobic dobra mafijna robote Luczyk by nie zlecial dzisiaj imo, to nie byla akcja ratunkowa Komedia. zagrożenie =/ zlecenie ja bym na niego nie dal egze go testowal tomusiowi zaczal sie zielenic
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:55:38 GMT 1
Ja czuję gdy on mnie atakuje a nie wierzy w to, że jestem winny.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:55:47 GMT 1
Egze nie uważasz, że ktoś się pod twój typ podczepił? Do momentu jak napisałeś moja sytuacja była spokojna. Teraz ludzie są przekonani, że będę w mafii. Nie dziwi cię to? A co sądzisz o duecie Bob Tomus?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:56:14 GMT 1
to ciekawe, bo: to byly te same strony Nie, dziś pojawiłem się później niż strona 23. nie o to chodzi barani lbie, chodzi o przyczyne-skutek ktora doszla do tego, ze bobek dostal mile wajby ostatecznie, a otworzyla furtke na to ze egze poszedl w ciebie totalnie sie z rozgrywka mijasz
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:56:51 GMT 1
Wajcha na Boba. Anyone?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:57:10 GMT 1
Egze nie uważasz, że ktoś się pod twój typ podczepił? Do momentu jak napisałeś moja sytuacja była spokojna. Teraz ludzie są przekonani, że będę w mafii. Nie dziwi cię to? A co sądzisz o duecie Bob Tomus? bardziej egze tomus imo
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:57:21 GMT 1
ale tego tomusia to nie wiem czy jest sens naprawde rozpatrywac
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:57:27 GMT 1
Tomuś gra zajebiście nieudolnie a on tak robi gdy jest w mieście. Przynajmniej dotychczas tak było. Bobek w mafii być może, ale bardziej uważam, że jest w niej Monti.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:57:35 GMT 1
nie podoba mi sie, ze bob calkiem zniknal
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:57:57 GMT 1
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:58:16 GMT 1
Imo trochę zbyt wąsko to rozważasz. Ja zaczynam mieć wizję tego, że mafia starała się właśnie absolutnie rozbić możliwość sparowania z bliźniakiem. I wtedy szukanie dwóch mafii w tercecie Tomus-Pshemo-Egze wydaje się błędne, bo ich połączenia były dla mnie od początku wyraźne i oczywisty. Od Ciebie czuję miejscowy wajb, kumam o co Ci chodzi, więc Ciebie daję do miasta. I w takim układzie zostawałby Bobek. Co o tym sądzisz? no a z kim ten bobek wtedy bo zostaje tomus/egze bobek nie byl zagrozony jak sie zaczela akcja 'przemyslaw' ty, hmm, tak no ale jak pisze to nie jest tak, ze od egzego sie wszystko zaczelo, tylko ode mnie, jak napisalem wlasnie ze bobyslaw sie wyklucza i ze moze byc tylko z pshemem wiec racjonalnym bylby glos na pshema wlasnie zeby egze mafijny byl z bobem/toba, wyczekal to i dal glos, to musialby zrobic dobra mafijna robote Ale w takim towarzystwie nie spodziewam się słabych ruchów mafii. Dlatego w banię weszło mi to, że Boba mi najcięzej z kimkolwiek powiązać. Drugi w kolejności jesteś Ty, ale dajesz taki kontent, że stawiam na szali swojego napletka żeś miasto.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:58:20 GMT 1
Ja Tomusiowi nawet nie odpowiadam jak mnie oskarża tyle o tym myślę. Jakbym uważał, że jest w mafii to bym mu odpisywał.
|
|