monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:58:22 GMT 1
Ja czuję gdy on mnie atakuje a nie wierzy w to, że jestem winny. ech, no ale ja cie nie atakuje, raczej punktuje problem z atakiem jest taki, ze przedstawiles luczyk, bob, monti, ale na nikogo nic nie podales
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:59:34 GMT 1
Tak, zróbcie to. Ja mam przeżyć. To jest priorytet.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:59:43 GMT 1
Wytłumacz mi swój tok myślenia, dlaczego dzisiaj trzeba jebnąć we mnie. Na jakiej zasadzie? Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek. No za chuja się nie zgadzam z taką teorią. Już chuj z tym, że miałbym lecieć pierwszy. Ale uniewinniania egze po linczu na mnie nie dopuszczam.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:59:49 GMT 1
Ja czuję gdy on mnie atakuje a nie wierzy w to, że jestem winny. ech, no ale ja cie nie atakuje, raczej punktuje problem z atakiem jest taki, ze przedstawiles luczyk, bob, monti, ale na nikogo nic nie podales Dałeś głos na mnie.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:00:13 GMT 1
Pshemo, a dlaczego egze w mafii może być tylko ze mną?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:00:29 GMT 1
Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek. No za chuja się nie zgadzam z taką teorią. Już chuj z tym, że miałbym lecieć pierwszy. Ale uniewinniania egze po linczu na mnie nie dopuszczam. Na ile autentyczny twoim zdaniem był jego atak na mnie? To powinien być klucz do oceny Egzego.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:00:57 GMT 1
ech, no ale ja cie nie atakuje, raczej punktuje problem z atakiem jest taki, ze przedstawiles luczyk, bob, monti, ale na nikogo nic nie podales Dałeś głos na mnie. nom, jest to najbardziej optymalne wg mnie, jesli jestes niewinny, to prawdopodobnie bob tez moze byc niewinny, wiec mam tomusia i boba po stronie dobra tylko kurde ten luczyk to dobry kumpel i jakos ciezko mi uwierzyc ze w mafii jest z egze
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:01:31 GMT 1
haha myslalem ze jest lincz
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:01:35 GMT 1
Pshemo, a dlaczego egze w mafii może być tylko ze mną? Bo inaczej po co byłoby wrzucenie mnie na świecznik. Raczej mu sprzyjałem, po co miałby zrobić coś takiego będąc w mafii? Jedyny sens by miało pchanie mnie na świecznik gdyby obawiał się, że możesz dziś paść. Moim zdaniem wtedy byłeś najbliżej śmierci.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:01:49 GMT 1
tomus zbrodniarzu czemu chcesz wajchowac gozdine przed XD
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:01:50 GMT 1
Wytłumacz mi swój tok myślenia, dlaczego dzisiaj trzeba jebnąć we mnie. Na jakiej zasadzie? Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek. Czekaj, czekaj. Egze może być w mafii tylko ze mną. Ja lecę niewinny, wtedy egze powinien też być niewinny. Tomusia masz za miasto. Więc na chuj miałbyś poprawnie wybierać pomiędzy Montim a Bobkiem?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:02:23 GMT 1
no to powiem tak:
brak Boba wyglada jeszcze tragiczniej w tym momencie, bo on nie ma wyboru, musialby ladowac w Pshema
a Pshemo sam moze sie jakos wybronic w godzinie wilka
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:02:28 GMT 1
tomus zbrodniarzu czemu chcesz wajchowac gozdine przed XD Ja też myślałem, że teraz lincz xd
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:02:43 GMT 1
BOBEK DAJ GŁOS PROSZĘ
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:02:52 GMT 1
nom, jest to najbardziej optymalne wg mnie, jesli jestes niewinny, to prawdopodobnie bob tez moze byc niewinny, wiec mam tomusia i boba po stronie dobra tylko kurde ten luczyk to dobry kumpel i jakos ciezko mi uwierzyc ze w mafii jest z egze W jaki sposób moja niewinność uniewinnia Bobka. Chciałbym o tym usłyszeć, bo jestem niewinny.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:03:17 GMT 1
Mafia jezt poinformowana o godzinie linczu, miasto nie jest. To uniewinnia Pshema, bo on też nie wiedział?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:04:32 GMT 1
Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek. Czekaj, czekaj. Egze może być w mafii tylko ze mną. Ja lecę niewinny, wtedy egze powinien też być niewinny. Tomusia masz za miasto. Więc na chuj miałbyś poprawnie wybierać pomiędzy Montim a Bobkiem? Bo mogę się mylić z Tomusiem/Egze. Ale fakt, czym bardziej będę przekonany o niewinności Tomusia i Egzego tym bardziej optymalne staje się linczowanie ciebie dzisiaj.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:04:52 GMT 1
Mafia jezt poinformowana o godzinie linczu, miasto nie jest. To uniewinnia Pshema, bo on też nie wiedział? Ja wiedziałem o której jest lincz.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:05:06 GMT 1
Mafia jezt poinformowana o godzinie linczu, miasto nie jest. To uniewinnia Pshema, bo on też nie wiedział? no wlasnie jest w temacie z glosem ale dalbym glowe ze ktos tu pisal ze jest o 21 i mi sie takm utarlo
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:05:43 GMT 1
Przecież są podane godziny linczu w pierwszym poście. Co Ty ćpiesz?
|
|