Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:06:15 GMT 1
Na czutkę Łuczyk niewinny. Dlatego gra powinna się skończyć przy linczu na Montim. I tak mnie nie posłuchacie, ale powodzenia.
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 21:06:30 GMT 1
Pije piwko z kuzyniakiem i powiedziałem co wiedziałem
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:06:49 GMT 1
Bobek to też niezły typ niestety chyba nie zdążycie go sprawdzić linczując mnie dzisiaj
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 21:06:57 GMT 1
Jakbym miał świadomość ze padnę to bym bardziej się postarał ale teraz w razie czego nie mam zamiaru
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:07:06 GMT 1
nom, jest to najbardziej optymalne wg mnie, jesli jestes niewinny, to prawdopodobnie bob tez moze byc niewinny, wiec mam tomusia i boba po stronie dobra tylko kurde ten luczyk to dobry kumpel i jakos ciezko mi uwierzyc ze w mafii jest z egze W jaki sposób moja niewinność uniewinnia Bobka. Chciałbym o tym usłyszeć, bo jestem niewinny. to jest cala sekwencja rozpoczynajaca sie od opisu teorii parowej przez to jak sie zachowal bobek w stosunku do ciebie, a jak ty do bobka, biorac pod uwage kto wtedy byl na swieczniku i co sie dzialo w temacie, bobek nie mialby zadnego interesu zeby uniewinniac ciebie bedac w mafii z luczykiem moze jakas drobna szansa na mafie z egze, ale to bylby bardzo egzaltowany ruch w wykonaniu obu wszystko jest kurwa w temacie a ty sie rozmijasz z gra jak wtedy co pekayo claimowal snajpera
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 21:07:10 GMT 1
Jak coś to obiecuje ze jestem niewinny
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:07:11 GMT 1
Czekaj, czekaj. Egze może być w mafii tylko ze mną. Ja lecę niewinny, wtedy egze powinien też być niewinny. Tomusia masz za miasto. Więc na chuj miałbyś poprawnie wybierać pomiędzy Montim a Bobkiem? Bo mogę się mylić z Tomusiem/Egze. Ale fakt, czym bardziej będę przekonany o niewinności Tomusia i Egzego tym bardziej optymalne staje się linczowanie ciebie dzisiaj. No ale załóż swój scenariusz, gdzie po linczu na mnie uniewinniasz egze. Wytłumacz mi dlaczego wtedy, przy założeniu miastowości Tomusia musiałbyś rozkminiać między Montim a Bobkiem.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:07:31 GMT 1
Egze też jakiś ślepy, że mu się 3 typów podczepia pod jego atak i nic nie widzi.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:08:25 GMT 1
Bo mogę się mylić z Tomusiem/Egze. Ale fakt, czym bardziej będę przekonany o niewinności Tomusia i Egzego tym bardziej optymalne staje się linczowanie ciebie dzisiaj. No ale załóż swój scenariusz, gdzie po linczu na mnie uniewinniasz egze. Wytłumacz mi dlaczego wtedy, przy założeniu miastowości Tomusia musiałbyś rozkminiać między Montim a Bobkiem. Bo założenia mogą okazać się błędne i wtedy w mafii np. jest tylko jeden z grona Bobek/Monti, więc lepiej walnąć tego, który jest bardziej podejrzany.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:08:53 GMT 1
Na czutkę Łuczyk niewinny. Dlatego gra powinna się skończyć przy linczu na Montim. I tak mnie nie posłuchacie, ale powodzenia. Jak ocenisz w takim razie ten post: mafiacorner.boards.net/post/84970/threadMonti dałby radę to odegrać w mafii?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:10:54 GMT 1
No ale załóż swój scenariusz, gdzie po linczu na mnie uniewinniasz egze. Wytłumacz mi dlaczego wtedy, przy założeniu miastowości Tomusia musiałbyś rozkminiać między Montim a Bobkiem. Bo założenia mogą okazać się błędne i wtedy w mafii np. jest tylko jeden z grona Bobek/Monti, więc lepiej walnąć tego, który jest bardziej podejrzany. No ale to nie kumam tego, że robisz założenia, z których wnioskiem jest konieczność ujebania mnie dzisiaj i na podstawie mojego koloru uniewinnienie egze. A teraz już tłumaczysz się tym, że te założenia mogą być błędne. Ale chuj z tym. Chcesz sprawdzić Bobka?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:11:30 GMT 1
Bo założenia mogą okazać się błędne i wtedy w mafii np. jest tylko jeden z grona Bobek/Monti, więc lepiej walnąć tego, który jest bardziej podejrzany. No ale to nie kumam tego, że robisz założenia, z których wnioskiem jest konieczność ujebania mnie dzisiaj i na podstawie mojego koloru uniewinnienie egze. A teraz już tłumaczysz się tym, że te założenia mogą być błędne. Ale chuj z tym. Chcesz sprawdzić Bobka? No tak, no mogą, przecież to gra, w której chcemy maksymalizować szanse, ale nie ma pewności.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:11:56 GMT 1
Bo założenia mogą okazać się błędne i wtedy w mafii np. jest tylko jeden z grona Bobek/Monti, więc lepiej walnąć tego, który jest bardziej podejrzany. No ale to nie kumam tego, że robisz założenia, z których wnioskiem jest konieczność ujebania mnie dzisiaj i na podstawie mojego koloru uniewinnienie egze. A teraz już tłumaczysz się tym, że te założenia mogą być błędne. Ale chuj z tym. Chcesz sprawdzić Bobka? Tak. Wolałbym lincz na Montim dziś, ale nie przekonam was do tego. Sprawdzenie Bobka też daje niezłe szanse.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:11:57 GMT 1
A Egze przyszedł, namieszał, logicznie i zrozumiale ale namieszał. Rozpoczął rajd na Pshema i wywalił jaja do góry.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:13:02 GMT 1
A na pewno sprawdzenie Bobka daje znacznie lepsze szanse niż sprawdzenie mnie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:13:31 GMT 1
Monti się w ogóle nie zastanawia nad tym czy się bronię mafijnie czy miejsko i jak to wypada przy obronie jako Conte tylko się podczepił zajebał głos i chuj.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:14:26 GMT 1
W jaki sposób z mojej niewinności wynika niewinność Bobka? Bo jakbym to zrozumiał i się zgodził to mam jednego niewinnego więcej.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:14:40 GMT 1
Egze też jakiś ślepy, że mu się 3 typów podczepia pod jego atak i nic nie widzi. ty jesteś ślepy bałwanie, bo naprawdę nie widzisz od czego to wyszło jeśli jesteś w mieście to jesteś szkodnikiem i przestań być cholerną primadonną, bo co edycję jest z tobą problem monciarz Avatar Nov 15, 2023 19:11:14 GMT 1 monciarz said: jak Bobik nie jest w mafii z Pshemem to nie jest w mafii chyba taki mam statement wrzucając że on jest niewinny bo dał dobry post naturalnie wrzuca uwagę na siebie/Luczyka w tamtym momencie monciarz Avatar Nov 15, 2023 19:11:35 GMT 1 monciarz said: teraz nikt nie gada o Przemie monciarz Avatar Nov 15, 2023 19:11:45 GMT 1 monciarz said: musiałby być plejs jak chuj egze Avatar Nov 15, 2023 19:12:36 GMT 1 egze said: Pshemo to jest sekwencja durniu jeśli są szanse na bobika w mafii, a całe zagranie z tym, że wczoraj się szczekacie jak wściekłe kundle, a dzisiaj już był pocałusy, przy czym ty nikogo nie zaatakowałeś twardo tylko 'no ten może być w mafii, tamten, to jest wygrywająca kolejka', jest plejsem, to jedyna opcja na Boba w mafii jest z Tobą bo ja wiem, że ze mną nie jest Tomus jest niewinny a zamiast jebać w Ciebie, jak była szansa na to, że Łuczyk zejdzie, to on Ci podał rękę której Ty nie złapałeś za to Ty jebałeś niby w Łuczyka, ale trochę w Kacpra, jednak jest kolejka w której niby jest Bob ale ten Bob jednak na końcu itd. więc Ty, schodząc dzisiaj, jednocześnie prawdopodobnie mocno wyjaśniasz kolor Boba i jego szanse na niewinność przy dalszej grze wzrastają, bo z Łuczykiem być nie może, ja jestem niewinny i niewinny jest najprawdopobniej Tomus sa male szanse na egze, ale on sie wydaje przekonany tez ze Bobek jest z Toba takze glos na Ciebie ma o wiele wiekszy sens niz glos na Boba, a to jak bronisz Boba tez jest troche znamienne, bo nagle jednak Luczyk, nagle jednak Monti, zlinczowany byc nie chcesz, ale tego Boba nie wpierdalasz jednoczesnie Bob cos tam z Toba pogadal ale generalnie to mowi ze jest niewinny, piwko se pije i chuj takze najlepiej zlinczowac Ciebie, bo mijasz sie z rozgrywka, znowu masz pijackie odpaly, nie probujesz nawet nadazyc, a Twoja niewinnosc daje plusy Bobowi i teoretycznie wywraca stol mam nadzieje ze wyjasnilem, bo kurwa, najbardziej mnie burzy jak gracz od ktorego normalnie oczekiwalbys wsparcia nie potrafi ZAUWAZYC najbardziej istotnych momentow w rozgrywce tylko se wszystko uklada tak zeby mu bylo wygodnie jak jestes w miescie to zastanow sie w koncu czy naprawde warto grac tak samo miasto jak mafie i robic sobie z dupy tarcze strzelnicza grrrr
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:15:19 GMT 1
Monciarz. Dlaczego tak mocno się upierasz przy tej swojej teorii ze sparowaniem mafijnym? Kurwa.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:15:26 GMT 1
A weź se idź jak masz mi pisać, że szkodzę.
|
|