Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:15:40 GMT 1
Szkodniku.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:16:13 GMT 1
Monti się w ogóle nie zastanawia nad tym czy się bronię mafijnie czy miejsko i jak to wypada przy obronie jako Conte tylko się podczepił zajebał głos i chuj. bronisz sie lepiej niz Conte, ale masz to samo co on, tj. kompletnie nie umiesz zaaatakowac, te same wydarzenia odbierasz inaczej niz powinny zostac odebrane lecisz na tym co jest wygodniejsze dla ciebie no i jednak cala sekwencja ty - bob daje duzo do myslenia tam wrzucilem post z innej rozgrywki i ty pomyslales ze to jest z tamtej, a tutaj nie potrafisz zrozumiec sytuacji ktora rezultuje linczem na tobie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:16:56 GMT 1
Na czutkę Łuczyk niewinny. Dlatego gra powinna się skończyć przy linczu na Montim. I tak mnie nie posłuchacie, ale powodzenia. Jak ocenisz w takim razie ten post: mafiacorner.boards.net/post/84970/threadMonti dałby radę to odegrać w mafii? Tak, jak najbardziej mógł to napisać jako mafia. Jest to post długi, merytoryczny, logiczny. Wszystko fajnie, ale Monti przecież umie takie pisać jako mafia bardzo dobrze. Jego trzeba po czym innym łapać/uniewinniać.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:17:13 GMT 1
Monti się w ogóle nie zastanawia nad tym czy się bronię mafijnie czy miejsko i jak to wypada przy obronie jako Conte tylko się podczepił zajebał głos i chuj. bronisz sie lepiej niz Conte, ale masz to samo co on, tj. kompletnie nie umiesz zaaatakowac, te same wydarzenia odbierasz inaczej niz powinny zostac odebrane lecisz na tym co jest wygodniejsze dla ciebie no i jednak cala sekwencja ty - bob daje duzo do myslenia tam wrzucilem post z innej rozgrywki i ty pomyslales ze to jest z tamtej, a tutaj nie potrafisz zrozumiec sytuacji ktora rezultuje linczem na tobie No pewnie, że nie umiem atakować jak atakuje ciebie. Jakże mógłbyś napisać, że atak na ciebie jest ok.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:17:53 GMT 1
Monciarz. Dlaczego tak mocno się upierasz przy tej swojej teorii ze sparowaniem mafijnym? Kurwa. bo jest prawdziwa kurwa, jak masz cos na boba z kims innym to dawaj sos, ale dopoki ktos nie da czegos w co bede w stanie uwierzyl, to bede trwal przy tym w co ja wierze w poprzedniej rozgrywce mi zostawiles lejce, a teraz mnie podwazasz, a przeciez mowiles ze jestem rozsadny zreszta huj w samo sparowanie zobacz prosze posty 18:50 - 19:20 i powiedz mi, czy Bob będący w mafii z Tomkiem/Egze mialby cokolwiek do zyskania z podania reki Pshemowi bo glownie o to chodzi
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:18:26 GMT 1
Monti się w ogóle nie zastanawia nad tym czy się bronię mafijnie czy miejsko i jak to wypada przy obronie jako Conte tylko się podczepił zajebał głos i chuj. bronisz sie lepiej niz Conte, ale masz to samo co on, tj. kompletnie nie umiesz zaaatakowac, te same wydarzenia odbierasz inaczej niz powinny zostac odebrane lecisz na tym co jest wygodniejsze dla ciebie no i jednak cala sekwencja ty - bob daje duzo do myslenia tam wrzucilem post z innej rozgrywki i ty pomyslales ze to jest z tamtej, a tutaj nie potrafisz zrozumiec sytuacji ktora rezultuje linczem na tobie Lincz na mnie się zaczął od Egzego i mnie nie przekonasz, że jest inaczej. Więc sorry, ale ten argument jest chujowy.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:18:32 GMT 1
bronisz sie lepiej niz Conte, ale masz to samo co on, tj. kompletnie nie umiesz zaaatakowac, te same wydarzenia odbierasz inaczej niz powinny zostac odebrane lecisz na tym co jest wygodniejsze dla ciebie no i jednak cala sekwencja ty - bob daje duzo do myslenia tam wrzucilem post z innej rozgrywki i ty pomyslales ze to jest z tamtej, a tutaj nie potrafisz zrozumiec sytuacji ktora rezultuje linczem na tobie No pewnie, że nie umiem atakować jak atakuje ciebie. Jakże mógłbyś napisać, że atak na ciebie jest ok. no ale o to chodzi zbyniu, ze ty nie zaatakowales naprawde jeszcze w rozgrywce poza tym wieczornym kocopoleniem wczoraj, ktore bylo fatalne
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:19:07 GMT 1
bronisz sie lepiej niz Conte, ale masz to samo co on, tj. kompletnie nie umiesz zaaatakowac, te same wydarzenia odbierasz inaczej niz powinny zostac odebrane lecisz na tym co jest wygodniejsze dla ciebie no i jednak cala sekwencja ty - bob daje duzo do myslenia tam wrzucilem post z innej rozgrywki i ty pomyslales ze to jest z tamtej, a tutaj nie potrafisz zrozumiec sytuacji ktora rezultuje linczem na tobie Lincz na mnie się zaczął od Egzego i mnie nie przekonasz, że jest inaczej. Więc sorry, ale ten argument jest chujowy. ale ja nie mam zamiaru cie przekonywac, probowalem slepca przez ulice przeprowadzic XD przeciez tylko dowodzisz ze w ogole nie kumasz rozgrywki
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:19:22 GMT 1
Jak ja atakuje ciebie, Łuczyka, Bobka i przed chwilą jeszcze trochę zwątpiłem w Egzego. To niezłe nieatakowanie nikogo.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:19:40 GMT 1
Lincz na mnie się zaczął od Egzego i mnie nie przekonasz, że jest inaczej. Więc sorry, ale ten argument jest chujowy. ale ja nie mam zamiaru cie przekonywac, probowalem slepca przez ulice przeprowadzic XD przeciez tylko dowodzisz ze w ogole nie kumasz rozgrywki To nie kumam rozgrywki, czy jestem w mafii?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:20:00 GMT 1
Lincz na mnie się zaczął od Egzego i mnie nie przekonasz, że jest inaczej. Więc sorry, ale ten argument jest chujowy. ale ja nie mam zamiaru cie przekonywac, probowalem slepca przez ulice przeprowadzic XD przeciez tylko dowodzisz ze w ogole nie kumasz rozgrywki no ale zeby to zrozumiec trzeba umiec rozpoznac zwiazek przyczynowo-skutkowy i rozumiec co pisalem o tobie przez cala rozgrywke i jak doszedlem do tego momentu a nie masz na to przestrzeni bedac w mafii
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:20:38 GMT 1
Jak ja atakuje ciebie, Łuczyka, Bobka i przed chwilą jeszcze trochę zwątpiłem w Egzego. To niezłe nieatakowanie nikogo. no super rozpisałeś wygrywającą kolejkę
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:21:41 GMT 1
Monciarz. Dlaczego tak mocno się upierasz przy tej swojej teorii ze sparowaniem mafijnym? Kurwa. bo jest prawdziwa kurwa, jak masz cos na boba z kims innym to dawaj sos, ale dopoki ktos nie da czegos w co bede w stanie uwierzyl, to bede trwal przy tym w co ja wierze w poprzedniej rozgrywce mi zostawiles lejce, a teraz mnie podwazasz, a przeciez mowiles ze jestem rozsadny zreszta huj w samo sparowanie zobacz prosze posty 18:50 - 19:20 i powiedz mi, czy Bob będący w mafii z Tomkiem/Egze mialby cokolwiek do zyskania z podania reki Pshemowi bo glownie o to chodzi Ale o chuj się wściekasz? Nigdzie nie podważam Twoich wizji. Ja mam inną wizję, która mi się pojawiła trochę z powodu Twojej teorii. A Ty się czujesz zaatakowany, bo Ci nie przytakuję. Zaczynam się martwić, że masz takie stwardnienie rozsiane momentami. Byleby Twoje było na wierzchu,.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:21:42 GMT 1
Ty Monciarz a jak sobie wytłumaczysz, że Bob ma na mnie głos. Twoim zdaniem podał mi rękę, której nie złapałem i to go uniewinnia. Gdzie jest to podanie ręki skoro ma na mnie głos?
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 21:21:46 GMT 1
Jak ja atakuje ciebie, Łuczyka, Bobka i przed chwilą jeszcze trochę zwątpiłem w Egzego. To niezłe nieatakowanie nikogo. Przede wszystkim atakowales Bobka Bobka Bobka dopóki nie zaczęło to być zle odbierane i wtedy rozszerzyłes spektrum Zaprzeczysz?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:22:28 GMT 1
Jak ja atakuje ciebie, Łuczyka, Bobka i przed chwilą jeszcze trochę zwątpiłem w Egzego. To niezłe nieatakowanie nikogo. Przede wszystkim atakowales Bobka Bobka Bobka dopóki nie zaczęło to być zle odbierane i wtedy rozszerzyłes spektrum Zaprzeczysz? To nie jest prawda. Atakowałem też Łuczyka. O Montim pisałem na przykład, że dotąd zawsze jak nie potrafiłem go uniewinnić to był w mafii i chciałem zobaczyć co o grze Montiego będzie myślał Egze.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:22:34 GMT 1
bo jest prawdziwa kurwa, jak masz cos na boba z kims innym to dawaj sos, ale dopoki ktos nie da czegos w co bede w stanie uwierzyl, to bede trwal przy tym w co ja wierze w poprzedniej rozgrywce mi zostawiles lejce, a teraz mnie podwazasz, a przeciez mowiles ze jestem rozsadny zreszta huj w samo sparowanie zobacz prosze posty 18:50 - 19:20 i powiedz mi, czy Bob będący w mafii z Tomkiem/Egze mialby cokolwiek do zyskania z podania reki Pshemowi bo glownie o to chodzi Ale o chuj się wściekasz? Nigdzie nie podważam Twoich wizji. Ja mam inną wizję, która mi się pojawiła trochę z powodu Twojej teorii. A Ty się czujesz zaatakowany, bo Ci nie przytakuję. Zaczynam się martwić, że masz takie stwardnienie rozsiane momentami. Byleby Twoje było na wierzchu,. pisales mi to samo w poprzedniej rozgrywce i napisze ci to samo teraz: w ogole sie nie wsciekam xd
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:22:42 GMT 1
Może mam schizę, ale teraz to Pshemo mi się bardziej podoba niż Monciarz.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:23:01 GMT 1
Ty Monciarz a jak sobie wytłumaczysz, że Bob ma na mnie głos. Twoim zdaniem podał mi rękę, której nie złapałem i to go uniewinnia. Gdzie jest to podanie ręki skoro ma na mnie głos? nic się nie wydarzyło w międzyczasie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:23:17 GMT 1
Może mam schizę, ale teraz to Pshemo mi się bardziej podoba niż Monciarz. to dawaj na mnie, a jak niewinny to ty, ok?
|
|