Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:23:25 GMT 1
Może mam schizę, ale teraz to Pshemo mi się bardziej podoba niż Monciarz. No kurwa oczywiście, że jestem niewinny. Miło, że ktoś myśli.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:23:44 GMT 1
Ale mam takie wrażenie, że to napierdalanka miastowych,
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:23:48 GMT 1
Ty Monciarz a jak sobie wytłumaczysz, że Bob ma na mnie głos. Twoim zdaniem podał mi rękę, której nie złapałem i to go uniewinnia. Gdzie jest to podanie ręki skoro ma na mnie głos? nic się nie wydarzyło w międzyczasie? no ale dobra: Bobik, co Cię w międzyczasie przekonało, że dałeś głos na Pshema?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:24:43 GMT 1
Dajcie w tego Boba bo jestem niewinny. Proszę.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:24:59 GMT 1
ja mam warun
jak linczujemy mnie, to dzisiaj
jak nie linczujemy dziś Pshema, to w ogóle go nie linczujemy
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:24:59 GMT 1
Egze dlaczego w ogóle nie reagujesz na moją obronę?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:25:09 GMT 1
No kurwa nigdzie nie napisałem o tym w kontekście Waszej winy czopy niemyte. Weźcie se jakieś szkolenia z kultury dyskusji bo to jest niepojęte jak chujowo jest Wam coś napomknąć.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:25:48 GMT 1
Mój poziom emocji jest dużo lepszy niż i gdy umierałem jako Conte i gdy umierałem jako Elrond. Jest tak, bo jestem.
Niewinny.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:26:00 GMT 1
i w dupie mam twoje wygrywające kolejki Pshemo, napisz w końcu coś konkretnego, bo mi aż wstyd z Tobą grać w tej samej rozgrywce patrząc na to co kocopolisz
tylko, że poziom energii mnie zaczął zastanawiać
takie same głupoty pierdoliłeś w tym 2 vs 2 i nie chcę tego samego błędu popełnić
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:26:18 GMT 1
Gdzie pozostałe trio?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:26:32 GMT 1
No kurwa nigdzie nie napisałem o tym w kontekście Waszej winy czopy niemyte. Weźcie se jakieś szkolenia z kultury dyskusji bo to jest niepojęte jak chujowo jest Wam coś napomknąć. A to jest apropo czego? Co ja zrobiłem, żebyś mnie nazywał czopem niemytym?
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 21:26:40 GMT 1
nic się nie wydarzyło w międzyczasie? no ale dobra: Bobik, co Cię w międzyczasie przekonało, że dałeś głos na Pshema? Napisałem ze dał niewinny post i tyle, deklaracja jego niewinności była tylko w Twojej głowie
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:26:42 GMT 1
Uspokójcie się do kurwy nędzy
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:26:50 GMT 1
I Pshemo i Bobek do wywalenia, a jak Bobek pisze, że postarałby się jakby był zagrożony, to czekam na jego postaranko
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:27:36 GMT 1
i w dupie mam twoje wygrywające kolejki Pshemo, napisz w końcu coś konkretnego, bo mi aż wstyd z Tobą grać w tej samej rozgrywce patrząc na to co kocopolisz tylko, że poziom energii mnie zaczął zastanawiać takie same głupoty pierdoliłeś w tym 2 vs 2 i nie chcę tego samego błędu popełnić Ale ja już nie mam czasu ci budować zajebistej merytorycznej argumentacji dlaczego ktoś jest w mafii. Rozpisałem ci jak widzę rozgrywkę i kolejkę linczów, która mi się logicznie dodaje. Możesz tą logikę zaakceptować lub podważać. Ale ja w tym momencie nie mam takiej zdolności, żeby po prostu po postach kogoś złapać, więc lecę od strony uniewinniania.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:28:03 GMT 1
No kurwa nigdzie nie napisałem o tym w kontekście Waszej winy czopy niemyte. Weźcie se jakieś szkolenia z kultury dyskusji bo to jest niepojęte jak chujowo jest Wam coś napomknąć. A to jest apropo czego? Co ja zrobiłem, żebyś mnie nazywał czopem niemytym? Bo od razu musisz to interpretować pod względem swojej przynależności. To samo Monciarz. Rozumiem kurwa emocje ale teraz jak pisze ze czuje to jest pyskówk dwóch miastowych to spróbujcie się zatrzymać na chwilę.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:28:33 GMT 1
rośnie mi egze i rośnie mi pshemo To prawda, ale dzisiaj jestem innym człowiekiem niż wczoraj. Czuję się zupełnie inaczej. Nie chcę grać tak jak grałem wczoraj. chyba najlepszy post pshema w tej edycji pierwszy po którym zwątpiłem no dobra to ja powiem szczerze w chuj mi się nie podoba, że jak na komendę zaczęliście robić w tył zwrot od siebie i nie chodzi o to, czy to mafijne, czy miejskie po prostu klocki wskoczyły, bo akurat o tym z egze gadaliśmy muszę to przetrawić kurwa typie ustosunkuj się do tego posta bo dla mnie Pshemo zajebał super sztuczkę, której w mafii jeszcze nigdy nie pokazał i jeżeli w niej jest to w ogóle super sztuczka więc wyłącz ten lot ptaka i dołącz do rozkminy oprócz tego możesz wymyślić jaki miałbym cel będąc winnym żeby po wycieraniu sobie dupy ksywą pshema przez pierwszą dobe znaleźć sobie takiego posta i z miejsca próbować dokonywać abordażu bronienie swojego kolegi z mafii? jesteś w stanie uwierzyć w scenariusz bobek+pshemo? jak tak to ładny jesteś herbatnik no to wychodzi ze nastepnym razem bede potrzebowal deklaracji niewinnosci wprost a nie takich postow
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:29:35 GMT 1
A to jest apropo czego? Co ja zrobiłem, żebyś mnie nazywał czopem niemytym? Bo od razu musisz to interpretować pod względem swojej przynależności. To samo Monciarz. Rozumiem kurwa emocje ale teraz jak pisze ze czuje to jest pyskówk dwóch miastowych to spróbujcie się zatrzymać na chwilę. No moim zdaniem jesteś jedyną osobą, która zdaje sobie sprawę, że mogę być niewinny i przecież cię pochwaliłem za to, więc nadal nie rozumiem. Ja staram się właśnie normalnie dyskutować. Monti też sprawia jakby zaczął sobie zdawać sprawę, że mogę być niewinny i to sprawia, że nie jestem taki przekonany o jego winie jak wtedy gdy kompletnie zlewał moją obronę.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:30:21 GMT 1
Monti weź zmień głos ze mnie na Bobka i namów Tomusia proszę, żeby też to zrobił. Nie pożałujesz. Obiecuję.
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 21:30:31 GMT 1
No skoro uczepiles się jednego mojego posta to potem powstało 5 postów na temat jednego posta
I nie zmienia to faktu ze cały ten czas wałkowane jest to samo i ten sam post Pshema który uważałem za zielony
Ale za tym postem nie szła zmiana myślenia wiec był on oszukańczy
|
|