monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:30:38 GMT 1
i w dupie mam twoje wygrywające kolejki Pshemo, napisz w końcu coś konkretnego, bo mi aż wstyd z Tobą grać w tej samej rozgrywce patrząc na to co kocopolisz tylko, że poziom energii mnie zaczął zastanawiać takie same głupoty pierdoliłeś w tym 2 vs 2 i nie chcę tego samego błędu popełnić Ale ja już nie mam czasu ci budować zajebistej merytorycznej argumentacji dlaczego ktoś jest w mafii. Rozpisałem ci jak widzę rozgrywkę i kolejkę linczów, która mi się logicznie dodaje. Możesz tą logikę zaakceptować lub podważać. Ale ja w tym momencie nie mam takiej zdolności, żeby po prostu po postach kogoś złapać, więc lecę od strony uniewinniania. ale mi nie chodzi o posty, nie potrzebuję elaboratu wczoraj po pijaku żeś nawiązywał do gawiedzi egzego wołałeś dzisiaj masz reset i czytasz od nowa, coś tam skomentowałeś, niby nie dokończyłeś, a potem zacząłeś dawać co wygrywa miastu grę nic więcej, po prostu jakaś kolejeczka i tyle no kurwa, ile razy zlinczowałeś mafię? myślisz, że ja tak po prostu ci uwierzę, jeszcze jak się mylisz co do mnie? nie ma za tym nic jednocześnie ja przedstawiam związek przyczynowo-skutkowy, zwięzłą myśl, tłumaczę to i kompletnie olewasz, bo ci nie wpada do percepcji więc w mojej opinii tej percepcji nie masz ale ten poziom energii i to nasze 2 vs 2 mi w tym momencie wstrzymują rękę
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:31:00 GMT 1
Monti weź zmień głos ze mnie na Bobka i namów Tomusia proszę, żeby też to zrobił. Nie pożałujesz. Obiecuję. zrobielm to juz wczesniej durnotko
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:31:00 GMT 1
Bo ja Tomusiowi nie przemówię do rozsądku już a ty jeszcze możesz.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:31:16 GMT 1
CZEMU TY NIE MASZ KOTWICY W TEJ ROZGRYWCE
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:31:41 GMT 1
Jezu chłopaki dziękuję.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:31:56 GMT 1
Haha, to zajebiście zielone z Pshema strony, że jeszcze nie zauważył, że zmieniłem głos xd
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:32:32 GMT 1
luczyk - pshemo
bobek - egze
jedyne dwie mozliwe dla mnie pary
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:32:53 GMT 1
luczyk - egze jeszcze moze
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:33:34 GMT 1
a bobek - egze? kruca
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:34:00 GMT 1
ja nie wiem, jak Ty to wykluczasz. Ja właściwie wykluczyłem tylko każdą parę z sobąxd
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:34:07 GMT 1
dobra, bo tak, Luczyk tez sie przyczynil teraz do tego, ze Pshemo nie zleci, byl wrecz glosem rozsadku, jakby byl z egze, to na chuj by to robil?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:34:21 GMT 1
No skoro uczepiles się jednego mojego posta to potem powstało 5 postów na temat jednego posta I nie zmienia to faktu ze cały ten czas wałkowane jest to samo i ten sam post Pshema który uważałem za zielony Ale za tym postem nie szła zmiana myślenia wiec był on oszukańczy Ale dlaczego mój post, w którym po prostu przyznałem, że nie jestem zadowolony ze swojego cwaniakowania po pijaku i dzisiaj gram inaczej uważałeś za niewinny? Przecież spokojnie takiego posta mogłem napisać będąc w mafii, bo jako Conte też mi trochę było głupio z paru tekstów, które puściłem po pijaku jednego wieczora. I dlaczego za takim postem, w którym deklaruje przecież zmianę FORMY tego jak gram, miałaby też iść zmiana typów?
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:34:53 GMT 1
Nie podoba mi się, że Egze nakręcił lincz na pshemie a potem wyjebał jajca i poszedł. Zwłaszcza jeśli ten pshemo rzeczywiście niewinny.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:35:59 GMT 1
Monciarz, trzymasz rękę na pulsie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:36:27 GMT 1
po co jakiejkolwiek parze w ktorej jest Luczyk byloby zrobienie dzis Bobka zamiast Pshema? to jest kluczowe pytanie
bo ja nie pozwole na to, zeby jutro zlecial Pshemo jesli nie zleci dzisiaj, bo widze w tym pulapke
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 21:36:33 GMT 1
dobra, bo tak, Luczyk tez sie przyczynil teraz do tego, ze Pshemo nie zleci, byl wrecz glosem rozsadku, jakby byl z egze, to na chuj by to robil? Tak Łuczyk jeśli jest w mafii to musiałby w niej być nie wiem kurwa z kim, żeby mu się opłacało tak mi pomagać. Z drugiej czasem się robi coś bardzo nieopłacalnego pozornie, żeby się uniewinnić. Ale no jakbym ja padł niewinny dziś, to miałby chyba spore szanse przepchnąć jeszcze ciebie. Czyli mi się potencjalnie chyba dodaje Łuczyk w mafii tylko z tobą, a jakoś małe szanse daje, że mnie tak obaj wyciągacie w momencie gdy was obu oskarżam najbardziej. To zwiększa szanse na Bobka w mafii.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 21:36:42 GMT 1
Ale że wy tak łatwo uniewinniacie tomusia, to za chuj nie jestem w stanie pojąć.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:36:48 GMT 1
Monciarz, trzymasz rękę na pulsie? stabilne 80
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 21:37:17 GMT 1
po co jakiejkolwiek parze w ktorej jest Luczyk byloby zrobienie dzis Bobka zamiast Pshema? to jest kluczowe pytanie bo ja nie pozwole na to, zeby jutro zlecial Pshemo jesli nie zleci dzisiaj, bo widze w tym pulapke Nie no, tak nie ma. Jeśli Bob niewinny, to każdy jutro jest na stole
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 21:37:46 GMT 1
po co jakiejkolwiek parze w ktorej jest Luczyk byloby zrobienie dzis Bobka zamiast Pshema? to jest kluczowe pytanie bo ja nie pozwole na to, zeby jutro zlecial Pshemo jesli nie zleci dzisiaj, bo widze w tym pulapke Nie no, tak nie ma. Jeśli Bob niewinny, to każdy jutro jest na stole hohohoo
|
|