|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 22:06:57 GMT 1
Tomuś, czy Twój dzisiejszy kontent, to próba dążenia do wczorajszego wajbu?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 22:07:45 GMT 1
nie no, już było widać imo, ale szkoda ze tak wyjebał lache od 21 Ale problematyczne to jest bo na każdego jest sporo argumentów za niewinnością. Egze jest raczej niewinny, bo wjebał się we mnie gdy nie musiał i sposób w jaki to zrobił był irytujący i mało merytoryczny, ale jednak na dosyć miejskim poziomie energii. I właśnie wydaje mi się, że mafijny Egze by lepiej ten atak ubrał w merytorykę. Łuczyk jest raczej niewinny, bo mnie uratował przed śmiercią gdy nie musiał. Monti nie wiem, ma potencjał, żeby tak zagrać a przy tym, że i ja i Kacper byliśmy niewinni to było mu wszystko jedno, który padnie. W zasadzie to, że przeżyłem jest dla niego dobre jeśli jest w mafii, bo teraz będę miał ciężko się wyratować. Z drugiej strony on sam to zauważył, że moje przeżycie opłaca się mafii jeśli Kacper jest niewinny. + Przed chwilą miałem z nim nić porozumienia i ciężko mi go atakować teraz. Tomuś bardzo dużo luzu i takiego jakby pisał na wyjebce to na co ma ochotę. Dobra obrona przed pressingiem Montiego. No a ja wiem, że jestem niewinny. Jest ciężko.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 22:08:46 GMT 1
byku jak jestes w mafii to nie rób takich jasełek, powiedziałem że głosu na ciebie nie dam, jak masz kumpla obok to już te część wygrałeś
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 22:08:54 GMT 1
choćby skały srały nie głosuje dzisiaj na Pshema, więc zachęcam rozsądnie dobrać sobie cel do linczu, bo mój głos na niego nie pójdzie już wolę się dać wyruchać raz, niż dwa razy Co masz na myśli? Czemu scenariusz z moją śmiercią dziś byłby wyruchaniem dwa razy? A scenariusz gdy to ja jestem w mafii, to danie się wyruchać raz?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 22:09:19 GMT 1
byku jak jestes w mafii to nie rób takich jasełek, powiedziałem że głosu na ciebie nie dam, jak masz kumpla obok to już te część wygrałeś Mi po prostu jest szalenie ciężko ci zaufać.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 22:09:51 GMT 1
Czy ufamy Kacperkowi, że Egze jest niewinny? Bo tutaj chodzi przede wszystkim o to, żeby wszyscy niewinni głosowali tak samo.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 22:10:01 GMT 1
Tomus, tłumacz się z tego Ja nie do końca stanąłem po Twojej stronie, bardziej ustawiłem się przeciwko Bobkowi Co Ci sìe tu nie podoba? No napisał, że jak jest niezagrożony, to nie będzie dawał nic od siebie.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 22:10:03 GMT 1
No najwięcej na tym wszystkim zyskał Monti.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 22:10:39 GMT 1
Kiedy mord?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 22:11:04 GMT 1
Tomus, tłumacz się z tego Co Ci sìe tu nie podoba? No napisał, że jak jest niezagrożony, to nie będzie dawał nic od siebie. Bo ja tu widzę podpinkę, a nie chęć jebana w Bobka.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 22:11:22 GMT 1
Zaraz, jaki mord co ja pierdole. Źle policzyłem graczy
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 22:11:42 GMT 1
Co Ci sìe tu nie podoba? No napisał, że jak jest niezagrożony, to nie będzie dawał nic od siebie. Bo ja tu widzę podpinkę, a nie chęć jebana w Bobka. No i super
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 22:11:43 GMT 1
choćby skały srały nie głosuje dzisiaj na Pshema, więc zachęcam rozsądnie dobrać sobie cel do linczu, bo mój głos na niego nie pójdzie już wolę się dać wyruchać raz, niż dwa razy Co masz na myśli? Czemu scenariusz z moją śmiercią dziś byłby wyruchaniem dwa razy? A scenariusz gdy to ja jestem w mafii, to danie się wyruchać raz? zawierzenie tobie i pójście w Bobka to raz odwierzenie Tobie i pójście w Ciebie dziś to dwa
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 22:12:07 GMT 1
Co Ci sìe tu nie podoba? No napisał, że jak jest niezagrożony, to nie będzie dawał nic od siebie. Bo ja tu widzę podpinkę, a nie chęć jebana w Bobka. Ale po co miałby się podpinać wiedząc, że ja jestem niewinny?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 22:12:19 GMT 1
jeśli jesteś w mafii to mogłem to zakończyć dzisiaj, nie widzę sensu teraz robić z tego odskoku
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 22:12:27 GMT 1
Korci mnie zagłosować, ale trochę się dygam
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 22:12:31 GMT 1
No i w Tomusiu nie podoba mi się to, że imo zobaczył, że takie pierdololo z pierwszego dnia dało mu dużo uniewinnień i względny spokój. A teraz tylko próbuje to powielać, dając od czasu bardziej merytoryczne wstawki. Ale raczej nie z potrzeby rozwiązania zagadki tylko wtedy, gdy jest wywołany do tablicy,
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 22:12:42 GMT 1
Bo ja tu widzę podpinkę, a nie chęć jebana w Bobka. Ale po co miałby się podpinać wiedząc, że ja jestem niewinny? bo mógł nie zakładać, że np ja cię będę bronił
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 22:13:13 GMT 1
Teoretycznie mafii najłatwiej jest teraz się na mnie rzucić. Nikt tego nie robi. To jest ciekawe.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 22:13:34 GMT 1
Bo ja tu widzę podpinkę, a nie chęć jebana w Bobka. Ale po co miałby się podpinać wiedząc, że ja jestem niewinny? A może wiedział, że jesteś winny?
|
|