|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:29:59 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 23, 2023 22:29:59 GMT 1
Dixon works for corporate. Sooo he is not a part of our family.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 22:31:16 GMT 1
ewidentnie mafia jest obsrana przed postowaniem Załóżmy że jest tak jak piszesz to trochę kiepsko wyszło losowanie dla mafii to chyba linczów nie wystarczy na sprawdzenie wszystkich potencjalnych mafiozów z małą ilością postów. Nie wydaje ci to trochę za proste?
No ale ja nigdzie nie napisałem, że 100% mafiozów jest w grupie obsranych przed postowaniem, więc dlaczego by to miało być za proste? Jest czwartek, połowa ludzi zaczęła aktywnie uczestniczyć w grze, połowa nie. Z tych, którzy napisali 10+ postów pewnie będzie te 1,5 mafii, natomiast jak na moje czucie WIEJE TU CHUJEM. I nie przychodzą mi do głowy inne wytłumaczenia za bardzo.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 23, 2023 22:31:21 GMT 1
Moim zdaniem zarówno atak Sanah w moim kierunku ten pierwszy o brak logiki, jak i ten drugi o nadmierną pasywność to są takie typowe ataki mafiozy, który czuje, że musi kogoś zaatakować i akurat na mnie wyszło mu najłatwiej sobie rozpisać argumenty. Naprawdę mam tutaj już jakieś figury święcić na 9 stronie gry, bo inaczej gram tchórzliwie?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 23, 2023 22:31:31 GMT 1
Załóżmy że jest tak jak piszesz to trochę kiepsko wyszło losowanie dla mafii to chyba linczów nie wystarczy na sprawdzenie wszystkich potencjalnych mafiozów z małą ilością postów. Nie wydaje ci to trochę za proste?
Scott ty to postujesz tylko jak się czujesz wywołany do tablicy, co? Trochę postowałem w tonie kreacji. Dopiero potem wbiłem.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 23, 2023 22:33:46 GMT 1
Scott też mafia moim zdaniem ze względu na ten post. Capablanca, Scott, jak myślicie jakbyście byli w mafii to próbowalibyście mnie wyjebać w pierwszym linczu czy nie mielibyście na to jaj? Bez kontekstu pierwsze wrażenie miałem że to do mnie było pytanie, ponieważ Scott to moje imię. Po nadrobieniu tamtego momentu zobaczyłem że to do Michaela było.
Może nie do mnie pytanie było ale odpowiem też. Nie próbowałbym ciebie wywalić w pierwszym linczu Deckardzie.
Tak do wszystkich w sumie apel byście do mnie pisali Dixon (moje nazwisko) lepiej by wam Scotty się nie myliły.
I teraz też ze względu na to tłumaczenie się w poście nad moim.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:35:26 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 22:35:26 GMT 1
Scott ty to postujesz tylko jak się czujesz wywołany do tablicy, co? Trochę postowałem w tonie kreacji. Dopiero potem wbiłem. No ale tutaj protestujesz bo Decard założył mafię w gronie mniej postujacych (do których na razie niewątpliwie należysz), a wcześniejszy twój post jaki kojarzę, to ta odpowiedź na wywołanie Scotta, gdzie nawet nie chodziło o ciebie xD tak że rozumiesz, że może trochę wydawać się to śmierdzące
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:36:07 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 22:36:07 GMT 1
Scott też mafia moim zdaniem ze względu na ten post. Bez kontekstu pierwsze wrażenie miałem że to do mnie było pytanie, ponieważ Scott to moje imię. Po nadrobieniu tamtego momentu zobaczyłem że to do Michaela było.
Może nie do mnie pytanie było ale odpowiem też. Nie próbowałbym ciebie wywalić w pierwszym linczu Deckardzie.
Tak do wszystkich w sumie apel byście do mnie pisali Dixon (moje nazwisko) lepiej by wam Scotty się nie myliły.
I teraz też ze względu na to tłumaczenie się w poście nad moim. Capablanca nie ściągaj z wielkiego Andre 3k
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 23, 2023 22:37:08 GMT 1
Załóżmy że jest tak jak piszesz to trochę kiepsko wyszło losowanie dla mafii to chyba linczów nie wystarczy na sprawdzenie wszystkich potencjalnych mafiozów z małą ilością postów. Nie wydaje ci to trochę za proste?
No ale ja nigdzie nie napisałem, że 100% mafiozów jest w grupie obsranych przed postowaniem, więc dlaczego by to miało być za proste?Jest czwartek, połowa ludzi zaczęła aktywnie uczestniczyć w grze, połowa nie. Z tych, którzy napisali 10+ postów pewnie będzie te 1,5 mafii, natomiast jak na moje czucie WIEJE TU CHUJEM. I nie przychodzą mi do głowy inne wytłumaczenia za bardzo. Może wieje chujem może nie, ale nie o tym. Z wydźwięku twojego posta dla mnie tak brzmiało jakby w tej dolnej połowie byłaby większa szansa na znalezienie mafiozy niż w tych co więcej postowali.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 23, 2023 22:38:27 GMT 1
Trochę postowałem w tonie kreacji. Dopiero potem wbiłem. No ale tutaj protestujesz bo Decard założył mafię w gronie mniej postujacych (do których na razie niewątpliwie należysz), a wcześniejszy twój post jaki kojarzę, to ta odpowiedź na wywołanie Scotta, gdzie nawet nie chodziło o ciebie xD tak że rozumiesz, że może trochę wydawać się to śmierdzące Spójrz na moje imię jakie jest i sobie odpowiedz dlaczego tak mogłem zareagować
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 23, 2023 22:40:39 GMT 1
Dlatego w cytowanym poście apelowałem i napisałem prośbę jak do mnie macie się zwracać, bo pomylenie Scottów może za mocno rzutować na obraz sytuacji i rozmydli temat.
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 23, 2023 22:41:58 GMT 1
Szczerze powiedziawszy to dopóki o tym nie wspomniałeś, to nie miałem z tym problemu. Teraz boli mnie głowa. Ale doceniam troskę.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 23, 2023 22:42:13 GMT 1
Deckard dlaczego zacząłeś się tak wozić na początku?
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 23, 2023 22:43:54 GMT 1
Nom, albo jakaś zagrywka, albo poczucie jakiejś wyższości, bo rozjebał grę wrzucając gifa. Yes, i'm salty.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 22:44:26 GMT 1
Deckard dlaczego zacząłeś się tak wozić na początku? Trochę z nudów, trochę w celu zostania silnym miastowym, mafia też mnie nie zabije i mam załatwione zajęcie na najbliższe 7-10 dni
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:45:23 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 22:45:23 GMT 1
No ale tutaj protestujesz bo Decard założył mafię w gronie mniej postujacych (do których na razie niewątpliwie należysz), a wcześniejszy twój post jaki kojarzę, to ta odpowiedź na wywołanie Scotta, gdzie nawet nie chodziło o ciebie xD tak że rozumiesz, że może trochę wydawać się to śmierdzące Spójrz na moje imię jakie jest i sobie odpowiedz dlaczego tak mogłem zareagować No git, ale dlaczego uznałeś że warto odpisać tylko na posta adresowanego do ciebie?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:48:23 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 23, 2023 22:48:23 GMT 1
Pogawędzić mogę. O czym chcecie, Przodownicy?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 23, 2023 22:48:26 GMT 1
Moim zdaniem zarówno atak Sanah w moim kierunku ten pierwszy o brak logiki, jak i ten drugi o nadmierną pasywność to są takie typowe ataki mafiozy, który czuje, że musi kogoś zaatakować i akurat na mnie wyszło mu najłatwiej sobie rozpisać argumenty. Naprawdę mam tutaj już jakieś figury święcić na 9 stronie gry, bo inaczej gram tchórzliwie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:48:36 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 22:48:36 GMT 1
Capablanca a ty dlaczego od początku jesteś taka chorągiewa? Teraz zaczynasz coś dawać bardziej od siebie ale ten początek to było podbijanie jak leci
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:48:58 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 22:48:58 GMT 1
Pogawędzić mogę. O czym chcecie, Przodownicy? O sytuacji politycznej na Bałkanach
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 22:49:14 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 23, 2023 22:49:14 GMT 1
200 postów już. Chorzy na głowę jesteście
|
|