|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:31:31 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:31:31 GMT 1
Dobra, brawo bando parodystów. Przynajmniej nie będę tu musiał więcej zaglądać, a pogram na spokojnie rerun Baldura. Żadnych kurwa pretensji do mnie, bo ktoś ma w chuju jak ta gra rzeczywiście wygląda. Jak ktoś nie widzi, że całą grę grałem bez lizania innych po fiutach i jebałem w swoje cele nie robiąc sobie żadnych podkładek pod innych, to nie mój problem, tylko wasz. Mówiłem wcześniej żeby mnie odjebać, bo ktoś ewidentnie zostawia mnie sobie na meczówkę, bo tak najłatwiej, to nikt tego kurwa nie widzi. A Andre, jak jest faktycznie niewinny to się powinien kurwa wstydzić za swój żebnujący występ i pchanie mnie bez jakiejkolwiek refleksji. Nie pozdrawiam, niewinny Jag. Ładnie przygotowany post
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 20:32:25 GMT 1
Panowie proszę o głosy na Terrego Pratchetta. Mam na nim od dawna Weź jeszcze napisz jak widzisz ostatnią meczówkę, bo ja nie wiem jak temu Pollockowi przemówienie do rozumu Testament zostawie. Nie boisz się duetu Wąż i Pollock?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:34:03 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:34:03 GMT 1
Mam na nim od dawna Weź jeszcze napisz jak widzisz ostatnią meczówkę, bo ja nie wiem jak temu Pollockowi przemówienie do rozumu Testament zostawie. Nie boisz się duetu Wąż i Pollock? Pratchetta miałem w podejrzanych większość gry Taki duet wciąż wymagałby gry na noty za styl, bo Pollock spokojnie mógłby się zgodzić na moje warunki i dociągnąć to solo, więc mam wielką nadzieję że mam rację i to mało prawdopodobne
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 20:35:25 GMT 1
Dobra, brawo bando parodystów. Przynajmniej nie będę tu musiał więcej zaglądać, a pogram na spokojnie rerun Baldura. Żadnych kurwa pretensji do mnie, bo ktoś ma w chuju jak ta gra rzeczywiście wygląda. Jak ktoś nie widzi, że całą grę grałem bez lizania innych po fiutach i jebałem w swoje cele nie robiąc sobie żadnych podkładek pod innych, to nie mój problem, tylko wasz. Mówiłem wcześniej żeby mnie odjebać, bo ktoś ewidentnie zostawia mnie sobie na meczówkę, bo tak najłatwiej, to nikt tego kurwa nie widzi. A Andre, jak jest faktycznie niewinny to się powinien kurwa wstydzić za swój żebnujący występ i pchanie mnie bez jakiejkolwiek refleksji. Nie pozdrawiam, niewinny Jag. Gdzie była ta agresja i energia życiowa w tej edycji?
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 20:37:31 GMT 1
Dobra, brawo bando parodystów. Przynajmniej nie będę tu musiał więcej zaglądać, a pogram na spokojnie rerun Baldura. Żadnych kurwa pretensji do mnie, bo ktoś ma w chuju jak ta gra rzeczywiście wygląda. Jak ktoś nie widzi, że całą grę grałem bez lizania innych po fiutach i jebałem w swoje cele nie robiąc sobie żadnych podkładek pod innych, to nie mój problem, tylko wasz. Mówiłem wcześniej żeby mnie odjebać, bo ktoś ewidentnie zostawia mnie sobie na meczówkę, bo tak najłatwiej, to nikt tego kurwa nie widzi. A Andre, jak jest faktycznie niewinny to się powinien kurwa wstydzić za swój żebnujący występ i pchanie mnie bez jakiejkolwiek refleksji. Nie pozdrawiam, niewinny Jag. Gdzie była ta agresja i energia życiowa w tej edycji? W moim wieku trzeba uczyć się panować nad agresją, żeby mi żyłka nie pękła.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 20:41:30 GMT 1
Dobra, brawo bando parodystów. Przynajmniej nie będę tu musiał więcej zaglądać, a pogram na spokojnie rerun Baldura. Żadnych kurwa pretensji do mnie, bo ktoś ma w chuju jak ta gra rzeczywiście wygląda. Jak ktoś nie widzi, że całą grę grałem bez lizania innych po fiutach i jebałem w swoje cele nie robiąc sobie żadnych podkładek pod innych, to nie mój problem, tylko wasz. Mówiłem wcześniej żeby mnie odjebać, bo ktoś ewidentnie zostawia mnie sobie na meczówkę, bo tak najłatwiej, to nikt tego kurwa nie widzi. A Andre, jak jest faktycznie niewinny to się powinien kurwa wstydzić za swój żebnujący występ i pchanie mnie bez jakiejkolwiek refleksji. Nie pozdrawiam, niewinny Jag. Czy Andre pchał Pratchetta? Miał go w podejrzanych, ale czy pchał? W którym linczu?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:42:38 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 20:42:38 GMT 1
Testament zostawie. Nie boisz się duetu Wąż i Pollock? Pratchetta miałem w podejrzanych większość gry Taki duet wciąż wymagałby gry na noty za styl, bo Pollock spokojnie mógłby się zgodzić na moje warunki i dociągnąć to solo, więc mam wielką nadzieję że mam rację i to mało prawdopodobne Czyli miasto przejebało. No trudno. Andre faktycznie chujowo decyduje w meczówkach.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:42:52 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:42:52 GMT 1
Dobra, brawo bando parodystów. Przynajmniej nie będę tu musiał więcej zaglądać, a pogram na spokojnie rerun Baldura. Żadnych kurwa pretensji do mnie, bo ktoś ma w chuju jak ta gra rzeczywiście wygląda. Jak ktoś nie widzi, że całą grę grałem bez lizania innych po fiutach i jebałem w swoje cele nie robiąc sobie żadnych podkładek pod innych, to nie mój problem, tylko wasz. Mówiłem wcześniej żeby mnie odjebać, bo ktoś ewidentnie zostawia mnie sobie na meczówkę, bo tak najłatwiej, to nikt tego kurwa nie widzi. A Andre, jak jest faktycznie niewinny to się powinien kurwa wstydzić za swój żebnujący występ i pchanie mnie bez jakiejkolwiek refleksji. Nie pozdrawiam, niewinny Jag. Czy Andre pchał Pratchetta? Miał go w podejrzanych, ale czy pchał? W którym linczu? Z tego co pamiętam, to raczej trzymałem go w szerokiej grupie, ale zawsze był lepszy cel 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:43:38 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:43:38 GMT 1
Pratchetta miałem w podejrzanych większość gry Taki duet wciąż wymagałby gry na noty za styl, bo Pollock spokojnie mógłby się zgodzić na moje warunki i dociągnąć to solo, więc mam wielką nadzieję że mam rację i to mało prawdopodobne Czyli miasto przejebało. No trudno. Andre faktycznie chujowo decyduje w meczówkach. Zacytuję wielki cytat wielkiego gracza "Wjazd na psychę to do wora"
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:44:23 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 20:44:23 GMT 1
Czyli miasto przejebało. No trudno. Andre faktycznie chujowo decyduje w meczówkach. Zacytuję wielki cytat wielkiego gracza "Wjazd na psychę to do wora" No i chuj. Jutro mnie będziesz przepraszać.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:44:42 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:44:42 GMT 1
Poza tym co to za manipulacja, jak rzekomo jesteś w mieście a Pollock jest cięty na mnie?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:45:09 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:45:09 GMT 1
Tak, wszystkich was będę przepraszać 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:47:06 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 20:47:06 GMT 1
Poza tym co to za manipulacja, jak rzekomo jesteś w mieście a Pollock jest cięty na mnie? No jak Pollock w mafii to co za różnica czy jest cięty?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:47:25 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:47:25 GMT 1
Pratchetta miałem w podejrzanych większość gry Taki duet wciąż wymagałby gry na noty za styl, bo Pollock spokojnie mógłby się zgodzić na moje warunki i dociągnąć to solo, więc mam wielką nadzieję że mam rację i to mało prawdopodobne Czyli miasto przejebało. No trudno. Andre faktycznie chujowo decyduje w meczówkach. Jeszcze raz, bo kurwa przeholowałeś Pytanie było o duet Pollock - wąż, leci dzisiaj Pratchett, a ty pokazujesz jakieś oznaki rezygnacji i wjeżdżasz mi już na psychę? Możesz mi wyjaśnić, co tu się zadziało? Smutno ci bo kolega z mafii leci czy co?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:48:58 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 20:48:58 GMT 1
Czyli miasto przejebało. No trudno. Andre faktycznie chujowo decyduje w meczówkach. Jeszcze raz, bo kurwa przeholowałeś Pytanie było o duet Pollock - wąż, leci dzisiaj Pratchett, a ty pokazujesz jakieś oznaki rezygnacji i wjeżdżasz mi już na psychę? Możesz mi wyjaśnić, co tu się zadziało? Smutno ci bo kolega z mafii leci czy co? No Pratchet leci i to jest akurat dobra decyzja. Ale w mordzie leci Capablanca i jutro Pollock ma autostradę do wygranej. Czego nie rozumiesz?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 20:50:11 GMT 1
Zagłosuję jak powie Capablanca, nawet, jeśli się z tym nie będę zgadzał.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 20:54:34 GMT 1
Zagłosuję jak powie Capablanca, nawet, jeśli się z tym nie będę zgadzał. To mnie akurat zaintrygowało. Czemu tak?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:54:43 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:54:43 GMT 1
Jeszcze raz, bo kurwa przeholowałeś Pytanie było o duet Pollock - wąż, leci dzisiaj Pratchett, a ty pokazujesz jakieś oznaki rezygnacji i wjeżdżasz mi już na psychę? Możesz mi wyjaśnić, co tu się zadziało? Smutno ci bo kolega z mafii leci czy co? No Pratchet leci i to jest akurat dobra decyzja. Ale w mordzie leci Capablanca i jutro Pollock ma autostradę do wygranej. Czego nie rozumiesz? Tego że za wcześnie na takie żale chyba u miastowego, skoro powiedziałem np. że jak Pollock dalej nie wyjmie głowy wiadomo skąd, to na niego pośle głos. Dlaczego tak szybko tracisz nadzieję?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 20:55:15 GMT 1
Bo rozbite głosy to i tak porażka. A istnieje drobny procent szansy, że się mylę.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 20:58:05 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 20:58:05 GMT 1
"drobny"
Przyznaj się Pollock że po prostu ego ci nie pozwala wprost przyznać mojej niewinności
|
|