|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:12:38 GMT 1
Nie wierzę, że Pratchett mógł być z Wężem, biorąc pod uwagę, co pisał o Zagubionym mafiozie. co pisał o zagubionym mafiozie?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 21:14:09 GMT 1
Wąż z Pratchettem, hmmm. Pratchett podłączył się pod Węża w jego najsłabszym momencie, a potem konsekwentnie ciągnął ten temat. Jose Raul Capablanca , mam coś dla ciebie, twój ulubiony temat - bariery psychologiczne. Czy uważasz, że Pratchett mógł tak pograć, biorąc pod uwagę to, co w załączniku? View Attachment
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 21:17:42 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 21:17:42 GMT 1
Z ciekawości, Wąż, dlaczego tak się na mnie uwziąłeś, czemu nie rozpatrujesz Andre? Pewny nie będę aż do oficjalnych wyników, ale widzę reakcje i widzę, że Andre jest po prostu w tunelu od pierwszego dnia, gdy pomylił mnie ze Zmarzlikiem.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:18:42 GMT 1
Jose Raul Capablanca czy kojarzysz, żeby Pollock w innych edycjach tak wyciągał rzeczy z tak głębokich archiwów? Pollock, jeżeli ty kojarzysz takie swoje zachowania, to podrzuć jakieś linki z poprzednich edycji
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:19:06 GMT 1
Z ciekawości, Wąż, dlaczego tak się na mnie uwziąłeś, czemu nie rozpatrujesz Andre? Pewny nie będę aż do oficjalnych wyników, ale widzę reakcje i widzę, że Andre jest po prostu w tunelu od pierwszego dnia, gdy pomylił mnie ze Zmarzlikiem. przecież ja cię większość gry uniewinniałem, gdzie jest kurwa ten tunel? wskaż mi palcem
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 21:21:04 GMT 1
Jose Raul Capablanca czy kojarzysz, żeby Pollock w innych edycjach tak wyciągał rzeczy z tak głębokich archiwów? Pollock, jeżeli ty kojarzysz takie swoje zachowania, to podrzuć jakieś linki z poprzednich edycji Nie wiem, to jest coś co zapamiętałem.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:22:47 GMT 1
Jose Raul Capablanca czy kojarzysz, żeby Pollock w innych edycjach tak wyciągał rzeczy z tak głębokich archiwów? Pollock, jeżeli ty kojarzysz takie swoje zachowania, to podrzuć jakieś linki z poprzednich edycji Nie wiem, to jest coś co zapamiętałem. właśnie problem w tym, że ty mi tu wyskoczyłeś z takimi screenshotami, dodatkowo jeszcze ta teoria że ja coś wyciągnąłem z jakiejś prehistorycznej edycji z Reda postów bo mam archiwistę Tindera w teamie no i mi przyszła taka myśl do głowy - a co jeśli ty masz archiwistę tindera w teamie, który wygrzebuje dla ciebie takie rzeczy żebyś łapał punkty?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 21:24:01 GMT 1
Jose Raul Capablanca czy kojarzysz, żeby Pollock w innych edycjach tak wyciągał rzeczy z tak głębokich archiwów? Pollock, jeżeli ty kojarzysz takie swoje zachowania, to podrzuć jakieś linki z poprzednich edycji Nie. Dziwne to jest dla mnie w nim.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 21:24:15 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 21:24:15 GMT 1
Pewny nie będę aż do oficjalnych wyników, ale widzę reakcje i widzę, że Andre jest po prostu w tunelu od pierwszego dnia, gdy pomylił mnie ze Zmarzlikiem. przecież ja cię większość gry uniewinniałem, gdzie jest kurwa ten tunel? wskaż mi palcem Całą grę byłem u ciebie w backupie na zasadzie "no chyba że to wąż". Może to było lekko zakopane, ale w meczowce wyszło na jaw. Pollock cię przekonał chyba tym absurdem. On dawał tak dużo mafijnych pierdów i zmienianiem typów przez całą grę, że aż zwątpiłeś w jego winę. Nie widzisz przez to, że on po prostu gra coś innego niż grał jako Sowa. A ja z kolei w poprzednich edycjach zawsze siedziałem w podejrzanych u ciebie. To się najwyraźniej nie zmieniło.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:28:04 GMT 1
przecież ja cię większość gry uniewinniałem, gdzie jest kurwa ten tunel? wskaż mi palcem Całą grę byłem u ciebie w backupie na zasadzie "no chyba że to wąż". Może to było lekko zakopane, ale w meczowce wyszło na jaw. Pollock cię przekonał chyba tym absurdem. On dawał tak dużo mafijnych pierdów i zmienianiem typów przez całą grę, że aż zwątpiłeś w jego winę. Nie widzisz przez to, że on po prostu gra coś innego niż grał jako Sowa. A ja z kolei w poprzednich edycjach zawsze siedziałem w podejrzanych u ciebie. To się najwyraźniej nie zmieniło. waż jak jesteś w mieście i chcesz pomóc, to możesz poszukać jak grali w stosunku do siebie Pratchett i Pollock mamy na to jutro cały dzień, nie pękaj
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 21:28:35 GMT 1
Nie wiem, to jest coś co zapamiętałem. właśnie problem w tym, że ty mi tu wyskoczyłeś z takimi screenshotami, dodatkowo jeszcze ta teoria że ja coś wyciągnąłem z jakiejś prehistorycznej edycji z Reda postów bo mam archiwistę Tindera w teamie no i mi przyszła taka myśl do głowy - a co jeśli ty masz archiwistę tindera w teamie, który wygrzebuje dla ciebie takie rzeczy żebyś łapał punkty? Jestem znany z tego, że nie potrafię nic znaleźć na Discordzie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 21:29:43 GMT 1
właśnie problem w tym, że ty mi tu wyskoczyłeś z takimi screenshotami, dodatkowo jeszcze ta teoria że ja coś wyciągnąłem z jakiejś prehistorycznej edycji z Reda postów bo mam archiwistę Tindera w teamie no i mi przyszła taka myśl do głowy - a co jeśli ty masz archiwistę tindera w teamie, który wygrzebuje dla ciebie takie rzeczy żebyś łapał punkty? Jestem znany z tego, że nie potrafię nic znaleźć na Discordzie. Co miał znaczyć ten post? To sarkazm tak?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:29:55 GMT 1
właśnie problem w tym, że ty mi tu wyskoczyłeś z takimi screenshotami, dodatkowo jeszcze ta teoria że ja coś wyciągnąłem z jakiejś prehistorycznej edycji z Reda postów bo mam archiwistę Tindera w teamie no i mi przyszła taka myśl do głowy - a co jeśli ty masz archiwistę tindera w teamie, który wygrzebuje dla ciebie takie rzeczy żebyś łapał punkty? Jestem znany z tego, że nie potrafię nic znaleźć na Discordzie. no to chyba tym bardziej działa to na twoją niekorzyść? nie rozumiem chyba co chciałeś przekazać
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 21:30:13 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 21:30:13 GMT 1
Całą grę byłem u ciebie w backupie na zasadzie "no chyba że to wąż". Może to było lekko zakopane, ale w meczowce wyszło na jaw. Pollock cię przekonał chyba tym absurdem. On dawał tak dużo mafijnych pierdów i zmienianiem typów przez całą grę, że aż zwątpiłeś w jego winę. Nie widzisz przez to, że on po prostu gra coś innego niż grał jako Sowa. A ja z kolei w poprzednich edycjach zawsze siedziałem w podejrzanych u ciebie. To się najwyraźniej nie zmieniło. waż jak jesteś w mieście i chcesz pomóc, to możesz poszukać jak grali w stosunku do siebie Pratchett i Pollock mamy na to jutro cały dzień, nie pękaj Jeśli obiecujesz że przynajmniej rozważysz to co przeanalizuję to poszukam. Tylko nie chcę tracić czasu żeby potem to poszło w piach.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:30:18 GMT 1
i lewkoń używający
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 21:30:36 GMT 1
Sarkazm.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:30:42 GMT 1
waż jak jesteś w mieście i chcesz pomóc, to możesz poszukać jak grali w stosunku do siebie Pratchett i Pollock mamy na to jutro cały dzień, nie pękaj Jeśli obiecujesz że przynajmniej rozważysz to co przeanalizuję to poszukam. Tylko nie chcę tracić czasu żeby potem to poszło w piach. no chyba widzisz, że właśnie poczułem krew po drugiej stronie barykady
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 21:30:49 GMT 1
i lewkoń używający A ty co tym chciałeś przekazać?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 21:31:24 GMT 1
Wąż, a jeśli Capablanca wyznaczy lincz na Andre, to co zrobisz?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 21:31:35 GMT 1
i lewkoń używający A ty co tym chciałeś przekazać? no widziałeś kiedyś emotki w poście lewkonia? przecież ten człowiek sarkazmu używa nagminnie i nie potrzebuje do tego pisma obrazkowego
|
|