|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:19:07 GMT 1
Wąż a ty co o tym myślisz? Andre udaje debila czy serio nie czytał setupu i tak dalej.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:20:22 GMT 1
Przecież on by wiedział że upijałem jego a nie ciebie już po zobaczeniu wyniku mordu a jego pierwszy post to, że upiłem ciebie. No jak ci sie to dodaje? w sensie że upiłeś węża? to chyba znaczy że teraz blefujesz, bo jakbyś upił węża to byś miał prostą sprawę a nie tak kombinował xD nie wiem, ja się gubię
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:20:56 GMT 1
ale jakbym był w mafii i miał trzech innych mózgów do pomocy to na pewno bym ci jakoś rezolutnie odpowiedział
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:20:57 GMT 1
jakbym hipotetycznie upijał Węża.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:21:26 GMT 1
A może twoja rezolutność polega na udawaniu nierezolutnego?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 22:21:35 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 22:21:35 GMT 1
Wąż a ty co o tym myślisz? Andre udaje debila czy serio nie czytał setupu i tak dalej. No jak faktycznie nie czytał to ty jesteś w mafii tak? Nie rozumiem trollingu.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:22:22 GMT 1
Wąż a ty co o tym myślisz? Andre udaje debila czy serio nie czytał setupu i tak dalej. No jak faktycznie nie czytał to ty jesteś w mafii tak? Nie rozumiem trollingu. No albo udaje debila. Więc udaje debila i jest winny czy serio nie czytał setupu i jest niewinny? Są inne opcje?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:23:15 GMT 1
A może twoja rezolutność polega na udawaniu nierezolutnego? moja rezolutność polega na posiadaniu raczej wyjebane w mechaniczne meandry zresztą wyżej ci pisałem o możliwości użycia księdza i przygotowanych scenariuszach na to co akurat się wydarzy, to tak na szybko po tym co przeczytałem
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:24:13 GMT 1
Ksiądz nie ma znaczenia, przecież jakbym nawet nim trafił to by nie wydłużyło gry i tak by była meczówka i tak tylko 4 osobowa zamiast 3 osobowa.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:24:55 GMT 1
No jak faktycznie nie czytał to ty jesteś w mafii tak? Nie rozumiem trollingu. No albo udaje debila. Więc udaje debila i jest winny czy serio nie czytał setupu i jest niewinny? Są inne opcje? stary no teraz to mogę ci tylko przysiąc na kurwa zdrowie mojej matki że w tej mafii nie jestem, całość mojej gry powinna o tym świadczyć to jest hail mary z zostawieniem pewnego niewinnego ale jednocześnie podłożeniem mu świni, w momencie jak stanowisko Pollocka przestawało być twarde w stosunku do mnie
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 22:25:05 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 22:25:05 GMT 1
No jak faktycznie nie czytał to ty jesteś w mafii tak? Nie rozumiem trollingu. No albo udaje debila. Więc udaje debila i jest winny czy serio nie czytał setupu i jest niewinny? Są inne opcje? No jeżeli mnie upijałeś, to znaczy, że mafia też się domyśliła, że użyjesz barmana i wycelowała w Polloca. Andre mafia.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:25:50 GMT 1
a wąż też wiedział, że jestem na niego cięty bo nakurwiałem go cały dzień
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:26:20 GMT 1
No albo udaje debila. Więc udaje debila i jest winny czy serio nie czytał setupu i jest niewinny? Są inne opcje? No jeżeli mnie upijałeś, to znaczy, że mafia też się domyśliła, że użyjesz barmana i wycelowała w Polloca. Andre mafia. bardzo ładnie skopiowałeś mój argument, brawo
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:26:38 GMT 1
Upijałem Węża.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:27:07 GMT 1
Andre dlaczego mafijny wąż mając tak dobrze obcykany setup nie przewidziałby że go upije?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:28:55 GMT 1
Wąż jak się czujesz z tym, że Andre tak nie ogarnia?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:30:19 GMT 1
Andre dlaczego mafijny wąż mając tak dobrze obcykany setup nie przewidziałby że go upije? chuj wie stary ja się ledweo poruszam w meandrach mechaniki rolnych, a ty chcesz mnie wciągać na tej podstawie w jakieś dyskusje xD nie wiem, może mord był wycelowany we mnie bo ty miałeś więcej wątpliwości co do Pollocka i broniłeś węża długo? nie mam pojęcia, pierdolę od rzeczy
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:32:04 GMT 1
To przeczytaj kurwa ten setup i włącz myślenie.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 22:33:38 GMT 1
ale ja nie czuję takiej potrzeby
tzn mogę se poczytać no ale koła na nowo nie wymyślę, nie będę teraz szukał wyjść w mechanice kiedy WIEM, że wąż jest winny i to po prostu chwyt żeby wzbudzić w tobie wątpliwości
co, jak widać, się udaje
ale gwarantuję ci, że jakbym był w mafii, to bym miał wszystko przygotowane na tip top
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 22:34:46 GMT 1
Dobra ale ja nie wiem czy ty udajesz, że nie wiesz co się dzieje czy nie udajesz. Dlatego dla porównania chce zobaczyc co gadasz jak już oczytasz setup i zrozumiesz sytuacje. Rozumiesz?
Tzn albo oczytasz setup i po prostu go zrozumiesz, albo przestaniesz udwać że go nie rozumiesz. Nie akceptuje cie takiego że nie ogarniasz i chcesz na tym przelecieć.
|
|