|
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 14:50:53 GMT 1
Ja nie broniłem Sanah tylko starałem się przekonać, żeby na nią wczoraj nie głosować. XD przecież to to samo
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 14:52:24 GMT 1
Nie. Jest zajebista różnica, żeby napisać argumenty za miastowością Sanah, a co innego spamowanie tym, żeby w nią nie walić. Owszem, to co ja zrobiłem z perspektywy czasu było bardziej szkodliwe dla miast, ale to nie jest to samo.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 14:53:00 GMT 1
Można, ale znajdźmy lepszy typ niż Janosik. Dlaczego nie Sanah? Bo ją lubię, dobrze mi się ją czyta i nie wydaje mi się śmierdząca na typ etapie. Nie uniewinniam, ale szkoda byłoby mi ją odstrzelić. To spoza glonowatych, to najbliżej mi do Casablanci. Sanah nie dzisiaj. Tego jestem pewien. Odpuśćmy Sanah dziś, pls. Bo ja ją odbieram jako śliską. Tak to charakterologicznie zanotowałem. A jak ktoś jest śliski, to będąc w mafii na świeczniku by się przed linczem wił. Niewiele więcej niż czutka, ale takie mam wrażenie. Sanah jednak trochę na kontrolingu, ale to nie jest dla mnie jeszcze argument za głosem. kuuuuuurwa chyba wiem kim jest sanah ale z czystego rachunku prawdopodobieństwa bym ją uniewinnił XD Przeczytałem sobie Sanah ponownie. Nie miałbym serca na nią dziś zagłosować. Szyk, elegancja, klasa. Mirek, a gdyby Deckard padł i okazałoby się, że naprawdę grał w szachy 5D a nie te drugie, zaakceptowałbyś, że jako jego największy obrońca - jesteś logicznym typem do kolejnego linczu? To pytanie było na przykład bardzo bezczelne. Prawda? Tinder, musisz wejść w tryb premium, daj top 5 Twoich typów na mafię. #miasto
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 14:53:18 GMT 1
A na logikę, to i tak dzisiaj powinien lecieć Tinder. Not my fault, że szukacie kwadratowych jaj zamiast przyjąć optymalne rozwiązanie.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 14:59:55 GMT 1
to uczucie kiedy 5 osób się zastanawia, dlaczego głosowane było tak a nie inaczej i że tinder mafia, a nikt nie wpadł na to, że po prostu mafia myślała, że w tindera owczym pędem pójdzie więcej osób i wtedy 1-2 głosy od wuja/carmen byłyby zupełnie wystarczające kao się zdeklarował, nawet nie pamiętam teraz czy to robił wuja i carmen, no ale powiedzmy, że te trzy głosy to takie solidne minimum na jakie można było liczyć, z szansami na 4-5 nawet głos ciri był niespodzianką, na sanah można było policzyć 2-3 głosy (paper star, powiedzmy że mój i powiedzmy że dixona), andre można było wyczuć, że raczej w nią nie da całkowicie prawdopodobne jest, że "w najgorszym razie będziemy wybierać przy remisie" Dokładnie tak było, bo ja sam oddałem glos na Tindera z myślą, że padnie, bo nikt go nie uniewinnia. Miałem wrażenie, że szykuje się na niego najwiecej głosów, więc uznałem, że dobrze byłoby stanąć przy kimś kto może być czerwony i co do osoby, do ktorego miasto ogólnie nie rzuca veta. Pomyślałem, że może to być dobre pojednanie dla miast oraz dawałoby pewny oddech na kolejne dni, a wiadomo, że zdecydowanie łatwiej się gra jak się nie ma presji, bez znaczenia po jakiej stronie jesteś. Może nie byłby to argument za niewinnością jakby padł czerwony Tinder dużą ilością głosów, ale na pewno uprzyjemnia takie coś grę
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:00:19 GMT 1
Czy kogokolwiek przekonuje gra Scotta? Abstrahując już, że bronił mafiozy Nie, ja mogę w niego jebnąć nawet jakby miało to rozbic głosy i miałbym upaść na duchu Ty byś we mnie jebnął, żeby się pozbyć niewygodnego gracza.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 15:00:20 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 26, 2023 15:00:20 GMT 1
A na logikę, to i tak dzisiaj powinien lecieć Tinder. Not my fault, że szukacie kwadratowych jaj zamiast przyjąć optymalne rozwiązanie. Ja na Tindera na pewno nie zagłosuję. Ale ty jesteś faworytem na ten moment.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:00:34 GMT 1
A na logikę, to i tak dzisiaj powinien lecieć Tinder. Not my fault, że szukacie kwadratowych jaj zamiast przyjąć optymalne rozwiązanie. XD A nie chciałeś we mnie głosować?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:05:37 GMT 1
Jesteście królami przeinaczania słów, braku umiejętności czytania ze zrozumieniem i wciskania słów, których nie wypowiedziałem. Mówię o Carmen, Pratchetcie i Wężu.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:06:36 GMT 1
I nikt normalny, który mnie zna nie podejrzewałby mnie o bycie w mafii po tym, jak gram w tej edycji.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:07:51 GMT 1
Jesteście królami przeinaczania słów, braku umiejętności czytania ze zrozumieniem i wciskania słów, których nie wypowiedziałem. Mówię o Carmen, Pratchetcie i Wężu. Dobra chuj. Jestem gotów się zgodzić na Carmen. Jeśli niewinna, to wtedy w Tindera bez jakiejkolwiek dyskusji. Wuja, Janosz, Kangur, Mirek, Jackson miasto A na logikę, to i tak dzisiaj powinien lecieć Tinder. Not my fault, że szukacie kwadratowych jaj zamiast przyjąć optymalne rozwiązanie.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 15:08:26 GMT 1
tzn ogólnie to tak, mając kontekst tożsamości u Michaela trochę jestem w stanie go zazielenić, bo do tej pory widziałem zupełnie inną grę w jego wykonaniu w mafii, tu mam bardziej wajb Jamniczka z edycji kreskówkowej
natomiast nie jest to na pewno jakiś hard clear na razie, żeby nie było
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:10:08 GMT 1
Nie, ja mogę w niego jebnąć nawet jakby miało to rozbic głosy i miałbym upaść na duchu Ty byś we mnie jebnął, żeby się pozbyć niewygodnego gracza. O nie, ja bym na Ciebie zaglosował zanim okazało sie, że jesteś "niewygodny"
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:15:23 GMT 1
I nikt normalny, który mnie zna nie podejrzewałby mnie o bycie w mafii po tym, jak gram w tej edycji. To kim jesteś i dlaczego nie jestes w mafii?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:17:32 GMT 1
Cytując klasyka, NIE GADAM Z MAFIĄ.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 15:17:49 GMT 1
Jak dla mnie potwierdzeniem tego, że to jest właściwy kierunek jest to, że CAŁA KURWA TRÓJKA capablanca/scott/wuja brnie w jakieś dziwne dla mnie wersje wydarzeń wczoraj, że tinder mafioza i remis mafiozów, że w głosach na sanah jest mafia, a NIKT kurwa nie pomyślał sobie, że w tej trójce może być ktoś podejrzany gdzie no moja grupa kontrolna andrzej 3000 i dixon doszli do takich wniosków jak ja więc to, że żaden z nich do nawet się nad tym poważnie zastanowić, mówi mi o nich więcej, niż jakiekolwiek podane przez nich typy Jestem gotów poprzeć wyjebanie tej trójki. Dla mnie mafia to Capablnca/Nahacz, Deckard/Wuja i Tinder/M.Scott/Pratchett, nie mam zdania o Ciri, Wężu i Kangurku(tu mam, ale że na dwoje babka wróżyła). Co do mojego głosu na Janosika i rzekomego łapania mnie na niego albo baitowania – wypraszam sobie takie bzdurne sugestie, a pojawiły się już takie dwie. Była to absolutnie moja oryginalna myśl od samego początku (wciąż niezdecydowana, stąd wahanie do samego końca). A skądże ona? Jako że sam zainteresowany się z tego naszego połączenia poniekąd już wysprzęglił, to mogę powiedzieć, że ja tożsamość Janosika zwyczajnie poznałem po jego 1. poście kreacyjnym i wiem kto to. Wy nie. Haha icoteras, też mam swoje koneksje, których wy nie macie.Ja też mam.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:19:04 GMT 1
Cytując klasyka, NIE GADAM Z MAFIĄ. XD bo Ci uwierzę, że jesteś Redem
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:23:02 GMT 1
Nie jesteś zbyt lotnym umysłem, prawda?
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 26, 2023 15:23:21 GMT 1
Co do mojego głosu na Janosika i rzekomego łapania mnie na niego albo baitowania – wypraszam sobie takie bzdurne sugestie, a pojawiły się już takie dwie. Była to absolutnie moja oryginalna myśl od samego początku (wciąż niezdecydowana, stąd wahanie do samego końca). A skądże ona? Jako że sam zainteresowany się z tego naszego połączenia poniekąd już wysprzęglił, to mogę powiedzieć, że ja tożsamość Janosika zwyczajnie poznałem po jego 1. poście kreacyjnym i wiem kto to. Wy nie. Haha icoteras, też mam swoje koneksje, których wy nie macie.Ja też mam. A no tak, zapomniałem, to teraz również domyślam się tego kim ty jesteś, i trochę posypałyby się przez to niektóre teorie tożsamościowe, co do których autorzy tychże byli tak święcie przekonani.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:23:58 GMT 1
Jestem Michael Scott, szef oddziału w Scranton.
|
|