|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:30:28 GMT 1
Nie jesteś zbyt lotnym umysłem, prawda? No to mnie oświeć, skoro mówisz, że jesteś niewinny za tożsamośc to chętnie dowiem się kim jesteś. Albo jednak nie. W chuju mam kim jesteś, pisane było aby nie ruszać Sanah, bo tożsamość, a padła jako winna, to czemu z Tobą ma być inaczej
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 15:33:03 GMT 1
Nie no. Już nie wiem czy mam uczulenie na Dixona czy tym razem jednak gra taką chujnię jako mafia. Też głosował na Sanah i to jego jedyna zaleta. Dixon gra na jakieś 60% swojego normalnego poziomu, a Tinder ze 30%.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:34:16 GMT 1
A czemu nagle mnie zaczęłaś podejrzewać? Pali Ci się pod tyłkiem i szukasz ratunku? Czy może serio uważasz, że zagrałbym tak jako mafioza? Odpowiedz z ręką na sercu, szczerze, uczciwie, bez manipulacji. Co Tobą kieruje?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 15:38:09 GMT 1
Dobra chuj. Jestem gotów się zgodzić na Carmen. Jeśli niewinna, to wtedy w Tindera bez jakiejkolwiek dyskusji. Wuja, Janosz, Kangur, Mirek, Jackson miasto Dlaczego jesteś gotów zgodzić się na Carmen? Analiza niczego na samym początku gry, robienie zamieszania bez żadnych konkretów, to i głos na kolegę z mafii, żeby wzmocnić swoją pozycję. Jego gra to czysty PR. A w mieście nie można grać na PR? Wszystko można wszędzie zagrać.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 15:44:36 GMT 1
Co ten Tinder gra od otwarcia tematu? Tłumaczenia i wylewy żółci. gdzie tam, Michael Scott to gracz luczyk ale kurwa słuchajcie czytałem teraz Carmen i chyba wiem, kim jest Carmen i nie wyobrażam sobie uniwersum, w którym niewinna Carmen traktuje MNIE w ten sposób bez dyskusji, bez followupu, bez spressowania mnie do dna Carmen, co Ty odwalasz jak Ty to Ty, a myślę, że tak, to jesteś dla mnie do odwalenia w trybie pilnym przecież to absurd co Ty grasz xd i jeszcze zobacz na swój readlist jak tylko atakujesz kogoś z lepszą prezencja w temacie i dostaniesz replikę, to od razu się wycofujesz jak zmieniasz zdanie, to w sprawie płotek CARMEN do wora Wąż, Andre, to nasz redemption arc DIXON WEŹ GO PRZEJRZYJ POD TYM KĄTEM, bo ostatnio też go wyłapałeś DECKARD też To jest całe jego szukanie mafii. Przecież on w mieście jak pies węszy pod każdym kamieniem, szuka współpracy, a tutaj tylko drze ryja.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 15:49:08 GMT 1
Dobra chuj. Jestem gotów się zgodzić na Carmen. Jeśli niewinna, to wtedy w Tindera bez jakiejkolwiek dyskusji. Wuja, Janosz, Kangur, Mirek, Jackson miasto Dlaczego jesteś gotów zgodzić się na Carmen? 1. mafiacorner.boards.net/post/86515/thread - Ostre tłumaczonko z gównopytania Tindera, które ja bym absolutnie olał. 2. mafiacorner.boards.net/post/86787/thread - Ta kolorowanka + tłumaczenie, że się kładł spać ale gr mu zryła banię. Blah. 3. Dał jeden post, że jeśli poleci przed Tinderem, to jesteśmy chuje, nie miasto. Z perspektywy pozostałych jest on kompletnie nie tożsamy z tym, wokół czego stara się teraz grać. A to oznacze, że stara się grać tak, żeby osiągnąć na tym największą korzyść. I jest przeciwstawny z Tinderem. Wciąż uważam, że optymalne byłoby sprawdzenie Tindera. Ale jestem gotów zgodzić się na sprawdzenie jego bieguna.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 15:52:22 GMT 1
A czemu nagle mnie zaczęłaś podejrzewać? Pali Ci się pod tyłkiem i szukasz ratunku? Czy może serio uważasz, że zagrałbym tak jako mafioza? Odpowiedz z ręką na sercu, szczerze, uczciwie, bez manipulacji. Co Tobą kieruje? Cały czas piszę bez manipuacji co mną kieruję, więc proszę bardzo. Od wyjścia z kreacji, twoja gra to pewne zbiorowisko wpisów, które mają podejrzanych w bardzo dziwnych grupach Ohh, Bang Boom Clap! Hellloooooo everybooooody. I think I solved the mystery. Na ten moment dla mnie optymalne jest sprawdzenie Tindera. W tych kilkudziesięciu minutach przed linczem było żonglowanie nazwiskami, ale ostatecznie miało się to rozgrywać między Sanah i Tinderem. No może Wąż był jakąś opcją. Temat Janosika podłapał tylko Kocurro, a od Wujasa było raczej odchodzone. Więc mamy teoretycznie rozgrywkę między Sanah i Tinderem. Sanah była w mafii, ja zachęcałem by ją oszczędzić, Wuja robił jakieś dziwne wygibasy. Niemniej padła mafiuszka. Głosowanko wyglądało następująco. sanah [4] - Scott Dixon, Paper Star, Deckard Cain, ciriTinder [3] - kangurekkao, Dobry Wuja, Carmen SandiegoJanosik [2] - Michael Scott, Kot w paczkomacie InPost Wściekły Wąż [2] - Terry Pratchet, Andre 3000 Dobry Wuja [2] - Mirek Nahacz, TinderJackson Pollock [1] - janosik Jose Raul Capablanca [1] - sanahDeckard Cain [1] - Jackson Pollock Paper Star [1] - Jose Raul Capablanca Terry Pratchet [1] - Wściekły Wąż Więc na razie na odkładce są Scott, Deckard i ciri. Sanah waliła w Capablancę, który według mnie w ogóle nie był zagrożony linczem. This vote is a weirdo. Dlaczego nie ratowała się waleniem w Tindera? Moja teoria jest taka, że mafija bała się remisu między dwoma mafiozami, więc godząc się z tym, że jeden z nich poleci woleli odwalić Sanah. Szkoda, bo miła była z niej babeczka. Zadacie mi pytanie, no i co w związku z tym?
Ano to, że jeżeli Tinder jest w mafii, to mafia oddelegowała jednego do walenia w Sanah, a wśród głosujących na Tindera są sami miastowi.Tinder dał głos na Wujasa. I ten głos w perspektywie jego mafijności jest trochę bez sensu i świadczy na korzyść aplikacji do jebania szukania miłości w internecie. Mogę to wytłumaczyć jedynie tym, że Tinder i tak w jakiś sposób się tym głosem nie wybroni i lepiej wyglądać będzie głos na kogoś spoza grona głównych faworytów do linczu, a na Sanah miał głosować ktoś, kto będzie mógł tego użyć jako karty uniewinnienia. Mamy 13 vs 3. Tinder i tak według wielu osób z gry był śmierdzący, więc jak dla mnie można to sprawdzić izi. Dużo i tak nie stracimy, a jeśli mam rację, to trzeciego mamy w gronie Ciri, Deckard, Dixon. Jedynym problemem dla mnie jest to, że to wydaje mi się nazbyt oczywiste, ale chuj. Gdy za dużo kombinuję, to przeważnie walę kulą w płot. Dobra chuj. Jestem gotów się zgodzić na Carmen. Jeśli niewinna, to wtedy w Tindera bez jakiejkolwiek dyskusji. Wuja, Janosz, Kangur, Mirek, Jackson miasto Potrafisz w ciągu kilku godzin zmienić perspektywę. Jestem ciekaw też jak Janosz, Mirek i Jackson stali sie miastowi? A jak Tinder, Ciri, Deckard i Dixon, Pratchet i Ja jestesmy podejrzewani? Normalnie bym nie użył tego argumentu, ale jesteś tak chaotyczny, że aż nie pasuje mi to na mafiozę, ale nie na tyle, aby Cię oczyścić. Na ten moment mam jeszcze do sprawdzenia janosika oraz pratcheta Oraz wczoraj jeszcze przed linczem na Sanah zrobiłeś to samo co ona i prowokowałeś Dixona: A Dixon coś taki czatujący w tym kluczowym momenciu. Daj no coś z wątroby na dobranoc. Nie spodobało mi się, bo Dixon mógłby być przepchany gdyby ktoś podłapał wajchę.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 16:11:02 GMT 1
Ale wiesz, mordo, że ten długi post był pisany bez kontaktu z tym co się działo po mordzie? I bazował tylko i wyłącznie na głosowaniu i tym co się działo bezpośrednio po linczu? I żeby nie było, to wciąż uważam to za bardzo dobry punkt zaczepienia.
Reszta twórczości odnosi się do rzeczy, które miały miejsce wczoraj po 21.
A chaotyczny jestem trochę celowo i trochę niecelowo.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 16:12:13 GMT 1
Głos Capablanki na Paper Star totalnie z dupy.
Czy Wuja był tak pilny do wyjebania w pierwszym dniu? Nahacz i Tinder.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 16:12:55 GMT 1
To jest w sumie mocno zabawne, że Pollock, Carmen i Scott (nie liczę nawet Wuja itd.) chcą wyjebać Tindera, ale jak przeczytałem ich posty w poszukiwaniu argumentów za jego winą, to ich nie znalazłem, a były tylko hasła o otwieraniu drzwiczek i jazdę na ręcznym.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 16:18:54 GMT 1
Podoba ci się gra Tindera w ostatnim dniu?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 16:21:04 GMT 1
Doczytuję strony 11-20 i Dixon będzie jednak niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:22:30 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 16:22:30 GMT 1
Doczytuję strony 11-20 i Dixon będzie jednak niewinny. mordo, wiemy to już po wczorajszym głosowaniu.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 16:22:56 GMT 1
Podoba ci się gra Tindera w ostatnim dniu? nie ma tej gry, zapowiedział grę po południu, to będę oceniać pan ockham mówi, że pchanie niewinnego tindera do linczu przy mafiozie semizagrożonym jest dużo bardziej prawdopodobne niż dwóch mafiozów zagrożonych i jednocześnie mafia rozrzucająca głosy tak, że jest blisko i ryzykuje remis chcecie to go pchajcie, logika was rozliczy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:24:06 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 16:24:06 GMT 1
Ja ogólnie jeden zarzut jaki do Tindera mam to niezbyt dużą intensywność gry dzisiaj, co mi się kłóci z postrzeganiem moim jego jako gracza w mieście, szczególnie gdy mu się pali pod dupą. I w ostatniej jego mafijnej gierce też to widziałem. Ale tutaj jest zupełnie inny styl gry kurde, jak już jest i pisze. No i jest sporo ludzi go broniących, a tam w zasadzie był na pewno wylocie więc też zupełnie inna sytuacja Tinder mało cię coś czy mi się zdaje? I jeżeli mi się nie zdaje, to dlaczego?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 16:24:17 GMT 1
a jakbyśmy chcieli cisnąć ludzi za rozjebanie się na leżaku, to powinnien to być dixon czy kangur
ale ich się nie przepchnie w linczu d2, więc musiało na tindera trafić
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 16:24:21 GMT 1
Wynik był 4 do 3. Jeśli obaj byliby w mafii, to pachniało remisem, a remis mafii to ich kaplica, zwłaszcza że mamy funkcję barmana. Dlatego myślę, że w takim scenariuszu mafia zrobiłaby wszystko, żeby remisu nie było. Mielibyśmy na Sanah lub Tinderze wysoki wynik, bo pewnie cała mafia by w to poszła. Tymczasem ani sanah nie zagłosowała na Tindera ani Tinder na Sanah. Jak dla mnie to jest wręcz mechaniczne uniewinnienie Tindera. A sam głos Sanah moim zdaniem mało istotny, to chyba oczywiste, że spadająca mafia na końcu próbuje zamieszać. Uniewinnienie kogoś na podstawie głosu sanah to raczej coś, na czym jej właśnie zależało. Wuja coś tu mieszasz, nie podoba mi się to. W jaki sposób funkcja barmana ma związek z remisami mafii? To jest twój świetny post swoją drogą. Ja sobie do niewinności Pana Tindera doszdłem inną drogą, ale droga jaką ty do tego dochodzisz wydaje mi się chyba jeszcze bardziej pewna. Przepisanie czegoś, co napisałem dzień wcześniej to świetny post? Co ten Capablanca? staram się obszczekać ten temat z każdej strony od jakiegoś czasu, a dlaczego się nie bronił według Ciebie? Jeśli Sanah nie głosowała na Tindera, to jeśli są razem w mafii głos Tindera na nią miałby sens, jeśli wyliczyli, że z tej dwójki to Sanah musi polecieć i nie chcą remisu mafiozów. Więc może Tinder nie jest w mafii?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:24:59 GMT 1
To jest w sumie mocno zabawne, że Pollock, Carmen i Scott (nie liczę nawet Wuja itd.) chcą wyjebać Tindera, ale jak przeczytałem ich posty w poszukiwaniu argumentów za jego winą, to ich nie znalazłem, a były tylko hasła o otwieraniu drzwiczek i jazdę na ręcznym. Przecież pisałem, że nie podobała mi się gra Tindera, że pierwszy dzień dużo pytał innych, ale sam mało od siebie dawał, a dzisiaj swoją grą jeszcze niczego nie pokazał, oprócz ataku na Wuja i pomylenia mojej tożsamości. Zresztą mogę sobie chyba pozwolić na walenie w Tindera nawet bez podawania argumentów, a jedynie przez intuicję skoro mam go w podejrzanych, a jego wina powinna mnie oczyszczać? Dla mnie to prosta matematyka, bez jazdy na ręcznym czy otwieranie drzwiczek, raczej zamykanie, bo jak się mylę, to potem ja mogę polecieć
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:25:29 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 16:25:29 GMT 1
a jakbyśmy chcieli cisnąć ludzi za rozjebanie się na leżaku, to powinnien to być dixon czy kangur ale ich się nie przepchnie w linczu d2, więc musiało na tindera trafić Po co próbujesz mnie wkurwiać Myślę trzymam rękę na pulsie
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 16:25:46 GMT 1
Podoba ci się gra Tindera w ostatnim dniu? nie ma tej gry, zapowiedział grę po południu, to będę oceniać pan ockham mówi, że pchanie niewinnego tindera do linczu przy mafiozie semizagrożonym jest dużo bardziej prawdopodobne niż dwóch mafiozów zagrożonych i jednocześnie mafia rozrzucająca głosy tak, że jest blisko i ryzykuje remis chcecie to go pchajcie, logika was rozliczy Kurwa dobrze że jesteście z Kangurem w mieście, bo inaczej bym zaczął kwestionować swój zdrowy rozsądek
|
|