|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:27:04 GMT 1
Ja ogólnie jeden zarzut jaki do Tindera mam to niezbyt dużą intensywność gry dzisiaj, co mi się kłóci z postrzeganiem moim jego jako gracza w mieście, szczególnie gdy mu się pali pod dupą. I w ostatniej jego mafijnej gierce też to widziałem. Ale tutaj jest zupełnie inny styl gry kurde, jak już jest i pisze. No i jest sporo ludzi go broniących, a tam w zasadzie był na pewno wylocie więc też zupełnie inna sytuacja Tinder mało cię coś czy mi się zdaje? I jeżeli mi się nie zdaje, to dlaczego? Kto broni Tindera i od kiedy?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:30:52 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 26, 2023 16:30:52 GMT 1
W jaki sposób funkcja barmana ma związek z remisami mafii? To jest twój świetny post swoją drogą. Ja sobie do niewinności Pana Tindera doszdłem inną drogą, ale droga jaką ty do tego dochodzisz wydaje mi się chyba jeszcze bardziej pewna. Przepisanie czegoś, co napisałem dzień wcześniej to świetny post? Co ten Capablanca? Jeśli Sanah nie głosowała na Tindera, to jeśli są razem w mafii głos Tindera na nią miałby sens, jeśli wyliczyli, że z tej dwójki to Sanah musi polecieć i nie chcą remisu mafiozów. Więc może Tinder nie jest w mafii? Napisałeś coś podobnego, ale nazwanie tego przepisaniem to ostre nadużycie, nie uważasz?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:32:34 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 26, 2023 16:32:34 GMT 1
Ja ogólnie jeden zarzut jaki do Tindera mam to niezbyt dużą intensywność gry dzisiaj, co mi się kłóci z postrzeganiem moim jego jako gracza w mieście, szczególnie gdy mu się pali pod dupą. I w ostatniej jego mafijnej gierce też to widziałem. Ale tutaj jest zupełnie inny styl gry kurde, jak już jest i pisze. No i jest sporo ludzi go broniących, a tam w zasadzie był na pewno wylocie więc też zupełnie inna sytuacja Tinder mało cię coś czy mi się zdaje? I jeżeli mi się nie zdaje, to dlaczego? Kto broni Tindera i od kiedy? Ja go bronię, bo logika wskazuje, że nie ma chuja, by Tinder był w mafii. Pisałem o tym wcześniej, pisał na poprzedniej stronie Deckard i kilku innych.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:38:09 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 16:38:09 GMT 1
Carmen czy ty w ogóle czytasz ten wątek? Nie rozumiem co to pytanie miało na celu, w momencie kiedy od rana jest przepychanka,czy powinien lecieć tinder czy ktoś inny
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:39:02 GMT 1
Dlaczego jesteś gotów zgodzić się na Carmen? 1. mafiacorner.boards.net/post/86515/thread - Ostre tłumaczonko z gównopytania Tindera, które ja bym absolutnie olał. 2. mafiacorner.boards.net/post/86787/thread - Ta kolorowanka + tłumaczenie, że się kładł spać ale gr mu zryła banię. Blah. 3. Dał jeden post, że jeśli poleci przed Tinderem, to jesteśmy chuje, nie miasto. Z perspektywy pozostałych jest on kompletnie nie tożsamy z tym, wokół czego stara się teraz grać. A to oznacze, że stara się grać tak, żeby osiągnąć na tym największą korzyść. I jest przeciwstawny z Tinderem. Wciąż uważam, że optymalne byłoby sprawdzenie Tindera. Ale jestem gotów zgodzić się na sprawdzenie jego bieguna. Gościu, ale co to są za argumenty przeciwko mnie? Odpisałem uczciwie dlaczego zagłosowałem jak zagłosowałem, aby było w jasny sposób co mną kierowało. Opisałem wieczorem swoje przeczucia do wszystkich graczy i swój punkt widzenia, aby nie było, że nie podaję argumentów przeciwko moim podejrzanym oraz odkryłem swoje karty, aby miasto widziało jakie są moje intencje Oczywiście, że według mnie będziecie chujami jak zajebiecie mnie przed Tinderem, co to za pomysł, że mam od tego odchodzić, jeżeli daje mi to korzyść (nie wiem w jaki sposób daje mnie to do mafii, jak się mylę to ja mam przejebane. A ja od tego nie odchodzę, idę po najprostszej i najszybszej drodze, w której jestem albo oczyszczony albo spalony) . A tego stwierdzenia, że że z perspektywy pozostałych jest on kompletnie nie tożsamy z tym, wokól czego stara się grać zupełnie nie rozumiem
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:42:30 GMT 1
Carmen czy ty w ogóle czytasz ten wątek? Nie rozumiem co to pytanie miało na celu, w momencie kiedy od rana jest przepychanka,czy powinien lecieć tinder czy ktoś inny Czytam, ale czy ta dyskusja wynika z oczyszczania Tindera na postawie jego gry czy z głosowania?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 16:44:41 GMT 1
Carmen czy ty w ogóle czytasz ten wątek? Nie rozumiem co to pytanie miało na celu, w momencie kiedy od rana jest przepychanka,czy powinien lecieć tinder czy ktoś inny Czytam, ale czy ta dyskusja wynika z oczyszczania Tindera na postawie jego gry czy z głosowania? przecież ty go chcesz wyjebać na podstawie głosowania i xD
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 16:45:11 GMT 1
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:47:12 GMT 1
Oczywiście, że zagłosuję
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:48:15 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 16:48:15 GMT 1
Carmen czy ty w ogóle czytasz ten wątek? Nie rozumiem co to pytanie miało na celu, w momencie kiedy od rana jest przepychanka,czy powinien lecieć tinder czy ktoś inny Czytam, ale czy ta dyskusja wynika z oczyszczania Tindera na postawie jego gry czy z głosowania? Po pierwsze - co to kurwa za różnica xD rozmawialiśmy o obronie tindera in general, a nie obronie za merytorykę Po drugie jakbym miał go za pewnego mafiozę z gry to jaki interes miałbym w bronieniu go z głosowania? Trochę się czuję zakłopotany tą dyskusją
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:48:29 GMT 1
Czytam, ale czy ta dyskusja wynika z oczyszczania Tindera na postawie jego gry czy z głosowania? przecież ty go chcesz wyjebać na podstawie głosowania i xD Przecież ja miałem na nim głos w d1, wiec chyba jednak mam go w podejrzanych, czy może jednak nie mam? i sobie głosuję na niego tylko na podstawie głosowania?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 16:50:37 GMT 1
Dobra, na ten moment muszę kończyć, bo jestem umówiony na karty, ale nie róbcie burdelu z dyskusji o tym czy głosują na tindera z głosowania a nie gry, bo to nie prawda. Gdybym nie uważał jego gry za podejrzaną, nie byłoby mojego głosu w D1 przy nim
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 16:51:11 GMT 1
Ale tak sobie w sumie myślę, że Mirek daje jednak odbrobinę mafijne wajby. Miał Sanah na widelcu, i pewnie jako miasto by ją docisnął i nie zostawił hienom nawet pięt. A on sobie tak milusio popitolił, dojebał się do Wujasa i uśmiech na ustach. Nahacz, dlaczego nie dojechałeś Sanah, gdy miałeś zajebistą okazję?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 16:55:09 GMT 1
Weź poczytaj coś, do edukuj się polecam ostatnią edycję to może załapiesz o czym piszę XD kolego/żanko ja GRAŁEM w poprzedniej edycji i ją razem z miastem wygrałem, o czym ty do mnie rozmawiasz Jutro wam zrobię wszystkim składankę best of Carmen, bo to jest nie do wiary, ale tera idę spać Andre, 2 rzeczy. 1. Gdzie ta składanka z best of Carmen? 2. Dlaczego duży muczysz, a tak mało mleka dajesz? Niby starasz się kombinować, rzucać oskarżenia, ale jak ma dojść do decydującego starcia, to jakoś się chowasz/uciekasz? Skąd taka zachowawczość?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 16:57:33 GMT 1
przecież ty go chcesz wyjebać na podstawie głosowania i xD Przecież ja miałem na nim głos w d1, wiec chyba jednak mam go w podejrzanych, czy może jednak nie mam? i sobie głosuję na niego tylko na podstawie głosowania? ale mi jest całkowicie obojętne, od kiedy ty masz na nim głos, bo ja teraz nie mówię, że się podczepiasz z dupy na tindera czy cokolwiek, żebyśmy teraz mieli weryfikować od kiedy masz go w podejrzanych po prostu przejrzałem rozgrywkę pod kątem podejrzewania tindera no i się dowiedziałem, że "jego gra jest miałka, dzisiaj jej nie ma" (ty) i "powinien dać z siebie dużo więcej (pollock) oprócz tego dowiedziałem się d1, że "otworzy wiele drzwi" (wuja), ale nie dowiedziałem się jakich i że "logiczne jest wyjebanie go dzisiaj" (scott) więc tak, masz go w podejrzanych, nie kwestionuję tego ja się chcę dowiedzieć DLACZEGO mamy go wyjebać dzisiaj moje kontrargumenty są oparte na: 1) logice gry (co zauważa wąż czy andre) -> co powoduje, że ja nie czuję potrzeby, że KONIECZNIE DZISIAJ muszę znać kolor tindera, bo widzę bardzo prawdopodobne wytłumaczenie/scenariusz, w którym tinder jest po prostu niewinny - a widzę lobby forsujące pogląd, że poznanie koloru tindera jest kluczowe dla dalszej gierki, z czym się po prostu nie zgadzam 2) tym, że wjechał w wuję zanim ja w niego wjechałem i pasuje to do mojej wizji świata więc odrzucając teorię otwierania drzwiczek, jedynym argumentem za tinderem, jaki padł w temacie, wydaje mi się "NO BO MAŁO PISZE DZISIAJ I GRA MIAŁKO", co interpretuję po prostu jako pchanie do linczu linczowalnego gościa bez żadnych konkretów przecież na dobrą sprawę ja mogę nie mieć racji i tinder może być w mafii, wystarczy, żeby ktoś tą winę tindera rozpisał mi logiczny sposób, cztery osoby go pchają, a żadna nie próbuje dla mnie to wygląda jak wuja mówiący na mafijnym "kurde jest lipa maks, spróbujmy pchnąć tego tindera, jeden lincz na raz, a potem będziemy myślieć" w sumie to zastanawiałem się dzisiaj chwilę nad wersją wuja-tider w/w, ale to już w ramach rozrywki intelektualnej w zamkniętym temacie chyba
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 16:57:51 GMT 1
Capablanca też powinien być niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 16:58:05 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 16:58:05 GMT 1
XD kolego/żanko ja GRAŁEM w poprzedniej edycji i ją razem z miastem wygrałem, o czym ty do mnie rozmawiasz Jutro wam zrobię wszystkim składankę best of Carmen, bo to jest nie do wiary, ale tera idę spać Andre, 2 rzeczy. 1. Gdzie ta składanka z best of Carmen? 2. Dlaczego duży muczysz, a tak mało mleka dajesz? Niby starasz się kombinować, rzucać oskarżenia, ale jak ma dojść do decydującego starcia, to jakoś się chowasz/uciekasz? Skąd taka zachowawczość? No przecież dałem dzisiaj, ze 2-3 godziny temu Co do drugiego punktu się nie odniosę, bo to tylko twoje subiektywne zdanie które moim skromnym zdaniem jest z tzw. pizdy. Byłem cały czas przed linczem, dawałem swoją perspektywę, dzisiaj cały dzień nakurwiam i marnuję posty na takie odpowiedzi, zaraz się wypostuję. Z czym masz problem konkretnie, może spróbuj złożyć jakieś konstruktywne zarzuty bo z takim to se możemy dyskutować w nieskończoność. E: o nawet teraz się wypostowałem xD to do zoba po 20
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 16:58:09 GMT 1
jestem już w domu, nadrabiam będę w chacie po południu ale po nadrobieniu naprawdę nie rozumiem, co się tu odwala
głosujący na sanah są dla mnie niewinni, więc dziwi mnie, że Casablanca tam szuka winnych
powiedz mi Casablanca, skoro masz mnie za niewinnego, to czemu mafia mnie nie wyjebała wczoraj kosztem sanah?czy ja źle na to patrzę imo można to było zrobić w małych rękawiczkach mam wrażenie, że mogłem zlecieć z low credibility, zwłaszcza taki Andre czy Wąż mieli podkładki, żeby mnie wywalić i imo to ich uniewinnia na równi z głosującymi na sanah Wuja mi mówi, że nie odnoszę się do tego, że sanah na mnie nie głosowała a skąd mam wiedzieć postawcie się w mojej sytuacji, co mam poradzić, że na mnie nie głosowała? imo tam jeszcze była szansa, że padnie po prostu janosik i tyle, jako taki konsensus, zwłaszcza jak Andre, Dixon i Paper zaczęli mnie lekko bronić więc sanah po głosie na mnie byłaby spalona, tak jak Carmen teraz, a mafia z pozycją sanah gra na przeżycie i kontynuację gry może dwa głosy z dupy to byłoby za dużo *** Andre, Wąż, Deckard, Dixon jak widzicie te głosy na mnie? kangurek mi się wydawał w porządku, bo on zaczął mój temat jako pierwszy i nie robił tego desperacko miałem wrażenie, że jak ktoś we mnie wleci z mafii, to raczej podchwycający, nie zaczynający w d0 + nie czułem, że ma paląca potrzebę mnie wywalić, zwłaszcza że grzał mocno pod Michaelem Scottem Wuja grzał pode mną, jakby musiał mnie wywalić to wyciąganie syfu na Mirka mi się nie podoba, zwłaszcza że Wuja kwituje to "a w sumie to może niewinny jesteś" - dobry temat do pisania takie rozpisywanie się o kimś, żeby nic z tym nie zrobić oceńcie dla mnie Wuję tak jak Dixon pisał, tam imo jakieś wkurwienie się pojawiło, że nie padłem i że teraz trudno z tego wyjść Carmen ciekawy post nocny, ale mam wrażenie, że też jak ziemniaka mnie gorącego traktuje, nie zadaje mi pytań, nie docieka, tylko chce mnie wywalić, żeby było więcej wiadomo o linczu Andre 3000 przypomina mi to mnie z naszej gierki na MU z d2, gdzie counterwagon usilnie pchałem "dla wyjaśnienia eodu d1" widzisz to podobnie? Kolego szanowny kochany. Każdy kto w tej grze ma parę wiosen wie, że mafia widząc iż ich zawodnik jest na świeczniku. Chce mieć na nim chociaż jeden głos. Naprawdę wyobrażasz sobie sytuację że mafia widzi że mają zawodnika pod ostrzałem. Że taka mafia stwierdzi sobie że teraz robią masówkę na Tindera aby tylko ich zawodnik przetrwał dłużej? Wręcz przeciwnie. Taka mafia zdywersyfikuje możliwie głosy. Ktoś pośle gdzieś, ktoś gdzieś indziej. Jeden pośle na tą Sanah i będą liczyć, że ta Sanah mimo wszystko przeżyje. A jeśli nie przeżyje? No to przynajmniej mają człowieka w core niewinnych. Ja tylko przypomnę bo znawcą jesteś. Bibliotekarzem. Archiwistą. Influencer głosował na Simo Hayhę. Glorfindel głosował na Hobbita. Tam również były widoki i w jednym i drugim przypadku by ratować swojego glosowaniem gdzieś gdzie jest optymalniej. Czemu macie tak krótką pamięć? A dodam jeszcze. Despero głosował na Aldonę. Aldona przeżyła ale mogła umrzeć. Też byś wtedy pisał, że Despero to core niewinnych bo po co glosował na Aldonę? nie rozumiesz xd tutaj był fajny, wygodny kontrkandydat w postaci niewinnego Czueka spokojnie można było pierdolnąć jako low credibility push pozycję można zyskać/stracić, lincz na niewinnym jest wartością dodaną do gry, której nikt ci nie odbierze i dziwią mnie te słowa ze strony gościa, któremu wyjebał się excel w kierunku sanahowców bym nie patrzył, nie widzę tam mafii, zwłaszcza że jest tam Deckard i Dixon grający mocno miastowo + jakiś glon ciri z dupy, który mógł pierdolnąć GDZIEKOLWIEK
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 17:00:15 GMT 1
Hmmm, a może ustawić dziś wajchę w kierunku manipulującego Deckarda? Kuszące.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 17:02:13 GMT 1
Andre, 2 rzeczy. 1. Gdzie ta składanka z best of Carmen? 2. Dlaczego duży muczysz, a tak mało mleka dajesz? Niby starasz się kombinować, rzucać oskarżenia, ale jak ma dojść do decydującego starcia, to jakoś się chowasz/uciekasz? Skąd taka zachowawczość? No przecież dałem dzisiaj, ze 2-3 godziny temu Co do drugiego punktu się nie odniosę, bo to tylko twoje subiektywne zdanie które moim skromnym zdaniem jest z tzw. pizdy. Byłem cały czas przed linczem, dawałem swoją perspektywę, dzisiaj cały dzień nakurwiam i marnuję posty na takie odpowiedzi, zaraz się wypostuję. Z czym masz problem konkretnie, może spróbuj złożyć jakieś konstruktywne zarzuty bo z takim to se możemy dyskutować w nieskończoność. E: o nawet teraz się wypostowałem xD to do zoba po 20 Andre też pewnie miastowy.
|
|