|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 17:03:40 GMT 1
Ale tak sobie w sumie myślę, że Mirek daje jednak odbrobinę mafijne wajby. Miał Sanah na widelcu, i pewnie jako miasto by ją docisnął i nie zostawił hienom nawet pięt. A on sobie tak milusio popitolił, dojebał się do Wujasa i uśmiech na ustach. Nahacz, dlaczego nie dojechałeś Sanah, gdy miałeś zajebistą okazję? coś Ci się pokiełbasiło
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 17:04:16 GMT 1
w sumie może tak nie jesteś w moim immediate poe nie widzę swojego głosu gdzieś indziej na ten moment niż Carmen/Wuja daję Ci tymczasowy spokój, i w sumie ostrzegę jednocześnie innych, dlaczego uwaga wszyscy: jakby Kangurek w późniejszych etapach gry, im miasto miał więcej informacji, absolutnie chujowo OSKARŻAŁ, bez zapału, to patrzcie w tamtym kierunku na tym etapie ciężko w chuj coś powiedzieć, on naturalny jest w obu obozach imo łapalny wraz z progresją gierki
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 17:05:40 GMT 1
A Kangurek to się chyba przykrył tym cieplutkim, mięciutkim kocykiem. W gębie mocny, ale w kluczowych męskich momentach, to raczej wychodzi z niego bojaźna panienka. Co z Tobą kangurekkao?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 17:06:29 GMT 1
Ale tak sobie w sumie myślę, że Mirek daje jednak odbrobinę mafijne wajby. Miał Sanah na widelcu, i pewnie jako miasto by ją docisnął i nie zostawił hienom nawet pięt. A on sobie tak milusio popitolił, dojebał się do Wujasa i uśmiech na ustach. Nahacz, dlaczego nie dojechałeś Sanah, gdy miałeś zajebistą okazję? coś Ci się pokiełbasiło Ale co mi się pokiełbasiło? Że jej nie docisnąłeś czy że nie miałeś ku temu okazji?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 17:06:44 GMT 1
przecież na dobrą sprawę ja mogę nie mieć racji i tinder może być w mafii, wystarczy, żeby ktoś tą winę tindera rozpisał mi logiczny sposób, cztery osoby go pchają, a żadna nie próbuje dla mnie to wygląda jak wuja mówiący na mafijnym "kurde jest lipa maks, spróbujmy pchnąć tego tindera, jeden lincz na raz, a potem będziemy myślieć" w sumie to zastanawiałem się dzisiaj chwilę nad wersją wuja-tider w/w, ale to już w ramach rozrywki intelektualnej w zamkniętym temacie chybaWszystkie cztery w mafii być nie mogą.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 17:09:04 GMT 1
przecież na dobrą sprawę ja mogę nie mieć racji i tinder może być w mafii, wystarczy, żeby ktoś tą winę tindera rozpisał mi logiczny sposób, cztery osoby go pchają, a żadna nie próbuje dla mnie to wygląda jak wuja mówiący na mafijnym "kurde jest lipa maks, spróbujmy pchnąć tego tindera, jeden lincz na raz, a potem będziemy myślieć" w sumie to zastanawiałem się dzisiaj chwilę nad wersją wuja-tider w/w, ale to już w ramach rozrywki intelektualnej w zamkniętym temacie chybaWszystkie cztery w mafii być nie mogą. Tym bardziej, że ja dość logicznie i obszernie wytłumaczyłem chęć sprawdzenia Tindera. Dekcard coś tu mocno nagina pod swoją teorię.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 17:09:19 GMT 1
przecież na dobrą sprawę ja mogę nie mieć racji i tinder może być w mafii, wystarczy, żeby ktoś tą winę tindera rozpisał mi logiczny sposób, cztery osoby go pchają, a żadna nie próbuje dla mnie to wygląda jak wuja mówiący na mafijnym "kurde jest lipa maks, spróbujmy pchnąć tego tindera, jeden lincz na raz, a potem będziemy myślieć" w sumie to zastanawiałem się dzisiaj chwilę nad wersją wuja-tider w/w, ale to już w ramach rozrywki intelektualnej w zamkniętym temacie chybaWszystkie cztery w mafii być nie mogą. zgadza się, nie twierdzę że są - ale no na ZDROWY CHŁOPSKI ROZUM, ktoś powinien to zrobić, więc to, że czegoś nie ma, utwierdza mnie w przekonaniu, że tinder to zły pomysł - bo może tam jest tylko 2/3 miastowych i nie było komu napisać, albo nawet tam jest 4 miastowych, a tinder to leniwy typ, który jest powtarzany, ni wiem zacząłem też mocniej rozważać niewinność capablanci i scotta, ale to temat na później póki co gaszę konputer i znowu bd koło 20
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 17:09:39 GMT 1
Ale co mi się pokiełbasiło? Że jej nie docisnąłeś czy że nie miałeś ku temu okazji? sytuacja wyglądała tak, że nie podobało mi się co grał Capablanca, potem wszedł mafijnie Wuja, Sanah kręciła się z boku i zręcznie mną manipulowała. Ani przez moment nie było tematu dociśnięcia jej, wręcz przeciwnie - napisałem, że pewnie jest niewinna. W zasadzie samo to ile pracy Sanah poświęciła by mnie wtedy urobić już świadczy o mojej niewinności.
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 17:10:58 GMT 1
tak btw myślałem, że Carmen to Gary xd wtedy można tam iść na pewniaka ale i tak mam armaty w tamtą stronę, zaraz pozbieram i zaprezentuję w miedzyczasie, żebym nie zapomniał znowu Deckard, jedna rzecz mi zakurwiła od Casablanci w d1 mafiacorner.boards.net/post/66858/threadvs mafiacorner.boards.net/post/85755/threadno kurwa, chłop robi w mieście skrajnie podobną akcję na podobnym etapie gierek, a tutaj mu to nie pasuje dla nowych: Oh Dae Su to Casablanca
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 17:11:14 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 17:11:14 GMT 1
Z przyczajki sprawdzam ile głów liczy grupa odklejusów, jak jest silna, kto tam przewodzi a kto został zmanipulowany
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 17:12:54 GMT 1
Mirka daję do miasta. Chociaż trochę się boję, że odpisał mi tak miło, bez żadnych inwektyw.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 17:13:16 GMT 1
Wszystkie cztery w mafii być nie mogą. Tym bardziej, że ja dość logicznie i obszernie wytłumaczyłem chęć sprawdzenia Tindera. Dekcard coś tu mocno nagina pod swoją teorię. Jakby Paper Star żył, to właśnie by cię pokolorował na czerwono za mafijny mindset i napisał coś w stylu "mafia szuka wytłumaczeń dla głosów, miastowy szuka argumentów", nie wiem jak to opisać, ale na czutkę coś mi tu jebie xD ale ja nie o tym: chuja wytłumaczyłeś, masz teorię że tinder jest w mafii i ktoś z mafii głosował też na sanah. Ja wiem, że nie, bardzo mało prawdopodobny dixon i mało prawdopodobna ciri, więc twoja teoria rozchodzi się w szwach. oprócz tego jedyne, co zostaje, to lanie wody o tym, że będziemy wiedzieć jak się rozkładało zagrożenie w linczu, co już 3 osoby zbił niezależnie od siebie teraz serio idę
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 17:14:09 GMT 1
tak btw myślałem, że Carmen to Gary xd wtedy można tam iść na pewniaka ale i tak mam armaty w tamtą stronę, zaraz pozbieram i zaprezentuję w miedzyczasie, żebym nie zapomniał znowu Deckard, jedna rzecz mi zakurwiła od Casablanci w d1 mafiacorner.boards.net/post/66858/threadvs mafiacorner.boards.net/post/85755/threadno kurwa, chłop robi w mieście skrajnie podobną akcję na podobnym etapie gierek, a tutaj mu to nie pasuje dla nowych: Oh Dae Su to Casablanca A Wui wypominałeś wypominanie Nahaczowi słów z poprzednich edycji.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 17:15:55 GMT 1
Gdybym nie uważał jego gry za podejrzaną, nie byłoby mojego głosu w D1 przy nim W piątek o 19:27 twierdziłeś "Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia.". Potem krótka dyskusja z Tinderem, ale nic nie wskazuje żebyś go uważał za podejrzanego. O 20:28 nie podoba Ci się Michael Scott (ale potem się trochę z tego wycofujesz), wspominasz że on gra równie kiepsko jak sanah (czyli niby też ją podejrzewasz, ale nic nie robisz w tą stronę) i w tym samym poście stwierdzasz, że może iść we mnie. Czyli w ciągu godziny masz 3 podejrzanych (a wcześniej nie miałeś nic konkretnego), a na końcu głosujesz w Tindera. Jak będziesz miał czas to przemyśl scenariusz gdzie jestem niewinny, albo po prostu obserwuj moją grę bez uprzedzeń, że jestem w mafii a zobaczysz, że do końca dnia będę bardziej zielony niż nie jeden gracz. Co prawda do końca dnia jeszcze daleko, ale mówisz że wychodzisz, więc już raczej nic się nie zmieni. Jakoś nie tylko nie widzę więcej zieleni, ale wręcz śnieg zasypał mi trawnik, tylko w dziwnym, czerwonym odcieniu. jeszcze na janosika mam strzały, d1 typowo pod przeżycie "byle nie odpaść" i nie zostawić żadnego śladu na wypadek, gdyby padł ale to jak przy kompie będę rozpiszę Teraz jesteś, z chęcią zobaczę co ja tam nabazgrałem takiego złego. No i dla równowagi: Wczoraj wydawało mi się że coś bardzo niewinnego napisał Janosik, dzisiaj do tego wrócę
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 17:16:39 GMT 1
Ale co mi się pokiełbasiło? Że jej nie docisnąłeś czy że nie miałeś ku temu okazji? sytuacja wyglądała tak, że nie podobało mi się co grał Capablanca, potem wszedł mafijnie Wuja, Sanah kręciła się z boku i zręcznie mną manipulowała. Ani przez moment nie było tematu dociśnięcia jej, wręcz przeciwnie - napisałem, że pewnie jest niewinna. W zasadzie samo to ile pracy Sanah poświęciła by mnie wtedy urobić już świadczy o mojej niewinności. Ta teoria o Nahaczu zdominowanym przez Sanah mi się zupełnie nie dodaje. Jaką władczynią marionetek musiałaby być Sanah?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 17:18:13 GMT 1
Gdybym nie uważał jego gry za podejrzaną, nie byłoby mojego głosu w D1 przy nim W piątek o 19:27 twierdziłeś "Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia.". Potem krótka dyskusja z Tinderem, ale nic nie wskazuje żebyś go uważał za podejrzanego. O 20:28 nie podoba Ci się Michael Scott (ale potem się trochę z tego wycofujesz), wspominasz że on gra równie kiepsko jak sanah (czyli niby też ją podejrzewasz, ale nic nie robisz w tą stronę) i w tym samym poście stwierdzasz, że może iść we mnie. Czyli w ciągu godziny masz 3 podejrzanych (a wcześniej nie miałeś nic konkretnego), a na końcu głosujesz w Tindera. No, teraz to bardzo źle wygląda dla Carmen.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 17:18:47 GMT 1
Nie byłem zdominowany przez Sanah, po prostu zręcznie wykorzystała wszelkie moje błędy poznawcze.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 17:23:50 GMT 1
W piątek o 19:27 twierdziłeś "Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia.". Potem krótka dyskusja z Tinderem, ale nic nie wskazuje żebyś go uważał za podejrzanego. O 20:28 nie podoba Ci się Michael Scott (ale potem się trochę z tego wycofujesz), wspominasz że on gra równie kiepsko jak sanah (czyli niby też ją podejrzewasz, ale nic nie robisz w tą stronę) i w tym samym poście stwierdzasz, że może iść we mnie. Czyli w ciągu godziny masz 3 podejrzanych (a wcześniej nie miałeś nic konkretnego), a na końcu głosujesz w Tindera. No, teraz to bardzo źle wygląda dla Carmen. Tylko mafiozi, zwłaszcza o słabszej pozycji, lubią głosować z podkładką, a nie z dupy. Mógł spokojnie iść w Michaela, albo ciebie.
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 17:25:40 GMT 1
w sumie może tak nie jesteś w moim immediate poe nie widzę swojego głosu gdzieś indziej na ten moment niż Carmen/Wuja daję Ci tymczasowy spokój, i w sumie ostrzegę jednocześnie innych, dlaczego uwaga wszyscy: jakby Kangurek w późniejszych etapach gry, im miasto miał więcej informacji, absolutnie chujowo OSKARŻAŁ, bez zapału, to patrzcie w tamtym kierunku na tym etapie ciężko w chuj coś powiedzieć, on naturalny jest w obu obozach imo łapalny wraz z progresją gierki kolego to nie jest takie proste, ja wyciągam wnioski ale akurat celnych oskarżeń mam w tej edycji aż za dużo
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 17:27:55 GMT 1
bardzo podoba mi się prosty cios z ciupagi janosika w karmen, zgodnie ze sztuką
|
|