Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 22:55:04 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 22:55:04 GMT 1
To już wypada się nawalać? Bo chcę parę rzeczy podnieść. W ogóle wypada podawać w edycji na 20+ osób, kogo ma się za niewinnego, czy nie powinno? Pytam o radę Bo niby kijowo podawać, bo gity poznają swoich i nie pomagajmy w mordach, czy jakoś tak, ale z drugiej strony mam wrażenie, że trochę się bym kneblował :0
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 22:55:14 GMT 1
Dlatego zaczepiam negatywnie Mikołaja z Japonii, Szczepana i Ciebie? Tak głupich zarzutów mi nawet Nelli nie stawia, gdy źle umyję garnki!
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 22:56:42 GMT 1
ciekawe że mędrzec jest bezmyślny a jednocześnie myśli jak ja co
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 22, 2023 22:58:26 GMT 1
Czyli mnie i Szczepana zaczepiasz negatywnie? Bo w sumie nie wiedziałem jak to interpretować. Dobrze wiedzieć, bo Szczepan to jeden z tych graczy którzy jawią mi się najbardziej zielono na starcie. Mikołaj z Japonii też raczej będzie niewinny. Mafia sobie tak wrogów na starcie raczej nie zbiera, a jak zbiera to się staje bardziej nerwowa.
Więc coś z tym twoim celownikiem Mikołaju z Krakowa słabo.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 22:59:04 GMT 1
Przyznać jednak muszę integyalność Zbłąkanego Wędyowca.
Mam tu na myśli to, że jego sposób gły koyesponduje ze sposobem myślenia, jaki zapyezentował foymułując głupie zarzuty wobec mnie.
To jakiś plus.
E: Do tego co powyżej - ale yecenzowanie celownika po trzech godzinach gły to jakaś totalna abeyyacja.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:00:15 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:00:15 GMT 1
Świąteczna dubeltówka Maria z Nazaretu Mitten Squad Stary Rabin
0 postów Wszyscy w mafii Mafia boi się postowania. Ręce do góry Mamy adwent a nie wielki post, więc to, że ktoś nie postuje nie czyni z niego bezbożnika. A przyjebać się do nieobecnych jest oczywiście najłatwiej. Ten post Pana z Laponii mi się nie spodobał! "Przyjebać się do niewinnych najłatwiej" - no niby okej, przechodzimy do poważnej gry, robimy pressing, co wywołujesz nieaktywów gagatku. A potem to szybko ulatuje i na oskarżenie Laponiec robi się ugodowy, czyli powrót do chillowego mindestu, już bez pretensji i poważnej gry. mafiacorner.boards.net/post/89659/threadRaz nawalanie się, raz wracanie do śmieszków, jakby nie mógł się odnaleźć do końca. Lampeczka mi się zapaliła. Thoughts?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 22, 2023 23:01:15 GMT 1
Mafia będzie właśnie w gronie takich podlizywaczy lub bezbeków korzystających z tego, że to świąteczna edycja. Kiedy dzisiaj skoro jeszcze nie ma świąt, i nie ma też mordu mafii, można się w miarę najbardziej ponaparzać.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 23:02:12 GMT 1
Zaś w gronie takich sztywniaków i nudziarzy będzie na pewno Zbłąkany Wedyowiec.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:02:16 GMT 1
pachnie mi to kijem w dupie ale nie wiem czy mafijnym
i średnio mi się podoba określanie cytowanego zjawiska jako nawalanie się bo to już mocna hiperbola
a po co w tym momencie taka mocna hiperbola?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:02:29 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:02:29 GMT 1
Mafia będzie właśnie w gronie takich podlizywaczy lub bezbeków korzystających z tego, że to świąteczna edycja. Kiedy dzisiaj skoro jeszcze nie ma świąt, i nie ma też mordu mafii, można się w miarę najbardziej ponaparzać. No o tym też pomyślałem przez chwilę. Że będziemy rozmemłani i dobre warunki do mafiowanka. Ale z drugiej strony miało być na luzie i nie wiedziałem, czy już wypada xd
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:03:03 GMT 1
zbłąkany to póki co przewodnik bardziej niż pierwsza gwiazdka
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 22, 2023 23:06:44 GMT 1
Mafia będzie właśnie w gronie takich podlizywaczy lub bezbeków korzystających z tego, że to świąteczna edycja. Kiedy dzisiaj skoro jeszcze nie ma świąt, i nie ma też mordu mafii, można się w miarę najbardziej ponaparzać. No o tym też pomyślałem przez chwilę. Że będziemy rozmemłani i dobre warunki do mafiowanka. Ale z drugiej strony miało być na luzie i nie wiedziałem, czy już wypada xd Teraz już wiesz?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:07:06 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:07:06 GMT 1
Zbłąkany z jednej strony każdy post daje merytorycznie od początku. Merytoryczne w sensie: pressingowo. Każdy post coś wnosił na pierwszych stronach, w kontraście do nastroju świątecznego, który udzielił się gremium.
No mógłbym się przyjebać, że koniecznie się sili na wypracowane pozycji w temacie szybko, bo wiadomo, szturcha, bije, to przydatny. Ale może to być po prostu taka charakterystyka gracza, nie lubi fluffu.
No i wracając do poprzedniej tezy (którą mogę podzielić ze wspomnianym Wędrowcem), że mafii pasowałaby sielanka, to takie zachowanie bardziej imo na miastowy plus niż na mafijne wypracowanie pozycji.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:08:10 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:08:10 GMT 1
No o tym też pomyślałem przez chwilę. Że będziemy rozmemłani i dobre warunki do mafiowanka. Ale z drugiej strony miało być na luzie i nie wiedziałem, czy już wypada xd Teraz już wiesz? Ta, przyzwolenie społeczne zaszło, zszedł fluffik i mogę jechać xd Ty z kim byś się ponawalał? Ktoś Ci się szczególnie podoba bądź nie podoba?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:09:57 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:09:57 GMT 1
No i to powiem, bo odpowiedzi nie dostałem, czy wypada podawać niewinnych, czy nie, no to podam. Czy ta gwiazdeczka, co wprost napisała, że jest bezrolna, zrobiłaby to w mafii? Po chuj tak sobie palić możliwość counterclaima na wejściu? Imo to miastowe było. No, trochę niepotrzebne, bo niech mafia sobie szuka rolnych, nie warto pomagać, ale korzystajmy z tego, jak to padło
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 22, 2023 23:12:12 GMT 1
Ta, przyzwolenie społeczne zaszło, zszedł fluffik i mogę jechać xd Ty z kim byś się ponawalał? Ktoś Ci się szczególnie podoba bądź nie podoba? Na razie mętna woda z mojej perspektywy.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 22, 2023 23:12:21 GMT 1
Karp, my beloved fish, dlaczego ty taka fajna kreacja wyrzuciłeś do śmieć przy pierwsze opportunity?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 23:13:33 GMT 1
A tak z innej beczki Janie Mario Władysławie Piotrze dlaczego nie posuwasz gry do przodu? A mógłbyś wskazać, kto na razie posuwa grę do przodu? Bo ja to szczerze mówiąc uważam, że na razie pod kątem merytorycznym wali chujem i to takim niemytym. No ale na razie dobrze mi się śmieszkuje to nieszczególnie będę to chyba zmieniał.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:16:02 GMT 1
Karp mnie wkurwił od początku, ale ma ten plus zasadniczy plus, że jest jakiś
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:16:06 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:16:06 GMT 1
Karp, my beloved fish, dlaczego ty taka fajna kreacja wyrzuciłeś do śmieć przy pierwsze opportunity? Bo mnie już korciło, żeby już normalnie pograć xd Nie umiem into siedzenie w kreacji dłużej Miałem pisać odczyty jako kreacja, no ale wtedy jakoś chujowo brzmią, nie wiadomo, czy na serio, czy śmieszki, a Karp to już przeruchany temat. Znaczy no bronić się jest fajnie, miałem już obrazek z Sylwią Spurek śmieszny, no ale ja chcę pogadać
|
|