Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:16:47 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:16:47 GMT 1
Karp mnie wkurwił od początku, ale ma ten plus zasadniczy plus, że jest jakiś Czym Cię żem wkurwił Myślałem, że zabawne
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:16:51 GMT 1
wyglądasz jakby Ci się źle śmieszkowało
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:17:40 GMT 1
Karp mnie wkurwił od początku, ale ma ten plus zasadniczy plus, że jest jakiś Czym Cię żem wkurwił Myślałem, że zabawne najpierw wchodzisz mi w parade kolędowania a potem nie odpowiadasz na moje pytania
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 22, 2023 23:18:15 GMT 1
A tak z innej beczki Janie Mario Władysławie Piotrze dlaczego nie posuwasz gry do przodu? A mógłbyś wskazać, kto na razie posuwa grę do przodu? Bo ja to szczerze mówiąc uważam, że na razie pod kątem merytorycznym wali chujem i to takim niemytym. No ale na razie dobrze mi się śmieszkuje to nieszczególnie będę to chyba zmieniał. pytanie nie brzmi kto posuwa a kto nie, a kto próbuje sobie nieposuwając jej wyrobić jakąś stabilną pozycję wśród innych graczy.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 23:19:56 GMT 1
Mamy adwent a nie wielki post, więc to, że ktoś nie postuje nie czyni z niego bezbożnika. A przyjebać się do nieobecnych jest oczywiście najłatwiej. Ten post Pana z Laponii mi się nie spodobał! "Przyjebać się do niewinnych najłatwiej" - no niby okej, przechodzimy do poważnej gry, robimy pressing, co wywołujesz nieaktywów gagatku. A potem to szybko ulatuje i na oskarżenie Laponiec robi się ugodowy, czyli powrót do chillowego mindestu, już bez pretensji i poważnej gry. mafiacorner.boards.net/post/89659/threadRaz nawalanie się, raz wracanie do śmieszków, jakby nie mógł się odnaleźć do końca. Lampeczka mi się zapaliła. Thoughts? Karp wreszcie zaplusował, bo te wcześniejsze posty to strasznie chujowe były. No ale pudło, kolego.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 22, 2023 23:20:09 GMT 1
np. jest większa szansa że jajcarz Kevin zgarnie jakiś głos za swoje prowokacje (czy posuwają grę do przodu czy nie to inna sprawa) niż taki Mikołaj z Krakowa, który w każdej sprawie się wypowie, zarzuci jakiś żarcik, posepleni i odbębnione.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 23:21:36 GMT 1
Całkiem sporo nożyc po tym uderzeniu w stół przez Wędrowca.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 22, 2023 23:21:47 GMT 1
Karp, my beloved fish, dlaczego ty taka fajna kreacja wyrzuciłeś do śmieć przy pierwsze opportunity? Bo mnie już korciło, żeby już normalnie pograć xd Nie umiem into siedzenie w kreacji dłużej Miałem pisać odczyty jako kreacja, no ale wtedy jakoś chujowo brzmią, nie wiadomo, czy na serio, czy śmieszki, a Karp to już przeruchany temat. Znaczy no bronić się jest fajnie, miałem już obrazek z Sylwią Spurek śmieszny, no ale ja chcę pogadać To daj chociaż ten picture. I zapraszam do discussion, czy Mikołaj z Laponii jest niemiły, bo jest chuj, czy jest niemiły, bo jest mobster.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:27:25 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:27:25 GMT 1
Ten post Pana z Laponii mi się nie spodobał! "Przyjebać się do niewinnych najłatwiej" - no niby okej, przechodzimy do poważnej gry, robimy pressing, co wywołujesz nieaktywów gagatku. A potem to szybko ulatuje i na oskarżenie Laponiec robi się ugodowy, czyli powrót do chillowego mindestu, już bez pretensji i poważnej gry. mafiacorner.boards.net/post/89659/threadRaz nawalanie się, raz wracanie do śmieszków, jakby nie mógł się odnaleźć do końca. Lampeczka mi się zapaliła. Thoughts? Karp wreszcie zaplusował, bo te wcześniejsze posty to strasznie chujowe były. No ale pudło, kolego. No cześć Miki! Fajnej emotki użyłeś ale nie bierzemy jeńców! Moje posty były chujowe w sensie mafijne czy chujowe w sensie nieestetyczne? Jeśli mafijne, to wyróżniały się jakoś na tle stawki? Myślałem, że wpisują się w kreacyjny tłum. Co sądzisz o Wędrowcu? Wchodzi na ostro z buta, chce wyrobić pozycje czy rozruszuje (kurwa, jakie tu jest prawidłowe słowo? rucha?) grę pozytywnie?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 23:28:35 GMT 1
wyglądasz jakby Ci się źle śmieszkowało Po czym wyciągasz taki wniosek? np. jest większa szansa że jajcarz Kevin zgarnie jakiś głos za swoje prowokacje (czy posuwają grę do przodu czy nie to inna sprawa) niż taki Mikołaj z Krakowa, który w każdej sprawie się wypowie, zarzuci jakiś żarcik, posepleni i odbębnione. Zawsze mówiłem, że to podszyw. Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:29:48 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:29:48 GMT 1
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 23:33:31 GMT 1
wyglądasz jakby Ci się źle śmieszkowało Po czym wyciągasz taki wniosek? np. jest większa szansa że jajcarz Kevin zgarnie jakiś głos za swoje prowokacje (czy posuwają grę do przodu czy nie to inna sprawa) niż taki Mikołaj z Krakowa, który w każdej sprawie się wypowie, zarzuci jakiś żarcik, posepleni i odbębnione. Zawsze mówiłem, że to podszyw. Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być. Św. Mikołaj z Laponii. To nawet nie jest on!
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:33:47 GMT 1
dobra karp odpowiadasz mi w którym miejscu widziałeś to nawalanie się albo ręka jak młotek i nie zobaczysz kiedy zostaniesz ogłuszony
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 22, 2023 23:34:03 GMT 1
wyglądasz jakby Ci się źle śmieszkowało Po czym wyciągasz taki wniosek? np. jest większa szansa że jajcarz Kevin zgarnie jakiś głos za swoje prowokacje (czy posuwają grę do przodu czy nie to inna sprawa) niż taki Mikołaj z Krakowa, który w każdej sprawie się wypowie, zarzuci jakiś żarcik, posepleni i odbębnione. Zawsze mówiłem, że to podszyw. Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być. Dawaj co na mnie masz.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:34:04 GMT 1
nie będzie pomijania braci kolędników
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 22, 2023 23:35:02 GMT 1
wyglądasz jakby Ci się źle śmieszkowało Po czym wyciągasz taki wniosek? wyczuwam przez tą wielką dude w którą dmucham
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:36:56 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:36:56 GMT 1
Zbłąkany Wędrowiec pękł jako pierwszy i przeszedł do merytorycznego okładania kijem innych graczy. Tutaj, kolędniku. Jako nawalanie się miałem na myśli "merytoryczne okładanie kijem". Kmb2 skonstatował, że doszło do jakiegoś "pęknięcia", czyli przełamania tabu fluffu. Czym prędzej skorzystałem z okazji. A Twoje pogróżki, to sobie wsadź : o Jak chcesz się walić, to dawaj!
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 23:37:03 GMT 1
Karp wreszcie zaplusował, bo te wcześniejsze posty to strasznie chujowe były. No ale pudło, kolego. No cześć Miki! Fajnej emotki użyłeś ale nie bierzemy jeńców! Moje posty były chujowe w sensie mafijne czy chujowe w sensie nieestetyczne? Jeśli mafijne, to wyróżniały się jakoś na tle stawki? Myślałem, że wpisują się w kreacyjny tłum. Co sądzisz o Wędrowcu? Wchodzi na ostro z buta, chce wyrobić pozycje czy rozruszuje (kurwa, jakie tu jest prawidłowe słowo? rucha?) grę pozytywnie? 1. Ja je czytałem jako takie retardzkie, nieestetyczne, ale jednocześnie pisane przez jakiegoś półmózga, więc nawet nieszczególnie skupiałem się na przynależności, tylko raczej sobie myślałem "O, z tym Karpiem to sobie nie pogramy, dobry kandydat do wyjebania w d1 jak się nikt nie wjebie, mała strata, a może mafia." No chyba się myliłem. 2. W sumie to mam mieszane uczucia, a do tego na razie nie czułem szczególnej potrzeby posiadania zdania o właściwie kimkolwiek, więc te moje odczyty to są po czytaniu na bieżąco i to przerywanym pakowaniem prezentów. Miałem takie myśli, że koleś bardzo chce się pokazać, wejść (wwędrować?) do core, tylko na razie nie ma w ogóle core, bo Ty i Wędrowiec to chyba jedyne osoby próbujące merytorycznej gry. Ale z drugiej strony jego przemyślenia o podszywie są niepozbawione racji, więc moja odpowiedź będzie taka: "Wędrowiec pokazał, że jest wartościowym graczem, który coś potrafi, więc nie powinien być tematem na 2 pierwsze dni."
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 22, 2023 23:37:06 GMT 1
Karp wreszcie zaplusował, bo te wcześniejsze posty to strasznie chujowe były. No ale pudło, kolego. No cześć Miki! Fajnej emotki użyłeś ale nie bierzemy jeńców! Moje posty były chujowe w sensie mafijne czy chujowe w sensie nieestetyczne? Jeśli mafijne, to wyróżniały się jakoś na tle stawki? Myślałem, że wpisują się w kreacyjny tłum. Co sądzisz o Wędrowcu? Wchodzi na ostro z buta, chce wyrobić pozycje czy rozruszuje (kurwa, jakie tu jest prawidłowe słowo? rucha?) grę pozytywnie? Na moje Wędrowiec zaplusował swoim wejściem z buta w grę. Dlaczego jego gra miałaby być na wyrobienie pozycji?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 23:39:27 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 23:39:27 GMT 1
No cześć Miki! Fajnej emotki użyłeś ale nie bierzemy jeńców! Moje posty były chujowe w sensie mafijne czy chujowe w sensie nieestetyczne? Jeśli mafijne, to wyróżniały się jakoś na tle stawki? Myślałem, że wpisują się w kreacyjny tłum. Co sądzisz o Wędrowcu? Wchodzi na ostro z buta, chce wyrobić pozycje czy rozruszuje (kurwa, jakie tu jest prawidłowe słowo? rucha?) grę pozytywnie? Na moje Wędrowiec zaplusował swoim wejściem z buta w grę. Dlaczego jego gra miałaby być na wyrobienie pozycji?
Bo gra Wędrowca jest przydatna. W sensie: rozkręca to miasto, szczypie od początku. Może to doprowadzić do myślenia u miastowych "zostawmy go, no jak Wędrowca, przecież jest przydatny, proaktywny". Mafia musi sobie wcześnie wyrobić pozycję, jeśli nie chce paść w jakimś linczu-konsensusie. Nie znaczy to jednak, że Wędrowiec jest z automatu mafiozą, ale trzeba patrzeć na takie rzeczy ni
|
|