|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 0:14:13 GMT 1
Zbłąkanemu chyba wręczę mądrość.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 0:14:24 GMT 1
no akurat bronienie współmafiozy wprost wymaga sporych jaj. częściej broni się go wskazując inny typ do zlinczowania niż wprost pisząc, żeby mu dać pograć.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 0:17:29 GMT 1
No ale ty dałeś pięć nicków "najbardziej" podejrzanych, a nie po prostu pięć "podejrzanych" nicków. Pięć podejrzanych nicków można podać bez wyrabiania sobie opinii nt. pozostałych kilkunastu, pięć "najbardziej" podejrzanych nicków już siłą rzeczy musi sugerować, że jakieś opinie sobie wyrobiłeś o pozostałych, skoro nastąpiła jakaś selekcja. No w sumie to nie wiem czemu napisałem to "najbardziej", zrobiłem to bezwiednie, może dlatego że czasem na początku edycji miewam paranoję i jak nie mam o kimś zdania, to jest automatycznie podejrzany, więc to była selekcja pod tytułem "ci są najbardziej podejrzani, bo wiem za co ich podejrzewam, reszta jest podejrzana dla zasady". Innego uzasadnienia nie widzę. a ty sw mikołaj z laponii tak się nie rzucaj bo lepe dostaniesz jutro trzy razy mnie wymieniać w gronie podejrzanych bo przyczepiłem się do jednego twojego posta skandal mafiozo Mnie się nie spodobało bronienie Karpia, gdy absolutnie nie było go za co bronić, możesz się czepiać tylu moich postów, ilu tylko chcesz. Można karp bronić za to że gra nieporadnie i sam się wystawia na strzał. Mikołaj, przyjrzyj się to biedne animal i powiedz, czy tak by grał mobster szukający applause w mieście.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Post by Kevin on Dec 23, 2023 0:17:41 GMT 1
głupi jesteś lapończyk i nie lza o tym mówić
postaw se brzytwę
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 0:18:09 GMT 1
Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być. A co reszta myśli o liście Lapończyka - chujowa, czy świetna?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 0:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 0:19:26 GMT 1
mnie zastanawia sw Mikołaj jak po kilku stronach rozgrywki gdzie każdy sobie żartuje i żart jest względnie na poziomie(prócz przeciętnego karpia) to ty masz listę 3 wrogów no teraz już nawet 4 ze mną kosmiczny poziom
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 0:19:48 GMT 1
Kevin jesteś fuckin' nieznośni i nie chce mi się te twoich postów czytać absolutely
Christmas edition, wstrzymaj te obelgi, bo jeden post nie możesz to trzymać inside
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 0:19:51 GMT 1
mnie zastanawia sw Mikołaj jak po kilku stronach rozgrywki gdzie każdy sobie żartuje i żart jest względnie na poziomie(prócz przeciętnego karpia) to ty masz listę 3 wrogów no teraz już nawet 4 ze mną kosmiczny poziom i o czym to świadczy?
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 0:20:26 GMT 1
Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być. A co reszta myśli o liście Lapończyka - chujowa, czy świetna? fifty fifty, my lovely ear
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 0:21:13 GMT 1
Wytłumacz mi, Zbłąkany Wedyowcu, czy według Ciebie każdy bezrolny miastowy powinien wykładać kawę na ławę od razu, w pierwszych godzinach, czy może powinien zachować pewne rzeczy dla siebie i działać jednak w tajemnicy? Czy całkowita transparentność działań na tym etapie sprzyja mafii czy jej szkodzi?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Post by Kevin on Dec 23, 2023 0:21:14 GMT 1
przeczytałem se wyrywkowo posty żeby ci pomóc uszko
w mafii są święty szczepan, józef z nazaretu, buddyelf, zbłąkany wędrowiec i mikołaj z laponii
mam nadzieję że pomogłem
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 0:23:06 GMT 1
Oba Santa Claus mogą być innocent - dyskutujmy ten hot take.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Post by Kevin on Dec 23, 2023 0:23:07 GMT 1
Pardon, moi mili, excuse moi, mogłem trwać w okropnym mistake i jednak zamiast mojego dear friend Zbłąkanego w mafii jest przedstawiciel mielizny intelektualno-muzycznej slimy George.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 0:24:18 GMT 1
przeczytałem se wyrywkowo posty żeby ci pomóc uszko w mafii są święty szczepan, józef z nazaretu, buddyelf, zbłąkany wędrowiec i mikołaj z laponiimam nadzieję że pomogłem Zostawiłbym miejsce dla zbłąkanego 0/1-postowca, ale ta lista wygląda zdecydowanie lepiej od tego, co dał Lapończyk. Akcje Kevina rosną.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 0:25:19 GMT 1
Wytłumacz mi, Zbłąkany Wedyowcu, czy według Ciebie każdy bezrolny miastowy powinien wykładać kawę na ławę od razu, w pierwszych godzinach, czy może powinien zachować pewne rzeczy dla siebie i działać jednak w tajemnicy? Czy całkowita transparentność działań na tym etapie sprzyja mafii czy jej szkodzi? jak ktoś jest podejrzany i może lecieć to powinien wprost deklarować swoją nierolność żeby utrudnić mafii podszywanie się pod rolnych hehe
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 0:26:04 GMT 1
Pardon, moi mili, excuse moi, mogłem trwać w okropnym mistake i jednak zamiast mojego dear friend Zbłąkanego w mafii jest przedstawiciel mielizny intelektualno-muzycznej slimy George. Jesteś strasznie stupid, dzieciak.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 0:27:00 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 0:27:00 GMT 1
Oba Santa Claus mogą być innocent - dyskutujmy ten hot take. A mogą, mogą. Krakowski mówi, że wyłoży karty na stół później. Na razie mi się nie podoba. Krakowiaku: ja rozumiem, że Ty nie zacząłeś dywagacji interpunkcyjnych, ale żeś ciungł, i mimo Twoich 30 postów ja nie wiem, co myślisz do końca, poza tym, że Wędrowiec podejrzany. No ale deklarację późniejszych wniosków przyjmuję. Z Lapońskim trzeba się dotrzeć, spróbuję. A nuż będzie zauważał podobne rzeczy w temacie, co ja i będę mógł go uniewinnić.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 0:28:49 GMT 1
W sumie jakby spojrzeć szerzej to Józef może być buforem nie dla Uszka i Zjedz Snickersa, a dla Szczepana i po chuj Ci zdanie Rabina.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 0:31:18 GMT 1
Oba Santa Claus mogą być innocent - dyskutujmy ten hot take. Krakowiaku: ja rozumiem, że Ty nie zacząłeś dywagacji interpunkcyjnych, ale żeś ciungł. Ale przecież to ja rozpocząłem dywagacje interpunkcyjne! Nawet o tym napisałem. Gdzie uważne czytanie tematu?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 0:34:15 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 0:34:15 GMT 1
Krakowiaku: ja rozumiem, że Ty nie zacząłeś dywagacji interpunkcyjnych, ale żeś ciungł. Ale przecież to ja rozpocząłem dywagacje interpunkcyjne! Nawet o tym napisałem. Gdzie uważne czytanie tematu? Aaa, bo myślałem, że Ty mi odpisujesz na to: mafiacorner.boards.net/post/89788/thread a nie komuś innemu. I przeczytałem to na szybko jako zaprzeczenie, bo po co miałbyś mi potwierdzać
|
|