|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:19:15 GMT 1
Joseph, tell me about this. Skoro i tak odpowiadasz 1 marno linijkowcami na pytania, na których moglbys sie uniewinnic, to tez tutaj mozesz zaliczyc bingo niechcenia ;d Wiesz jaki jest problem z tym pytaniem? Mafia może sobie wszystko robić więc dywagacje co jak ktoś jest w mafii i jak mafia wokół niego zagrała są co najmniej nie na miejscu. Pytam o twoje preferencje grania. Czemu tak boisz się ciągle powiedzieć co naprawde myslisz?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 18:20:00 GMT 1
Wiesz jaki jest problem z tym pytaniem? Mafia może sobie wszystko robić więc dywagacje co jak ktoś jest w mafii i jak mafia wokół niego zagrała są co najmniej nie na miejscu. Pytam o twoje preferencje grania. Czemu tak boisz się ciągle powiedzieć co naprawde myslisz? A jak myślisz? W takich wypadkach moja gra będzie w dużej mierze reakcyjna jak ktoś na siłę próbuje mi zajrzeć co naprawdę myślę.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 18:21:46 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 18:21:46 GMT 1
Józef z Nazaretu co sądzisz o osobach, które Cię broniły, uratowały? Jeśli jesteś niewinny, to jak tę sytuację oceniasz? Sami niewinni, czy ktoś z mafiozów sobie budował pozycję na ratowaniu niewinnego? Prędzej sami niewinni. Mafia próbowałaby się trzymać z daleka ode mnie. A może byś tak poczytał te posty przedlinczowe i powiedział, co sądzisz o tych wydarzeniach. Znasz swój kolor, znasz kolor Śruta, masz naprawdę szereg informacji, czemu nie próbujesz pomóc sobie i nam i napisać, jak widzisz te ostatnie godziny d1. Kto tam był naturalny, wyglądał dobrze, a kto tak średnio? Kurde, może nie umiesz ładnie pisać, ale masz mega czutkę i jeśli jej teraz nie wykorzystujesz, to coś tu nie gra.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 18:22:13 GMT 1
Ja bym w temacie szalał jak tornado w takiej sytuacji.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 18:22:35 GMT 1
A ja bym się nie przejmował ukrywaniem co naprawdę myślę.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:24:17 GMT 1
Ja bym w temacie szalał jak tornado w takiej sytuacji. tez
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:24:27 GMT 1
A ja bym się nie przejmował ukrywaniem co naprawdę myślę. tez
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:26:42 GMT 1
To może rodem z MU chociaż powiesz Joseph jaki masz mood w przełozeniu na muzyke?
haha
bo obecnie czuje jakby tutaj klimat energii siadł totalnie ;d
Mafia albo jest zadowolona z sytuacji
albo
mafia nie chce sie pograzać bardziej po stracie Josepha
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:27:16 GMT 1
aczkolwiek mysle ze mamy do czynienia z mafia "na czekanie"
czyli mafia raczej bedzie czekała na naturalne konflikty i ewentualnie je podchwycała
a nie kreowała sama sytuacje ;d
mafia marazmowa
zgodnie z tym jak cała edycja sie toczy
czyli nijako
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:28:13 GMT 1
aaale jak to mowia w ksiazkach o inteligencji emocjonalnej
odpowiednie odczytanie emocji w piaskownicy i dopasowanie się do stylu i emocji zabawy dzieci przez nowe dochodzące dziecko - jest najwiekszym przejawem dopasowania spolecznego i empatii, więc i guess mafia robi dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 18:28:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 18:28:53 GMT 1
Już jestem, nadrabiałem w biegu strony żeby w miarę na bieżąco wiedzieć co sie działo. Zaraz kończę jest i będę miał chwilę, żeby usiąść i dać swój input. Od kolejnego cyklu będzie już znacznie lepiej z czasem
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:29:28 GMT 1
super
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:29:43 GMT 1
chociaż nie ma co specjalnie nadrabiać haha bo zadna nowa sytuacja chyba sie nie wytworzyła wzgledem konca day1
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:29:55 GMT 1
ale czytaj czytaj oczywiscie, nie zniechecam
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 18:32:33 GMT 1
Generalnie biore pod uwage zlinczowania jednego z ich trzech zamiast Józefa, for obvious reasons.
Pytanie czy w ogóle mamy materiał masówkowy do 21 na jednego z tych trzec i czy będzie pociąg chęci i czy komukolwiek Joseph przechodzi vibe-check na tych marnych postach
A po co masówka, nie lepiej znowu zdywersyfikować głosy?
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 18:33:10 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Dec 26, 2023 18:33:10 GMT 1
Kurde, rodzina mi nie pozwala grać w mafię w święta i mam się z nimi integrowac, a nie siedzieć na telefonie. Daję tylko znać, że głos poszedł w Józefa. Liczyłem, że po wczorajszym wypostowaniu, dzisiaj też będzie płodny, ale jest zupełnie bez pazura.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:33:29 GMT 1
Pytanie czy w ogóle mamy materiał masówkowy do 21 na jednego z tych trzec i czy będzie pociąg chęci i czy komukolwiek Joseph przechodzi vibe-check na tych marnych postach
A po co masówka, nie lepiej znowu zdywersyfikować głosy? Lepiej. Ale w ramach reaction-checks warto takie rzeczy proponować i sprawdzać, kto jest za, a kto przeciw, kto wykazuje gotowsc z wyciagnieta strusia głowa z ziemi, a kto stara sie schować mocniej i nie odwoływać do takich idei
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:33:53 GMT 1
Kurde, rodzina mi nie pozwala grać w mafię w święta i mam się z nimi integrowac, a nie siedzieć na telefonie. Daję tylko znać, że głos poszedł w Józefa. Liczyłem, że po wczorajszym wypostowaniu, dzisiaj też będzie płodny, ale jest zupełnie bez pazura. easy
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:34:15 GMT 1
to jeszcze czekamy na Rabina i jego usprawiedliwienie od facetki
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 18:36:13 GMT 1
Casper-マギ3 a daj twoje top 3 podejrzanych jeśli posiadasz
|
|