|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:36:43 GMT 1
Jest to jakieś wyjście
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:37:55 GMT 1
Casper-マギ3 a daj twoje top 3 podejrzanych jeśli posiadasz Karp Chujowy Mikołaj Mitten Squad
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:41:23 GMT 1
Joseph be like
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 18:43:27 GMT 1
Już jestem, nadrabiałem w biegu strony żeby w miarę na bieżąco wiedzieć co sie działo. Zaraz kończę jest i będę miał chwilę, żeby usiąść i dać swój input. Od kolejnego cyklu będzie już znacznie lepiej z czasem Dobrze być z powrotem przy kompie. Od razu zaznaczę, że nadrabianie postów od wczoraj to mocno po łebkach, prawie wszystkie długie posty omijałem, nadrobię je sobie w czasie zamknięcia tematu. Dlatego mój pogląd na rozgrywkę opiera się w głównej mierze na d1, mniej na d2.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:43:38 GMT 1
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:46:05 GMT 1
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:46:31 GMT 1
ogółem w chuj nudna edycja
brak dymów brak stronnictw brak rad brak jebania glonów brak jebania aktywów o elitaryzm brak plejsów i gambitów boring w chuj
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:46:50 GMT 1
zostawiam te kilka postów na cokolwiek, elo
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 18:46:50 GMT 1
trochę mi światopogląd runął na ostatnich stronach
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 18:48:47 GMT 1
trochę mi światopogląd runął na ostatnich stronach jak przejdę z fazy czytania do fazy wniosków to może być ciekawie ale to chyba po linczu
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 18:50:16 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 18:50:16 GMT 1
Casper-マギ3 a daj twoje top 3 podejrzanych jeśli posiadasz Karp Chujowy Mikołaj Mitten Squad
Który Mikołaj jest chujowy? Znaczy wiadomo, że podszyw z Krakowa, ale lepiej potwierdź. 😜 Tak czy owak chujowa ta lista, Karp niewinny, Mikołaj niewinny, ten Mitten chuj wie, mało go czytałem, ale nie wygląda na bankową mafię.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:52:11 GMT 1
Karp Chujowy Mikołaj Mitten Squad
Który Mikołaj jest chujowy? Znaczy wiadomo, że podszyw z Krakowa, ale lepiej potwierdź. 😜 Tak czy owak chujowa ta lista, Karp niewinny, Mikołaj niewinny, ten Mitten chuj wie, mało go czytałem, ale nie wygląda na bankową mafię. Tak, chyba ten z Krakowa. Cóż, oceniam vajbikami, nigdy nie trafialem w mafię, nigdy chyba nie zacznę trafiać, haha, taki mój ciężki los - ale trezba nakurwiac i sie nie poddawac
Z 21 graczy wydaje mi się, że jestem w stanie kreacyjnie wyłapać 1 albo 2 osoby, co jest dla mnie tragikomedią, bo po dziesiątkach edyjci tutaj to juz mogłbym cokolwiek wiecej ogarniac ehe
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:54:16 GMT 1
A Drugi Mędrzec ze Wschodu nieważne kim jest
to tutaj najbardziej solidny szczery prosty miastowy xd
przeczuwam dla niego szybki zgon
wszystkie jego posty od samego poczatku mi sie dobrze czyta, daje mi dobry vajb, widac ze ta jego praca/wysilek nie idzie na marne, dobrze wpływa na dynamike miastowa, dobrze wpływa na kooperacje, nie bawi sie w manierowanie, nie bawi sie w jakieś chwyty i uniki, no po prostu idealny solidny miastowy wedłgu wszystkich theory-craftingów Tomusia, cud i miód
George Michael daje mi podobne vajbiki, ALE duuuuuzo ukrywa mam wrazenie i gra na mocnym wstrzymaniu ;d
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 18:54:37 GMT 1
Casper będzie niewinny A co do tożsamości to ja więcej nie gram w edycji z ZAKAZEM rozmów - to jest handicap dla bardziej doświadczonych graczy
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 18:56:12 GMT 1
Garść istotnych informacji: dostałem wczoraj prezent od Mikołaja, któremu serdecznie dziękuję za otrzymane zaufanie! Pomysł na sprawdzenie miałem jasny: jak najlepsze info dla miasta, odpuszczam indywidualne przeczucia. W innym wypadku starałbym się sprawdzić np. w gronie Kolędnicy Gwiazda z Bongo Uszko Wędrowiec itp. Nie mam na myśli, że konkretnie te nicki, tylko chodzi bardziej o potencjał i wpływ na gierkę. Ale takie sprawdzenia zawsze u nas wybuchały miastu w dłoniach, więc poszedłem ścieżką o której wspomniałem. Pod to kryterium wpadały 3 nicki: Józef, Maria i Dubeltówka. Btw moim zdaniem trochę zaskoczenie, że ta ostatnia otrzymała tylko 1 głos, nie było mnie zaraz przed linczem, ale jak wychodziłem nie zapowiadało się, że będzie to głos samotny. No ale to rozkmina na później. Sprawdzenie Józefa to byłoby marnotrawstwo, dawałem mu 80% na winę, a po wynikach głosowania dobiło prawie do 100. Maria na czutkę wydawało mi się, że niewinna i ze jeśli tak jest, to idealne sprawdzenie, bo miasto jej nie uniewinni, a jak się okaże bezrolna to zabieramy mafii jednego zakolejkowanego przez nich niewinnego. Trochę się bałem, że jakiś elf czy Mikołaj i że wszystko pechowo jebnie, no ale to się zawsze mogło stać, więc ostatecznie sprawdziłem Marię z Nazaretu. Tak jak podejrzewałem, bezrolna (czyli niewinna). Jestem dumny ze swojego sprawdzenia. To sprawia, że absolutnym musem dla miasta jest teraz zlinczowanie Józefa z Nazaretu, który w takim układzie musi być winny. A potem się zobaczy
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:56:18 GMT 1
tak, zwłaszcza jak mafia moze sobie pisac na priw o tozsamosciach, a miasto nie xd
a nawet jak jestem tym doswiadczonym graczem i gram wszystkie edycje albo mistrzje - to i tak chuja wiem, i zero gry w grze mam xd
bo ludzie wiedza, ale nie powiedza, a ja nie wiem, a masa osób tym gra, ale nowi nie graja, jezeli sa nowi
no czysta schizofrenia
jeszcze jakby mafia tez miala zakaz tego uzywania xd
ale jak mafia moze, a połowa miasta cos tam wie, a druga połowa nie
to szpital psychiatryczny
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:57:29 GMT 1
zwłascza jak mamy limit postów (nudność edycji), brak spam-tematu na postowanie bez limitu, brak spam-momentu na godizne przed linczem, zakaz tozsamosci, to absolutnie nic sie nie dizeje xD
setup fajny
ale póki co sie w chuj marnuje
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 18:58:40 GMT 1
Wysłałem już głos na Józefa by nie zapomnieć. Chcecie coś ode mnie wiedzieć? Bo nie ukrywam, że ze Świąt wracam dopiero jutro i rodzina zaraz zacznie marudzić, gdzie zniknąłem, więc do 21 z nosem w forum to ja dzisiaj siedział nie będę. Dopiero od d3 będzie mnie dużo więcej
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 18:59:07 GMT 1
Wysłałem już głos na Józefa by nie zapomnieć. Chcecie coś ode mnie wiedzieć? Bo nie ukrywam, że ze Świąt wracam dopiero jutro i rodzina zaraz zacznie marudzić, gdzie zniknąłem, więc do 21 z nosem w forum to ja dzisiaj siedział nie będę. Dopiero od d3 będzie mnie dużo więcej Masz żonę?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 18:59:32 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 18:59:32 GMT 1
kto tam rozpisywał to wyjście ze sprawdzeniem? Japończyk? Może ktoś zacytować i wrzucić?
Generalnie fajne sprawdzenie bo pozwala na przyspieszenie rozgrywki o jeden dzień, ale timing wyjścia chujowy - można było jutro popatrzyć co by się działo wokół Marii jeśli Józef winny, a wieczorem byś jak rakieta wjechał z tym sprawdzeniem i powiedział - tu was mam gagatki
Edit: gwoli sprawdzenia całości - jeśli Trzeci w mafii to bez żadnych konsekwencji i możliwości counterclaimu mógł wrzucić fejk sprawdzenie i nie będziemy tego wiedzieć dopóki ewentualnie nie padnie? ale jesli niewinny to i tak powinien paść bo naznaczony przez Mikołaja zaufaniem
Edit2: niezależnie props dla Mikołaja za wybór obdarowanego - nie pomyslalbym że to opcja na to żeby sprawdzić niejasnych graczy i pozwolić im na wyjście umożliwiające ocenę czy są winni czy niewinni
de facto to jest podwójne sprawdzenie - na Trzecim i na Marii
props
|
|