|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 19:00:17 GMT 1
kto tam rozpisywał to wyjście ze sprawdzeniem? Japończyk? Może ktoś zacytować i wrzucić? Generalnie fajne sprawdzenie bo pozwala na przyspieszenie rozgrywki o jeden dzień, ale timing wyjścia chujowy - można było jutro popatrzyć co by się działo wokół Marii jeśli Józef winny, a wieczorem byś jak rakieta wjechał z tym sprawdzeniem i powiedział - tu was mam gagatki tez sie zgadzam
na 19;00 bylo wiadome ze Maria nie ma SZANS poleciec
bylo wiadome ze Joseph poleci
jezeli Trzeci wedrowiec nie klamiesz xd
to ZABILES NADZIEJE NA JAKIEKOLWIEK AKCJE XD do 21
chujowo w chuj bo nawet nie bedzie co czytac haha
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 19:00:36 GMT 1
elo beng limit have fun baby bois
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 19:01:38 GMT 1
kto tam rozpisywał to wyjście ze sprawdzeniem? Japończyk? Może ktoś zacytować i wrzucić? Generalnie fajne sprawdzenie bo pozwala na przyspieszenie rozgrywki o jeden dzień, ale timing wyjścia chujowy - można było jutro popatrzyć co by się działo wokół Marii jeśli Józef winny, a wieczorem byś jak rakieta wjechał z tym sprawdzeniem i powiedział - tu was mam gagatki No może, ale nie mogłem na tyle wnikliwie dzisiaj śledzić, żeby określić na ile realne jest, że poleci Maria a nie Józef. Jakbym mógł być na bieżąco, to masz rację, no ale niestety. Ale rozumiem
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 19:02:49 GMT 1
Wysłałem już głos na Józefa by nie zapomnieć. Chcecie coś ode mnie wiedzieć? Bo nie ukrywam, że ze Świąt wracam dopiero jutro i rodzina zaraz zacznie marudzić, gdzie zniknąłem, więc do 21 z nosem w forum to ja dzisiaj siedział nie będę. Dopiero od d3 będzie mnie dużo więcej Masz żonę? Pomidor
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 19:04:18 GMT 1
kto tam rozpisywał to wyjście ze sprawdzeniem? Japończyk? Może ktoś zacytować i wrzucić? Generalnie fajne sprawdzenie bo pozwala na przyspieszenie rozgrywki o jeden dzień, ale timing wyjścia chujowy - można było jutro popatrzyć co by się działo wokół Marii jeśli Józef winny, a wieczorem byś jak rakieta wjechał z tym sprawdzeniem i powiedział - tu was mam gagatki
to ZABILES NADZIEJE NA JAKIEKOLWIEK AKCJE XD do 21 Bardzo dobrze, że to zrobiłem, bo dzisiaj musi polecieć Józef. Szkoda jedynie potencjalnych reakcji, no ale tak jak wspomniałem, brak czasu na śledzenie tematu mogłoby sprawić, że takie jechanie po bandzie po prostu by się źle skończyło. W edycji nieświątecznej miałbyś rację.
Tutaj postanowiłem jednak na transparentność. Wesołych Świąt!
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 26, 2023 19:07:39 GMT 1
W sensie bałem się np. sytuacji, że mnie nie ma i siedzę z rodziną, a tu o 20:50 Józef przyznaje się do jakiejś roli, leci Maria a ja mam zonka przeglądając wyniki głosowania. No przyznacie, że dramatyczna opcja. Wolałem jej uniknąć
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 19:10:49 GMT 1
Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu będą kłopoty jeśli Józef winny
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 19:12:28 GMT 1
mafiana mafijnym już kmini jak wejść po potężnej informacji od Trzeciego Mędrca z Zachodu
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:12:31 GMT 1
trochę mi światopogląd runął na ostatnich stronach mitten dalej jest u mnie niewinny
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:14:07 GMT 1
to spierdolone forum znowu nie zindeksowało postów i trzeba wszystko ręcznie szukać, co za patologia
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 19:14:16 GMT 1
Wędrowiec kaput.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 19:14:58 GMT 1
KŁOPOTY Karpia!
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 19:15:52 GMT 1
A ja nie jestem w 100% przekonany, że Zachodni jest niewinny na podstawie tego użycia prezentu. Nie mówię, że to działa dla niego na minus, bo na plus. Ale czemu mafia miała tak na pewno nie zagrać?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 19:16:24 GMT 1
Uszko weź Ty to sobie przemyśl wszystko ze dwa razy
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 19:16:51 GMT 1
Szczególnie jeśli Józef wyjdzie winny, a pewnie wyjdzie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 19:16:56 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 19:16:56 GMT 1
Garść istotnych informacji: dostałem wczoraj prezent od Mikołaja, któremu serdecznie dziękuję za otrzymane zaufanie! Pomysł na sprawdzenie miałem jasny: jak najlepsze info dla miasta, odpuszczam indywidualne przeczucia. W innym wypadku starałbym się sprawdzić np. w gronie Kolędnicy Gwiazda z Bongo Uszko Wędrowiec itp. Nie mam na myśli, że konkretnie te nicki, tylko chodzi bardziej o potencjał i wpływ na gierkę. Ale takie sprawdzenia zawsze u nas wybuchały miastu w dłoniach, więc poszedłem ścieżką o której wspomniałem. Pod to kryterium wpadały 3 nicki: Józef, Maria i Dubeltówka. Btw moim zdaniem trochę zaskoczenie, że ta ostatnia otrzymała tylko 1 głos, nie było mnie zaraz przed linczem, ale jak wychodziłem nie zapowiadało się, że będzie to głos samotny. No ale to rozkmina na później. Sprawdzenie Józefa to byłoby marnotrawstwo, dawałem mu 80% na winę, a po wynikach głosowania dobiło prawie do 100. Maria na czutkę wydawało mi się, że niewinna i ze jeśli tak jest, to idealne sprawdzenie, bo miasto jej nie uniewinni, a jak się okaże bezrolna to zabieramy mafii jednego zakolejkowanego przez nich niewinnego. Trochę się bałem, że jakiś elf czy Mikołaj i że wszystko pechowo jebnie, no ale to się zawsze mogło stać, więc ostatecznie sprawdziłem Marię z Nazaretu. Tak jak podejrzewałem, bezrolna (czyli niewinna). Jestem dumny ze swojego sprawdzenia. To sprawia, że absolutnym musem dla miasta jest teraz zlinczowanie Józefa z Nazaretu, który w takim układzie musi być winny. A potem się zobaczy No dobra, to głos na Józefa bez wahania, bo wahałem się między dwójką z Nazaretu, a nie mam jak myśleć o innych celach. Dobre sprawdzenie i dobra decyzja o wyjściu, tak jak pisałem.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 19:17:01 GMT 1
To następny detektyw sprawdza Trzeciego Mędrca.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 19:18:18 GMT 1
A dobra, bo jeśli maria jest niewinna to on nie wie jako mafiozo czy ona nie ma roli i to by było ryzykowne. A jeśli byłby z nią w mafii, to też byłoby ryzykowne.
Edit: Ale jak byłby z nią w mafii i z Józefem, to ryzyko byłoby potrzebne, ale i tak zdecydowanie bardziej na niewinność to idzie.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 19:20:20 GMT 1
Ale w sumie do jednego warto wrócić, czyli tego kto chciał sobie na winnym Józefie wyrabiać pozycję. Ale poczekajmy do jego koloru.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:31:06 GMT 1
o, Mitten Squad miał rację co do Matki Boskiej Edit: jednak wypadałoby najpierw zlinczowac jakiegos winnego przed nazwaniem sie wielkim xdd
|
|