|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:32:31 GMT 1
Spontaniczna masówka na Pierwszej Gwiazdce? Dała coś od siebie dzisiaj poza paniką i wyjebaniem?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 19:33:27 GMT 1
o, Mitten Squad miał rację co do Matki Boskiej Edit: jednak wypadałoby najpierw zlinczowac jakiegos winnego przed nazwaniem sie wielkim xdd o kim mowa?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 19:34:58 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 19:34:58 GMT 1
Spontaniczna masówka na Pierwszej Gwiazdce? Dała coś od siebie dzisiaj poza paniką i wyjebaniem? Czy to konkurs dawania czegoś od siebie? Miała być luźna edycja, jeśli chcecie mnie zlinczować za nie dawanie nic od siebie to najlepiej od razu, nie zamierzam tego zmieniać.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:35:22 GMT 1
O mnie. Przed edycją tam stało "wielki Mitten Squad"
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:36:40 GMT 1
No i takie podejście mi się podoba, Gwiazdka. Tzn. z tym linczowaniem cię od razu
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:38:50 GMT 1
kurwa w zasadzie po huj ja te stare posty teraz czytam jak zaraz będę mieć temat zamknięty i będzie na to czas
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 19:39:05 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 19:39:05 GMT 1
Wiem, że sobie dowcipkujesz, ale ja się z Tobą zgadzam. Swojej gry zmieniać nie zamierzam, jeśli chcecie mnie zlinczować za nie spełnianie oczekiwań (które zapewne były ustalone na zebraniu przed edycją na którym nie byłem), to lepiej wcześniej niż później, tak uważam.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:39:18 GMT 1
kurwa w zasadzie po huj ja te stare posty teraz czytam jak zaraz będę mieć temat zamknięty i będzie na to czas Żeby zdecydować, na kogo zagłosować?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 19:40:04 GMT 1
To chyba będzie trzeba tego Józefa. Wyjście Trzeciego Mędrca zmienia kryteria linczowalności.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 19:41:25 GMT 1
Tak ale wymaga skilla niezłego. Imo dubeltówka trochę zależnie od tożsamości (nie mam pojęcia kim jest), ale raczej miejska. Jednak na bazie tej interakcji widać, że Maria, mimo że musi liczyć się ze zlinczowaniem dzisiaj, gra z dłuższym horyzontem czasowym, a Dubeltówka wyłącznie reaktywnie. Zatem jeśli nie są w mafii razem, to w mafii jest Dubeltówka. Ale Dubeltówka ma kłopoty.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:42:08 GMT 1
Czemu?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:42:15 GMT 1
Wiem, że sobie dowcipkujesz, ale ja się z Tobą zgadzam. Swojej gry zmieniać nie zamierzam, jeśli chcecie mnie zlinczować za nie spełnianie oczekiwań (które zapewne były ustalone na zebraniu przed edycją na którym nie byłem), to lepiej wcześniej niż później, tak uważam. Ale typie o jakich oczekiwaniach ty mówisz, jakich ustaleniach, uważam, że grałeś do tej pory tak, jak może grać mafiozo, nie było tu szukania mafii, było pisanie dla samego pisania, żeby była jakaś interakcja. W ogóle jak to jest, że zacząłeś dzisiejszy dzień od biadolenia, że o jezu, chcom mnie zabić sukinsyny, nie dajcie mnie im na pożarcie, a teraz wyjebane elo?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:42:24 GMT 1
kurwa w zasadzie po huj ja te stare posty teraz czytam jak zaraz będę mieć temat zamknięty i będzie na to czas Żeby zdecydować, na kogo zagłosować? nie no, po info o sprawdzeniu sytuacja się wyklarowała, ja już zacząłem przeglądać posty pod kątem tego jak to wszystko wyglądało, no ale nie warto, na spokojnie sobie to zrobię wieczorkiem mając 100% pewności i nieprzybywające posty
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:43:12 GMT 1
Jednak na bazie tej interakcji widać, że Maria, mimo że musi liczyć się ze zlinczowaniem dzisiaj, gra z dłuższym horyzontem czasowym, a Dubeltówka wyłącznie reaktywnie. Zatem jeśli nie są w mafii razem, to w mafii jest Dubeltówka. Ale Dubeltówka ma kłopoty. w zasadzie to ci wyszło po prostu, że w dubeltówka jest w mafii niezależnie od koloru marii, więc nie ma co teraz udawać, że zielony odczyt ma marię coś zmienia xD
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:44:24 GMT 1
Znaczy, że zakładasz winę Józefa? Hmm, ja tak mocno przekonany nie jestem, ale na niego też mogę iść.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 19:44:57 GMT 1
Ale Dubeltówka ma kłopoty. w zasadzie to ci wyszło po prostu, że w dubeltówka jest w mafii niezależnie od koloru marii, więc nie ma co teraz udawać, że zielony odczyt ma marię coś zmienia xD Zielony kolor Marii utwierdził mnie w tym, że dobrze przeanalizowałem tę interakcję.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:45:00 GMT 1
No ja to próbuję pojąć, bo aż się czuję głupi, albo być może za bardzo zafiksowałem się na założeniu, że w mafii nie jestem.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:45:42 GMT 1
Otwarta głowa, oprowadź mnie po niej, Mikołaju.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 19:45:46 GMT 1
Co tak chętnie na pressing odpowiadasz?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:45:48 GMT 1
Znaczy, że zakładasz winę Józefa? Hmm, ja tak mocno przekonany nie jestem, ale na niego też mogę iść. Uważam za prawdopodobną, ale skoro po sprawdzeniu zostaje nam już tylko jedna niewiadoma, żeby wiedzieć jak się wszystko rozłożyło d1, to trzeba to sprawdzić i tyle, to sprawdzenie to coś jak strzał w wuja w poprzedniej.
|
|