|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 19:46:38 GMT 1
To chyba będzie trzeba tego Józefa. Wyjście Trzeciego Mędrca zmienia kryteria linczowalności. Moim zdaniem trochę śmieszna reakcja zważywszy na to, że to wyjście ci zmienia twoje kryteria o 180 stopni
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:46:55 GMT 1
Co tak chętnie na pressing odpowiadasz? Ok, to się zamknę XD icoteras
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 19:47:32 GMT 1
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 19:47:34 GMT 1
w zasadzie to ci wyszło po prostu, że w dubeltówka jest w mafii niezależnie od koloru marii, więc nie ma co teraz udawać, że zielony odczyt ma marię coś zmienia xD Zielony kolor Marii utwierdził mnie w tym, że dobrze przeanalizowałem tę interakcję. to podbijam stawkę i stawiam tezę, że jeżeli dubeltówka czerwona, to potem kłopoty kolędników ale to jest rozmowa na inny dzień edit: nie wykluczam kłopotów kolędników niezależnie od koloru dubeltówki, ale skoro o tym już rozmawiamy, to se rzuciłem
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 19:50:59 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 19:50:59 GMT 1
Wiem, że sobie dowcipkujesz, ale ja się z Tobą zgadzam. Swojej gry zmieniać nie zamierzam, jeśli chcecie mnie zlinczować za nie spełnianie oczekiwań (które zapewne były ustalone na zebraniu przed edycją na którym nie byłem), to lepiej wcześniej niż później, tak uważam. Ale typie o jakich oczekiwaniach ty mówisz, jakich ustaleniach, uważam, że grałeś do tej pory tak, jak może grać mafiozo, nie było tu szukania mafii, było pisanie dla samego pisania, żeby była jakaś interakcja. W ogóle jak to jest, że zacząłeś dzisiejszy dzień od biadolenia, że o jezu, chcom mnie zabić sukinsyny, nie dajcie mnie im na pożarcie, a teraz wyjebane elo? Żartujesz sobie chyba. Chcesz mnie zlinczować, bo 'tak może grać mafiozo'. Przecież możesz to o każdym napisać. Nie pierdol mi tutaj, że chcesz mnie zlinczowac dlatego, że uważasz mnie za mafię. W drugim zdaniu się przyznałeś, bo niby uprawiam pisanie dla pisania. Co jest bardziej prawdopodobne, że mafia tak się podkłada? Przecież to klasyczne 50/50 z teorii wahadła. Chcesz mnie linczować, bo daję za mało effortu, widzimy to oczywiście wszyscy jak na dłoni. Wcale nie uważasz, że gram mafijnie, więc skończ pierdolić. A effortu dawać nie zamierzam, miała być luźna edycja, nie dam się na boomerski kult pracy przekabacić. Mogę nie przykładać się do czytania postów ale nadal chcę pomóc miastu, bo to moja frakcja dlatego zwracam uwagę co się dzieje, żeby Ci którzy mają wpływ na rozgrywkę zwrócili uwagę. Ja się tutaj do koryta nie pcham.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:52:48 GMT 1
Pierwsza Gwiazdka jest moim idolem.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:55:37 GMT 1
Temu Mittenowi też źle z oczu patrzy, hehe.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 19:56:51 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 19:56:51 GMT 1
To co dubeltówa, wajchujemy na tego Mittena?'
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 19:58:39 GMT 1
Nie no, waćpanie, ja mogę z wyglądu oceniać, ale mimo wszystko staram się, by ta ocena nie mieszała w mojej decyzyjności.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:59:00 GMT 1
Ale typie o jakich oczekiwaniach ty mówisz, jakich ustaleniach, uważam, że grałeś do tej pory tak, jak może grać mafiozo, nie było tu szukania mafii, było pisanie dla samego pisania, żeby była jakaś interakcja. W ogóle jak to jest, że zacząłeś dzisiejszy dzień od biadolenia, że o jezu, chcom mnie zabić sukinsyny, nie dajcie mnie im na pożarcie, a teraz wyjebane elo? Żartujesz sobie chyba. Chcesz mnie zlinczować, bo 'tak może grać mafiozo'. Przecież możesz to o każdym napisać. Nie pierdol mi tutaj, że chcesz mnie zlinczowac dlatego, że uważasz mnie za mafię. W drugim zdaniu się przyznałeś, bo niby uprawiam pisanie dla pisania. Co jest bardziej prawdopodobne, że mafia tak się podkłada? Przecież to klasyczne 50/50 z teorii wahadła. Chcesz mnie linczować, bo daję za mało effortu, widzimy to oczywiście wszyscy jak na dłoni. Wcale nie uważasz, że gram mafijnie, więc skończ pierdolić. A effortu dawać nie zamierzam, miała być luźna edycja, nie dam się na boomerski kult pracy przekabacić. Mogę nie przykładać się do czytania postów ale nadal chcę pomóc miastu, bo to moja frakcja dlatego zwracam uwagę co się dzieje, żeby Ci którzy mają wpływ na rozgrywkę zwrócili uwagę. Ja się tutaj do koryta nie pcham. Argument "tak możesz napisać o każdym" jest wyjątkowo słaby, no kurwa logiczne, że na podstawie czyjejś gry oceniam szanse tego kogoś na mafijność, póki co wyglądasz najsłabiej, do tej pory twoja gra mi się nie podobała (i o jakim podkładaniu mowa, skoro sam piszesz, że grasz tak a nie inaczej, bo masz wyjebane i se chillujesz, to wątpie, żeby w mafii ci sie chcialo spinac dupsko), z pressingu teraz też slabo. Nie mam parcia, żeby linczowac cie akurat dzisiaj, jak wspominalem poki co to i na Józefa moglbym glosowac, ale kurwa sie miotasz xD
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 19:59:31 GMT 1
Dubeltówka jakiś tuman, no trudno
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:00:38 GMT 1
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 20:00:50 GMT 1
Casper się ucieszy że dymy robicie
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:02:14 GMT 1
Będzie świąteczna atmosfera Świąteczna atmosfera: link
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:02:28 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:02:28 GMT 1
Żartujesz sobie chyba. Chcesz mnie zlinczować, bo 'tak może grać mafiozo'. Przecież możesz to o każdym napisać. Nie pierdol mi tutaj, że chcesz mnie zlinczowac dlatego, że uważasz mnie za mafię. W drugim zdaniu się przyznałeś, bo niby uprawiam pisanie dla pisania. Co jest bardziej prawdopodobne, że mafia tak się podkłada? Przecież to klasyczne 50/50 z teorii wahadła. Chcesz mnie linczować, bo daję za mało effortu, widzimy to oczywiście wszyscy jak na dłoni. Wcale nie uważasz, że gram mafijnie, więc skończ pierdolić. A effortu dawać nie zamierzam, miała być luźna edycja, nie dam się na boomerski kult pracy przekabacić. Mogę nie przykładać się do czytania postów ale nadal chcę pomóc miastu, bo to moja frakcja dlatego zwracam uwagę co się dzieje, żeby Ci którzy mają wpływ na rozgrywkę zwrócili uwagę. Ja się tutaj do koryta nie pcham. Argument "tak możesz napisać o każdym" jest wyjątkowo słaby, no kurwa logiczne, że na podstawie czyjejś gry oceniam szanse tego kogoś na mafijność, póki co wyglądasz najsłabiej, do tej pory twoja gra mi się nie podobała (i o jakim podkładaniu mowa, skoro sam piszesz, że grasz tak a nie inaczej, bo masz wyjebane i se chillujesz, to wątpie, żeby w mafii ci sie chcialo spinac dupsko), z pressingu teraz też slabo. Nie mam parcia, żeby linczowac cie akurat dzisiaj, jak wspominalem poki co to i na Józefa moglbym glosowac, ale kurwa sie miotasz xD No to niby jakie masz argumenty za tym, że mogę być w mafii? Słucham? Na razie słyszałem tylko pisanie dla pisania i miotanie się (kolejny kurwa wielki argument. Buzzword, który się wrzuca jak się nie wie co napisać, kiedyś tak robiłem w mafii). Dawaj, czekam. Nic na mnie nie masz gościu i ta kampania Ci się tutaj nie uda
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:06:57 GMT 1
1 Mikołajk luzak, efforcik i fajne pisanie, 2 Mikołaj agresja, tania reaktywność i w ogóle jakoś tak bez lekkiej nogi z gazą do dechy. Nie kojarze nawet który to ktory, ale jeden daje vajbik pewnego siebie i silnego, a drugi takiego wymuszonego i spłakanego. Ale znając moje vabiki, to pewnie ten 2 niewinny, a ten 1 winny. Lol. Ja to ten pierwszy.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:12:38 GMT 1
Mikołaj, odpowiedz mi na moją prośbę, plisssss. Bo trochę nie rozumiem nazywania pressingu pressingiem zaraz po pierwszym wyściubieniu głowy z mojej nory i traktowaniu tego jako rzeczy kończącej temat – czemu to ma służyć? Czy ci się nie chce?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:13:25 GMT 1
Zróbmy coś konstruktywnego!
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 20:13:38 GMT 1
No kurwa jeszcze nic na mnie nie masz xD
Ale ja to od początku piszę, co mi się w tobie nie podoba mordeczko, bo o tej twojej agresji to też już wspominałem wcześniej, dalej nie wytłumaczyłeś też na przykład jak to jest, że dzień zaczynasz od paniki, a teraz wyjebane i choćby pierwszy do odstrzału?
Jaka kampania typie, z jednej strony traktujesz mnie jak miastowego (którym jestem, ale ja to wiem na pewno), z drugiej nie dostrzegasz, że ja się nie bawię w oskarżanie dla oskarżania, tylko mafii szukam
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 20:16:40 GMT 1
Karp, skąd wiedziałeś, ile czasu zajęło Józefowi pisanie posta gdzieś tam na początku rozgrywki?
|
|