|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:19:24 GMT 1
link tak widzę ten pressing Mikołaja.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:19:33 GMT 1
Mikołaj, odpowiedz mi na moją prośbę, plisssss. Bo trochę nie rozumiem nazywania pressingu pressingiem zaraz po pierwszym wyściubieniu głowy z mojej nory i traktowaniu tego jako rzeczy kończącej temat – czemu to ma służyć? Czy ci się nie chce? Jaką prośbę?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:20:05 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:20:05 GMT 1
No kurwa jeszcze nic na mnie nie masz xD Ale ja to od początku piszę, co mi się w tobie nie podoba mordeczko, bo o tej twojej agresji to też już wspominałem wcześniej, dalej nie wytłumaczyłeś też na przykład jak to jest, że dzień zaczynasz od paniki, a teraz wyjebane i choćby pierwszy do odstrzału? Jaka kampania typie, z jednej strony traktujesz mnie jak miastowego (którym jestem, ale ja to wiem na pewno), z drugiej nie dostrzegasz, że ja się nie bawię w oskarżanie dla oskarżania, tylko mafii szukam Po pierwsze - mogę największe mafijne cliche tutaj pisać i gówno to znaczy. Po drugie - agresja też jest 50/50. Nawet bym powiedział, że może bardziej miastowa, bo po chuj w mafii bym się tak wyróżniał i zwracał na siebie uwagę. Po trzecie - odpowiedziałem Ci w drugim akapicie poprzedniego posta. Po czwarte - nie masz na mnie żadnego argumentu za mafijnością, chcesz mnie zlinczować za brak effortu, bo uważałeś, że będę łatwym celem, łatwym podejrzanym. Normalny miastowy by się z tej kłótni wycofał a ty nadal w to idziesz. Zachęcam wszystkich do oddstrzelenia Mittena. Jest w mafii. I ja jeszcze zatańczę tutaj z wami. Ze złą gwiazdką zadarliście!
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:21:14 GMT 1
Mikołaj, odpowiedz mi na moją prośbę, plisssss. Bo trochę nie rozumiem nazywania pressingu pressingiem zaraz po pierwszym wyściubieniu głowy z mojej nory i traktowaniu tego jako rzeczy kończącej temat – czemu to ma służyć? Czy ci się nie chce? Jaką prośbę? Oprowadź mnie po procesie myślowym, w którym akurat moja mafijność jest zależna od zieloności duetu z Nazaretu. Mam nadzieję, że nie poknociłem. E: nie, poknociłem, sorki. Od czerwoności i zieloności.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:22:10 GMT 1
Po przeczytaniu (nie do końca uważnym) ostatnich stron bardzo mi zaplusowało Uszko.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 20:22:53 GMT 1
A mi się w Mikołaju nie podoba że już jak wyszedł z tą listą, w której niewinnych otwierał Józefem na początku dnia to trącało graniem na absurd, a jak zareagował na claima to jeszcze w tym mnie utwierdza.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:22:53 GMT 1
Oprowadź mnie po procesie myślowym, w którym akurat moja mafijność jest zależna od zieloności duetu z Nazaretu. Mam nadzieję, że nie poknociłem. Nie istnieje taka zależność.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:23:10 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:23:10 GMT 1
Niech będzie merytorycznie. Na miejscu Mittena normalny miastowy widząc, że jego argumenty są nietrafione - wycofałby się.
Mitten tego nie zrobił, bo chce, żeby jego ofensywa nie wyglądała na z dupy wyjętą, dlatego skacze po kwiatkach, z argumentu na argument, żeby utrzymywać fasadę posiadania podstaw do tej ofensywy.
Mitten w mafii proszę państwa.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:23:23 GMT 1
A mi się w Mikołaju nie podoba że już jak wyszedł z tą listą, w której niewinnych otwierał Józefem na początku dnia to trącało graniem na absurd, a jak zareagował na claima to jeszcze w tym mnie utwierdza. Nie doczytałeś. Na szczycie nie byli tylko niewinni.
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:23:23 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Dec 26, 2023 20:23:23 GMT 1
Widzę, że wyrok sądu rodzinnego zapadł szybciej niż ulica miała zdecydować, ale tak jest jak mądrzy ludzie dzielą się wiedzą
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:24:01 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:24:01 GMT 1
I'm here i nadrabiam. Jak jest coś w czym potrzebujecie immediately mój feedback to oznaczajcie.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 20:24:46 GMT 1
Przecież to o czym ty mówisz nie ma sensu kompletnie, o jakim zwracaniu na siebie uwagi piszesz, twoja agresja się pojawia, gdy ktoś na ciebie zwraca uwage. Fakt, cyniczny mafiozo by pewnie zamknal morde i nie zwracal uwagi, ale ciebie o taki cynizm nie posadzam, odpowiadasz agresja, bo czujesz, ze czyms odpowiedziec musisz. A jak nie agresja to wlasnie posty w ktorych jestes bardzo defensywny wzgldzem swojego sposobu gry "ja nic nie robie mam wyjebane nikogo nie czytam"
No bełkot straszny z twojej strony od kilkunastu dobrych minut, słabo trochę chyba?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:24:47 GMT 1
Jak się szuka postów?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:25:45 GMT 1
Albo dobra, nie gadajcie, i tak mi się już nie chce, jutro o tym pogadamy.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 20:27:38 GMT 1
I znowu, skoro wyraźnie daje do zrozumienia, ze twoja smieszna agresja to dla mnie postawa mafiozy i skoro pisalem, ze z obecnego pressingu tez wychodzisz słabo moich zdaniem, to o jakim "każdy miastowy gdyby zobaczyl, ze jego argumenty sa nietrafione to by sie wycofal" mowisz? Kurwa, to pisze, ze dla mnie nie sa nietrafione, widzisz to, a zarzucasz mi, ze postepuje wbrew sobie? Frajerze
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:28:18 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 20:28:18 GMT 1
Oj to sprawdzenie wprowadza czarne chmury nad paroma mocnymi nazwiskami
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 20:28:42 GMT 1
Czemu Mitten jesteś taki agresywny?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 20:29:04 GMT 1
Bo mnie PG wkurwia
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:29:09 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 20:29:09 GMT 1
Deszcze niespokojne potargały sad
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:29:18 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:29:18 GMT 1
Przecież to o czym ty mówisz nie ma sensu kompletnie, o jakim zwracaniu na siebie uwagi piszesz, twoja agresja się pojawia, gdy ktoś na ciebie zwraca uwage. Fakt, cyniczny mafiozo by pewnie zamknal morde i nie zwracal uwagi, ale ciebie o taki cynizm nie posadzam, odpowiadasz agresja, bo czujesz, ze czyms odpowiedziec musisz. A jak nie agresja to wlasnie posty w ktorych jestes bardzo defensywny wzgldzem swojego sposobu gry "ja nic nie robie mam wyjebane nikogo nie czytam" No bełkot straszny z twojej strony od kilkunastu dobrych minut, słabo trochę chyba? Bełkot? No co Ty człowieku pierdolisz, nie masz na mnie kompletnie nic. Czekam na jakiś poważny argument, a nie kolejny zapychacz. Co to znaczy bełkot? Czemu jest mafijny? Przecież to też 50/50. Agresja nie jest mafijna. Nie jest i już, takim gównem się tutaj nie wykręcisz. No i to prawda, czytam tylko posty dookoła siebie, miałem mieć wyjebane ale teraz mnie wkurwiłeś? I co w tym mafijnego? Że mam z braku lepszego słowa wyjebane?
|
|