|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 20:30:57 GMT 1
Czasami agresja jest mafijna, czasami nie, sporo zależy od kontekstu i kto jej używa i w jaki sposób.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:31:34 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:31:34 GMT 1
I znowu, skoro wyraźnie daje do zrozumienia, ze twoja smieszna agresja to dla mnie postawa mafiozy i skoro pisalem, ze z obecnego pressingu tez wychodzisz słabo moich zdaniem, to o jakim "każdy miastowy gdyby zobaczyl, ze jego argumenty sa nietrafione to by sie wycofal" mowisz? Kurwa, to pisze, ze dla mnie nie sa nietrafione, widzisz to, a zarzucasz mi, ze postepuje wbrew sobie? Frajerze Ale dlaczego niby agresja to postawa mafiozy. Raz że to 50/50 z teorii wahadła, dwa że historycznie to miasto częściej jest agresywne. No właśnie to jest mafijne, że udajesz, że argumenty nie są nietrafione, mimo że 100% rozumiesz, że są. A agresywny Mitten jest, bo mu się pod dupą pali.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 20:32:25 GMT 1
Jaki post chcesz znaleźć?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:33:24 GMT 1
No nie ukrywam, że po tym tumanie to mi się przykro zrobiło. Ale kto się przezywa, to wiadomo co.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:33:34 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 20:33:34 GMT 1
Teoria mafii starodziadowej
Co wy na to
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:34:10 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:34:10 GMT 1
Jednym słowem, kompletnie nic na mnie nie masz Mitten. Wydawało Ci się, że możesz mnie bezkarnie podejrzewać, a tutaj taki chuj się okazało.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:34:23 GMT 1
Jaki post chcesz znaleźć? Ten, w którym Mikołaj Krakus pisze, że jak Maria i/lub Józef święty to mafia/miasto, to dubeltówa mafia.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 20:34:30 GMT 1
Ale typie, nie pytaj "co na mnie masz, dawaj poważny argument", bo nie zamierzam ci wyjeżdżać z rozprawką z bibliografią xD pisałem już, że twoje posty na początku gry to lanie wody i sztuczne budowanie interkacji, czytałem parę twoich postów z początku tego dnia (wytykałem zresztą tę śmieszną panikę), potem czytałem posty po 19 i tak jak pisałem, z pressingu wychodzisz słabo, nielogiczności wyciągam ci tutaj od jakiegoś czasu i jest to w postach.
A ja uważam, że twoja jest mafijna, elo.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 20:36:00 GMT 1
Tak ale wymaga skilla niezłego. Imo dubeltówka trochę zależnie od tożsamości (nie mam pojęcia kim jest), ale raczej miejska. Jednak na bazie tej interakcji widać, że Maria, mimo że musi liczyć się ze zlinczowaniem dzisiaj, gra z dłuższym horyzontem czasowym, a Dubeltówka wyłącznie reaktywnie. Zatem jeśli nie są w mafii razem, to w mafii jest Dubeltówka. mafiacorner.boards.net/post/90810/thread
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 20:36:05 GMT 1
Gwiazdka, ja mam jedno pytanie: o huj ci właściwie chodzi
Jakieś cztery posty temu przekazałeś komunikat, że NIKT NIC NA CIEBIE NIE MA, mitten jest w mafii, a ty raczej effortu nie zwiększysz. Wśród debili nie gramy, zrozumieliśmy za pierwszym razem. Po co ten performens?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:37:05 GMT 1
Aaaa, to z powodu tamtej interakcji! I co w niej takiego specjalnego?
Dziękuję, uszaty.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:37:43 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:37:43 GMT 1
To co, one mobster w duecie Gwiazdka - Mitten?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:38:01 GMT 1
Jaki post chcesz znaleźć? Ten, w którym Mikołaj Krakus pisze, że jak Maria i/lub Józef święty to mafia/miasto, to dubeltówa mafia. Nie ma takiego postu.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:38:20 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:38:20 GMT 1
Ale typie, nie pytaj "co na mnie masz, dawaj poważny argument", bo nie zamierzam ci wyjeżdżać z rozprawką z bibliografią xD pisałem już, że twoje posty na początku gry to lanie wody i sztuczne budowanie interkacji, czytałem parę twoich postów z początku tego dnia (wytykałem zresztą tę śmieszną panikę), potem czytałem posty po 19 i tak jak pisałem, z pressingu wychodzisz słabo, nielogiczności wyciągam ci tutaj od jakiegoś czasu i jest to w postach. A ja uważam, że twoja jest mafijna, elo. Ja nie chcę od Ciebie rozprawki z bibliografią, tylko JEDNEGO kreatywnego argumentu. Każdy argument który podajesz, jest 50/50. 'Lanie wody' juz Ci odpowiadałem. Nie daję effortu i nie będę? Czy to mafijne? Nie. Sztuczne budowanie interakcji? To fajne, coś nowego. Pewnie możesz to pokazać? Słabo wychodzę z pressingu? Przed chwilą dubeltówka chwaliła. Moim zdaniem to ty tutaj słabo wyglądasz i teraz spierdalasz dając mi 'elo' na końcu, bo wiesz że nie popuszczę i wiesz, że się właśnie wjebaleś.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:38:34 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:38:34 GMT 1
Props Trzeci w ogóle za sprawdzenie, obyś był innocent
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:39:04 GMT 1
To co, one mobster w duecie Gwiazdka - Mitten? Ja to bym ich pogodził, bo ktoś napisał, że miasto jest za godzeniem, a mafia za ciągnięciem konfliktu. Right, guys?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:39:09 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:39:09 GMT 1
Gwiazdka, ja mam jedno pytanie: o huj ci właściwie chodzi Jakieś cztery posty temu przekazałeś komunikat, że NIKT NIC NA CIEBIE NIE MA, mitten jest w mafii, a ty raczej effortu nie zwiększysz. Wśród debili nie gramy, zrozumieliśmy za pierwszym razem. Po co ten performens? No tak było, ale mnie mafioza Mitten wkurwił i chcę go zlinczować
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:39:12 GMT 1
Chciałem wówczas przekazać - może mi się niekoniecznie udało - że jeśli ktoś z interakcji Maria-Dubeltówka jest w mafii, to z tej interakcji wynika bardziej, że Dubeltówka.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:40:04 GMT 1
Ten, w którym Mikołaj Krakus pisze, że jak Maria i/lub Józef święty to mafia/miasto, to dubeltówa mafia. Nie ma takiego postu. Okej, okej, cokolwiek. Ale i tak mi wytłumacz ten proces myślowy, który zaszedł w poście, który znalazł Uszko.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:40:14 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:40:14 GMT 1
Ale typie, nie pytaj "co na mnie masz, dawaj poważny argument", bo nie zamierzam ci wyjeżdżać z rozprawką z bibliografią xD pisałem już, że twoje posty na początku gry to lanie wody i sztuczne budowanie interkacji, czytałem parę twoich postów z początku tego dnia (wytykałem zresztą tę śmieszną panikę), potem czytałem posty po 19 i tak jak pisałem, z pressingu wychodzisz słabo, nielogiczności wyciągam ci tutaj od jakiegoś czasu i jest to w postach. A ja uważam, że twoja jest mafijna, elo. Ja nie chcę od Ciebie rozprawki z bibliografią, tylko JEDNEGO kreatywnego argumentu. Każdy argument który podajesz, jest 50/50. 'Lanie wody' juz Ci odpowiadałem. Nie daję effortu i nie będę? Czy to mafijne? Nie. Sztuczne budowanie interakcji? To fajne, coś nowego. Pewnie możesz to pokazać? Słabo wychodzę z pressingu? Przed chwilą dubeltówka chwaliła. Moim zdaniem to ty tutaj słabo wyglądasz i teraz spierdalasz dając mi 'elo' na końcu, bo wiesz że nie popuszczę i wiesz, że się właśnie wjebaleś. No w moim opinion też słabe to "nic na mnie nie macie". Sam też pisałem about you że wczoraj było za dużo commentary u ciebie i za mało interactions, a przy podejrzeniach bardziej mafijna arrogance. How about that?
|
|