Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 27, 2023 21:31:45 GMT 1
no i się rozmijamy znowu Św. Mikołaj z Krakowa bo sam zauważasz, że Józef tę obronę Wędrowca kontynuował w d2 mnie najbardziej dziwiło, że on NIEPYTANY o Wędrowcu buzię otwierał, no po chuj to robić w mafii wobec mafiozy? zwłaszcza w d2, gdzie mocne czarne chmury już? imo ja bym po prostu się nie wypowiadał xD, jest kilkunastu graczy, nie musisz o każdym imo analizując posty mafiozy powinno się zwracać uwagę na te, które zostały napisane zanim był żywym trupem wyjątkowo bez przypierdolki, tak czysto technicznie
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 27, 2023 21:32:43 GMT 1
Św. Mikołaj z Laponii - nie ukrywam, że wewnętrznie się boję typa uniewinniać na 100% lock town, jakby oszukał, to by bolały kukle (BTW: ogólnie się boję, że ktoś przejdzie całą grę bez pressingu, uniewinniany przez aklamację, pressing wyzwala miastowość) ale, ale, dużo przemawia za jego korzyść - zajebanie się z godziną linczu - przy tym linczu wytknięcie, że brakuje paru osób ( - mam wrażenie, że uskutecznia MAŁO POSTÓW NA POKAZ , mało jakiejś prowizorki, nie widziałem działań pod publiczkę, takich postów "oho, patrzcie, jaki ja naturalny" (takie posty widzę akurat u Drugi Mędrzec ze Wschodu , ale o tym później) - spektakularna wajcha z winnego Józefa i zachęcenie na śruta na niekorzyść: brakuje mi wspólnej gry tu i teraz, no ale święta, raz jego nie ma, raz mnie nie ma, teraz ma Cię być więcej, więc liczę na stanie plecami do siebie i walenie dookoła i odsianie tego pierdolnika Całkowicie rozumiem, że 100% zaufania to już nigdy od Ciebie nie dostanę. I dobrze. Nie oczekuję go w tej edycji, jak coś Ci nie spasuje, to śmiało wyciągaj, będę wyjaśniał. Też liczę na wspólną grę tu i teraz, jest na to szansa, skoro przeżyłeś lincz a ja mord. A jeszcze wracając do starego tematu, czemu mnie wkurzyła zmiana nicku u Mędrca nr 1, to 2 zdania wyjaśnienia. Ja lubię sobie niektóre rzeczy porządkować w konkretny sposób. Brat twierdzi, że mam Aspergera wręcz (chyba nie mam, nikt mnie nie diagnozował). Poczyniłem spory wysiłek, żeby sobie jakoś poszufladkować graczy, a tu jeden z najmniej rozróżnialnych zmienia nick. Skąd miałem wiedzieć, że będzie pisał dużo i charakterystycznie? Bałem się, że dalej będzie glonem i będzie mi się mieszał/nie będzie wpadał do żadnej z szufladek. trochę mi światopogląd runął na ostatnich stronach jak przejdę z fazy czytania do fazy wniosków to może być ciekawie ale to chyba po linczu Nie daje mi to spokoju. Po chuj żeś coś takiego wczoraj napisał?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 27, 2023 21:34:36 GMT 1
Całkowicie rozumiem, że 100% zaufania to już nigdy od Ciebie nie dostanę. I dobrze. Nie oczekuję go w tej edycji, jak coś Ci nie spasuje, to śmiało wyciągaj, będę wyjaśniał. Też liczę na wspólną grę tu i teraz, jest na to szansa, skoro przeżyłeś lincz a ja mord. ale mam czerwoną lampke
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 27, 2023 21:35:06 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 27, 2023 21:35:06 GMT 1
no i się rozmijamy znowu Św. Mikołaj z Krakowa bo sam zauważasz, że Józef tę obronę Wędrowca kontynuował w d2 mnie najbardziej dziwiło, że on NIEPYTANY o Wędrowcu buzię otwierał, no po chuj to robić w mafii wobec mafiozy? zwłaszcza w d2, gdzie mocne czarne chmury już? imo ja bym po prostu się nie wypowiadał xD, jest kilkunastu graczy, nie musisz o każdym imo analizując posty mafiozy powinno się zwracać uwagę na te, które zostały napisane zanim był żywym trupem wyjątkowo bez przypierdolki, tak czysto technicznie hmm, a kiedy to "bycie żywym trupem" zaszło według Ciebie u Józefa? po remisie? po kiepskim odbiorze analizy? imo już trochę tamtej nocy, gdy Uszko zbierało punkty za niego, czyli z d0 na d1 bo faktycznie może być sens w tym, co mówisz, może swoje gadanie sprzed bycia trupem trzeba podtrzymać później dla konsekwencji
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 27, 2023 21:35:52 GMT 1
z kolei jan paweł drugi kolejny raz dał posta którego czytając czuje się bezpieczniej
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 27, 2023 21:36:13 GMT 1
no i się rozmijamy znowu Św. Mikołaj z Krakowa bo sam zauważasz, że Józef tę obronę Wędrowca kontynuował w d2 mnie najbardziej dziwiło, że on NIEPYTANY o Wędrowcu buzię otwierał, no po chuj to robić w mafii wobec mafiozy? zwłaszcza w d2, gdzie mocne czarne chmury już? imo ja bym po prostu się nie wypowiadał xD, jest kilkunastu graczy, nie musisz o każdym Konkretnie ten mafiozo zawsze bał się wypowiadać o kolegach z mafii, raczej ich w swoich rozważaniach pomijał, więc z drżącą ręką ja bym tego Wędrowca uznał za niewinnego. Musiałoby tu zbyt wiele barier zostać przełamanych, żeby zmienić schemat.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 27, 2023 21:36:30 GMT 1
opiszę w sumie na szybko mój stosunek do Józefa, tak jak to z gry zapamiętałem, otóż na początku nie miałem do niego żadnych uprzedzeń, widziałem że to grajek który stara się dużo pisać (trochę się wkurwiłem, że zabrał mi motyw z zostawionym miejscem), pierwsze co mnie zastanowiło to to, że to był ten gracz, do którego najłatwiej bez obawy większej kontry zaczęli przypierdalać się gracze (na pewno Uszko, na pewno Szczepan), intuicja mi mówiła, że mimo, że Józef z gry nie wygląda mi jakoś megapodejrzanie a nawet lekko miastowe jest to jak szuka guza, to takie wyrabianie sobie na nim pozycji jest mafijne i może to byc interakcja mafia-mafia (gdzie na początku mafiozi mają tendencje do nie tyle atakowania co pewnego siebie dyskutowania ze współmafiozami, za to unikają szybkiego silnego kontaktu z miastowymi), Józef zaczął się jakoś tam bronić i ta obrona wydawała mi się MEGA MAFIJNA, a mimo to jego temat jakby ucichł. W tym momencie zacząłem rzucać hasła, że kurwa powinniśmy do niego wrócić. Jako chyba jeden jedyny kiedy temat był wokół innego gracza, nawoływałem do tego by wrócić do Józefa, bo wydawał się naturalnym mafiozem, biorąc pod uwagę jak inni łatwo w niego walili i jak źle się bronił. Potem punkt przełomowy czyli Józef wyłazi z tożsamością. No i kurwa. Wiem, że nie gramy na tożsamości, ale raz że święta, dwa że ja tego gracza bardzo lubię, więc uznałem, że warto mu dać jeden dzień więcej na obronę. Że może po prostu źle wszedł w to jak się broni, nie ma czasu czy coś. A jednocześnie Maria sadziła jednego mafijnego posta za drugim. Uznałem więc, że sensownym jest dać Józefowi pograć jeden dzień dłużej a zlinczować Marię, do której niewinności i tak bym się pewnie nie przekonał (fajnie, że została sprawdzona, jakiś tam plottwist w tym sprawdzeniu przeczuwam, ale nie chcę ułatwiać mafii ). Kiedy w poniedziałek Józef wjechał zamiast z sensowną obroną z jakąś listą graczy pisaną z dupy, wprost napisałem, że Józef będzie winny. Cały czas jednocześnie dopuszczałem do momentu kiedy padło sprawdzenie, że jest to mafia całkowicie nazarejska. Na Józefa zagłosowałem coś po 14 jako jeden z pierwszych, nie miałem zamiaru wyrabiać sobie na tym pozycji. Z uśmiechem patrzyłem co on pisze o mnie i jak inni gracze - głównie USZKO próbują mnie za to uznawać za winnego. Teraz taki św. Mikołaj z Krakowa, który ponoć przeczytał całego Józefa robi to samo.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 27, 2023 21:37:07 GMT 1
Całkowicie rozumiem, że 100% zaufania to już nigdy od Ciebie nie dostanę. I dobrze. Nie oczekuję go w tej edycji, jak coś Ci nie spasuje, to śmiało wyciągaj, będę wyjaśniał. Też liczę na wspólną grę tu i teraz, jest na to szansa, skoro przeżyłeś lincz a ja mord. ale mam czerwoną lampke To ją zgaś, bo jeszcze ktoś uzna, że burdel prowadzisz.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 27, 2023 21:42:28 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu - zajebisty gość, w chuj się zgadzamy, bardzo naturalny, jak wbiłem w Wędrowca wyciągnięciem posta z d1, to od razu podbił i wytłumaczył, czyli pewne miasto!...
...no właśnie; może tak mam myśleć? może tak wygląda pocketing?
nie wiem, jak Wam, ale mnie się gość podoba, może aż za bardzo?
zgrzyty, jakie miałem:
- mafijne pytanie do Szczepana:
"Szczepan, skąd wiesz, że uszko ma najcelniejsze wnioski?" - no kurka, chyba wiadomo, że chodzi o trafne spostrzeżenia czy coś
No wiadomo, ale nie napisał o trafnych spostrzeżeniach, tylko celnych wnioskach. Pięć razy przestrzelę, szósty raz w ten sposób mafiozę trafię. Może. Mam nadzieję. - "No niby możliwe, ale wtedy piąty musi być jakimś plot twistem, albo w ogóle mafii nie poszedł start/zagrała nieoptymalnie taktycznie." - no a coś więcej? jakaś fajna teoria do tego? coś, co ma wpłynąć na miasto, pomóc nam w wyznaczaniu celów? "Przed flipami koloru całej pary z nazaretu mi ciężko jakieś sensowne teorie głosowe tworzyć, poprzednia edycja też je wyśmiała," - no nie sądzę, liczyłem na TAKTYKĘ dla miasta, kminienie dlań planu, a mamy pisanie se na boku pod uniewinnienie, widziałem, że analizowałeś głosy śrutowe, no ale to też na razie w boczek, bez followupu na razie, ciekawym, co dziś będzie z kolorkami nazarejskimi No nie wiem, chyba właśnie coś takiego zrobiłem xd Do tej pory to tylko pierwszego dnia grałem z domu, a tam to była la zabawa, wczoraj wróciłem ze świąt i zaraz potem sprawdzenie wyszło, to nie było przy czym grzebać tak naprawdę, wszystko się samo rozwiązało. Grę sobie uporządkowałem, a kluczowych informacji i tak nie będę nigdy mieć wystarczająco, zawsze jest ten jeden licz więcej który jest potrzebny do rozwiązania zagadki xD Głosy śrutowe dostały followup dzisiaj. - nawiązując do powyższego: podbijam Św. Mikołaj z Laponii , ta analiza Scrooge'owa w d1 okazała się być faktycznie na pokaz; nie wygląda na braną pod uwagę przez Drugi Mędrzec ze Wschodu w dalszych rozważaniach, nicki tam wskazane chyba poszły w zapomnienie XD ja juz w poprzedniej edycji stwierdziłem, że nie warto się wszystkim dzielić, bo moje osiem myśli naraz, plot twisty i cztery wytłumaczenia jednego zdarzenia potem są kwitowane 'no huj z nim, rozmemłany jest, może być w mafii', no ale na boga są pewne granice. Skoro wszyscy wiedzą, że ja to ja i wiedzą, że jakbym chciał, to bym sobie to pociągnął w mafii, no to bym sobie kurwa pociągnął. A nie pociągnąłem po pierwsze dlatego, że dotychczasową osią gierki był pierwszy lincz, a nie inne rzeczy, a po drugie dlatego, że nie jestem w mafii xD No i już wtedy napisałem, że to jakaś matryca, którą trzeba dokładać do innych rzeczy, a nie solo estymator. - żarcikowanie/posty pod naturalność: "to spierdolone forum znowu nie zindeksowało postów i trzeba wszystko ręcznie szukać, co za patologia""kurwa w zasadzie po huj ja te stare posty teraz czytam jak zaraz będę mieć temat zamknięty i będzie na to czas""Kurwica mnie strzela jak patrzę, że jestem szufladkowany z pozostałymi mędrcami, no macie rozum i godność człowieka?""młody, dwa ktoki w tył i ochłoń, chcesz za dużo jednocześnie xD"może jak jakaś gwiazda zespołu pop-rockowego, próbująca fajna być dla widowni ;] No w zasadzie celnie, problem w tym, że to integralna część mojej osobowości w forumowej mafii niezależnie od przynależności. No a skoro już pijemy do mety, to w zasadzie na tym to polega, że jakaś gwiazda zespołu pop-rockowego CHCIAŁA być fajna i żeby ją wziąć to paczki, a tutaj se no jestem i jeden mnie czyta bardziej, drugi mniej miejsko, ale nigdzie nie aspiruję i w zasadzie to we piździe to mam, zostanę uniewinniony albo d5-6 polecę w paranoi bo z matrycy głosów tak wyjdzie czy coś xD no podsumujmy Drugi Mędrzec ze Wschodu - fajnie wygląda - coś tam se kmini na boczku - śmieszkuje, żartuje, luzik, heheszek a potem, gdybym miał w głowie przywołać jakiś meaningful koncept, jakaś idea na pomoc miastu i próby pociągnięcia go, to nie widzę, nie widzę też mocniejszego wjazdu w kogoś, chciałbym pojebanych, głębokich kmin tak że przestrzegam przed pochopnym uniewinnianiem tam, na pewno do rozważenia, może to być po prostu gra na spodobanie się szerokiemu gremium No w zasadzie znowu celnie, biorąc pod uwagę jak moja gierka wyglądała, to w sumie się zgadzam, nie musiałem w tej edycji się wpierdalać na pierwszą linię frontu, jak poprzednio trochę z musu, wartości dodanej trochę dałem, a tak to się zobaczy. Mamy d2 i jednego ubitego mafiozę, czasu jeszcze zostało. aha, jeszcze to: "Ale to w zasadzie jest drugorzędne, bo dla mnie np. ten post Karpia jest mocno miejski biorąc pod uwagę całokształt okoliczności, a Ty tego nie zauważasz i go podejrzewasz." - ja tam w ogóle nie widziałem podejrzeń Wędrowca wobec mnie, ani w tamtej sytuacji ze skandalicznym postem, ani wcześniej (raz chyba tylko wrzucił mnie do mafii z Uszkiem mimochodem), więc skąd to Ci się wzięło? i skąd Ci się wzięło, że byłem współautorem śrutu, jak próbowalem zawężyć do Maria/Dubeltówka? No ja uważam, że ty trochę mimowolnie zostałeś współautorem śrutu, bo twój post śrut/maria/dubeltówka mafiacorner.boards.net/post/90162 o ten się zgrał czasowo z postem Mikołaja z taką samą trójką i to pchnęło tak naprawdę kamyczek prowadzący do lawiny. Dzisiaj jak sobie to poczytałem głębiej, to jednak nie doceniłem roli Kolędników w tej całej akcji, ale no ty go wypromowałeś jako cel bez aktywnego pchania wg mnie i mówię to jako stwierdzenie faktu, a nie zarzut. A odnośnie wędrowca to no jakoś mam we łbie, że byłeś przez niego podejrzewany na tym etapie, zaraz spróbuję to znaleźć.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 27, 2023 21:43:54 GMT 1
imo analizując posty mafiozy powinno się zwracać uwagę na te, które zostały napisane zanim był żywym trupem wyjątkowo bez przypierdolki, tak czysto technicznie hmm, a kiedy to "bycie żywym trupem" zaszło według Ciebie u Józefa? po remisie? po kiepskim odbiorze analizy? imo już trochę tamtej nocy, gdy Uszko zbierało punkty za niego, czyli z d0 na d1 bo faktycznie może być sens w tym, co mówisz, może swoje gadanie sprzed bycia trupem trzeba podtrzymać później dla konsekwencji nie stawiałbym Ci sztywnej podziałki ale po ruchach w trakcie linczu widać, że za darmo go nikt w d1 nie oddał czyli ja prędzej poddam analizie posty z d1 niż d2
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 27, 2023 21:44:24 GMT 1
Z tym wędrowcem mi chodziło chyba o ten post: To by było Uszko plus Józef plus Karp plus Mikołaj z Krakowa plus ktoś piąty (któryś z mędrców?, kevin?, jurek michał?, kolędnicy?) który wtedy był ostatnim postem, w którym Wędrowiec się wypowiedział nt. Karpia i założyłem, że zdania nie zmienił. Dopiero po moich postach Wędrowiec wyszedł z tym, że Karp mu faktycznie plusuje. Albo coś popierdoliłem.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 27, 2023 21:44:33 GMT 1
A chuj, wrzucam w takim razie ten swój napływ myśli, jaki miałem, podczas czytania edycji od początku (czy może raczej "lista postów z moim komentarzem do nich"). Nic specjalnego, ale znajdzie się parę postów, na które warto zwrócić uwagę. Aczkolwiek tak jak ostrzegałem, im dalej w las, tym... mniej. mafiacorner.boards.net/post/89643/thread - @gwiazdka z Bongiem, faktycznie miałeś to wejście PG za dobre, czy to rzucone ot tak było? mafiacorner.boards.net/post/89669/thread - tutaj Józef chyba nieśmiało stara się propsować Gwiazdę, ale w sumie nie mam pewności którą xD E: Aczkolwiek po dalszych jego postach już sam nie wiem, nk. mafiacorner.boards.net/post/89679/thread - zaczepka Szczepana wobec Józefa, na plus dla Szczepana, bo ten post Józka mafijny był faktycznie. No i zaraz po tym Gwiazda z Bongiem nazywa Józefa mafiozą (co na plus dla Gwiazdki jak na razie, bo to sam początek był; tym bardziej, że koniec końców na niego głosowała w G1) mafiacorner.boards.net/post/89830/thread - Celna uwaga Uszka co do Wędrowca. Sam jeden post to nie byłoby za wiele, ale do tej pory (tylko 16 stron co prawda) Wędrowiec raczej średnio wyglądał, nie udzieliła mu się luźna, świąteczna atmosfera chyba, bo czepianie się nie posuwania gry do przodu" pierwszego dnia i na 24 godziny przed linczem było średnie mocno mafiacorner.boards.net/post/89943/thread - Tutaj Szczepan kontynuuje atakowanie Mędrca Korwina za oczywisty żart, co mi się nie podoba. Aczkolwiek muszę dodać, że Mikołaj z Japonii też tego żartu nie wyłapał, a jego póki co mam raczej za niewinnego. mafiacorner.boards.net/post/89959/thread - Gwiazda z Bongiem zarzuca temat "czy mafiozi mieliby już potrzebę bronienia Józefa" (o 13:45). Tak jak nie wiem, skąd mu się wzięło to pytanie, tak wydaje mi się, że mafiozo jako pierwszy, i to tak wcześnie, by tego tematu nie ruszał. Buddyelf kontynuuje pisanie postów, których nie jestem w stanie zapamiętać. mafiacorner.boards.net/post/90052/thread - Józef, o 17:15, odwodzi od głosowania na Wędrowca i to w trochę dziwny sposób: niekoniecznie przeszkadza mu samo ciśnięcie go, co że ktoś dorabia argumenty na siłę. I że "jego kolor wyjdzie w późniejszych dniach". mafiacorner.boards.net/post/90215/thread - o, a tutaj Buddyelf pomimo ciszy raczej ze swojej strony, o 20:53 odpowiada Pierwszej Gwiazdce, że lincz jest o 21. IMO to na plus dla Elfa (delikatny bo delikatny), bo nie sądzę, że gdyby był mafiozo, to chciałby o sobie przypominać tuż przed linczem (nawet jeśli nie wyglądało, że powinien się o siebie bać, lincze w G1 bywają dziwaczne). Aczkolwiek już sam głos i brak jakiejkolwiek deklaracji (czy napisania czegokolwiek o Śrucie) już mniej mi się podoba. PG zrobił podobnie, tylko on pytał, o której lincz, a nie odpowiadał (ale żeby być sprawiedliwym, to Japończyk wtedy pisał, żeby walić w Śrut) mafiacorner.boards.net/post/90334/thread - IMO dość słaby post Gwiazdy z Bongiem, ale nie jestem przekonany, czy to mafijne tworzenie teorii pod fakty, czy miastowe Tutaj se zrobiłem długą przerwę i musiałeś zmienić lapka na slużbowy i w sumie na dobrą sprawę przestało mi się chcieć pisać :v mafiacorner.boards.net/post/90366/thread - A tutaj przykład tego, o czym pisałem poprzedniego dnia, czyli posting dla postingu (ze strony Pierwszej Gwiazdki). Karp i Kolędnicy se piszą, niespecjalnie się oskarżają, po prostu się względem czegoś nie zgadzają, przychodzi PG i pyta, kto z tej dwójki bardziej winny, jak gdyby obaj nie mogli być w mieście, jak gdyby trzeba było któregoś z nich zlinczować Wspominam ten post też z drugiego powodu: kilka postów później, tak jak nie do końca się zgadzam z tym, co pisali Kolędnicy względem Śrutu (tzn. nie dziwi mnie specjalnie, że zdesek), tak już argument o Buddyelfie jest ciekaw, bo on, było nie było, faktycznie w pewien sposób zwraca na siebie uwagę przez to. mafiacorner.boards.net/post/90372/thread - tu Gwiazda z Bongiem poniekąd tłumaczy ten tunnel vision na Mikołaju z Krakowa; i tak jak trudno zaprzeczyć, że zaczął cisnąć Krakowiaka, tak wydaje mi się, że trochę za mało tam effortu było. Szukając mafii nie sięgnąłbyś nieco dalej niż jedno głosowanie? mafiacorner.boards.net/post/90573/thread - a tutaj z kolei fajny post Zbakanego Wędrowca, co zauważył również Żorż Majekl
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 27, 2023 21:51:39 GMT 1
jak przejdę z fazy czytania do fazy wniosków to może być ciekawie ale to chyba po linczu Nie daje mi to spokoju. Po chuj żeś coś takiego wczoraj napisał? W sumie to ci Karp na połowę odpowiedziałem, a na połowę za chwilę. Mitten Squad nadal chyba udaje innego gracza, albo w ogóle jestem popierdolony. No a dobór słów to nie wiem, tak się nacisnęło, sam chyba nie doszedłem jeszcze do fazy wniosków w tym zakresie
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 27, 2023 21:51:57 GMT 1
ej widzieliście tu posta bobka?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 27, 2023 21:52:54 GMT 1
to był post Kacperka (Caspera) a nie Bobka.
nie wiem dlaczego Volv pozwala od początku gry temu osobnikowi na takie rzeczy.
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Rozgrywka
Dec 27, 2023 21:53:33 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Dec 27, 2023 21:53:33 GMT 1
Kurde, jednak czutka dalej dobra. Słusznie wskazałem niewinnego Kevina. Jeżeli tak dibrze mi idzie, to teraz sobie przedobrze i powiem, że karp winny. Zobaczymy czy czutka nie zawodzi
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 27, 2023 21:57:00 GMT 1
Nie daje mi to spokoju. Po chuj żeś coś takiego wczoraj napisał? W sumie to ci Karp na połowę odpowiedziałem, a na połowę za chwilę. Mitten Squad nadal chyba udaje innego gracza, albo w ogóle jestem popierdolony. No a dobór słów to nie wiem, tak się nacisnęło, sam chyba nie doszedłem jeszcze do fazy wniosków w tym zakresie No ja w sumie też nie doszedłem do fazy wniosków czy mi się to podoba czy nie i czy coś znaczy w kontekście Twojej przynależności. Karp a Ty co sądzisz? Bo znając życie rozpoznałeś cytat i zrozumiałeś, co oznacza. ej widzieliście tu posta bobka? Ja widziałem. Zastanawiałem się, co się odjebało.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 27, 2023 21:57:34 GMT 1
patrząc na listę graczy coś się chyba grubszego szykuje
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Rozgrywka
Dec 27, 2023 21:59:01 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Dec 27, 2023 21:59:01 GMT 1
patrząc na listę graczy coś się chyba grubszego szykuje lista graczy to lista kreacji czy jest gdzieś lista tożsamości?
|
|
|
Post by Volverin on Dec 27, 2023 22:00:05 GMT 1
Gracz Casper zostaje wyrzucony z rozgrywki za: 1. Kolejną zmianę nicku 2. Ignorowanie próśb MG o nierobienie tego i brak dobrej woli w zachowaniu 3. Ogólny brak szacunku do zasad Casper - wykluczenie, Człowiek (bezrolny)Proszę o niekomentowanie decyzji MG w wątku z rozgrywką, można wrócić do tego po edycji. Gramy dalej!----------------------------------------------
Aby decyzja nie wpłynęła zbyt mocno na grę, informuję również, że Casper otrzymał w nocy kolędę. Treść kolędy to:
Świąteczna dubeltówka, Św. Mikołaj z Laponii, Trzeci Mędrzec z Zachodu, Kevin
Wśród tych 4 nicków jest przynajmniej 1 Mafioza.
--------------------------------------------
|
|