|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 21:22:51 GMT 1
Zwiedzał. Przyleciał na urlop bodajże w Durres. Czy był sam? Jeśli nie, to z kim? Czy próbował coś ukryć? Nie, z żoną/partnerką. Tak w każdym razie założyłem. Nie, nie zauważyłem w jego zachowaniu nic podejrzanego.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:23:49 GMT 1
panowie, pół godziny do linczu mamy xD
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:25:55 GMT 1
gdzie ja napisałem że chce schodzić z Sidora na Eneldo kompromis nie jest wygodny tylko racjonalny potencjalny roster jutro z Sidorem i Eneldo w kontekście zaprezentowanych wykluczeń i par jest niebezpieczny, bo to najmniej ambiwalentni gracze w tym momencie
to się nazywa optymalizacja
z czutki nie pasują mi Eneldo, Bobek bierze se co mu wygodne, ale kurwa chciałbym mu zaufać raz Kurwiszon po prostu nie umie grać tylko czasami jest śmieszny Kshaq mógłby być, już raz mnie wyruchał jak na niego usiadłem na początku, teraz nie siadałem i jest taki jakiś dobry kshaq ale gdzieś z boku Sidora nie umiem czytać więc mógłby mieć z serca kamień jakbyśmy go dziś zrzucili no subtelne to jest, ale od zręcznego mafiozy niczego innego nie oczekuję nie no, Sidora po prostu nie umiem czytać, otwarcie to przyznaje od wieku wieków trochę dorabianie narracji ale jak powiedzmy uważam że w dobrej wierze tylko teraz tak Ty masz kurwiszona za ok Sidor/Eneldo dałeś bobkowi plusa jak napisał że nie podoba mu się plan zostaje Ci ja z Bobkiem efektywnie rzecz biorąc dajesz WŁAŚNIE plusa Bobkowi czyli pośrednio przypierdalasz we mnie bo z Twojego planu gry nie może wyjść nic innego tylko jednocześnie nie forsujesz mnie otwarcie tylko jakoś tak z tyłu akurat jak Bobek ma zaćmienie mózgu
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:26:35 GMT 1
Dla mnie bardziej Eneldo niż Sidor
Sidor miał parę dobrych fragmentów
Ale jak padnie niewinny to zacznę rozpatrywać mafie Monti Kshaq
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:26:55 GMT 1
Dla mnie bardziej Eneldo niż Sidor Sidor miał parę dobrych fragmentów Ale jak padnie niewinny to zacznę rozpatrywać mafie Monti Kshaq to przeczytaj co wyżej napisałem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:27:05 GMT 1
które fragmenty miał dobre Sidor
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:28:42 GMT 1
no subtelne to jest, ale od zręcznego mafiozy niczego innego nie oczekuję nie no, Sidora po prostu nie umiem czytać, otwarcie to przyznaje od wieku wieków trochę dorabianie narracji ale jak powiedzmy uważam że w dobrej wierze tylko teraz tak Ty masz kurwiszona za ok Sidor/Eneldo dałeś bobkowi plusa jak napisał że nie podoba mu się plan zostaje Ci ja z Bobkiem efektywnie rzecz biorąc dajesz WŁAŚNIE plusa Bobkowi czyli pośrednio przypierdalasz we mnie bo z Twojego planu gry nie może wyjść nic innego tylko jednocześnie nie forsujesz mnie otwarcie tylko jakoś tak z tyłu akurat jak Bobek ma zaćmienie mózgu no tak, napisałem że bobek dostaje plusa ale to nie znaczy, że od teraz jest niewinny i elo a co do Ciebie to właśnie pisałem, że możesz być z Eneldo, na którym mam chwilowo głos pisałem, że coś za miły jesteś, no ale nic poza tym w twojej grze jakoś mega mi nie zaśmierdziało, stąd wątpliwości, szczególnie że mam dużo szacunku do twojej mafijnej gry
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:28:51 GMT 1
Czy był sam? Jeśli nie, to z kim? Czy próbował coś ukryć? Nie, z żoną/partnerką. Tak w każdym razie założyłem. Nie, nie zauważyłem w jego zachowaniu nic podejrzanego. Jak go dostrzegłeś? Kto zainicjował rozmowę? Jaki to był lot? W którym miejscu na lotnisku?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 21:29:06 GMT 1
Panowie, jednak Bob. Na moją odpowiedzialność.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:29:39 GMT 1
Dla mnie bardziej Eneldo niż Sidor Sidor miał parę dobrych fragmentów Ale jak padnie niewinny to zacznę rozpatrywać mafie Monti Kshaq a jak ci się widzi Eneldo - Monti?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:30:04 GMT 1
Panowie, jednak Bob. Na moją odpowiedzialność. skąd ta zmiana?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:30:56 GMT 1
Kurwiszon ja cię przepraszam, chciałem tylko sprawdzić czy jesteś winny czy niewinny, nie złość się na mnie
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:31:48 GMT 1
Dla mnie bardziej Eneldo niż Sidor Sidor miał parę dobrych fragmentów Ale jak padnie niewinny to zacznę rozpatrywać mafie Monti Kshaq a jak ci się widzi Eneldo - Monti? widzę, że Ciebie nie przepchnę bo Monti Cię broni a reszta nie jest zainteresowana więc najbliżej mi do strzału Eneldo w związku z tym nie chce sobie szargać myśli tym z kim jest jeśli jest, w Montiego i tak nie trafie przy niewinnym Eneldo na pewno sie zastanowie nad Monciarzem, bo skoro ja i kurwi jesteśmy niewinni to wiele tu nie zostało
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 21:33:02 GMT 1
Nie, z żoną/partnerką. Tak w każdym razie założyłem. Nie, nie zauważyłem w jego zachowaniu nic podejrzanego. Jak go dostrzegłeś? Kto zainicjował rozmowę? Jaki to był lot? W którym miejscu na lotnisku? Wkradło się jakieś nieporozumienie. To nie był żaden lot, to nie było lotnisko. Spotkaliśmy się w Tiranie przy takim stanowisku z sokami ze świeżych owoców. Ja zainicjowałem rozmowę. Usłyszałem najpierw, że przede mną w kolejce rozmawiają po polsku, a potem, gdy Hofman się akurat odwrócił, rozpoznałem go i powiedziałem coś w stylu: o, dzień dobry, panie pośle.
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:33:11 GMT 1
kurwi Tobie nie przestane ufać
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:33:20 GMT 1
nie no, Sidora po prostu nie umiem czytać, otwarcie to przyznaje od wieku wieków trochę dorabianie narracji ale jak powiedzmy uważam że w dobrej wierze tylko teraz tak Ty masz kurwiszona za ok Sidor/Eneldo dałeś bobkowi plusa jak napisał że nie podoba mu się plan zostaje Ci ja z Bobkiem efektywnie rzecz biorąc dajesz WŁAŚNIE plusa Bobkowi czyli pośrednio przypierdalasz we mnie bo z Twojego planu gry nie może wyjść nic innego tylko jednocześnie nie forsujesz mnie otwarcie tylko jakoś tak z tyłu akurat jak Bobek ma zaćmienie mózgu no tak, napisałem że bobek dostaje plusa ale to nie znaczy, że od teraz jest niewinny i elo a co do Ciebie to właśnie pisałem, że możesz być z Eneldo, na którym mam chwilowo głos pisałem, że coś za miły jesteś, no ale nic poza tym w twojej grze jakoś mega mi nie zaśmierdziało, stąd wątpliwości, szczególnie że mam dużo szacunku do twojej mafijnej gry no ale widzisz, ja też mam szacunek do Twojej gry i zagłosowałem na Ciebie w tym kwizie złotym, więc powiedzmy skoro ty patrzysz na subtelności typu to wcześniej z Eneldziarzem to ja tak samo patrzę na subtelności z plusem dla Bobka, bo uważam że moja logika tam nie jest daleka od oceny przynajmniej dobry no ale powiedzmy może obaj się staramy i drążymy miastowi 21:33, ocena Bobka, dawaj, powinieneś już mieć jakąś dobrą
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:33:40 GMT 1
Ja uważam, że jest mało interakcji między Sidorowskim a Monteskiuszem. To prawda, ja nigdy nie wiem jak go ugryźć, w sumie zapytałem się kto się na nim zna a Ty milczysz Co o Sidorze sądzisz Eneldziarz Uważam, że uprawia sztuczki. Bliżej mu do Juliusza Słowackiego niż Leszka Kaźmierczaka (chociaż nie w poezji akurat).
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:34:27 GMT 1
jak będzie mi dane przeżyć to do opracowania będzie współczynnik xJudasz
jak nie przeżyje to Kurwi opracuj go proszę za mnie dla pozostałych przy życiu
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:34:32 GMT 1
Ale dzisiaj nie będę głosował na Sidora, bo musimy dokończyć duby smalone.
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:34:40 GMT 1
ciekawe jest też to, że dwóch warszawskich intelektualistów łączy głos na bobka
|
|