|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 21:34:42 GMT 1
Jak go dostrzegłeś? Kto zainicjował rozmowę? Jaki to był lot? W którym miejscu na lotnisku? Wkradło się jakieś nieporozumienie. To nie był żaden lot, to nie było lotnisko. Spotkaliśmy się w Tiranie przy takim stanowisku z sokami ze świeżych owoców. Ja zainicjowałem rozmowę. Usłyszałem najpierw, że przede mną w kolejce rozmawiają po polsku, a potem, gdy Hofman się akurat odwrócił, rozpoznałem go i powiedziałem coś w stylu: o, dzień dobry, panie pośle. Kłamstwo. Kto normalny rozpoznaje szeregowych posłów na ulicy, politologiem jesteś?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:35:03 GMT 1
a może ja jestem po prostu naturalnym przeciwnieństwem intelektualizmu?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:35:14 GMT 1
Bobek jak Ty możesz widzieć mafię ja - kshaq
imo blisko wykluczenia tu jest
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 21:35:38 GMT 1
hahaha teraz każdy mi będzei fiuta lizał, spadajcie Monti [Discord] ja się nie przejmuje hejterami bo jestem zabawny i sporo rucham
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:36:03 GMT 1
Wkradło się jakieś nieporozumienie. To nie był żaden lot, to nie było lotnisko. Spotkaliśmy się w Tiranie przy takim stanowisku z sokami ze świeżych owoców. Ja zainicjowałem rozmowę. Usłyszałem najpierw, że przede mną w kolejce rozmawiają po polsku, a potem, gdy Hofman się akurat odwrócił, rozpoznałem go i powiedziałem coś w stylu: o, dzień dobry, panie pośle. Kłamstwo. Kto normalny rozpoznaje szeregowych posłów na ulicy, politologiem jesteś? Ja.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:36:26 GMT 1
Zresztą Hofman nie taki szeregowy. Był znany z telewizora. Sidor wspomniał, że to było już po aferze.
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:36:40 GMT 1
hahaha teraz każdy mi będzei fiuta lizał, spadajcie Monti [Discord] ja się nie przejmuje hejterami bo jestem zabawny i sporo rucham ty kurwa fałszywcu jak Ci się pod dupą paliło to wiedziałeś kogo wołać jak trwoga to do boba
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:36:43 GMT 1
no tak, napisałem że bobek dostaje plusa ale to nie znaczy, że od teraz jest niewinny i elo a co do Ciebie to właśnie pisałem, że możesz być z Eneldo, na którym mam chwilowo głos pisałem, że coś za miły jesteś, no ale nic poza tym w twojej grze jakoś mega mi nie zaśmierdziało, stąd wątpliwości, szczególnie że mam dużo szacunku do twojej mafijnej gry no ale widzisz, ja też mam szacunek do Twojej gry i zagłosowałem na Ciebie w tym kwizie złotym, więc powiedzmy skoro ty patrzysz na subtelności typu to wcześniej z Eneldziarzem to ja tak samo patrzę na subtelności z plusem dla Bobka, bo uważam że moja logika tam nie jest daleka od oceny przynajmniej dobry no ale powiedzmy może obaj się staramy i drążymy miastowi 21:33, ocena Bobka, dawaj, powinieneś już mieć jakąś dobrą mówiąc wprost, moja ocena na teraz jest taka, że co najmniej jeden z dwójki ty - bobek musicie być w mafii kurwiszon jest niewinny, sidora też mam obecnie na zielono, chociaż tu dopuszczam możliwość, że mnie oszukuje obaj gracie dobrze, ale bobek gorzej, co paradoksalnie pozwala mu się wspiąć wyżej w drabince miastowości no i jedyne pytanie w takim wypadku to jest takie, czy możecie być obaj w mafii razem zagłosowałbyś na bobka jakby się zebrała większość?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:37:21 GMT 1
To prawda, ja nigdy nie wiem jak go ugryźć, w sumie zapytałem się kto się na nim zna a Ty milczysz Co o Sidorze sądzisz Eneldziarz Uważam, że uprawia sztuczki. Bliżej mu do Juliusza Słowackiego niż Leszka Kaźmierczaka (chociaż nie w poezji akurat). a na moje to bliżej mu do Jana Ewangelisty albo Broniewskiego
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 21:37:38 GMT 1
hahaha teraz każdy mi będzei fiuta lizał, spadajcie Monti [Discord] ja się nie przejmuje hejterami bo jestem zabawny i sporo rucham ty kurwa fałszywcu jak Ci się pod dupą paliło to wiedziałeś kogo wołać jak trwoga to do boba przepraszam monciarz to Sidor czy Eneldo?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 21:38:02 GMT 1
Panowie, jednak Bob. Na moją odpowiedzialność. skąd ta zmiana? Spodobało mi się to spostrzeżenie Eneldo i trochę się dziwię, że tak je olaliście, bo ja oczywiście wiem, że to nieprawda, ale Wy nie. A tak się często namierza mafiozów, mało interakcji między sobą. A może Eneldo-Monti? To by w sumie pasowało do takiej uwagi.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:38:18 GMT 1
Uważam, że uprawia sztuczki. Bliżej mu do Juliusza Słowackiego niż Leszka Kaźmierczaka (chociaż nie w poezji akurat). a na moje to bliżej mu do Jana Ewangelisty albo Broniewskiego Nie grałem w tych edycjach. Był tam zielony?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:38:31 GMT 1
Eneldo ja ciebie pytałem czy jest jakikolwiek fragment gry który pozwoli mi ciebie uniewinnić
teraz tej gierki nie liczę, bo może być już reaktywną hail mary przy chujowej sytuacji
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:38:39 GMT 1
no ale widzisz, ja też mam szacunek do Twojej gry i zagłosowałem na Ciebie w tym kwizie złotym, więc powiedzmy skoro ty patrzysz na subtelności typu to wcześniej z Eneldziarzem to ja tak samo patrzę na subtelności z plusem dla Bobka, bo uważam że moja logika tam nie jest daleka od oceny przynajmniej dobry no ale powiedzmy może obaj się staramy i drążymy miastowi 21:33, ocena Bobka, dawaj, powinieneś już mieć jakąś dobrą mówiąc wprost, moja ocena na teraz jest taka, że co najmniej jeden z dwójki ty - bobek musicie być w mafii kurwiszon jest niewinny, sidora też mam obecnie na zielono, chociaż tu dopuszczam możliwość, że mnie oszukuje obaj gracie dobrze, ale bobek gorzej, co paradoksalnie pozwala mu się wspiąć wyżej w drabince miastowości no i jedyne pytanie w takim wypadku to jest takie, czy możecie być obaj w mafii razem zagłosowałbyś na bobka jakby się zebrała większość? jakie zebrała większość XD zagłosuje na tego co mam za mafię albo tego co ma najmniejsze szanse na miasto nie chce Bobka, jak nie jest z kurwiszonem to w sześcioosobowej rozgrywce wyjebał sobie jedną opcję do głosu właściwie na starcie no Bobek jest krejsol ale aż tak?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:38:58 GMT 1
a na moje to bliżej mu do Jana Ewangelisty albo Broniewskiego Nie grałem w tych edycjach. Był tam zielony? W obu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:39:08 GMT 1
ty kurwa fałszywcu jak Ci się pod dupą paliło to wiedziałeś kogo wołać jak trwoga to do boba przepraszam monciarz to Sidor czy Eneldo? losujmy?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:39:40 GMT 1
dobra zrozumiałem, między kshaqiem a montim jest blisko wykluczenia
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:40:28 GMT 1
jedyny plus głosu na Bobak to możliwe uniewinnienie kurwiszona na jutro jeśli będzie jakieś jutro, no spina mi się to, i wtedy trzeba znaleźć dwójkę kshaq-eneldo-sidor
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:41:07 GMT 1
Eneldo ja ciebie pytałem czy jest jakikolwiek fragment gry który pozwoli mi ciebie uniewinnić teraz tej gierki nie liczę, bo może być już reaktywną hail mary przy chujowej sytuacji Jestem atakowany, bo jestem glonem. Uważam, że w 4 vs 2 nie ma sensu linczować miejskich glonów, bo nie ma czasu, dlatego racja jest po mojej stronie. Nie macie nic na moją mafijność poza rzadką i mało merytoryczną aktywnością.
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 21:41:20 GMT 1
przepraszam monciarz to Sidor czy Eneldo? losujmy? chce deklaracji Sidor nie oddajesz głosu?
|
|