monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:41:31 GMT 1
ale ja nie będę wajchował w kolegę o 20:40
tylko tak
bobek się nie podoba Eneldo i Sidor plan
bobek ma Kurwiego za niewinnego
i znowu zostaje mu tylko ja i kshaq de facto xd
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:41:38 GMT 1
mówiąc wprost, moja ocena na teraz jest taka, że co najmniej jeden z dwójki ty - bobek musicie być w mafii kurwiszon jest niewinny, sidora też mam obecnie na zielono, chociaż tu dopuszczam możliwość, że mnie oszukuje obaj gracie dobrze, ale bobek gorzej, co paradoksalnie pozwala mu się wspiąć wyżej w drabince miastowości no i jedyne pytanie w takim wypadku to jest takie, czy możecie być obaj w mafii razem zagłosowałbyś na bobka jakby się zebrała większość? jakie zebrała większość XD zagłosuje na tego co mam za mafię albo tego co ma najmniejsze szanse na miasto nie chce Bobka, jak nie jest z kurwiszonem to w sześcioosobowej rozgrywce wyjebał sobie jedną opcję do głosu właściwie na starcie no Bobek jest krejsol ale aż tak? większość hipotetyczna no bobka w mafii też lekceważyć nie można, a was obu to już w ogóle, dlatego se tak badam reakcje no i uniewinnianie bobka za ten wejściowy post o kurwiszonie to chyba przesada, kurwiszon tam spokojnie mógł polecieć cudzymi rękami jeżeli bobek w mafii
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 21:42:21 GMT 1
ale ja nie będę wajchował w kolegę o 20:40 tylko tak bobek się nie podoba Eneldo i Sidor plan bobek ma Kurwiego za niewinnego i znowu zostaje mu tylko ja i kshaq de facto xd weź przeczytaj moje ostatnie 5 postów może po dwa razy
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:42:36 GMT 1
Sidor zrobił coś, co go uniewinnia chyba.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:42:43 GMT 1
jakie zebrała większość XD zagłosuje na tego co mam za mafię albo tego co ma najmniejsze szanse na miasto nie chce Bobka, jak nie jest z kurwiszonem to w sześcioosobowej rozgrywce wyjebał sobie jedną opcję do głosu właściwie na starcie no Bobek jest krejsol ale aż tak? większość hipotetyczna no bobka w mafii też lekceważyć nie można, a was obu to już w ogóle, dlatego se tak badam reakcje no i uniewinnianie bobka za ten wejściowy post o kurwiszonie to chyba przesada, kurwiszon tam spokojnie mógł polecieć cudzymi rękami jeżeli bobek w mafii to był sam początek a on nie zmienił orbitty, to nie tyle uniewinniania Bobka co twierdzenie że on pasuje chyba tylko do mafii z Kurwim no i wtedy teoretycznie jak wypierdala mnie/Ciebie dzisiaj to ma wygraną
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:42:45 GMT 1
Spodobało mi się to spostrzeżenie Eneldo i trochę się dziwię, że tak je olaliście, bo ja oczywiście wiem, że to nieprawda, ale Wy nie. A tak się często namierza mafiozów, mało interakcji między sobą. A może Eneldo-Monti? To by w sumie pasowało do takiej uwagi. cieszy mnie, że ktoś dochodzi do podobnych wniosków jak ja, nawet jeśli z delikatnym opóźnieniem
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 21:42:56 GMT 1
Wkradło się jakieś nieporozumienie. To nie był żaden lot, to nie było lotnisko. Spotkaliśmy się w Tiranie przy takim stanowisku z sokami ze świeżych owoców. Ja zainicjowałem rozmowę. Usłyszałem najpierw, że przede mną w kolejce rozmawiają po polsku, a potem, gdy Hofman się akurat odwrócił, rozpoznałem go i powiedziałem coś w stylu: o, dzień dobry, panie pośle. Kłamstwo. Kto normalny rozpoznaje szeregowych posłów na ulicy, politologiem jesteś? To nie był szeregowy poseł, ważna postać w PiS, rzecznik prasowy czy coś, a po akcji w samolocie do Madrytu stał się mega znany. Ja się w tamtych latach mocno interesowałem polityką, byłem na bieżąco. Zresztą nawet dzisiaj kojarzę postaci z poszczególnych partii o tym statusie.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:43:18 GMT 1
Spodobało mi się to spostrzeżenie Eneldo i trochę się dziwię, że tak je olaliście, bo ja oczywiście wiem, że to nieprawda, ale Wy nie. A tak się często namierza mafiozów, mało interakcji między sobą. A może Eneldo-Monti? To by w sumie pasowało do takiej uwagi. cieszy mnie, że ktoś dochodzi do podobnych wniosków jak ja, nawet jeśli z delikatnym opóźnieniem I nawet jeśli są błędne.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 21:43:20 GMT 1
chce deklaracji Sidor nie oddajesz głosu? Nie wiem jeszcze.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:43:21 GMT 1
ale ja nie będę wajchował w kolegę o 20:40 tylko tak bobek się nie podoba Eneldo i Sidor plan bobek ma Kurwiego za niewinnego i znowu zostaje mu tylko ja i kshaq de facto xd weź przeczytaj moje ostatnie 5 postów może po dwa razy gościu ale ty nie piszesz kto w mafii tylko kogo nie przepchniesz
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:43:49 GMT 1
Jak chcecie, ja Wam daję słowo, że jestem w mieście.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:44:20 GMT 1
Bobek - Sidor? no jakieś kwadratowe jaja ale w sumie tez ok
Eneldo pasuje do każdego
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:44:41 GMT 1
czy Sidor do kogoś nie pasuje?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:45:30 GMT 1
Sidor, uszereguj każdego gracza w skali od najbardziej miastowego do najmniej
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 21:45:37 GMT 1
spokojnie, mamy sporo czasu muszę coś rozkminić
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:45:55 GMT 1
Bobek - Sidor? no jakieś kwadratowe jaja ale w sumie tez ok Eneldo pasuje do każdego Niedorzeczność tej analizy polega na tym, że pasuję do każdego, bo mało napisałem i dlatego nie ma wykluczeń. Monti, stać Cię na bardziej logiczne myślenie, jeśli jesteś w mieście.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 21:46:05 GMT 1
kurde no przy pairingach o których mówię potencjalnie w mafii, nie ukrywam że zlinczowanie montiego byłoby optymalne
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:47:28 GMT 1
Widzę, że wszyscy ignorują moje dowody na niewinność. Ale to sprawiedliwe, dlatego że ja inne rzeczy zignorowałem w tej rozgrywce.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 21:47:48 GMT 1
@sidor, nam też się Monti zgadza. Może Monti?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 21:47:55 GMT 1
Bobek - Sidor? no jakieś kwadratowe jaja ale w sumie tez ok Eneldo pasuje do każdego Niedorzeczność tej analizy polega na tym, że pasuję do każdego, bo mało napisałem i dlatego nie ma wykluczeń. Monti, stać Cię na bardziej logiczne myślenie, jeśli jesteś w mieście. ale to jest też dokładne ten powód dla którego tak Cię opisałem, problem w tym, że fakt, że mało piszesz nie jest zależny i oceniany przez logikę tylko przez Twoje działanie ergo, zadziałałeś tak że jesteś przezroczysty
|
|