|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 21:06:55 GMT 1
Dziękuję za te BOMBY PRAWDY Jak to są bomby prawdy, to nie zetknęliście się jeszcze z moimi bombami po chińskich nudlach. Właśnie, Restauracja, macie chińszczyznę? Niestety nie oferujemy dań z kuchni chińskiej ale zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą dań "Kuchnie Świata" nakosciuszki20.pl/menu/
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:06:58 GMT 1
Zeus Mgła Wojny opinie o Stalingradzkim snajperze? Moim zdaniem kiepsko to wygląda. pewnie się boi nkwd
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 21:07:20 GMT 1
Wspieram moją społeczność. Ukrywam się na widoku, tak samo jak ty. Skończyliśmy? Wspierasz społeczność miejską czy mafijną? Sprawdzam każdego, z kim robię interesy. Jaki ostrożny człowiek by tego nie robił?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 21:07:24 GMT 1
Ojoj. No to będę uważał. A Ty jaki masz potencjał? Dobry jesteś w tę gierkę? Wspieram moją społeczność. Ukrywam się na widoku, tak samo jak ty. Skończyliśmy? Urbano, a to o Zeusie to prawda. No i dziękuję za docenienie moich filmów. Big Gay AlTutaj chyba jakiś temat dla ciebie, chłopaki sobie kutasy mierzą. Wiadomo, to nie jest wstyd, ale tak pierwszego dnia się rozpierdolić na jakiegoś gracza, że jest taki albo inny to trzeba być 60 albo w mafii chyba, nie wiem jaki cel można w tym mieć.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:07:38 GMT 1
Zupełnie się nie zgodzę. Kreacja kreacją, ale jego posty są dla mnie oderwane od rozgrywki. Gdyby zaczepił Fajnopolaka, gdyby odpowiedział na jakiś jego post w tym stylu - zgoda. Ale tutaj nie było zaproszenia do rozmowy, bo Sławek się zwrócił do wszystkich graczy. Z tą jego aktywnością też bym nie przesadzał, jakby się schował do nory po moim oskarżeniu go, to tym bardziej byłoby to podejrzane.
E: To o Sławku, odpowiedź na posty z poprzedniej strony
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:07:40 GMT 1
czy student jedzie na mentzenie czy mentzen na studencie?
czuję tutaj jakiś element relacji mentorskiej
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:07:50 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:07:50 GMT 1
a Denis zesrał się i boi się wejść w escaramuza z coronel Moralesem nie dość, że mafioso, to cobarde Nigdy i za żadne pieniądze świata ja nie dam walki jakiemuś ciapakowi w mundurze, trzeba mieć swoje zasady. Pluję na combate z kimś kto się boi zamienić kilka zdań ojo a ojo. Nie jesteś godzien, mały mafioso.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 21:08:51 GMT 1
Zeus Mgła Wojny opinie o Stalingradzkim snajperze? Moim zdaniem kiepsko to wygląda. pewnie się boi nkwd Rozkaz 227 się kłania i zakazuje cofania się.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:08:58 GMT 1
Ok. Jako, że mnie jutro w dużej części dnia nie będzie, a jest kilku graczy, którzy nie są stałymi uczestnikami, to jebnę sobie sporego posta, a co.
Primo. Rolni. Pamiętajcie o testamentach. Jest to dla nas ważne, żebyśmy mieli pełną informację co do tego, jakie działania podjęliście, dlatego pamiętajcie by aktualizować swoje testamenty na bieżąco, nawet jeśli nie spodziewacie się śmierci. Ważne jest też to, żeby zadeklarować wasze rolne działania w testamencie w maksymalnie przejrzysty sposób, żebyśmy nie mieli po waszej śmierci wątpliwości. Ponadto, jeśli jesteście zagrożeni linczem, przyznajcie się do roli (preferencyjnie jednak bez podawania konkretnej roli, tylko że nie jesteście bezrolnym miastowym), tak żeby miasto mogło zmienić kierunek linczu. I tak, żebyście zamiast tego stali się problemem mafii.
Secundo. Nierolni. Nie claimujcie miejskich ról pod żadnych pozorem. Ja wiem, że co do zasady gdy to robicie to chcecie dobrze, ale ponieważ to mafia zwykle ma więcej informacji i to mafia ma łatwiej się w sytuacji fake-claimu odnaleźć - nigdy nie stawiajcie miasta w sytuacji, w której inny miastowy podaje się za rolnego. I tak nie wiemy zbyt dobrze co się dzieje w rozgrywce a dokładanie nam dodatkowych bóli głowy nigdy jeszcze nie wyszło pozytywnie w naszej społeczności.
Tertio Jako że ja nie będę za bardzo uczestniczył w wyborze kandydata do linczu, poproszę was, żebyście nie odwalili kaszany i wyrzucili kogoś odpowiedniego. Mam tutaj na myśli kogoś, kto jest na tyle podejrzany, że i tak będzie musiał polecieć a jednocześnie jest w miarę aktywny i miał jakieś tam interakcje (>30 postów). Nie walcie w glona! Jest sporo nowych graczy a tacy z natury rzeczy mają szansę się uniewinnić i jednocześnie prawdopodobnie będą siedzieli w glonach. Wiem, że pójście w glona jest łatwe, bo nie trzeba się męczyć z komentarzami osoby, na którą głosujecie, ale wiem że potraficie lepiej
Quarto Jeśli staracie się robić dużo pułapek, haczyków i innych zagrań rodem z planszy do szachów 5d - odpuśćcie. To bardzo rzadko przynosi efekt a jedynie stawia was samych w złym świetle i potem jest problem, czy jesteście w mafii czy w mieście. Jeśli już próbujecie jakieś pułapki zastawiać - róbcie to rzadko i tylko gdy potraficie przewidzieć, że na pewno wyciągniecie z tego mocne wnioski. Bilans zysków i strat w zastawianiu pułapek jest ujemny, ponieważ u nas nie ma już słabych mafiozów i większość graczy wasze pułapki bez problemu ominie a potem wykorzysta to, że gracie dziwnie, żeby was wyjebać w linczu.
Liczę, że wszystkie drogi w tej grze będą prowadziły do Turynu i że to miasto osiągnie wygraną. Ciao!
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:09:28 GMT 1
Profesor na prawie podatkowym mówił, że dr Sławomir Mentzen należy do mafii. Chodzi o mafię doradców podatkowych, która w sposób zgodny z prawem, lecz wątpliwy moralnie okrada państwo i przeszkadza w misji właściwej redystrybucji oraz sprawiedliwości społecznej. Tutaj jednak jest odwrotnie. Sławomir Mentzen i efektowność jego interakcji to lep na mafię. Wszystko zanotowałem w zeszycie. Wszystkich, którzy się podczepli. Co do jednego. I po co to mówić. Nie lepiej, żeby pobył lepem dłużej?
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:09:55 GMT 1
Pozdrawiam z Turynu wspaniałego imprezowego miasta gdzie tylko dziwki, basen machanie kutasem. Nie to co te polskie miasta. Tylko ZAGRANICA! W swojej karierze zatrzymywałem wielu wybitnych snajperów (że wspomnę tylko o Szewczence, Henrym i Ibrahimoviciu), więc myślę, że i z tutejszymi snajperami sobie poradzę. Buongiorno a ilu tych snajperów chcesz zatrzymać? perspektywa to wszystko strzelców jeszcze nie oceniam bo mecz trwa dziewięćdziesiąt minut i można strzelić ważny gol nie tylko w pierwszej ale bramkarza.. bufon, których ty snajperów chcesz zatrzymać kurwa ten
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:10:24 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:10:24 GMT 1
Jan ludwik pyszny mafioso albo ego grande
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:10:35 GMT 1
Panie doktorze Sławomir Mentzen , podczas ostatniego spotkania koła naukowego debatowałem z pewnym studentem UW na temat pańskiego doktoratu. Mógłby Pan o nim trochę opowiedzieć? Przedstawić główne założenia? Może jutro coś nagram.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 21:10:55 GMT 1
Zupełnie się nie zgodzę. Kreacja kreacją, ale jego posty są dla mnie oderwane od rozgrywki. Gdyby zaczepił Fajnopolaka, gdyby odpowiedział na jakiś jego post w tym stylu - zgoda. Ale tutaj nie było zaproszenia do rozmowy, bo Sławek się zwrócił do wszystkich graczy. Z tą jego aktywnością też bym nie przesadzał, jakby się schował do nory po moim oskarżeniu go, to tym bardziej byłoby to podejrzane. Fajny jesteś. Możemy zastąpić zaścianek katolicki grecką mitologią. Jeśli mnie odpowiednio zaprogramujecie otrzymacie rejestr mafijnych wejść w temat i wyjść z rozgrywki. Zachęcam do podzielenia się wnioskami! #include <stdio.h> #include <string.h>
#define MAX_PLAYERS 27 #define MAX_NAME_LENGTH 50
int main() { char ticket[MAX_NAME_LENGTH]; char scummyPlayers[MAX_PLAYERS][MAX_NAME_LENGTH]; int scummyCount = 0;
// Get the ticket from the user printf("Enter your ticket: "); fgets(ticket, sizeof(ticket), stdin);
// Check the ticket for validity if (strstr(ticket, "scummy") != NULL) { printf("Scummy entrance detected! Access denied.\n"); } else { printf("Welcome to the forum mafia game!\n"); // Additional game logic can be added here
// Simulating a scummy exit, for example purposes printf("Did the player have a scummy exit? (yes/no): "); fgets(ticket, sizeof(ticket), stdin);
if (strstr(ticket, "yes") != NULL) { if (scummyCount < MAX_PLAYERS) { printf("Scummy exit detected! Recording...\n"); printf("Enter the player's name: "); fgets(scummyPlayers[scummyCount], sizeof(scummyPlayers[0]), stdin); scummyPlayers[scummyCount][strcspn(scummyPlayers[scummyCount], "\n")] = '\0'; // Remove newline character scummyCount++; } else { printf("Max number of players with scummy exits reached.\n"); } } }
// Print players with scummy exits if (scummyCount > 0) { printf("Players with scummy exits:\n"); for (int i = 0; i < scummyCount; i++) { printf("%s\n", scummyPlayers); } }
return 0;
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:11:29 GMT 1
Jeśli chodzi o Sławka. Post z wywróceniem stolika - w porządku, post do Fajnopolaka - również w porządku. Potem gorzej. Ale! Nie powinniśmy pochopnie oceniać czyjejś mafijności na podstawie umiejętności kreacji. Czasem posty wychodzą dobrze, a czasem nie. Kreacja może zarówno dodawać lekkości, jak i przerastać - szczególnie tak memiczna. Moim zdaniem to kwestia czysto losowa. Sławek nie chowa się do nory i cały czas pozostaje aktywny. W jego obecnej sytuacji mógłby spokojnie schować się i poczekać, aż ktoś się wychyli z kiepskim postem. Mgła Wojny miasto. No spoko, ale to tak jakbyś oceniał Hemingwaya.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:11:34 GMT 1
Zeus Mgła Wojny opinie o Stalingradzkim snajperze? Moim zdaniem kiepsko to wygląda. Zupełnie nijaki, aż musiałem wejść w jego posty, bo pamiętałem tylko ten z pierwszej strony. Chociaż to może kwestia tego, że co druga kreacja tutaj to jakiś snajper. Ale sure, jak najbardziej może być w mafii, na razie to trudno mi powiedzieć, czy gra kreacyjnie, czy nie. Dawaj, ciśnij go!
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 21:11:40 GMT 1
Jan ludwik pyszny mafioso albo ego grande To dość zabawne, bo ja właśnie sobie pomyślałem, że z różnych względów chłopak jednym postem mógł się uniewinnić na pierwszą połowę rozgrywki.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 25, 2024 21:12:01 GMT 1
czy student jedzie na mentzenie czy mentzen na studencie? czuję tutaj jakiś element relacji mentorskiej pierwszy raz widzisz prawdziwą męską miłość? mam na dvd kilka filmów z takimi motywami, wpadniesz pooglądać?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:12:52 GMT 1
John Louis Delicious niczym modelowy ulizany pupilek Pierwszego Biurka, dzieli się z góry wiedzą godną losowego wpisu z wikipedii, ale rączki umywa, garniturku nie pobrudzi. Takich agentów to dzisiaj ze świecą szukać.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 21:13:26 GMT 1
lubie Moralesa
|
|