|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 10:32:12 GMT 1
Jakie są szanse, że lincz między trzema niewinnymi, wajcha na studenta wykreowana głównie przez miasto a mafia w norach? To chyba pytanie głównie do starego, ja mam stalingradzkiego raczej za mafię no właśnie ja się nad tym zastanawiam, bo jak oni obaj z gry dzisiaj mi wyglądają lepiej, to no jaka jest szansa, że mieliśmy wybór między trzema niewinnymi w d1? btw gdzie jest mgła wojny? nawet kacowanie ma swoje granice
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 10:45:44 GMT 1
Kolejna kwestia, chciałbym żeby mi to nie siedziało z tyłu głowy jako jakiś głupi argument, mianowicie – Grafi czy ty jesteś tym, kim myślę, że jesteś? W sensie tożsamościowo, nie frakcyjnie. Nie wiem co myślisz, więc ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie Generalnie to wydaje mi się, że wajchowanie w studenta wyszło po prostu ze strony miasta, a mafii było zwyczajnie wygodnie się pod to podczepić. SSnajper i Fajnopolak to logiczne, że zmienili głos bo obaj byli zagrożeni, więc ta informacja akurat jest bezużyteczna. Agatka najpewniej będzie niewinna, raczej nie wydaje mi się, że głos Teleranka był na robienie późniejszego alibi, zwłaszcza że Agata chciała w niego chyba iść, z tego co pamiętam. Jak Wong to Pshemo, to możecie mu zaufać w kwestii przeczytania mnie, on zawsze dobrze to robi Ktoś tam pytał czemu dałem w Studenta, dałem wyjaśnienie jeszcze w fazie linczu i chyba gdzieś wcześniej też pisałem o nim. Trochę mi się po prostu nie podobał, a teraz wiem, że nie chciał się wychylać w pierwszym dniu ze względu na rolę.
|
|
Grafi
Edycja#40
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 10:49:37 GMT 1
Wydaje mi się również, że bramkarz niewinny będzie, biorąc pod uwagę to, że Teleranek się do niego przywalał i oddał na początku głos na niego.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 10:50:58 GMT 1
To nawet nie jest on. Njay to ja i tyś mnie chciał wyjebać w d1? wiedząc, jak mi bateryjki siadają po czasie z first-hand doświadczenia? tłumacz się gorąco Z czego mam się tłumaczyć? Był wybór między dwoma spośród których ty brzmiałeś gorzej i tyle. I nie wiem o jakich bateryjkach piszesz. Tzn no zakładasz że u mnie była jakaś głęboka rozkmina czy analiza tożsamości wczoraj gdy wprost zadeklarowałem, że wczoraj nie grałem, bo taką wymyśliłem strategię, poszedłem za tłumem ignorując wajchy, bo wajchy to chujstwo niszczące miasto.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 10:56:19 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 10:56:19 GMT 1
Ale se dałem
|
|
Grafi
Edycja#40
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 10:56:57 GMT 1
Kurwa, żadnego snajpera na Fajnopolaka. Lepiej tego Talleyranda moim zdaniem odjebać, jakiegoś Albusa, RMFa, to są ludzie grający z przyczajki, małe szanse na uniewinnienie, a ten Fajnopolak ma szansę się uniewinnić grą.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 10:58:00 GMT 1
no siema siuśki
czyli NAI I guess 🤷 nie wiem, z mojej perspektywy mi zaśmierdział, mam go w testamencie do odjebania, przed zamknięciem tematu pisałem, że jest do odjebania, wystawiając go na snajpera jeśli uważasz, że planem było, żebym spreparował ten testament i potem dążył do linczu na nim, żeby sobie wyrobić pozycję, żebym dojechał dalej, to trochę karkołomny plan, biorąc pod uwagę moje tempozaczynam mieć wrażenie, że co nie napiszę, to będziesz obracał przeciw mnie, a masz chyba taki autorytet w temacie (tak oceniam), żeby doprowadzi do linczu na mnie, więc nie wiem, gdzie prowadzą te dyskusje, może po prostu róbmy swoje, a Ty sam na koniec dnia zdecyduj, czy mnie wywalasz, ja tu będę działał, nie trzeba mnie wyciągać za uszy ej LPGowiec czy morelas albo kto inny zarzucili ci spreparowanie testamenta?
no skoro uważał tam, że jestem w mafii, no to ten testament nie jest prawdziwym testamentem
i zawieram w nim jednoznaczną chęć odjebania Talleyranda z mocnymi argumentami, czyli dążenie do tego, żeby wyrobić sobie pozycję na współmafiozie, co byłoby w przypadku mnie w mafii karkołomnym planem, bo poświęcanie kogokolwiek, żebym dojechał dalej, byłoby, kurwa, ewenementem, pod kątem moich szybkich wypierdolek Albus a powiedz mi skąd u ciebie się wzięło to poparcie dla mnie, że mi chciałeś głos oddawa wymieniłbym z 10 powodów, ale wymienię tylko 3 główne. 1. Ufam Ci tak jak nikomu ufam w tym mieście, przypominasz mi Kevina z poprzedniej edycji 2. Masz podobne przemyślenia do moich 3. Nie powinienem priorytetyzować tej edycji ponad swoje codzienne obowiązki, dlatego mogę być noszonym na pleckach skoro nawiązujesz do kreacji Kevin z poprzedniej edycji, to powiedz mi, jako kto Ty tam grałeś? kreacją Kevin grała mgła wojny, jak to Ci wpływa na pogląd o niej? A wiesz kto to? I, jeśli wiesz, to czy masz tego gracza za mocnego mafiozo? Nie, nie ogarniam tożsamości ale jak ktoś może zrobić puzzle i poopisywać kto kim jest i podpisać jak gra w miescie w mafii to byłoby super W życiu bym nie powiedział że to on, ale jeśli to on to się zgadzam Przecież Zeus bez byciem Kurwiszonem może być w mafii, bycie Kurwiszonem po prostu te szanse zwiększa jeszcze bardziej sprawiasz wrażenie zamotania z tymi tożsamościami, co kazało mi sądzić, że jesteś kimś świeższym, jak Chicken Man, ale widzę, że Kurwiszona jednak znasz? jesteś w stanie to wytłumaczyć? i tyś mnie chciał wyjebać w d1? wiedząc, jak mi bateryjki siadają po czasie z first-hand doświadczenia? tłumacz się gorąco Z czego mam się tłumaczyć? Był wybór między dwoma spośród których ty brzmiałeś gorzej i tyle. I nie wiem o jakich bateryjkach piszesz. Tzn no zakładasz że u mnie była jakaś głęboka rozkmina czy analiza tożsamości wczoraj gdy wprost zadeklarowałem, że wczoraj nie grałem, bo taką wymyśliłem strategię, poszedłem za tłumem ignorując wajchy, bo wajchy to chujstwo niszczące miasto. grasz totalnie nieprzekonująco, gdzie jakieś notatki, gdzie plusiki i minusiki, jakby Cię teraz odwalono, to nawet bym nie zapłakał, a lubię z Tobą grać, zauważyłeś w ogóle cokolwiek w temacie? "taką wymyśliłem strategię, poszedłem za tłumem ignorując wajchy" - a zalew głosów na mnie, też nie był swego rodzaju wajchą? i ponawiam pytanie, o kim najgorzej świadczy d1, jeśli lincz się toczył między dwoma niewinnymi? no nie wiem, byku, rozkręć się trochę, bo wygląda to źle, ja kojarzę, że Ty lubisz vote count analysis, ale mi to trochę jebie "no, na Tinderze musi być mafia, lecimy": "Warto poszukać po 1-2 nicki z każdej grupy głosujących – na Studenta, Fajnopolaka, Snajpera, w bok. Jakbym miał teraz decydować o linczu to głosowałbym ponownie w Fajnopolaka, bo jego sprawę trzeba wyjaśnić. "
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:01:32 GMT 1
Parzysty i Falomat to pewniaki, a po tym linczu Pyszny pewnie też. miałeś wczoraj potężne przekonanie do tej dwójki, wylistuj mi, dlaczego po linczu uznałeś jednego i drugiego za "pewniaków"
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 11:03:24 GMT 1
Kolejna kwestia, chciałbym żeby mi to nie siedziało z tyłu głowy jako jakiś głupi argument, mianowicie – Grafi czy ty jesteś tym, kim myślę, że jesteś? W sensie tożsamościowo, nie frakcyjnie. Nie wiem co myślisz, więc ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie Generalnie to wydaje mi się, że wajchowanie w studenta wyszło po prostu ze strony miasta, a mafii było zwyczajnie wygodnie się pod to podczepić. SSnajper i Fajnopolak to logiczne, że zmienili głos bo obaj byli zagrożeni, więc ta informacja akurat jest bezużyteczna. Agatka najpewniej będzie niewinna, raczej nie wydaje mi się, że głos Teleranka był na robienie późniejszego alibi, zwłaszcza że Agata chciała w niego chyba iść, z tego co pamiętam. Jak Wong to Pshemo, to możecie mu zaufać w kwestii przeczytania mnie, on zawsze dobrze to robi Ktoś tam pytał czemu dałem w Studenta, dałem wyjaśnienie jeszcze w fazie linczu i chyba gdzieś wcześniej też pisałem o nim. Trochę mi się po prostu nie podobał, a teraz wiem, że nie chciał się wychylać w pierwszym dniu ze względu na rolę. to ty njay?
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:03:48 GMT 1
Nie wiem co myślisz, więc ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie Generalnie to wydaje mi się, że wajchowanie w studenta wyszło po prostu ze strony miasta, a mafii było zwyczajnie wygodnie się pod to podczepić. SSnajper i Fajnopolak to logiczne, że zmienili głos bo obaj byli zagrożeni, więc ta informacja akurat jest bezużyteczna. Agatka najpewniej będzie niewinna, raczej nie wydaje mi się, że głos Teleranka był na robienie późniejszego alibi, zwłaszcza że Agata chciała w niego chyba iść, z tego co pamiętam. Jak Wong to Pshemo, to możecie mu zaufać w kwestii przeczytania mnie, on zawsze dobrze to robi Ktoś tam pytał czemu dałem w Studenta, dałem wyjaśnienie jeszcze w fazie linczu i chyba gdzieś wcześniej też pisałem o nim. Trochę mi się po prostu nie podobał, a teraz wiem, że nie chciał się wychylać w pierwszym dniu ze względu na rolę. to ty njay? mafiacorner.boards.net/post/96175/thread
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:05:44 GMT 1
Może ma to sens tylko jak jestem w mafii 🤝🏿 nie uniewinniajcie w żadnym wypadku Agatki z powodu głosu na talu. Oddala go o 21:53 jak już było po ptakach, a wcześniej w ogóle go nie pchała tylko półgębkiem wspomniała. Jakbym był podejrzliwy to bardziej według mnie się tym tylko pobrudziła. no agatke z innego powodu można uniewinnić; nie musi to być glos w mafioka. ciekawe czy znalazła już sobie tego kawalera;
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:05:53 GMT 1
Dobra czas najwyższy wyjść z kreacji, bo już widziałem, że niektórzy te gówna, które tworzyłem, brali na serio. Dla nich króciutkie wyjaśnienie – kreacja chujowego mafioza to i posty musiały być jak najchujowsze. Chciałem trochę potrollować, ale w sumie to wyszło trochę słabiej niż myślałem że wyjdzie. Natomiast sam cel to było przeczekać D1 i zacząć grać od D2, żeby zacząć bez uczestnictwa w potencjalnym zbiorowym biasie dnia pierwszego, móc spojrzeć nieco z boku ze świeżą głową. Zaczynamy zabawę. Nie czytałem pierwszego dnia i raczej nadrabiać całości nie zamierzam, będę oczywiście czytał wybranych graczy od dechy do dechy, gdy zajdzie taka potrzeba. Przeczytałem z kolei ostatnią godzinę przed linczem, bo to ona moim zdaniem jest kluczowa, cała wcześniejsza reszta może okazać się pomocna w późniejszym czasie, póki co szkoda mi na nią miejsca w głowie. Na godzinę 20, a nawet 20:30, lincz rozgrywał się między Fajnopolakiem i Snajperem. Oczywistym dla mnie jest, że powinien zakończyć się wyborem jednego z nich, bo jebać wajchy, które powstają pod wpływem emocji, chwili, mafijnej manipulacji, zajebania się, itd. Dlatego istotne jest określenie, czy lincz był pomiędzy dwoma niewinnymi (wariant zielony), jednym niewinnym i jednym winnym (wariant żółty), czy dwoma winnymi (wariant czerwony). Spodziewałbym się takich zagrań: Jeśli to wariant czerwony, mafia powinna starać się kreować alternatywę. Jeśli to wariant żółty, mafia powinna starać się przepchać miastowego + kreować alternatywę, rozmyć głosy. Jeśli to wariant zielony, mafia może nic nie robić i podpiąć się pod innych, może też optować za jednym z nich, ale raczej nie jakoś mocno. Przede wszystkim miasto od samego początku wydaje się niezbyt chętne do linczowania któregokolwiek. Moim zdaniem brakuje zdecydowania, twardszej ręki. Jest też pewna równowaga między tymi dwoma. Może to sugerować wariant zielony, ale z drugiej strony mam wrażenie, że od początku raczej nie ma chęci do wyboru między tymi dwoma, alternatywy od początku szuka sporo graczy. Więc wariant żółty również jest prawdopodobny. Wariant czerwony z kolei jest mało prawdopodobny, nie ma silnego pchania alternatywy z żadnej ze stron – z wyjątkiem chińczyka pchającego Mgłę. Tylko czerwony chińczyk powoduje, że wariant czerwony ma sens. Do samego końca nie wiadomo, kto padnie, ale też do samego końca widać pewien chaos. Moim zdaniem zatem wariant zielony jest zdecydowanie najbardziej prawdopodobny. Z tej dwójki jeszcze Fajnopolak ma predyspozycje do mafiowania ze względu na grę na przeżycie, ale i w mieście taka gra się zdażała. Ważne do odnotowania jednak, że Student ma Fajnopolaka za mafię. Najważniejszy wniosek, to że wybór prawie na pewno nie był między dwoma mafiozami, a bardziej prawdopodobnym mafiozą z tej dwójki jest Fajnopolak. Daje to pewną dozę zaufania Stalinigradowi. Imo głosy mafii mogły tym razem być rozproszone. Warto poszukać po 1-2 nicki z każdej grupy głosujących – na Studenta, Fajnopolaka, Snajpera, w bok. Jakbym miał teraz decydować o linczu to głosowałbym ponownie w Fajnopolaka, bo jego sprawę trzeba wyjaśnić. Mam nieco więcej wniosków, ale nie chcę teraz o nich pisać, trzeba poobserwować, co się będzie działo i kto co napisze. chłopie , jedno z gorszych wyjśc z kreacji jakie moje zmęczone ciężką fizyczną praćą oczy widziały.. Ale dam ci jeszcze szanse młody; króciutko, lista 3 nazwisk których zamierzasz się pokornie łuchać Pokornie to ja nikogo nie będę słuchał. Ale bardzo miejsko wajbują mi Agata, Morales, trzeciego z ich pozycją na ten moment nie widzę. Miejsko wajbują jeszcze Grafi, Dumbledore, chochoł, chińczyk. No i Snajper dla mnie był w mieście, ale testament Garego mi trochę zbił stabilność. Z fajnopolakiem mam odbicie lustrzane, wajbował mafijnie, ale Gary go wskazał za niewinnego, jego posty z kontekstu bycia w mieście mają sens, a mimo to coś mi każe trzymać w stosunku do niego niepewność. Pozostałych mafii poszukam dzisiaj, ale to później.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 11:09:42 GMT 1
no Grafi wygląda mi dalej niewinnie, jakby on był njayem to by wyglądał jeszcze niewinniej co do początkującego mafiozy, to jestem mocno zmieszany jego grą bez względu na tożsamość, wyjście z kreacji miał mega chujowe, w dziwnym momencie, nikt go o to nie prosił no i z jednej strony to może wydawać się kontrintuicyjne - tzn skoro mógł se tkwić w tej kreacji to po co jako mafia by z niej wyłaził z drugiej strony sam wiem po sobie, że granie kreacyjne to jedno, a trzeba wyjść tak czy inaczej, więc jako mafiozo chcesz zrobić to na własnych warunkach no i może pojawić się problem, że jak jesteś w kreacji to na ciebie leją, a potem trzeba jakoś bronić się grą i ten nagły przeskok może nie wyjść, jak zostaniesz zepchnięty do defensywy chętnie zobaczę co kolega skleci do końca dnia, bo na moment obecny mnie nie przekonuje
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 11:09:50 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:09:50 GMT 1
Ty Początkujący coś nie chcesz rzucać po ksywach, weź kogoś poskarżaj po nickach, masz 90 stron materiału, a jedyne, z czym wychodzisz, to z matematyką i latanie wokół mnie i SSnajpera, gdzie jakiekolwiek argumenty z gry na kogokolwiek?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:10:40 GMT 1
ja ci miejsko nie ;wejbuję" , mlody?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 11:13:03 GMT 1
wymieniłbym z 10 powodów, ale wymienię tylko 3 główne. 1. Ufam Ci tak jak nikomu ufam w tym mieście, przypominasz mi Kevina z poprzedniej edycji 2. Masz podobne przemyślenia do moich 3. Nie powinienem priorytetyzować tej edycji ponad swoje codzienne obowiązki, dlatego mogę być noszonym na pleckach skoro nawiązujesz do kreacji Kevin z poprzedniej edycji, to powiedz mi, jako kto Ty tam grałeś? kreacją Kevin grała mgła wojny, jak to Ci wpływa na pogląd o niej? Nie, nie ogarniam tożsamości ale jak ktoś może zrobić puzzle i poopisywać kto kim jest i podpisać jak gra w miescie w mafii to byłoby super Przecież Zeus bez byciem Kurwiszonem może być w mafii, bycie Kurwiszonem po prostu te szanse zwiększa jeszcze bardziej sprawiasz wrażenie zamotania z tymi tożsamościami, co kazało mi sądzić, że jesteś kimś świeższym, jak Chicken Man, ale widzę, że Kurwiszona jednak znasz? jesteś w stanie to wytłumaczyć? Nie będę się krył. Farciarz z tej strony. Jeżeli Mgła to Kevin to wygląda to dla niej jeszcze gorzej
|
|
Grafi
Edycja#40
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 11:13:21 GMT 1
No i w sumie chciałbym się dowiedzieć czy Restauracja jest w mafii. Po mojemu jest.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 11:15:11 GMT 1
Restauracja to glon, którego można zostawić snajperowi, ale po mojemu niewinny
swoją drogą czy to nie będzie czuek? ta bezczelność mi do niego pasuje
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:15:44 GMT 1
no mój stary nieźle daje, fajnie by było jakbyś dzisiaj trochę więcej polivepostował bliżej linczu, będziesz? analizka Załęckiego to jest właśnie to czego mi brakowało W TRAKCIE głosowania - przeglądu na żywo, jaki jest stan głosów, props za robotę, no i daje to myśleć na temat tego snajpera, chociaż z gry bym go nie pierdyknął ale może snajper nieparzysty powinien, nwm co to motania się starego, to ja jednak uważam to za miastowe, daje mi trochę wajby tego jak zachowywał się jako Tasiemiec w maratońskiej (chociaż sama kreacja daje mi trochę wajby Influencera ) panie morelas , doczytalem do 92ej strony , reszty mi si na razie nie chce bo w niedziele sie powinno odpoczywac jak Pan Bóg przykazał; poza tym bożenka mi truje , że jej coś światłą w klijówie żle świecą , to muszę zajrzeć.. a potem szwagierka z mężem wpadają na obiad; stefana nie lubię bo to kamuch stary co się na byciu partyjniakiem nachapał ale pewnoe przyniesie maciorę to se chociaż wypije dla zdrowotności; no jeszcze dzisiaj nasi w planicy skaczą to będę mieć co robić; dla pana panie morelas zostawiam widok niewinnego sowiety , zajrzyj dobrze w niego , nie w same wypowiedzi tylko kluczowaą otoczkę;
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:15:49 GMT 1
Rozpisalem to w pierwszym poście. Wczorajszy lincz wyglądał jakby mógł być z jedną mafią w dwójce ty-snajper. Ale Snajper wajbował miejsko, starał się, a ty z kolei grałeś bardziej na przeżycie. Choć jak teraz o tym myślę, zwłaszcza po testamencie Garego, to taka "chujowsza" gra może być bardziej miejska od tej "dobrej"... Muszę was przeczytać. wmłody , a wskażesz mi te miejskie ;wijby" sowiety.? bo on się dla mnie uniewinniał czym innym , a nie miejskimi ;wijbami; i co jest złego w granu na przeżycie.? przecież życie miastowego jest największego wartością , bez znaczenia czy jest to miastowy już urodzony czy jeszcze nienarodzony; Jak ja ci mam wajby niby wskazać? Chyba wajby na tym polegają że mówię co intuicyjnie czuję. A z tym miastowym to co to za pierd zapodałeś właśnie?
|
|