|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 11:58:28 GMT 1
Jose Arcadio Morales ten Zeus myślę, że będzie w mafii, czytałeś moją nocną wymianę z nim? pamiętasz, jak zagranico byłem w mafii z winterbloomem: gość miał zajebiste d0, ciut gorsze d1, a w d2 w ogóle przygasł i wpadł na świecznik wtedy tak o nim pisał Klopp w d1 i faktycznie się sprawdziło "winterbloom is kind of weird as in -> he's posting mature, good thoughts every time he comes in to the thread. And on the surface I have no reason to say he's a wolf. But if I had to make a wolf-case here, I would say that maybe he's a little bit on the sidelines, in commenting mode? And maybe looking so mature/logical because of TMI? " Zeus by mi się wpisywał w archetyp takiego gracza, co dzięki nadwiedzy świetnie wszedł, a potem mu coraz trudniej No i jeszcze jedna rzecz - jeśli Zeus to Szarlej, to brakuje mi trochę takiego miastowego luzu tam, bezczelności i wariactwa nie daje mi wajbów gościa, który w tej edycji by napisał do Ciganeiro, że jest durniem ten spadek formy bardzo szybko przyszedł, ale muszę jeszcze raz poczytać co tworzył tam w okolicy nocy bo czytałem to już na wpół śpiąc
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:58:35 GMT 1
ciekawe czy już faza zeszła z mglistego; chyba ze go na dołek zabrali za to wciaganie maryhunały
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 11:59:21 GMT 1
no moim zdaniem jest to Łuczyk i jest to ostatnia osoba, której bym zaufał. fallusomat , przede wszystkiem to nie powinieneś ufać swojej intuicji; to nie intuicja, jesteś Łuczykiem, żaden inny gracz nie pisałby o spuszczaniu czegoś w haźlu.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:01:06 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 12:01:06 GMT 1
fallusomat , przede wszystkiem to nie powinieneś ufać swojej intuicji; to nie intuicja, jesteś Łuczykiem, żaden inny gracz nie pisałby o spuszczaniu czegoś w haźlu. wiesz pan co.? spierdalaj pan;
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:01:34 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 12:01:34 GMT 1
bez mety cieniasy grać nie umieta co nie?
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 12:05:29 GMT 1
Meta metą, raz że mnie mylili z Tobą, dwa że od razu wstawiali do uniewinnionych. A ja bym Ci nie ufał. Tym bardziej, że w tak prostej sprawie jak tożsamość chciałeś mnie wykiwać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:07:15 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 12:07:15 GMT 1
Meta metą, raz że mnie mylili z Tobą, dwa że od razu wstawiali do uniewinnionych. A ja bym Ci nie ufał. Tym bardziej, że w tak prostej sprawie jak tożsamość chciałeś mnie wykiwać. jak bym chciała pana wykiwac to bym nie uzywal takich sliw jak haziel , durnys pan i nie dajesz sie pobawic kreacja; zegnam ozieble
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:08:11 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 12:08:11 GMT 1
a ostatnio toś mi pan nie ufał , jak żeś sie pan za babe feletionistke przebral
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 12:08:30 GMT 1
Jednocześnie piszesz że wyglądam źle i że nie gram tego co zwykle. No chyba jakbym był w mafii to takie plusiki minusiki to najprostsze co bym zrobił żeby zachować pozory. Moja gra ewoluuje i widzę, że te analizy w pierwszym dniu są chuja warte z zerową celnością, więc zwyczajnie mi szkoda na nie czasu. Jako wąż też dawałem analizy, a teraz one by cię przekonały co do mojej niewinności? Ten zarzut brzmi trochę jak wymyślony na siłę, śmierdoli. A co do mojej rozkrętki to chyba sam pisałeś dopiero co, że w mieście jestem zagubiony i rozkręcam się z każdym dniem. To czego ty oczekujesz? Jak ja jeszcze nie znam tożsamości i nie mam całego przeglądu pola, za dużo nicków, które mi się zlewają ze sobą. Albo faktycznie jesteś w mafii i kreujesz teraz kontrkandydata na mnie albo idziesz po jakiejś linii najmniejszego oporu licząc że najprostszy wariant jest tym właściwym. no a jako miastowi Cenarius czy Drzewiec miałeś swoje typy już od d0/d1 i pisałeś, co widzisz i notowałeś już wcześnie i co czytasz grę dokładnie? dlaczego ja mam coraz lepszy przegląd pola, a Twój jest taki wąski? jeśli mówisz, że wyciągasz wnioski z wczesnych, niecelnych analiz, to dlaczego nie wyciągasz wniosków z gry jako Śrut, gdzie dostałeś w łeb d1 i tyle było z gry? Oczywiście, że wyciągam. Dlatego pierwszy dzień całkiem olałem, a nie tylko na pół gwizdka. Ale tu mogę odbić piłeczkę, czemu ty nie wyciągasz wniosków z mojej gry jako Śrut? Myślisz że jako mafia szedłbym celowo w takie gówno? Gram tak a nie inaczej, bo eksperymentuję, chcę zobaczyć z jak to jest omijając dzień 1. Jako Śrut nie było mi dane, dlatego powtarzam schemat z pewnymi modyfikacjami. Jak cię to nie przekonuje to spoko, masz do tego prawo.
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 12:10:06 GMT 1
a ostatnio toś mi pan nie ufał , jak żeś sie pan za babe feletionistke przebral Scottowi też nie ufałem. Po Influenserze już nie zaufam zbytnio.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:10:51 GMT 1
Nie uniewinniajcie, proszę Stalingradzkiego za głos od Telleyranda, bo jak byłem z Telleyrandem kiedyś w mafii i miałem dużo lepszą pozycję od niego to też mnie atakował.
Ja dzisiaj w okolicy 14 wychodzę z chaty, zapewne wrócę koło 20, no dziś prawie mnie nie będzie. A nawet jak jestem teraz, to mój poziom motywacji do rozgrywki jest mocno obniżony, biorę day off.
To znaczy, spróbuję sobie poczytać obecne dyskusje i kluczowe fragmenty rozgrywki przy Kawie i coś napisać jeszcze do tej 14tej no ale przy tak dużej grze łatwe to nie będzie.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 12:14:47 GMT 1
a cóż ci ten poziom motywacji tak obniżyło, chińczyku?
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 12:15:21 GMT 1
Jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma to na bardziej winnego wygląda mi Hegemon. wejbik czy konkretyy? Bardziej wajbowo, nie widzę winy w postach geja po prostu, natomiast Hegemon na przeczucie czymś trąci.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:15:48 GMT 1
Sprawiłem komuś przykrość w życiu prywatnym i źle się czuję. Potrzebuję chwili żeby dojść do siebie. Postaram się wykorzystać przerwę, żeby sobie przelecieć jakieś strony i wyrobić stanowisko. Na obecny moment zdaje mi się, że Mgła i Stalingradzki są w mafii. Swoich niewinnych wypisywałem wczoraj.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 12:18:06 GMT 1
czyli nie sama gra, no ok
będzie dobrze hińczyk, mam nadzieję że minie
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 12:18:41 GMT 1
Na wszystko przyjdzie czas, spokojnie. To nie problem rzucić nickiem, problem zrobić to tak, żeby przybliżyło miasto do zwycięstwa. Znowu oczekujesz ode mnie jakichś kiepskich zagrywek, żebym pod presją rzucił czymś nieprzemyślanym i potem oprzeć na tym atak na mnie? jak znowu? którą część naszej wspólnej historii masz na myśli? zauważ, że podobne rzeczy, o które mnie oskarżasz, mogę mówić o Tobie: wiesz z pierwszej ręki, z jakim trudem kurewskim mi przychodzi mafiowanie, wiesz, jak się boję wchodzić w temat im dłużej trwa gra a Ty mnie jeszcze nie oczyściłeś a zlinczowanie Cenariusa to moja osobista porażka, jeśli do tego nawiązujesz W sensie które rzeczy? Ja widzę tu prosty pomysł - ja będę dawał od siebie tyle ile będę w stanie, a jak to będzie za mało to najwyżej miasto oczyści sobie przedpole i tyle. Dzisiaj chcę przeczytać kilkoro graczy i powyciągać pewne wnioski, ale nie wszystko na raz, bo to się nigdy nie udaje. Cel na dziś to dobrze przemyśleć cel linczu i zlinczować mafię. To jest jak najbardziej do osiągnięcia. A zaczynając iść we wskazanym przeze mnie kierunku to możesz napisać, jak ty widzisz wczorajszy lincz - czy snajper jest niewinny, czy ktoś manipulował, czy były jakieś agendy u kogoś, ogólnie jak to widzisz? Jeśli już to pisałeś to nie musisz powielać, bo jeszcze cię nie czytałem, a na pewno będę.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:19:19 GMT 1
Bardzo interesująca jest też ta rozkmina Mattera Fakkera gdzie sobie wyznaczył listę niewinnych, wziął 3 najczęściej głosowane osoby i usunął niewinnych i mu wyszła bardzo konkretna mocno zawężona lista osób, które są najpewniej winne. Jeśli ktoś uwierzy, że MatterFakker jest niewinny, zgodzi się z uniewinnieniami no to tam jest bardzo mocny konkret. Podyskutowałbym o tym.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:40:01 GMT 1
Uważam, że najbardziej dzielącą moich niewinnych osobą jest Stalingradzki snajper. W sensie moi niewinni lub bardziej niewinni mają często o 180 stopni odwrotne zdanie na temat Snajpera. Na przykład taki Gary (PMS) ma go za winnego, ja go mam za winnego, Denis ma go za winnego. Wszystko moim zdaniem niewinni gracze.
Z drugiej strony Cigano, Twój Stary, MatterFaker, mają go za ewidentnie niewinnego. A też są to moim zdaniem raczej niewinni gracze. Zastanawia mnie, dlaczego tak się dzieje, co to oznacza i jak możemy dojść do porozumienia w sprawie Stalingradzkiego snajpera. Bo od tego, jak go ktoś sobie pokoloruje, dużo zależy w dalszych rozkminach.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:41:21 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 12:41:21 GMT 1
Linczem. Tylko linczem możemy dojść imo
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 12:42:25 GMT 1
Ja mam wrażenie, że wczorajszy lincz, gdzie był Fajnopolak vs SSnajper to mógł być pojedynek miasto kontra miasto. A z tych dwóch to w moich oczach bardziej snajper niewinny niż Fajnopolak. W sumie jeśli obaj w mieście to kleiłoby się z teorią RMF-a.
|
|