|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:44:10 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 12:44:10 GMT 1
Nie wiem, mi się to dziwne wydaje, że rozgrywało się między trzema miastami i wyszedł taki rozpierdol. Gdyby tylko Student się do tej roli przyznał moglibysmy mieć więcej dziś, ach.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 12:44:13 GMT 1
Uważam, że najbardziej dzielącą moich niewinnych osobą jest Stalingradzki snajper. W sensie moi niewinni lub bardziej niewinni mają często o 180 stopni odwrotne zdanie na temat Snajpera. Na przykład taki Gary (PMS) ma go za winnego, ja go mam za winnego, Denis ma go za winnego. Wszystko moim zdaniem niewinni gracze. Z drugiej strony Cigano, Twój Stary, MatterFaker, mają go za ewidentnie niewinnego. A też są to moim zdaniem raczej niewinni gracze. Zastanawia mnie, dlaczego tak się dzieje, co to oznacza i jak możemy dojść do porozumienia w sprawie Stalingradzkiego snajpera. Bo od tego, jak go ktoś sobie pokoloruje, dużo zależy w dalszych rozkminach. Ja widzę konieczność ustalenia przynależności snajpera i widzę argumenty za tym, że może być w mafii, ale nie jestem orędownikiem KURWA WSZYSCY W SNAJPERA
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:44:16 GMT 1
Ja bym bardzo chciał posłuchać argumentów za niewinnością Snajpera, które nie dotyczą głosu od Telleyranda.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 12:45:40 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:50:42 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 12:50:42 GMT 1
Bardziej wajbowo, nie widzę winy w postach geja po prostu, natomiast Hegemon na przeczucie czymś trąci. A ty grafi nie jesteś jakiś taki... Zbyt łatwo pzekonywalny? Patrząc na twoje posty to cały czas dodajesz tych graczy, których wspominają inni ale jakoś tak cisnales tylko restauracje. Z kolei cały czas dokładasz, ktoś kogoś wspomni to potem dodajesz go, że "no hmm nie wiem nie wiem, jaja mi ktoś ścisnął imadłem ale może bym się zastanowił między tym a tym, ten raczej nie, o a ten niewinny" Takie trochę chujowe nieco.niewinny nie musi sobie tak mocno dawać wyjaśnienia na głos i to jeszcze z opcjami. Teraz ktwoj stary bredzi coś o mnie i nagle cyk, jesteś i już podlapane. Jakby szło głosowanko to już alibi wklepane, nie?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:51:24 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. Okej, ale zgodzisz się, że na ten moment nie dowozi i wątpliwości w jego sprawie są uzasadnione? Czyli jeżeli za 2 dni dalej będzie dowoził na tym poziomie co teraz to do zlinczowania? Bo mnie nie martwi aż tak to, że ktoś chce mu dać czas. Bardziej martwi mnie to, że dla kogoś on może być topką niewinnych z taką grą.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 12:52:10 GMT 1
Nie wiem, mi się to dziwne wydaje, że rozgrywało się między trzema miastami i wyszedł taki rozpierdol. Gdyby tylko Student się do tej roli przyznał moglibysmy mieć więcej dziś, ach. Weź się do roboty, bo że chujowe miasto jesteś to wiedziałem. Ale jeśłi jesteś w mafii to wygląda to jeszcze gorzej .
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 12:52:10 GMT 1
Z mojej strony wygląda to tak bo sam widzę ten sam problem i prawidłowe pytanie jest nie czy tylko kiedy byście chcieli mnie sprawdzić, bo to jest węzeł który na skutek wydarzeń z d1 trzeba rozwiązać prędzej czy później. Po mojemu wygląda to tak: 1. Jeśli nie ma w dwójce Fajnopolak-ja żadnego mafiozy to nie musicie rozwiązywać tego impasu w ogóle tylko musicie uznać żę to dwóch niewinnych i koniec kropka. To będzie wtedy zmarnowanie dwóch linczy jeśli uznacie żę i tak ten duet do sprawdzenia jest.
2. Jeśli któryś z dwójki Fajnopolak-ja jest w mafii to ze spokojem wyjdzie, ale rozwiązanie tego impasu nie może się dziać pod żadnym pozorem na 1-2 lincze przed potencjalną meczówką bo się z tego nie wygrzebiecie w ogóle. 3. Jak uznacie że tutaj dwóch winnych jest no to nie ma co komentować bo prawdopodobnie i tak macie te lincze zaklepane w przyszłości. Podkładania teraz głowy pod topór nie będę deklarował, ponieważ wiem jak to się skończy i to bagno będzie jeszcze gorsze niż to co w d1 było ze mną więc dopóki mogę to będę kminił tak jak było na starcie d2. Zdaję sobie sprawę że do końca i tak mi nie zaufanie na skutek tego co grałem w d1.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 12:53:27 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. Okej, ale zgodzisz się, że na ten moment nie dowozi i wątpliwości w jego sprawie są uzasadnione? Czyli jeżeli za 2 dni dalej będzie dowoził na tym poziomie co teraz to do zlinczowania? Bo mnie nie martwi aż tak to, że ktoś chce mu dać czas. Bardziej martwi mnie to, że dla kogoś on może być topką niewinnych z taką grą. Czekam na jego progresje, on potrafi dobrze typować. Zobacz sobie jak progresuje Fajnopolak, tego samego wymagam od Snajpera. Jeśli się nic nie zmieni, to lincz/snajper.
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 12:53:31 GMT 1
Bardziej wajbowo, nie widzę winy w postach geja po prostu, natomiast Hegemon na przeczucie czymś trąci. A ty grafi nie jesteś jakiś taki... Zbyt łatwo pzekonywalny? Patrząc na twoje posty to cały czas dodajesz tych graczy, których wspominają inni ale jakoś tak cisnales tylko restauracje. Z kolei cały czas dokładasz, ktoś kogoś wspomni to potem dodajesz go, że "no hmm nie wiem nie wiem, jaja mi ktoś ścisnął imadłem ale może bym się zastanowił między tym a tym, ten raczej nie, o a ten niewinny" Takie trochę chujowe nieco.niewinny nie musi sobie tak mocno dawać wyjaśnienia na głos i to jeszcze z opcjami. Teraz ktwoj stary bredzi coś o mnie i nagle cyk, jesteś i już podlapane. Jakby szło głosowanko to już alibi wklepane, nie? Sobie siedzę teraz i jak ktoś coś podsuwa to czytam sobie różne osoby i odpowiadam. Poza tym, to że według mnie jesteś bardziej mafijny od geja, nie znaczy, że uważam Cię za 100% mafię, a srasz się jakbym Cię tym postem wystawiał na świecznik. Chill bro.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 12:54:04 GMT 1
Kolejna sprawa to Mgła Wojny. Jak przed linczem w d1 byłoby go chujowo linczować ze względu na kaliber gracza jaki tam siedzi to w d2 czy później już powinien tego pazura mocniejszego pokazać. Nawet jak miał popołudniu w d1 momenty które mogłyby go uniewinniać to nie powinno być teraz dla niego taryfy ulgowej i jak najbardziej może być w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:54:05 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 12:54:05 GMT 1
Kurwa, zostawcie dziś tego Fajnopolaka. Moim zdaniem niewinny, nie dałbym sobie ręki uciąć, ale mam takie odczucia i chciałbym zobaczyć jak się rozkręci. Odjebanie go teraz byłoby mocno przedwczesne. Jeśli będzie między nim i Stalingradzkim Snajperem, to bez wahania poślę głos w Snajpera. To ja mam chyba na odwrót, nie widzi mi się słanie głosu w SSnajpera, z drugiej strony w Fajnopolaka też średnio. Myślałem nad tym Mentzenem, ale też wydaje się kiepską opcją. Nie pasowała mi też Restauracja i tutaj chyba bym się skłaniał najbardziej, teraz coś tam działa, ale jakieś to na moje przeczucie tylko jest jakieś miałkie. A pół godzinki później już ten fajnopolak był u ciebie opcja, w tora najpewniej poślesz głos. Oczywiście do momentu kiedy zaczeli pchać studenta.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:56:02 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 12:56:02 GMT 1
A ty grafi nie jesteś jakiś taki... Zbyt łatwo pzekonywalny? Patrząc na twoje posty to cały czas dodajesz tych graczy, których wspominają inni ale jakoś tak cisnales tylko restauracje. Z kolei cały czas dokładasz, ktoś kogoś wspomni to potem dodajesz go, że "no hmm nie wiem nie wiem, jaja mi ktoś ścisnął imadłem ale może bym się zastanowił między tym a tym, ten raczej nie, o a ten niewinny" Takie trochę chujowe nieco.niewinny nie musi sobie tak mocno dawać wyjaśnienia na głos i to jeszcze z opcjami. Teraz ktwoj stary bredzi coś o mnie i nagle cyk, jesteś i już podlapane. Jakby szło głosowanko to już alibi wklepane, nie? Sobie siedzę teraz i jak ktoś coś podsuwa to czytam sobie różne osoby i odpowiadam. Poza tym, to że według mnie jesteś bardziej mafijny od geja, nie znaczy, że uważam Cię za 100% mafię, a srasz się jakbym Cię tym postem wystawiał na świecznik. Chill bro. wyjebane czy mnie wystawiasz na świecznik czy nie. Bardziej mi się niempodoba to że twoja gra to jedna wielka podczepka pod typy innych. A sam nie potrafisz nic złożyć na nikogo, jak raz to zrobiłeś z restauracją to też to było chujowe i na odwal się.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 12:56:12 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 12:56:12 GMT 1
Nie wiem, mi się to dziwne wydaje, że rozgrywało się między trzema miastami i wyszedł taki rozpierdol. Gdyby tylko Student się do tej roli przyznał moglibysmy mieć więcej dziś, ach. Weź się do roboty, bo że chujowe miasto jesteś to wiedziałem. Ale jeśłi jesteś w mafii to wygląda to jeszcze gorzej . Co tu mam się brać do roboty. Jestem uniewinniony dość wyraźnie. Najwięcej mówi się o Zeusie i Snajperze i tu chcę linczować. Mógłbym spróbować zaczepić początkującego w sumie, może potem. Mógłbym też dojebać analizę na załęskiego, ale chyba nikt jej nawet nie przeczyta. No uważam, że sensownych ruchów za dużo dla mnie nie ma. Czego konkretnie ode mnie oczekujesz?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 12:56:21 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. wracając do tego posta - albo chujowe miasto, albo mocni miastowi w mafii. Nie wykluczam, że w grupie Agata Wróbel, Falomat, Denis Załęcki, Mgła Wojny są dwie mafie .
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 12:57:10 GMT 1
W ogóle co z tym Zeusem dalej? Czytałem sobie Fajnopolaka w nocy jak dyskutował z nim i Zeus tam nie wyglądał najlepiej. W ogóle mam dziwne wajby od samego Zeusa i profil gry ( nie tożsamość) kojarzy mi się z pewnym mafiozą z poprzednich edycji czyli gdy jest w temacie to albo dobrze albo wcale się o nim nie mówi, ale gdy jest nieobecny to jest określany jako mafioza. Nie muszę mówić jak skończyło się zostawianie tego typu graczy na późny etap gry.
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 12:59:52 GMT 1
To ja mam chyba na odwrót, nie widzi mi się słanie głosu w SSnajpera, z drugiej strony w Fajnopolaka też średnio. Myślałem nad tym Mentzenem, ale też wydaje się kiepską opcją. Nie pasowała mi też Restauracja i tutaj chyba bym się skłaniał najbardziej, teraz coś tam działa, ale jakieś to na moje przeczucie tylko jest jakieś miałkie. A pół godzinki później już ten fajnopolak był u ciebie opcja, w tora najpewniej poślesz głos. Oczywiście do momentu kiedy zaczeli pchać studenta. Wajchę w studenta to proponowałem jako jeden z pierwszych.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 12:59:52 GMT 1
No Agata Wróbel, Mgła, Falomat, to też moja trójka podejrzanych. Tego Zeusa muszę poczytać, nie zwrócił mojej uwagi jakoś, ani negatywnie, ani pozytywnie.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 12:59:57 GMT 1
Sobie siedzę teraz i jak ktoś coś podsuwa to czytam sobie różne osoby i odpowiadam. Poza tym, to że według mnie jesteś bardziej mafijny od geja, nie znaczy, że uważam Cię za 100% mafię, a srasz się jakbym Cię tym postem wystawiał na świecznik. Chill bro. wyjebane czy mnie wystawiasz na świecznik czy nie. Bardziej mi się niempodoba to że twoja gra to jedna wielka podczepka pod typy innych. A sam nie potrafisz nic złożyć na nikogo, jak raz to zrobiłeś z restauracją to też to było chujowe i na odwal się. Myśle że Wy w dwójke jesteście w mieście. Niekoniecznie podczepianie się pod typy to coś mafijnego.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:00:15 GMT 1
Nie uniewinniajcie, proszę Stalingradzkiego za głos od Telleyranda, bo jak byłem z Telleyrandem kiedyś w mafii i miałem dużo lepszą pozycję od niego to też mnie atakował. Okej, spojrzę na grę i pod tym względem, zobaczę jak taka mapa myśli się rozwinie i wnioski wrzucę później. Mnie osobiście Snajper ani nie grzeje, ani ziębi
|
|