|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:00:19 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 13:00:19 GMT 1
Jeżeli chodzi o niewinność to znowu raczej bardzo fajne miasto a cygano pierdoli
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:01:15 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 13:01:15 GMT 1
Jeżeli chodzi o szukanie mafii to faktycznie ciumcioki
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 13:01:23 GMT 1
Witam * Chochoł i Gejuch z wielkimi pretensjami (przesadnymi?) o wyrzucenie Studenta. Imo good vibes, mafiozi się tak zachowywali na forum Fenerbahce w 2012. * Początkujący mafiozo i wyjście z kreacji - bad vibes. Pojawił się front antyglonowy (słusznie), wyjście z kreacji wyglądało mi na takie trochę na siłę. *DUmbledore gra tak jakby mu ktoś napisał na mafijnym, żeby się trochę uaktywnił i pisał coś o grze konkretnego xd * nikt z grona mniej aktywnego się nie uniewinnia w moich oczach, Początkujący, Grafi, Lamb, Dumbledore, RMF, nawet Gejuch - wszyscy są do sprawdzenia No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu. Przed samym linczem miałem zamiar zmiany z ciebie ewnetualnie na studenta, nie kryłem się z tym ale jak odszedłem na chwilę od kompa, odświeżyłem, miałem 3 strony do nadrobienia to postanowiłem, że pierdolę i nie zmieniam. W sumie i tak by to nic nie dało, bo student był drugi w kulach. Od dziś kieruje się testamentem PMS. czy restauracja to gracz, który byłby w stanie pierdolnąć takiego posta po linczu, w którym był jednym z głównych kandydatów? w sumie możesz zerknąć na sekcję o nim, o której miałem w testamencie typ wraca do gry po kilkunastu godzinach przerwy i pierwsze co ma na myśli, to żeby podbijać ataki na osoby, które mogły paść zamiast niego dla mnie to nie był miastowy mindset nadrabiającego rozgrywkę Wróciłem po kilku godzinach i odpowiadałem na bieżąco czytając, nie wiedziałem kto jest na świeczniku pisząc te posty.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:01:35 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 13:01:35 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. wracając do tego posta - albo chujowe miasto, albo mocni miastowi w mafii. Nie wykluczam, że w grupie Agata Wróbel, Falomat, Denis Załęcki, Mgła Wojny są dwie mafie . ma to sens z punktu widzenia założeń, ale to edycja z pierdyliardem rolnych, losowością śmierci, a do tego jeszcze może dojść jakiś czynnik zewnętrzny jako X-Factor więc może dobra o tym mówić, bo czemu nie, ale JESZCZE bym nie przykładał do tego dużej wagi
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 13:01:56 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. wracając do tego posta - albo chujowe miasto, albo mocni miastowi w mafii. Nie wykluczam, że w grupie Agata Wróbel, Falomat, Denis Załęcki, Mgła Wojny są dwie mafie . ech jak ja lubię takie pierdolenie xD na razie poszedł jeden słaby lincz wzmocniony tym, że linczowany NIE SCLAIMOWAŁ ROLI od końcówki d1 w zasadzie Zeus non stop przewija się jako jeden z głównych podejrzanych, a Cigano wjeżdża na białym koniu, mówi że Zeus mafia i miasto chujowe skąd wiesz już, że chujowe? jakbym był złośliwy, to bym ci zarzucił nadwiedzę żeby nie było, ja uważam za stosunkowo prawdopodobne to, o czym piszesz, tzn, że w wymienionej przez ciebie grupie siedzi więcej niż jeden mafiozo, no ale takiego Załęckiego nikt przecież nie wrzuca do core miasta, żeby traktować to jako jakieś epokowe odkrycie, którym się z nami dzielisz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:02:07 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 13:02:07 GMT 1
Po finale AO zaczynamy zabawę
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 13:03:14 GMT 1
W ogóle Talleyrand musiał już wcześniej wyczuć że mogę mu się dobrać do dupy więc wolałby się mnie pozbyć zanim się za niego zabiorę, bo na tyle edycji ile razy go widziałem pomyliłem się do niego raz a drugi raz byłem w mafii, więcej razy nie miałem problemu z określeniem jego koloru.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:03:59 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 13:03:59 GMT 1
ja nic nie wiem póki co, jedyne co mam to wajby do graczy ale bez żadnej konsolidacji
będę koło 16-17 trochę więcej czasu miał
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:04:18 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:04:18 GMT 1
wracając do tego posta - albo chujowe miasto, albo mocni miastowi w mafii. Nie wykluczam, że w grupie Agata Wróbel, Falomat, Denis Załęcki, Mgła Wojny są dwie mafie . ma to sens z punktu widzenia założeń, ale to edycja z pierdyliardem rolnych, losowością śmierci, a do tego jeszcze może dojść jakiś czynnik zewnętrzny jako X-Factor więc może dobra o tym mówić, bo czemu nie, ale JESZCZE bym nie przykładał do tego dużej wagi Mgła, jaki jest Twój obraz gry? Sory, że tak późno do tego doszedłem ale Morales rzeczywiście z bardzo dużym prawdopodobieństwem miasto.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 13:04:41 GMT 1
No ja Denisa wrzucam do Core miasta, ale to moje Core. Uważam Denisa za niewinnego, bo mi się go dobrze czyta, dobrze współpracuje, wyczuwam dobrą wolę i jakąś taką prostotę i szczerość. Jak on jest w mafii to pisze jakieś długie ledwo zrozumiałe posty, a tu jest prostota i konkret.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:05:02 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:05:02 GMT 1
ja nic nie wiem póki co, jedyne co mam to wajby do graczy ale bez żadnej konsolidacji będę koło 16-17 trochę więcej czasu miał Jeśli dzisiaj nic nie wniesiesz, to oręduję za linczem na Tobie. Tak tylko informacyjnie
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 13:05:43 GMT 1
wracając do tego posta - albo chujowe miasto, albo mocni miastowi w mafii. Nie wykluczam, że w grupie Agata Wróbel, Falomat, Denis Załęcki, Mgła Wojny są dwie mafie . ma to sens z punktu widzenia założeń, ale to edycja z pierdyliardem rolnych, losowością śmierci, a do tego jeszcze może dojść jakiś czynnik zewnętrzny jako X-Factor więc może dobra o tym mówić, bo czemu nie, ale JESZCZE bym nie przykładał do tego dużej wagi mgła ni ma czasu odpisać na cokolwiek, ale ma czas napisać, żeby grupę potencjalnych mafiozów z nim w roli głównej odsunąć na później seems legit
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:05:53 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 13:05:53 GMT 1
ja nic nie wiem póki co, jedyne co mam to wajby do graczy ale bez żadnej konsolidacji będę koło 16-17 trochę więcej czasu miał Jeśli dzisiaj nic nie wniesiesz, to oręduję za linczem na Tobie. Tak tylko informacyjnie to se oręduj, czasu nie przeskoczę
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:07:40 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 13:07:40 GMT 1
Ja bym bardzo chciał posłuchać argumentów za niewinnością Snajpera, które nie dotyczą głosu od Telleyranda. dojechanie sie do Janka tomaszewskiego gdy ten pisal rozsadnie;
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:09:26 GMT 1
Witam * Chochoł i Gejuch z wielkimi pretensjami (przesadnymi?) o wyrzucenie Studenta. Imo good vibes, mafiozi się tak zachowywali na forum Fenerbahce w 2012. * Początkujący mafiozo i wyjście z kreacji - bad vibes. Pojawił się front antyglonowy (słusznie), wyjście z kreacji wyglądało mi na takie trochę na siłę. *DUmbledore gra tak jakby mu ktoś napisał na mafijnym, żeby się trochę uaktywnił i pisał coś o grze konkretnego xd * nikt z grona mniej aktywnego się nie uniewinnia w moich oczach, Początkujący, Grafi, Lamb, Dumbledore, RMF, nawet Gejuch - wszyscy są do sprawdzenia No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu. Przed samym linczem miałem zamiar zmiany z ciebie ewnetualnie na studenta, nie kryłem się z tym ale jak odszedłem na chwilę od kompa, odświeżyłem, miałem 3 strony do nadrobienia to postanowiłem, że pierdolę i nie zmieniam. W sumie i tak by to nic nie dało, bo student był drugi w kulach. Od dziś kieruje się testamentem PMS. w sumie możesz zerknąć na sekcję o nim, o której miałem w testamencie typ wraca do gry po kilkunastu godzinach przerwy i pierwsze co ma na myśli, to żeby podbijać ataki na osoby, które mogły paść zamiast niego dla mnie to nie był miastowy mindset nadrabiającego rozgrywkę Wróciłem po kilku godzinach i odpowiadałem na bieżąco czytając, nie wiedziałem kto jest na świeczniku pisząc te posty. Czyli masz początkującego za mafiozę?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:09:46 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 13:09:46 GMT 1
ma to sens z punktu widzenia założeń, ale to edycja z pierdyliardem rolnych, losowością śmierci, a do tego jeszcze może dojść jakiś czynnik zewnętrzny jako X-Factor więc może dobra o tym mówić, bo czemu nie, ale JESZCZE bym nie przykładał do tego dużej wagi mgła ni ma czasu odpisać na cokolwiek, ale ma czas napisać, żeby grupę potencjalnych mafiozów z nim w roli głównej odsunąć na później seems legit przecież mówię ci szczerze że nie mam poglądu na rozgrywkę, bo nie mam jeszcze standardowego podejścia do rozrywki i zaangażowanie, chciałbym za to se pogadać i pomóc, no to wchodzę w coś w co z miejsca widzę jako niezgodne z moim światopoglądem jaki miałoby to sens, żebym tak robił w mafia - nie wiem, no ale zdecydowanie wybieram sobie wygodniejszą drogę póki co, bo na więcej nie mam przestrzeni
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:10:44 GMT 1
Ja bym bardzo chciał posłuchać argumentów za niewinnością Snajpera, które nie dotyczą głosu od Telleyranda. dojechanie sie do Janka tomaszewskiego gdy ten pisal rozsadnie; Stary przestań pisać zagadkami i wrzucaj co masz dobrego na Snajpera. Grasz dla miasta czy dla siebie?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 13:10:49 GMT 1
Ja bym bardzo chciał posłuchać argumentów za niewinnością Snajpera, które nie dotyczą głosu od Telleyranda. dojechanie sie do Janka tomaszewskiego gdy ten pisal rozsadnie; No a jak Janek Tomaszewski jest niewinny to co?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:13:31 GMT 1
via mobile
Post by Big Gay Al on Jan 28, 2024 13:13:31 GMT 1
Zasugerowałem się tym czytaniem Zeusa, bo już wielokrotnie padła jego ksywka w rozważaniach. Istotnie, pierwszy dzień dziwny, zdarzały mu się dobre kombosy, jak przytyki w stronę Studenta i ataki w PMSa, siedział też mocno na Mentzenie (uniewinnił się w Waszych oczach czy raczej mądrze przeczekał gorący moment i wrócił dalej jako dostarczyciel bezjajecznego kontentu?), wnosił o kulkę dla Buffona (imo raczej niewinnego, chociaż mam wrażenie, że niektóre posty nie przystoją Tomusiowi, za głupie, szczególnie testament). Still, potem w fazie wytykania błędów/pressingu/interakcji, jednak wygrywał dominował genetycznie i u mnie chyba finalnie nie byłby celem. Natomiast nie wiem, kto to, nie znam mety - może to sprawia, że nie rozumiem argumentu, ze nie dowozi
Najważniejsze, co dała mi lektura jego postów, to że sam się zafiksowałem na myśleniu o Mentzenie i Buffonie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:16:00 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:16:00 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Kurczakmana lecą ? Czy to waszym zdaniem mafia-mafia? Przepychanka talleyranda z Załęckim raczej wskazuje na SvT tutaj szczerze mówiąc. Początkujący mafiozo będzie w mafii Stwierdzasz po całościowej tragiczności postów czy czymś konkretnym? Czy talleyrand nie wiedziałby, że posty poczàtkującego to kreacja, jeśli byłby z nim w mafii (albo tak udał, że nie wiedział)? Z dwójki snajper, fajnopolak wolę zostawić fajnopolaka. On już zlatywał zielony za to co mu się tu zarzuca. Nie wiem, co mam wyciągnąć z tego posta. Trochę mi zaburza worldview, bo jest to taki post, jakby talley był w mafii z fajnopolakiem, chociaż może ta obrona trochę zbyt jawna? Interakcja z Agatą też raczej nie wydaje mi się SvS. Kurde, nie wiem. Jestem przekonany, że w parze polak-snajper jest conajmniej jedna mafia. Ale im dłużej o tym myślę, im dłużej to analizuję to coraz mniej wiem który z nich (o ile w ogóle) jest niewinny
|
|