|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 13:16:13 GMT 1
Witam * Chochoł i Gejuch z wielkimi pretensjami (przesadnymi?) o wyrzucenie Studenta. Imo good vibes, mafiozi się tak zachowywali na forum Fenerbahce w 2012. * Początkujący mafiozo i wyjście z kreacji - bad vibes. Pojawił się front antyglonowy (słusznie), wyjście z kreacji wyglądało mi na takie trochę na siłę. *DUmbledore gra tak jakby mu ktoś napisał na mafijnym, żeby się trochę uaktywnił i pisał coś o grze konkretnego xd * nikt z grona mniej aktywnego się nie uniewinnia w moich oczach, Początkujący, Grafi, Lamb, Dumbledore, RMF, nawet Gejuch - wszyscy są do sprawdzenia No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu. Przed samym linczem miałem zamiar zmiany z ciebie ewnetualnie na studenta, nie kryłem się z tym ale jak odszedłem na chwilę od kompa, odświeżyłem, miałem 3 strony do nadrobienia to postanowiłem, że pierdolę i nie zmieniam. W sumie i tak by to nic nie dało, bo student był drugi w kulach. Od dziś kieruje się testamentem PMS. w sumie możesz zerknąć na sekcję o nim, o której miałem w testamencie typ wraca do gry po kilkunastu godzinach przerwy i pierwsze co ma na myśli, to żeby podbijać ataki na osoby, które mogły paść zamiast niego dla mnie to nie był miastowy mindset nadrabiającego rozgrywkę Wróciłem po kilku godzinach i odpowiadałem na bieżąco czytając, nie wiedziałem kto jest na świeczniku pisząc te posty. Nie moja wina, że nie rozumiesz (nie chcesz zrozumieć?) mojej strategii na tą edycję. Planowałem zacząć grać od D2 i tak też zacząłem. Pisałem o tym nawet w ostatnim poście w D1. A niestety żeby zacząć grać na poważnie muszę wyjść z kreacji, taka jej specyfika. Kościuszko wajbuje czerwono, do przeczytania na później.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:17:26 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 13:17:26 GMT 1
A pół godzinki później już ten fajnopolak był u ciebie opcja, w tora najpewniej poślesz głos. Oczywiście do momentu kiedy zaczeli pchać studenta. Wajchę w studenta to proponowałem jako jeden z pierwszych. O tym mówisz? Nie ma opcji, że pójdę w Mgłę, to już wolę w Mentzena albo wajchować w Studenta. ED: Ale najpewniej pójdzie w Fajnopolaka. W momencie kiedy to pisałeś student miał już trzy głosy. Czemu tak bardzo nie umiesz napisać nic od siebie? Oskarżyć kogoś z własnej stopy? Jedynie bierzesz to co pisali inni i wtedy zgrywasz się na jakiegoś zainteresowanego dana kwestia który decyduje o tym czy to kogo zaproponowali inni jest legitne czy nie?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 13:17:36 GMT 1
Chociaż nie powinienem analizować postów mafiozy ale zastanawia mnie jego. Talleyrand pchał niezbyt przekonująco mnie czy Pysznego jako dwóch podejrzanych. Ciekawiej natomiast robi się jego stosunek do Denisa. Z nim wszedł trochę dłuższą wymianę i wyglądał na tego, co Denisa za dobrze przeanalizował jak na początek rozgrywki by na końcu skwitować pośrednio, że Denis nie powinien być rozważany.
Kolejna sprawa to zaczepianie graczy. Zaczepił tam kolejno: 1. Zeus 2. Pośrednio The Chicken Man 3. Chochoł 4. Fajnopolak ( którego później uniewinnił i Fajnopolakowi to mocno zaśmierdziało) 5.Pyszny 6. Denis 7. Agata 8. Ja
Eliminując po kolei Chochoła,Pysznego czy The Chicken Man oraz Fajnopolaka ( tutaj więcej nie wyciągnę z tego) nadal zostaje 4 graczy: Zeus,Denis,Agata,Ja Nie dam sobie ręki uciąć, ale wątpię by on tylko niewinnych tam zaczepiał. Kogoś musiał tam z mafii dać bo dziwnie toby wyglądało oraz dałoby mu się to wytknąć jakby żył.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:18:59 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:18:59 GMT 1
Zasugerowałem się tym czytaniem Zeusa, bo już wielokrotnie padła jego ksywka w rozważaniach. Istotnie, pierwszy dzień dziwny, zdarzały mu się dobre kombosy, jak przytyki w stronę Studenta i ataki w PMSa, siedział też mocno na Mentzenie (uniewinnił się w Waszych oczach czy raczej mądrze przeczekał gorący moment i wrócił dalej jako dostarczyciel bezjajecznego kontentu?), wnosił o kulkę dla Buffona (imo raczej niewinnego, chociaż mam wrażenie, że niektóre posty nie przystoją Tomusiowi, za głupie, szczególnie testament). Still, potem w fazie wytykania błędów/pressingu/interakcji, jednak wygrywał dominował genetycznie i u mnie chyba finalnie nie byłby celem. Natomiast nie wiem, kto to, nie znam mety - może to sprawia, że nie rozumiem argumentu, ze nie dowozi Najważniejsze, co dała mi lektura jego postów, to że sam się zafiksowałem na myśleniu o Mentzenie i Buffonie. Niepotrzebnie. Zarówno ja jak i Mentzen niewinni. Jeśli coś na mnie macie, to mówcie. Chętnie pogadam, mam parę godzin
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 13:19:25 GMT 1
Witam * Chochoł i Gejuch z wielkimi pretensjami (przesadnymi?) o wyrzucenie Studenta. Imo good vibes, mafiozi się tak zachowywali na forum Fenerbahce w 2012. * Początkujący mafiozo i wyjście z kreacji - bad vibes. Pojawił się front antyglonowy (słusznie), wyjście z kreacji wyglądało mi na takie trochę na siłę. *DUmbledore gra tak jakby mu ktoś napisał na mafijnym, żeby się trochę uaktywnił i pisał coś o grze konkretnego xd * nikt z grona mniej aktywnego się nie uniewinnia w moich oczach, Początkujący, Grafi, Lamb, Dumbledore, RMF, nawet Gejuch - wszyscy są do sprawdzenia Przed samym linczem miałem zamiar zmiany z ciebie ewnetualnie na studenta, nie kryłem się z tym ale jak odszedłem na chwilę od kompa, odświeżyłem, miałem 3 strony do nadrobienia to postanowiłem, że pierdolę i nie zmieniam. W sumie i tak by to nic nie dało, bo student był drugi w kulach. Od dziś kieruje się testamentem PMS. Wróciłem po kilku godzinach i odpowiadałem na bieżąco czytając, nie wiedziałem kto jest na świeczniku pisząc te posty. Czyli masz początkującego za mafiozę? Potencjalnego mafiozę - tak
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 13:20:14 GMT 1
Czy to waszym zdaniem mafia-mafia? Przepychanka talleyranda z Załęckim raczej wskazuje na SvT tutaj szczerze mówiąc. Stwierdzasz po całościowej tragiczności postów czy czymś konkretnym? Czy talleyrand nie wiedziałby, że posty poczàtkującego to kreacja, jeśli byłby z nim w mafii (albo tak udał, że nie wiedział)? Z dwójki snajper, fajnopolak wolę zostawić fajnopolaka. On już zlatywał zielony za to co mu się tu zarzuca. Nie wiem, co mam wyciągnąć z tego posta. Trochę mi zaburza worldview, bo jest to taki post, jakby talley był w mafii z fajnopolakiem, chociaż może ta obrona trochę zbyt jawna? Interakcja z Agatą też raczej nie wydaje mi się SvS. Kurde, nie wiem. Jestem przekonany, że w parze polak-snajper jest conajmniej jedna mafia. Ale im dłużej o tym myślę, im dłużej to analizuję to coraz mniej wiem który z nich (o ile w ogóle) jest niewinny Ostatni post to ja intepretuję tak, że on by na pewno skorzystałby z okazji by mnie w d1 wywalić jako potencjalny mafiak robiąc to w białych rękawiczkach. Nieraz sam byłem jeden z prowokatorów jego linczu kiedy tylko był w mafii więc musiał wyczuć że okazja może mu się więcej nie powtórzyć do wywalenia mnie oraz musiał wyczuć że zacząłem go podejrzewać.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 13:21:41 GMT 1
Witam * Chochoł i Gejuch z wielkimi pretensjami (przesadnymi?) o wyrzucenie Studenta. Imo good vibes, mafiozi się tak zachowywali na forum Fenerbahce w 2012. * Początkujący mafiozo i wyjście z kreacji - bad vibes. Pojawił się front antyglonowy (słusznie), wyjście z kreacji wyglądało mi na takie trochę na siłę. *DUmbledore gra tak jakby mu ktoś napisał na mafijnym, żeby się trochę uaktywnił i pisał coś o grze konkretnego xd * nikt z grona mniej aktywnego się nie uniewinnia w moich oczach, Początkujący, Grafi, Lamb, Dumbledore, RMF, nawet Gejuch - wszyscy są do sprawdzenia Przed samym linczem miałem zamiar zmiany z ciebie ewnetualnie na studenta, nie kryłem się z tym ale jak odszedłem na chwilę od kompa, odświeżyłem, miałem 3 strony do nadrobienia to postanowiłem, że pierdolę i nie zmieniam. W sumie i tak by to nic nie dało, bo student był drugi w kulach. Od dziś kieruje się testamentem PMS. Wróciłem po kilku godzinach i odpowiadałem na bieżąco czytając, nie wiedziałem kto jest na świeczniku pisząc te posty. Nie moja wina, że nie rozumiesz (nie chcesz zrozumieć?) mojej strategii na tą edycję. Planowałem zacząć grać od D2 i tak też zacząłem. Pisałem o tym nawet w ostatnim poście w D1. A niestety żeby zacząć grać na poważnie muszę wyjść z kreacji, taka jej specyfika. Kościuszko wajbuje czerwono, do przeczytania na później. Ale to mam ci uwierzyć na słowo że tak było? To może od razu się zapytajmy kto jest w mafii i głosujemy na tych co potwierdzą. Ja mogę zacząć. The Cichken Man, jesteś w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:25:26 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:25:26 GMT 1
Mentzen niewinny bo:
1. On za bardzo nie potrafi szukać mafii. Miał coś tam kiedyś i grał dobrze, ale zawsze był lepszy w mafii. Teraz to widać jak na dłoni. Wpuściliśmy Bońka do ćwierćfinału ligi mistrzów i wyglàda słabo. Ja się temu nie dziwie. W mafii nie musiałby budować swojego świata, miałby TMI (nadwiedzę) i mógłby sobie pisać razem z tym. To nie przypadek, że najwięcej radości z gry czerpał jako Słowacki.
2. Gość uwielbia grę w mafii i nigdy nie doceniał glonowania. Nie chce mi się wierzyć, że nagle uznał, że taktycznie warto poglonować, żeby się uniewinnić. To się nie dodaje z jego charakterem. On gra po to, żeby o nim mówiono, żeby robić show.
3. Gdy dość mocno chciałem nakłonić do linczu na niego, szybko pojawiło się wiele szabel. Ludzie byli chętni. Łatwy lincz na człowieku, który w ogóle się przed nim nie bronił to marzenie każdej mafii.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:25:46 GMT 1
Czy to waszym zdaniem mafia-mafia? Przepychanka talleyranda z Załęckim raczej wskazuje na SvT tutaj szczerze mówiąc. SvT? Można po polsku. Po drugie nie wiem czy Wy nie zauważyliście, ale od kiedy kojarzę, to zadawanie pytania czy to jest relacja mafia-mafia nigdy nie otrzymuje odpowiedzi? Stwierdzasz po całościowej tragiczności postów czy czymś konkretnym? Czy talleyrand nie wiedziałby, że posty poczàtkującego to kreacja, jeśli byłby z nim w mafii (albo tak udał, że nie wiedział)? Niby okej, ale czy faktycznie to stwierdzenie jest w takim tonie? Po za tym Talley dojebał się do postów, a nie do gracza co raczej wskazuje, że np nie chciał bić w kolegę personalnie Z dwójki snajper, fajnopolak wolę zostawić fajnopolaka. On już zlatywał zielony za to co mu się tu zarzuca. Nie wiem, co mam wyciągnąć z tego posta. Trochę mi zaburza worldview, bo jest to taki post, jakby talley był w mafii z fajnopolakiem, chociaż może ta obrona trochę zbyt jawna? Interakcja z Agatą też raczej nie wydaje mi się SvS. Kurde, nie wiem. Jestem przekonany, że w parze polak-snajper jest conajmniej jedna mafia. Ale im dłużej o tym myślę, im dłużej to analizuję to coraz mniej wiem który z nich (o ile w ogóle) jest niewinny Zastanawiam się na ile teraz twój post może być mafijny, a na ile miastowy, bo w sumie ostatecznie wygląda on jak badanie reakcji w którą stronę pokierować miasto. Jeżeli Fajnopolak i snajper niewinni to wypadasz słabo, ale jak jeden z nich jest winny to plusik
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:26:46 GMT 1
Witam * Chochoł i Gejuch z wielkimi pretensjami (przesadnymi?) o wyrzucenie Studenta. Imo good vibes, mafiozi się tak zachowywali na forum Fenerbahce w 2012. * Początkujący mafiozo i wyjście z kreacji - bad vibes. Pojawił się front antyglonowy (słusznie), wyjście z kreacji wyglądało mi na takie trochę na siłę. *DUmbledore gra tak jakby mu ktoś napisał na mafijnym, żeby się trochę uaktywnił i pisał coś o grze konkretnego xd * nikt z grona mniej aktywnego się nie uniewinnia w moich oczach, Początkujący, Grafi, Lamb, Dumbledore, RMF, nawet Gejuch - wszyscy są do sprawdzenia Przed samym linczem miałem zamiar zmiany z ciebie ewnetualnie na studenta, nie kryłem się z tym ale jak odszedłem na chwilę od kompa, odświeżyłem, miałem 3 strony do nadrobienia to postanowiłem, że pierdolę i nie zmieniam. W sumie i tak by to nic nie dało, bo student był drugi w kulach. Od dziś kieruje się testamentem PMS. Wróciłem po kilku godzinach i odpowiadałem na bieżąco czytając, nie wiedziałem kto jest na świeczniku pisząc te posty. Nie moja wina, że nie rozumiesz (nie chcesz zrozumieć?) mojej strategii na tą edycję. Planowałem zacząć grać od D2 i tak też zacząłem. Pisałem o tym nawet w ostatnim poście w D1. A niestety żeby zacząć grać na poważnie muszę wyjść z kreacji, taka jej specyfika. Kościuszko wajbuje czerwono, do przeczytania na później. Gość ma kilkanaście postów, mógłbyś już go teraz zrewidować, po co czekać?
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 13:27:02 GMT 1
Wajchę w studenta to proponowałem jako jeden z pierwszych. O tym mówisz? Nie ma opcji, że pójdę w Mgłę, to już wolę w Mentzena albo wajchować w Studenta. ED: Ale najpewniej pójdzie w Fajnopolaka. W momencie kiedy to pisałeś student miał już trzy głosy. Czemu tak bardzo nie umiesz napisać nic od siebie? Oskarżyć kogoś z własnej stopy? Jedynie bierzesz to co pisali inni i wtedy zgrywasz się na jakiegoś zainteresowanego dana kwestia który decyduje o tym czy to kogo zaproponowali inni jest legitne czy nie? Wolę grać w taki sposób bo mam wrażenie, że jako osoba, gracz nie mam na tyle siły przebicia, żeby pchać kogoś do linczu, zresztą nikt mi tak nie pasuje też, żeby wrzucać go kategorycznie pod pociąg w obecnej chwili, jak to robił na przykład Wong z Mgłą. Nie mam na tyle pewności co do winy kogoś. Styl gry jest poniekąd odbiciem mojego charakteru, nie uważam, że jestem osobą, która jest często zdolna do przekonania do swojego zdania. A jeśli miałbym w tym momencie kogoś atakować to może Zeusa. Momentami wydawało mi się, że bardzo pragnie atencji od różnych osób, jakby chciał sobie wyrobić pozycję. Styl grania taki mało miastowy też według mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:28:27 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:28:27 GMT 1
Czy to waszym zdaniem mafia-mafia? Przepychanka talleyranda z Załęckim raczej wskazuje na SvT tutaj szczerze mówiąc. SvT? Można po polsku. Po drugie nie wiem czy Wy nie zauważyliście, ale od kiedy kojarzę, to zadawanie pytania czy to jest relacja mafia-mafia nigdy nie otrzymuje odpowiedzi? Czy talleyrand nie wiedziałby, że posty poczàtkującego to kreacja, jeśli byłby z nim w mafii (albo tak udał, że nie wiedział)? Niby okej, ale czy faktycznie to stwierdzenie jest w takim tonie? Po za tym Talley dojebał się do postów, a nie do gracza co raczej wskazuje, że np nie chciał bić w kolegę personalnie Nie wiem, co mam wyciągnąć z tego posta. Trochę mi zaburza worldview, bo jest to taki post, jakby talley był w mafii z fajnopolakiem, chociaż może ta obrona trochę zbyt jawna? Interakcja z Agatą też raczej nie wydaje mi się SvS. Kurde, nie wiem. Jestem przekonany, że w parze polak-snajper jest conajmniej jedna mafia. Ale im dłużej o tym myślę, im dłużej to analizuję to coraz mniej wiem który z nich (o ile w ogóle) jest niewinny Zastanawiam się na ile teraz twój post może być mafijny, a na ile miastowy, bo w sumie ostatecznie wygląda on jak badanie reakcji w którą stronę pokierować miasto. Jeżeli Fajnopolak i snajper niewinni to wypadasz słabo, ale jak jeden z nich jest winny to plusik SvT = Scum vs town Oceniaj mnie jak chcesz, ja głęboko wierzę, że był jednak za duży rozpierdol na tercet niewinnych.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 13:30:22 GMT 1
Nie moja wina, że nie rozumiesz (nie chcesz zrozumieć?) mojej strategii na tą edycję. Planowałem zacząć grać od D2 i tak też zacząłem. Pisałem o tym nawet w ostatnim poście w D1. A niestety żeby zacząć grać na poważnie muszę wyjść z kreacji, taka jej specyfika. Kościuszko wajbuje czerwono, do przeczytania na później. Ale to mam ci uwierzyć na słowo że tak było? To może od razu się zapytajmy kto jest w mafii i głosujemy na tych co potwierdzą. Ja mogę zacząć. The Cichken Man, jesteś w mafii? No nie na słowo, bardziej chyba na logikę. Mam wrażenie, że analiza mnie to jest taka bardzo powierzchowna, bez kontekstu kompletnie. Tylko muszę się zastanowić czy to miastowe czy mafijne. Pójście na łatwiznę jest miastowe? Chyba ogólnie tak, o ile nie wiąże się z próbą wykreowania linczu. W przypadku analizy mojej kreacji pasują oba scenariusze.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 13:31:30 GMT 1
Nie moja wina, że nie rozumiesz (nie chcesz zrozumieć?) mojej strategii na tą edycję. Planowałem zacząć grać od D2 i tak też zacząłem. Pisałem o tym nawet w ostatnim poście w D1. A niestety żeby zacząć grać na poważnie muszę wyjść z kreacji, taka jej specyfika. Kościuszko wajbuje czerwono, do przeczytania na później. Gość ma kilkanaście postów, mógłbyś już go teraz zrewidować, po co czekać? Ok, to zrobię to w pierwszej kolejności za chwilę.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:31:44 GMT 1
SvT? Można po polsku. Po drugie nie wiem czy Wy nie zauważyliście, ale od kiedy kojarzę, to zadawanie pytania czy to jest relacja mafia-mafia nigdy nie otrzymuje odpowiedzi? Niby okej, ale czy faktycznie to stwierdzenie jest w takim tonie? Po za tym Talley dojebał się do postów, a nie do gracza co raczej wskazuje, że np nie chciał bić w kolegę personalnie Zastanawiam się na ile teraz twój post może być mafijny, a na ile miastowy, bo w sumie ostatecznie wygląda on jak badanie reakcji w którą stronę pokierować miasto. Jeżeli Fajnopolak i snajper niewinni to wypadasz słabo, ale jak jeden z nich jest winny to plusik SvT = Scum vs town Oceniaj mnie jak chcesz, ja głęboko wierzę, że był jednak za duży rozpierdol na tercet niewinnych. Czyli czujesz, że tam jest winny? Ale jeżeli tam był winny i masz mentzena za niewinnego to czemu nie poszło na niego więcej szabelek? Czy tak nie byłoby łatwiej bronić winnego kolegi? Sprawa studenta była akcją mafijna czy spadła dla niech jak błogosławieństwo? Ja raczej skłaniam się do opcji drugiej. trochę taki urok d1
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:33:32 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:34:00 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 13:34:00 GMT 1
wyjebane czy mnie wystawiasz na świecznik czy nie. Bardziej mi się niempodoba to że twoja gra to jedna wielka podczepka pod typy innych. A sam nie potrafisz nic złożyć na nikogo, jak raz to zrobiłeś z restauracją to też to było chujowe i na odwal się. Myśle że Wy w dwójke jesteście w mieście. Niekoniecznie podczepianie się pod typy to coś mafijnego. ale podczepianie się pod wajchę na niewinnym już tak. Nie wykluczam że jest w mieście, ale trzeba grillować. Zwłaszcza że nie mamy wyjaśnionej sytuacji snajpera i fajnopolaka i jeśli któryś z nich jest winny to wtedy ktoś z mafii musiał iść w studenta, nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:35:40 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:35:40 GMT 1
SvT = Scum vs town Oceniaj mnie jak chcesz, ja głęboko wierzę, że był jednak za duży rozpierdol na tercet niewinnych. Czyli czujesz, że tam jest winny? Ale jeżeli tam był winny i masz mentzena za niewinnego to czemu nie poszło na niego więcej szabelek? Czy tak nie byłoby łatwiej bronić winnego kolegi? Sprawa studenta była akcją mafijna czy spadła dla niech jak błogosławieństwo? Ja raczej skłaniam się do opcji drugiej. trochę taki urok d1 Znaczy, SvT odnosiło się do Talleyrand-Zalewski i wiemy, że tam było SvT lub SvS. No w fazie wajchy Mentzen już chyba nie był realną opcją. Moim zdaniem też raczej nie wykreowali tego Studenta, tylko on się pojawił, ale chyba się dokładali. Może rzeczywiście warto sprawdzić, kto się w końcówce dołożył i tam szukac. Chociaż ja teź się dołożyłem i jestem miastowym xd
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 28, 2024 13:36:41 GMT 1
Parzysty i Falomat to pewniaki, a po tym linczu Pyszny pewnie też. miałeś wczoraj potężne przekonanie do tej dwójki, wylistuj mi, dlaczego po linczu uznałeś jednego i drugiego za "pewniaków" Bo mi śmierdzieli. Po czasie wiemy, że nie grali, jak normalne wersje siebie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:36:44 GMT 1
via mobile
Post by Big Gay Al on Jan 28, 2024 13:36:44 GMT 1
Co do samego wyjścia Początkującego z roli, to jest normalne, nie wiem, czemu to jest rozważane. Nie mógł w niej tkwić, wbrew temu, co twierdzi Morales, nie, jeśli chciał grać.
Niemniej z tej tabelki aktywnie postujących prychnąłem.
|
|