|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:37:00 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:37:00 GMT 1
Ostatnie pięć głosów w studenta to Załęski, ja, snajper, grafi i morales. Hmmm
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:37:23 GMT 1
Czyli czujesz, że tam jest winny? Ale jeżeli tam był winny i masz mentzena za niewinnego to czemu nie poszło na niego więcej szabelek? Czy tak nie byłoby łatwiej bronić winnego kolegi? Sprawa studenta była akcją mafijna czy spadła dla niech jak błogosławieństwo? Ja raczej skłaniam się do opcji drugiej. trochę taki urok d1 Znaczy, SvT odnosiło się do Talleyrand-Zalewski i wiemy, że tam było SvT lub SvS. No w fazie wajchy Mentzen już chyba nie był realną opcją. Moim zdaniem też raczej nie wykreowali tego Studenta, tylko on się pojawił, ale chyba się dokładali. Może rzeczywiście warto sprawdzić, kto się w końcówce dołożył i tam szukac. Chociaż ja teź się dołożyłem i jestem miastowym xd Dlatego Tobie powinno być jeszcze łatwiej to wychwycić i wyczuć kto tam się dołożył na cwaniaka
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:39:04 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 13:39:04 GMT 1
Mamy to kurwa panowie Jannik Grzesznik AEAAEOOOO 🥕🥕🥕🥕🥕
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:39:18 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:39:18 GMT 1
Znaczy, SvT odnosiło się do Talleyrand-Zalewski i wiemy, że tam było SvT lub SvS. No w fazie wajchy Mentzen już chyba nie był realną opcją. Moim zdaniem też raczej nie wykreowali tego Studenta, tylko on się pojawił, ale chyba się dokładali. Może rzeczywiście warto sprawdzić, kto się w końcówce dołożył i tam szukac. Chociaż ja teź się dołożyłem i jestem miastowym xd Dlatego Tobie powinno być jeszcze łatwiej to wychwycić i wyczuć kto tam się dołożył na cwaniaka No mamy tam tak: Ja - niewinny. Morales - też Załęcki - ? Snajper - no jego chcę sprawdzić Grafi. I co teraz, czy grafi będzie tym dokładającym się dodatkowym głosem?
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 13:43:53 GMT 1
Dlatego dobrym pomysłem jest jutro półtajne pomiędzy snajperami nickowymi. Temat będzie dużo bardziej czytelny. Jakie, kurwa, półtajne jak mamy jawne głosowanie. Już nie mówiąc o tym, że jebanie między dwoma snajperami to słaby pomysł, w końcu backup jest tylko jeden i szkoda, żeby wszedł do gry już po pierwszym linczu jak rok temu.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 13:43:58 GMT 1
Dlatego Tobie powinno być jeszcze łatwiej to wychwycić i wyczuć kto tam się dołożył na cwaniaka No mamy tam tak: Ja - niewinny. Morales - też Załęcki - ? Snajper - no jego chcę sprawdzić Grafi. I co teraz, czy grafi będzie tym dokładającym się dodatkowym głosem? Grafi moim zdaniem jest tylko w mafii jak mamy powtórkę z Ashley Green, ale wątpię, aby ktoś się odważył na taką akcję. Grafi jest dla mnie idealnym przykładem niewinnego bezrolnego spoza naszego community. Aktywny i szukający nieścisłości w podręcznikowy sposób. Żadnego kombinowania, żadnych górnolotnych analiz i żadnego wywyższania się. Taki przykładów w poprzednich edycjach było dużo i można by było zrobić kalkę aby sobie porównać. Dla mnie miastowość > 90%
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:44:27 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 13:44:27 GMT 1
Albus Dumbledore napisał bardzo niewinne zauważenie które chodzi mi po głowie i które jest ważnym estymatorem w szukaniu mafii i które moim zdaniem totalnie wpierdala na przykład Zeusa
10 punktów dla Dumbledora
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 13:47:12 GMT 1
Moje odczyty na teraz
Niewinni - Albus Dumbledore - Falomat ;P - Sławomir Mentzen - Denis Załęcki - Krwawy Hegemon - Jan Ludwik Pyszny - Kar-Wai Wong - Jose Arcadio Morales
Raczej niewinni: - Rap MaTTer Fakker - Agata Wróbel - chochoł
Stany średnie: - Cigano Ronaldo - Grafi
Do sprawdzenia: - Fajnopolak - Stalingradzki Snajper - Restauracja na Kościuszki
Potencjalny lider mafii: - Twój Stary - Mgła Wojny
Śmierdzą mi: - Zeus - The Chicken Man - Big Gay Al - Początkujący Mafiozo - Jackson Lamb
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:47:48 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 13:47:48 GMT 1
Początkujący mafiozo będzie w mafii panie cyganie , co to sie stanęło żeś pan zszedł z teleranka.? agavia dala w niego ja tez o nim wspomnialem ktos tez rzucil jego temat a ty ktory jako pierwszy rzucil jego nickiem juz nie podjales pan tematu??
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:49:50 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 13:49:50 GMT 1
dojechanie sie do Janka tomaszewskiego gdy ten pisal rozsadnie; Stary przestań pisać zagadkami i wrzucaj co masz dobrego na Snajpera. Grasz dla miasta czy dla siebie? no kurła młody obczaj se te jego posty z początku jak se na lajcie dowalil do janka tomaszewskiego , gdy ten udawal rozumnego gracza. to nie jest trudne; godzinami prztykacie na tych smartfonach a prostego posta se nie umiecie znalezc?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:52:15 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 13:52:15 GMT 1
No mamy tam tak: Ja - niewinny. Morales - też Załęcki - ? Snajper - no jego chcę sprawdzić Grafi. I co teraz, czy grafi będzie tym dokładającym się dodatkowym głosem? Grafi moim zdaniem jest tylko w mafii jak mamy powtórkę z Ashley Green, ale wątpię, aby ktoś się odważył na taką akcję. Grafi jest dla mnie idealnym przykładem niewinnego bezrolnego spoza naszego community. Aktywny i szukający nieścisłości w podręcznikowy sposób. Żadnego kombinowania, żadnych górnolotnych analiz i żadnego wywyższania się. Taki przykładów w poprzednich edycjach było dużo i można by było zrobić kalkę aby sobie porównać. Dla mnie miastowość > 90% Poczytałem go i chyba masz rację. Nie widzę mafijności w jego postach. Będę chciał odważnie sobie uniewinnić Grafiego.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 13:53:26 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 13:53:26 GMT 1
Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy . Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. haha, i po co się kitrać doktorku ja się pod tym podpisuję, też ze Snajperem, oprócz tego, że miasto kijowe, no przecież jestem w nim ja ja mam dobre kminy, tylko potrzebuję często afirmacji a Denisa ja mam w core, niczym mi nie zajebał so far, zgadza mi się metowo i growo i do tego core dokładam Chicken Mana, zachęcam do dyskusji --- Początkujący mafiozo chętnie zobaczę, co wyprodukujesz kontynuując wątek, o który mnie zaczepiłeś: analiza rozkładu głosów to nie jest mój konik, traktuję ją bardziej jako pomocniczą, skupiam się na czystej grze SSnajper mi mocno faluje, myślę, że jest lepszy cel w postaci Zeusa na dziś a jeśli chodzi o zachowanie przy linczu, to uważam, że robienie rozpierdolu w kluczowych minutach, tak jak to uskuteczniali Ludwik czy Twój Stary, jest dla mafiozów trudne, bardziej są nastawieni na to, kogo wyjebać, na kogo mają jakąś podkładkę, nie rzucają losowo nickami z tym że Twój Stary wypada z mojego sztywnego core, dzisiejsze wejście imo słabsze, w porównaniu z taranami, z jakimi się wbijał we mnie wczoraj, przyszedł i zadał "sto pytań do" --- Rap MATTer Fakkermnie to nie wystarcza, co napisałeś, wskaż konkretnie, co Ci się nie zgadzało w grze Parzystego i Falomatu, jak na "pewniaków", to spodziewałbym się więcej niż zdawkowe wspomnienie, że "nie byli sobą"
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 13:58:30 GMT 1
Dlatego Tobie powinno być jeszcze łatwiej to wychwycić i wyczuć kto tam się dołożył na cwaniaka No mamy tam tak: Ja - niewinny. Morales - też Załęcki - ? Snajper - no jego chcę sprawdzić Grafi. I co teraz, czy grafi będzie tym dokładającym się dodatkowym głosem? No tu pojawia się problem ile mafii tak na serio tam widzisz? 1-2? Chcesz mnie sprawdzić co jest zrozumiałe, Moralesa uniewinniłeś, Grafiego powinieneś uniewinnić. Co zrobisz w razie mojej potencjalnej niewinności, a co jeśli wyszedłbym czerwony? Zostaje Załęcki. Nie wydaje ci się że Załęcki mógłby być tym na doczepkę bez zostawiania jakiegokolwiek smrodu? Bo jeśli z tych na doczepkę mógłby być w mafii to właśnie on jako specjalista od takich głosów.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 14:00:12 GMT 1
Może rzeczywiście, skoro kandydatura studenta została wykreowana przez miasto i zwajchowana przez miasto (prawdopodobieństwo na to rośnie) to i fajnopolak i snajper niewinni?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 14:01:28 GMT 1
Niewinni: 5. Kar-Wai Wong 14. Twój Stary 18. Falomat 19. chochoł 21. Grafi 25. Albus Dumbledore
Niewinni ale z mniejszym przekonaniem: 1. Stalingradzki snajper 15. Sławomir Mentzen 24. Agata Wróbel 27. Rap MaTTer Fakker
Chuj wie: 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man 22. Cigano Ronaldo 7. Restauracja na Kościuszki 8. Jan Ludwik Pyszny 10. Początkujący mafiozo 11. Krwawy Hegemon 13. Denis Załęcki
Potencjalna mafia: 3. Mgła Wojny 6. Big Gay AI 12. Zeus 23. Jackson Lamb
mam bardzo dużą szarą strefę na teraz, co mnie trochę martwi w połączeniu z niebezpieczeństwem jakiegoś miscleara przy dobrym mafiozie typu stary czy falomat
w każdym razie widzę to tak, że dolną grupę trzeba linczować, a stany średnie odpierdalać snajperem
lista będzie aktualizowana jbc, bardzo bym chciał żeby ktoś z tej szarej strefy mi się uniewinnił dzisiaj
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 14:04:39 GMT 1
Falowanie właśnie nie było kiedyś brane pod uwagę, że tak robią zwykle niewinni? Bo mając falującego mnie i Zeusa jako przeciwieństwo falowania to zgodnie z tym jednym z czynników w mafii powinien być Zeus. Mafiozom trudno jest aż tak odtworzyć falowanie w temacie. Postawa Zeusa mając więcej danych w temacie w ogóle mnie nie przekonuje. Mapa gry też u niego ubogo wygląda.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:05:26 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 14:05:26 GMT 1
Niewinni: 5. Kar-Wai Wong 14. Twój Stary 18. Falomat 19. chochoł 21. Grafi 25. Albus Dumbledore Niewinni ale z mniejszym przekonaniem: 1. Stalingradzki snajper 15. Sławomir Mentzen 24. Agata Wróbel 27. Rap MaTTer Fakker Chuj wie: 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man 22. Cigano Ronaldo 7. Restauracja na Kościuszki 8. Jan Ludwik Pyszny 10. Początkujący mafiozo 11. Krwawy Hegemon 13. Denis Załęcki Potencjalna mafia: 3. Mgła Wojny 6. Big Gay AI 12. Zeus 23. Jackson Lamb mam bardzo dużą szarą strefę na teraz, co mnie trochę martwi w połączeniu z niebezpieczeństwem jakiegoś miscleara przy dobrym mafiozie typu stary czy falomat w każdym razie widzę to tak, że dolną grupę trzeba linczować, a stany średnie odpierdalać snajperem lista będzie aktualizowana jbc, bardzo bym chciał żeby ktoś z tej szarej strefy mi się uniewinnił dzisiaj Ok, to zacznijmy. Czemu ja jestem w szarej strefie?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 14:06:38 GMT 1
Niewinni: 5. Kar-Wai Wong 14. Twój Stary 18. Falomat 19. chochoł 21. Grafi 25. Albus Dumbledore Niewinni ale z mniejszym przekonaniem: 1. Stalingradzki snajper 15. Sławomir Mentzen 24. Agata Wróbel 27. Rap MaTTer Fakker Chuj wie: 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man 22. Cigano Ronaldo 7. Restauracja na Kościuszki 8. Jan Ludwik Pyszny 10. Początkujący mafiozo 11. Krwawy Hegemon 13. Denis Załęcki Potencjalna mafia: 3. Mgła Wojny 6. Big Gay AI 12. Zeus 23. Jackson Lamb mam bardzo dużą szarą strefę na teraz, co mnie trochę martwi w połączeniu z niebezpieczeństwem jakiegoś miscleara przy dobrym mafiozie typu stary czy falomat w każdym razie widzę to tak, że dolną grupę trzeba linczować, a stany średnie odpierdalać snajperem lista będzie aktualizowana jbc, bardzo bym chciał żeby ktoś z tej szarej strefy mi się uniewinnił dzisiaj Mógłbyś powody na uniewinnienie Snajpera i Falomatu podać?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 14:09:29 GMT 1
Falowanie właśnie nie było kiedyś brane pod uwagę, że tak robią zwykle niewinni? Bo mając falującego mnie i Zeusa jako przeciwieństwo falowania to zgodnie z tym jednym z czynników w mafii powinien być Zeus. Mafiozom trudno jest aż tak odtworzyć falowanie w temacie. Postawa Zeusa mając więcej danych w temacie w ogóle mnie nie przekonuje. Mapa gry też u niego ubogo wygląda.
u Ciebie jest problem z tym falowaniem taki, że grasz, jakbyś próbował dojść do swojej miejskiej granicy i przed osiągnięciem jej, zawsze jakoś opadał, tak to wizualizuję sobie w głowie tak, postawa Zeusa śmierdząca a my pogadajmy jak się czujesz teraz w tej rozgrywce? rozumiesz podejrzenia wobec siebie, które sprawiły, że stałeś się kandydatem do linczu w d1? dlaczego odkrywałeś tyle kart na żądanie, jak gadaliśmy też chyba prywatnie, że zbytnio nie lubisz kart odkrywać w dużych edycjach? czytałeś wątek z mojego testamentu o Tobie? dlaczego jesteś wyraźnie mniej emocjonalny niż Twoje miastowe wydanie w postaci Scotta Dixona?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:11:33 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 14:11:33 GMT 1
Niewinni: 5. Kar-Wai Wong 14. Twój Stary 18. Falomat 19. chochoł 21. Grafi 25. Albus Dumbledore Niewinni ale z mniejszym przekonaniem: 1. Stalingradzki snajper 15. Sławomir Mentzen 24. Agata Wróbel 27. Rap MaTTer Fakker Chuj wie: 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man 22. Cigano Ronaldo 7. Restauracja na Kościuszki 8. Jan Ludwik Pyszny 10. Początkujący mafiozo 11. Krwawy Hegemon 13. Denis Załęcki Potencjalna mafia: 3. Mgła Wojny 6. Big Gay AI 12. Zeus 23. Jackson Lamb mam bardzo dużą szarą strefę na teraz, co mnie trochę martwi w połączeniu z niebezpieczeństwem jakiegoś miscleara przy dobrym mafiozie typu stary czy falomat w każdym razie widzę to tak, że dolną grupę trzeba linczować, a stany średnie odpierdalać snajperem lista będzie aktualizowana jbc, bardzo bym chciał żeby ktoś z tej szarej strefy mi się uniewinnił dzisiaj Ok, to zacznijmy. Czemu ja jestem w szarej strefie? Uważam że nie zagrałeś do tej pory nic, czego nie mógłbyś zagrać w mafii, tylko tyle i aż tyle. Tak że trochę bias z d1, trochę to co piszę. Na plus na pewno uniewinnianie Sidora, plus pewne kontrintuicyjne dla mafii rzeczy jak ten chujowy testament xD
|
|