chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 14:24:21 GMT 1
w ogóle strasznie to skurwysyńskie że głosowania liczą sie do limitu postów, Volverin chyba dostał zaćmienienia bo wydjae mi sie ze pierwszy raz jest limit postów na jawnym głosowaniu, i kurwa miasto musi sobie limitować glosowanie do wajszy, powinien być temat z głosowaniem w innym dziale gdzie nie liczone są glosy najwazniejsze, nie ROBIMY JAK Z TEGO MEMA, bez zawahania
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 14:24:34 GMT 1
Masz 30 sekund, aby napisać 3 najważniejsze wnioski z tego postu. 1. podobał mi się patent z połączeniem różnych teorii z różnych forów i ocenianie pod tym względem, dla mnie to mocno miastowochcące 2. zarówno ja i Morales zostaliśmy tam skomplementowani poprzez te pomylone tożsamości 3. po ilości moich uniewinnień na tamten moment, myślę, że wniosek, że mafia może trochę glonować, może być celny, a w wymienionymi gronie "topperów" taki Mgła czy Wróbel mogą być w mafii 4. post był zajebistym wrażeniem estetycznym, z formatowaniem i eleganckim wstępem pozdro Albusik No Was LPG kupują takie kolorowe sztuczki, to Ci się nie dziwię, że Ci się podoba ;p
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:25:18 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 14:25:18 GMT 1
Kto grał talleryandem?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:27:36 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 14:27:36 GMT 1
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 14:27:38 GMT 1
Telleyrandem grał mój braciak Lewkoń. Dlatego głównie go nie chciałem linczować w d1, bo uważałem, że on w d1 potrafi zagrać tragicznie, ale jak dostanie więcej czasu, to będzie albo coraz bardziej widoczne, że jest w mafii, albo się w końcu odpali jak Jackson Pollock i będzie jasne, że jest niewinny.
Jaka jest geneza nazywania FajnoPolaka LPG?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 14:28:42 GMT 1
Ja np się nie zdzwię jak chochał mafia, bo dla mnie przewijia vajb harrier du bois, karetki i Caspra. Takie połączenie ADHD ze sztuczkami mającymi wyglądać na miastowe lub na granie pod MVP, ale to moje prywatna opinia, mógłbym ją zostawić w testamencie aby nie robić zamieszania, ale uznałem, że timing jest fajny na ten input z mojej strony Spoko porównanie tylko jeden i drugi grali w drugim szeregu i byli do pressowania, więc pomagasz, tak trzeba, wszyscy muszą przed szereg
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:29:55 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 14:29:55 GMT 1
Ok, to zacznijmy. Czemu ja jestem w szarej strefie? Uważam że nie zagrałeś do tej pory nic, czego nie mógłbyś zagrać w mafii, tylko tyle i aż tyle. Tak że trochę bias z d1, trochę to co piszę. Na plus na pewno uniewinnianie Sidora, plus pewne kontrintuicyjne dla mafii rzeczy jak ten chujowy testament xD Dwa plusy zero minusów? To chyba w brackecie wyżej, co? Poza tym, być może mogè Cię zainteresować: Wykreowaniem sytuacji z Mentzenem i tym, że to ja go wyciàgnąlem na świecznik, żeby mógł się uniewinnić Stosunkiem teleranka do mnie. Już chciałem pochwalić post Agaty aż na końcu wspomniała o mnie i wszystko zepsuła
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 14:31:54 GMT 1
Interakcja Zeusa i Mgły ewidentnie reżyserowana. Krótka, niezręczna, nienaturalna i zakończona połowicznym zawieszeniem broni. No jeżeli wy macie za mafię Zeusa, a ja mam za mafię Mgłę, to ten post nawet niezły. A odpowiedź Zeusa ciekawa, taka nawet mafijna. To chyba słynny azjatycki reżyser nie używający scenariusza ją kręcił
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 14:32:04 GMT 1
Telleyrandem grał mój braciak Lewkoń. Dlatego głównie go nie chciałem linczować w d1, bo uważałem, że on w d1 potrafi zagrać tragicznie, ale jak dostanie więcej czasu, to będzie albo coraz bardziej widoczne, że jest w mafii, albo się w końcu odpali jak Jackson Pollock i będzie jasne, że jest niewinny. Jaka jest geneza nazywania FajnoPolaka LPG?
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 14:33:26 GMT 1
Dobra, poszło w Stalina, ale jestem otwarty na oferty wajch na mniej aktywnych lub bardziej przypalowych. Twój Stary, piszesz, że głos Talleyranda na Snajpera uniewinnia Snajpera, a jak widać Talleyrand zostawił sobie furtkę jakby trzeba było zmieniać głos w razie wyższej konieczności. Wtedy przy hipotetycznym niewinnym duecie Student - Fajnopolak Talleyrand mógł sobie ten głos zostawić jeśli na bieżąco liczyli głosy.
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 28, 2024 14:33:40 GMT 1
Rap MATTer Fakker mnie to nie wystarcza, co napisałeś, wskaż konkretnie, co Ci się nie zgadzało w grze Parzystego i Falomatu, jak na "pewniaków", to spodziewałbym się więcej niż zdawkowe wspomnienie, że "nie byli sobą" Ja miałem wtedy przeczytane 20 stron tematu, spokojnie.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 14:33:49 GMT 1
Telleyrandem grał mój braciak Lewkoń. Dlatego głównie go nie chciałem linczować w d1, bo uważałem, że on w d1 potrafi zagrać tragicznie, ale jak dostanie więcej czasu, to będzie albo coraz bardziej widoczne, że jest w mafii, albo się w końcu odpali jak Jackson Pollock i będzie jasne, że jest niewinny. Jaka jest geneza nazywania FajnoPolaka LPG?
To znaczy nawet jak mi wrzuciłeś tego mema to ja nie wiem czym jest to LPG.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:36:20 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 14:36:20 GMT 1
To znaczy nawet jak mi wrzuciłeś tego mema to ja nie wiem czym jest to LPG. LPG to zabawna wariacja LGBT
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 14:40:18 GMT 1
Zrobiłem ISO Zeusa i tak. Uniewinnić go nie potrafię, w mafii być może. Ale po pierwsze on mocno naparzał w Mentzena gdy ten faktycznie miał problemy. Cigano jednocześnie uważa, że Mentzen może być w mafii, więc w jaki sposób Cigano dodają ci się naraz wina Zeusa i Mentzena?
Jednocześnie uważam, że Zeus nawet z niezłym poziomem luzu się dzisiaj bronił. Jednocześnie ja bardzo słabo ogarniam metę Zeusa, raz go złapałem jako Maruda w jednej z poprzednich edycji, ale wtedy po prostu po sterylności go złapałem. Tu aż taki sterylny nie jest. Może się uczy, może jest niewinny. Wyklucza mi się w mafii z Mentzenem, nawet pasuje do mafii z Mgłą.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 28, 2024 14:49:20 GMT 1
I ogólnie to ja spierdalam, jak przyjdę to będę. Pewnie gdzieś o 20.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:50:13 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 14:50:13 GMT 1
To teraz warto zobaczyć czy on gadał żeby gadać na temat tego Mentzena czy wykazywał jakąś potrzebę pociągnięcia tego tematu dalej
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:53:23 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 14:53:23 GMT 1
Denis Cho na bajere
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 14:55:09 GMT 1
no zrobiłem żarcie, teraz wpierdalam to nie będę chwilę pisać, ale możesz zagadać pierwszy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 14:57:31 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 14:57:31 GMT 1
nie wiem co byś zrobił, expect unexpected mnie dziwi że jest se jakiś Tayellrand którego ledwo zanotowałem że istnieje i jak się pojawia temat Denisa to mówi głosem mentora że są lepsze cele no aczkolwiek pewnie są a jakie to cele Tayellrand? Ludwik gra jak lichy maf. Wczorajszego wejścia Agaty i jej dzisiejszej zmiany nie kupuję. Wczorajsza nadagresja to maska łatwa do przybrania w mafii, brana za miastowe szukanie prawdy, aktywny pressing, a w praktyce jest szkodliwa dla miasta. Do tego dzisiaj już spokojniej, bo wejście pomyślne, nerwy zeszły. Dalej, aktywności Studenta nie kupuję, pasuje do reszty jak wół do karety. Mamy nawet masę granicznie aktywnych glonów, które nie odpadną, a grają zbyt mało jak na rolnych. Chociaż tych można zostawić snajperom.
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 28, 2024 14:59:07 GMT 1
jak siadałem do komputerka niosąc nowego drinka to sobie pomyślałem, że pod górę w tej gierce robią przede wszystkim miastowi a mafia se może siedzieć na wyjebaniu i pielęgnować pozycję Krwawy Hegemon będzie niewinny. Jeśli dobrze czytam tożsamość to ostatnio w mafii był dużo bardziej ugodowy i bezjajeczny, a rok temu to już w ogóle niebo i ziemia. a ty popierdolony jesteś z tą kreacją, jak do mnie dotarło co odjebałeś xDDDD jak siadałem do komputerka niosąc nowego drinka to sobie pomyślałem, że pod górę w tej gierce robią przede wszystkim miastowi a mafia se może siedzieć na wyjebaniu i pielęgnować pozycję a ty popierdolony jesteś z tą kreacją, jak do mnie dotarło co odjebałeś xDDDD proszę o wyjaśnienie kreacji Morales, ty się kurwa znowu nie wypostuj kondonie, bo ja jutro będę potrzebować ludzi do współpracy proszę o wyjaśnienie kreacji kurde, nie będę tego palić jeszcze, bo gracz sobie może tego nie życzyć, ale no jeżeli faktycznie jest jak teraz myślę, to 200 iq no zrobiłem taką kreację, że gdybym był w mafii to by nikt nigdy nie dowiedział się, że ja to ja. A tak to tylko daję znaki. Dziwna interakcja. Zaplanowana na mafijnym?
|
|