|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 15:00:44 GMT 1
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 15:01:38 GMT 1
jak siadałem do komputerka niosąc nowego drinka to sobie pomyślałem, że pod górę w tej gierce robią przede wszystkim miastowi a mafia se może siedzieć na wyjebaniu i pielęgnować pozycję a ty popierdolony jesteś z tą kreacją, jak do mnie dotarło co odjebałeś xDDDD proszę o wyjaśnienie kreacji Morales, ty się kurwa znowu nie wypostuj kondonie, bo ja jutro będę potrzebować ludzi do współpracy kurde, nie będę tego palić jeszcze, bo gracz sobie może tego nie życzyć, ale no jeżeli faktycznie jest jak teraz myślę, to 200 iq no zrobiłem taką kreację, że gdybym był w mafii to by nikt nigdy nie dowiedział się, że ja to ja. A tak to tylko daję znaki. Dziwna interakcja. Zaplanowana na mafijnym? Tak, zaplanowana na mafijnym. W moich oczach się super oczyścili, topka zielonych. Tak na serio, do czego zmierzasz?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:01:45 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 15:01:45 GMT 1
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia? Gościu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:02:33 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 15:02:33 GMT 1
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia? Lewykonik ma naprawdę brata grającego w mafię, czy to metafora, że RapMatters ma łudząco podobny styl postowania?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 15:03:33 GMT 1
Zastanawiam się nad tym Zeusem. Z jednej strony zawsze, w każdej rozgrywce, narzeka się na początku na mój styl, kreację i żarty, z drugiej jednak nie przypominam sobie edycji, w której wśród narzekających nie było mafii.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 15:03:35 GMT 1
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia? Król
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 15:04:29 GMT 1
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia? Gościu ?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:04:35 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 15:04:35 GMT 1
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia? Lewykonik ma naprawdę brata grającego w mafię, czy to metafora, że RapMatters ma łudząco podobny styl postowania? Mentzen niewinny, wychwycił Ashley Greene vol 2
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:06:52 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 15:06:52 GMT 1
Niech mi ktoś wyjasni co tu się odjebało.
I przy okazji powie mi, jaki mam limit postów na liczniku
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 15:09:20 GMT 1
Lewkoń jest tak chujowy, że jak jakiś random Tall chujowo spadł z rowerka, to wszyscy go wzięli za Lewkonia XDDD to wam chce powiedizeć kol. uż. przewodniczący Mentzen, savage
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:09:26 GMT 1
ogarnij mi Zeusa Studenta Memcena Fajnopolaka Staliningradzkiego i tych mniej aktywnych i daj znać co robimy @denis Załęcki Kurwa no ja tylko tak napisałem, żeby zagaić, a ty mi takie pytania trudne zadajesz. Zeus z wypadkowej ilość postów-merytoryka postów-fajność mógłby być mafiozą teoretycznie, ale jak sobie tak szukałem po mecie, której nie można używać, to nie mam żadnego solidnego typu kto to może być, skoro nie jestem to ja, a wszystkie pomysły, jakie mi przychodzą do głowy mówią, że najprawdopodobniej jest to niewinna wersja jakiegoś gracza. Dla mnie jeździć, obserwować, dzisiaj bym go nie wyrzucił. Student jest dziwny/nadaktywny, treści wiele nie ma, no taki koleś, któremu na zielono nic nie dam, mózg mówi, żeby dawać go nisko, a to zazwyczaj się kończy niewinnym xDDD Memcena podsumował Ludwik w jednym postów, że jak nie będzie lepszego pomysłu na lincz, to by go można odpalić tylko dlatego, że o uniewinnienie będzie tutaj trudno, ale no to takie meh by było dla mnie. Fajnopolaka czytałem wcześniej i mi się raczej podobał metowo, ma swoich fanów na dzisiaj, będę chciał z Moralesem jeszcze na jego temat pogadać. Saliningradzki no to mam zdanie jak ty, w mafii najlepsze argumenty to te prawdziwe i tutaj znowu ma zastosowanie to, co było o nim pisane edycję temu. Że za 2-3 dni do będzie widać jak na dłoni, spiny o rolę nie ma. Z braku laku można by myśleć o odpaleniu go dzisiaj przy braku lepszych celów, teoretycznie jakieś światło na parę nicków by to rzuciło, ale raczej nie tych, co mnie teraz głównie interesują, ale jednak wolałbym wyłuskać kogoś z tego grona nibyglonów na przykład. cholera takiego mądrego posta napisałeś a na koniec klasyczna odcina prądu co
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 15:12:11 GMT 1
Lewkoń jest tak chujowy, że jak jakiś random Tall chujowo spadł z rowerka, to wszyscy go wzięli za Lewkonia XDDD to wam chce powiedizeć kol. uż. przewodniczący Mentzen, savage Nie wyobrażam sobie lewkonia, który mimo siedzenia na ślizgawce wie/googluje jak się nazywa diho, a biorąc pod uwagę kreację na kolegę Jose, dla mnie jest to od wczorajszego wieczoru i wyjaśnienia się innych tożsamości kurwi, który jest no wycofany/spięty/whatever Jak wejść w te posty, to faktycznie one są jakby stylizowane na lewkonia, ew. jego mafijna wersja tak wygląda, ale to już nie do mnie pytanie edit: agata, ja nie rozumi
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 15:13:27 GMT 1
RapMatters do odjebania strzalem tak czy siak, chyba że nam pokaże duszę
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:16:09 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 15:16:09 GMT 1
ja mam Rapmatera za Lewkonia od początku, pierwszy że Tajelrand to on wyjechał Fajnopolak, potem podbił Wong, no z tej dwójki powiedzmy bardziej wierzę że naturalnie to poszło u Wonga, a nie u archiwisty
ze Rapmater nie dementował to na plus, bo w sumie po huj by miał, ale Mentzen wyjechał z tym bratem bardzo naturalnie, z Ashley Greene trochę trolluje ale imo fajna sekwencja do oceny, w której de facto wszyscy wyszli pozytywnie jeśli to nie jest plejs, a powiedzmy najmniej pozytywnie Fajnopolak
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:18:33 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 15:18:33 GMT 1
ktoś chce ze mną pogadać
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:19:45 GMT 1
2. Jose Arcadio Morales 13. Denis Załęcki 5. Kar-Wai Wong
19. chochoł 14. Twój Stary
22. Cigano Ronaldo 23. Jackson Lamb
25. Albus Dumbledore 16. Fajnopolak 18. Falomat 21. Grafi 27. Rap MaTTer Fakker 15. Sławomir Mentzen
10. Początkujący mafiozo 6. Big Gay AI 17. The Chicken Man 11. Krwawy Hegemon 7. Restauracja na Kościuszki
3. Mgła Wojny 8. Jan Ludwik Pyszny 1. Stalingradzki snajper 12. Zeus
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:20:06 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 15:20:06 GMT 1
czerwony ci się nie wczytał
|
|
|